White Hats oskadliggör Amfibie Cruiser som attackerade GITMO

White Hats hämnades den 1 januari mot det amfibiska anfallsfartyget av Wasp-klassen som genomförde ett tillslag på juldagen mot Guantanamo Bay, och gjorde den 843 fot långa giganten obrukbar när den låg förankrad utanför Venezuelas kust och förstörde fartygets arsenal bestående av helikoptrar och landningsfarkoster, berättade källor på general Eric M Smiths kontor för Real Raw News.

Generalerna Berger och Smith, sade han, började planera på ett svar nästan omedelbart efter att ett maritimt patrullplan identifierade angriparen som U.S.S.S. Boxer, ett maffigt fartyg som genomgick en omfattande modernisering mellan juni 2020 – december 2021. Även om den tekniskt tilldelades den 13:e Marine Expeditionary Force, en White Hat-enhet, blev Boxern egendom för Federal Emergency Management Agency efter att BAE slutfört renoveringar. White Hats tror att militären som är lojal mot regimen tränade FEMA att köra många av Boxers system. Fiender som tillfångatogs under belägringen av GITMO avslöjade under förhör att FEMA hade satt 1 500 agenter ombord på fartyget och att Boxern hade stationerats nära de venezuelanska hamnarna Guanta och Cabello, industrikuggar i landets enorma oljeindustri.

Arleigh Burke class Guided Missile Destroyer DDG US NavyArleigh Burke-klassade jagare

Den 26 december träffades generalerna Berger och Smith för att utarbeta ett svar, men hade olika åsikter om vilken styrka de skulle använda. General Smith, sade vår källa, rekommenderade att två White Hat-kontrollerade Arleigh Burke-klassade jagare skulle bombardera Boxern med granater och kryssningsmissiler tills den och alla ombord skickades till en vattengrav. General Berger, å andra sidan, föreslog vad han kallade ett ”uppmätt svar” – att inaktivera Boxern så att den senare kunde fångas och repareras som en tillgång, samtidigt som man undviker alltför stora förluster av liv. Han sa att amerikanska fartyg som sjunker och amerikanska fartyg med ett kryssningsmissilbombardemang skulle få oönskad nationell granskning och riskera att sprida en internationell kris, eftersom Boxern redan var tillbaka i Venezuelas territorialvatten.

”Gen. Smith ville skicka det där skeppet till Davey Jones’ Locker, men han sköt upp det till general Berger eftersom han ännu inte hade tagit officiellt kommando”, sa vår källa.

File:Admiral Eric Thor Olson.JPG - WikipediaEn dag senare konfererade generalerna med amiral Eric T. Olson, (bilden) befälhavare vid U.S.S. Special Operations Command, och de enades enhälligt om att  Navy SEALs var bäst lämpade för att uppfylla general Bergers mål, särskilt eftersom Boxern låg förankrad 1 km norr om Puerto Cabello. Den 27 december anlände två SEAL-enheter – cirka 32 män – till Valencia, strax söder om Cabello, och blandade sig med befolkningen. I ett land vars inflation steg från 11 % 1985 till 2 000 % 2021, talade pengar mycket; SEALs fick snabbt lokala informatörer som talade om att ett stort antal amerikaner som beskyddade lokala barer och restauranger. Några ”berusade” amerikaner talade om att de tillhörde ett amerikanskt krigsfartyg.

SEALs drog snabbt slutsatsen att majoriteten av Boxerns besättning hade gått i land och antingen befann sig någonstans i landet eller hade flugits till staten. De ansåg att Boxern hade en skelettbesättning.

Sikorsky CH-53 Sea Stallion - Wikipedia McDonnell Douglas AV-8B Harrier II - Wikipedia
Stallon helikopter                                    AV8-B Harrier

På morgonen den 1 januari trängde SEALS som använde undervattensslädar in sig i boxern. De engagerade omedelbart och dödade 12 FEMA-agenter på däck och genomborrade sedan bron och Command-in-Control-kapseln. Navy SEALs, sa vår källa, sköt ner 27 FEMA-agenter innan de planterade sprängämnen i maskinrummet. De saboterade också fartygets ammunition och placerade väskor i de två Sea Stallion Helikoptrarna och två AV8-B Harriers cockpit. De sköt ytterligare 6 FEMA-agenter och 5 förrädiska marinpersonal medan de var engagerade i en pågående eldstrid. Inga SEALs, sa vår källa, dödades eller skadades vid intrånget.

När de väl var klara detonerade SEALs sprängämnen på distans, vilket inaktiverade boxarens motorer och vapen för att säkerställa att de inte längre utgjorde ett hot mot White Hat-styrkorna.

”Vi har skickat ett tydligt budskap till Deep State: utmana oss och ta konsekvenserna”, sa vår källa.


Relaterat:

https://bakomkulisserna.biz/2022/12/27/deep-state-slog-till-mot-gitmo-pa-juldagen/

https://bakomkulisserna.biz/2023/01/01/gitmo-nytt-angriparna-identifierade-militaren-arresterade-fda-kommissionaren-stephen-hanhn/Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:,

1 svar

%d bloggare gillar detta: