Militära fyrverkerier förväntas inleda kaninåret

Gott Nytt 2023 Julfanan Med Söt Kanin Nytt Års Symbol — Stock Vektor ©  kiberstalker #626586006

2023-01-2

Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/

KM = Khazariska maffian
DS = Deep state


Några enorma militära rörelser över hela världen förväntas inleda året för kaninen som börjar den 22 januari på den kinesiska kalendern. ”Ett nytt, formidabelt militärt år kommer, som kommer att förändra världen och varje person”, lovar en källa till Asian Secret Society. Pentagon-källor förutspår en samtidig massiv offensiv från Kina mot Taiwan och Ryssland mot Ukraina. Vi hör dock från ryska och asiatiska hemliga sällskap och andra källor att det kan bli en samtidig offensiv från Ryssland, Kina, Nordkorea, Turkiet, Iran, Serbien, Vitryssland och den hemliga rymdstyrkan för att överväldiga alla Khazariska maffiakontrollerade militära styrkor . Västeuropa skulle falla inom några veckor medan Taiwan säkerligen kommer att kapitulera utan att kämpa mycket. Det är tveksamt om den sydkoreanska militären kommer att kämpa mycket mot sina landsmän från norr. Israel kommer också att behöva sluta ett avtal innan det är för sent. Vi hör också från Secret Space Force-källor att kärnvapen inte kommer att tillåtas detonera under denna konflikt.

Kaninens år är tänkt att vara ett av fruktsamhet och reproduktion så varför krig? Situationen påminner mig om en Jaguar jag såg i en National Geographic-dokumentär; den grep, dödade och åt en stor Cayman (Amazonsk krokodil) för att göra sig redo att gå iväg för att para sig. I det här fallet måste vi ta bort reptilrovdjuren från den politiska kroppen innan världen kan starta en välmående ny tidsålder.

Benedictus XVI:s 8 år som påve - Vatican News

Detta händer bortom allt tvivel. Latinamerikanska källor berättar för oss att påven Maledict XVIs (Benediktus) död den 31 december var en spelförändring. Maledict var en av huvudarkitekterna bakom massmordet i Fukushima den 11 mars 2011. Han orkestrerade också mordet på påven Franciskus och hans ersättning med en gummimaskerad bedragare. Det faktum att endast Vatikanstaten och USA röstade emot ett internationellt drag för att skydda miljön betyder att han också drog i trådarna för skräckshowen Biden i USA.

Vatikanens källor säger att Maledict på sin dödsbädd sa ”Ganska snart kommer jag att stå inför mitt livs sista domare… när jag ser tillbaka på mitt långa liv borde jag ha stor anledning till rädsla och darrande.” Källan säger att Maledict hoppades att en återkallelse i sista minuten skulle vara att han skulle komma ut ur helvetet på ett gratiskort, men Karma fungerar inte på det sättet. Massmord och barnvåldtäkt är inget man kan komma undan med bara genom att säga ”förlåt”. Förresten, de flesta av oss har inte ”stor anledning till rädsla och bävan” om våra handlingar. Jag vet att när jag går för att träffa min skapare, om han säger åt mig att ”dra åt helvete”, kommer jag att säga åt honom att ”dra åt helvete”, eftersom mitt samvete är rent (okej, förutom kanske några obekväma och pinsamma incidenter) .

I vilket fall som helst, med påven död och Rothschilds försök att förhandla fram en kapitulation, kan det vara möjligt för det KM-kontrollerade västvärlden att kasta av sig sina bojor och nå en överenskommelse med världens befrielseallians innan det militära fyrverkeriet avfyras. 

På tal om militära fyrverkerier förklarar CIA-källor i Sydamerika att president Jair Bolsonaro utsattes för valstöld av satanisten Lula p.g.a. att hans fru och familj hölls som gisslan. Visst, Bolsonaro anlände till Florida utan sin fru och barn. En utomkontrollerad magistrat som heter Moraes UTpressar försvarsministern och hotar hans son, säger brasilianska journalister.

Detta är typiskt för hur KM terroriserar samhällets högsta led för att ta makten.

Naturligtvis kommer dessa satanister inte att komma undan med sånt här mycket längre och det är tveksamt att den dömde brottslingen Lula, inte heller den brasilianska högsta domstolen eller förrädiska generaler etc. kommer att vara långvarita här på jorden.

Dessa KM-idioter tror att deras gamla komplott att utpressa/muta/mörda ledare för att installera en lakej fortfarande fungerar. Världen är medveten om deras knep nu och militär återbetalning kommer.

Klaus Schwab spracht nicht von „nutzlosen Essern“

Låt oss titta på vilken sorts människor vi tar bort från makten. En toppledare, Klaus Schwab Rothschild, ärvde en förmögenhet från slavarbete i koncentrationsläger, enligt polsk underrättelsetjänst. En vanlig morgon går Klaus till Bank for International Settlements i Basel, Schweiz, där hans vänner finansierar bidrag för

Amazon.com: COVID-19: The Great Reset: 9782940631124: Schwab, Klaus,  Malleret, Thierry: Books framtiden. ”Spåren efter de senaste 100 åren av krig och diktaturer leder alltid till den här bankens tysta kontor”, säger de. År 2020, fyra månader efter att hans etiopiska terroristkompis, WHO:s chefen Tedros, förklarade en global pandemi, publicerar han COVID-19 – THE GREAT RESET. Det säger direkt att pandemin lanserades för att starta ”Den fjärde industriella revolutionen.” Detta är en mardrömslik vision av en värld fylld av genetiskt modifierade företagsslavar som kommer att ”äga ingenting och vara lyckliga.”

De kommer att vara ”glada” eftersom deras hjärnor kommer att modifieras genetiskt för att öka dopaminet. Det är precis vad parasitgetingar gör med kackerlackor så att de gärna accepterar att ägg läggs i deras kroppar för att sluka dem inifrån och ut. I fallet med väst är motsvarigheten att muta den härskande klassens högsta ledare för att tillåta att samhället som helhet parasiteras.

Schwabs World Economic Forum började som ett CIA-finansierat Harvard-program ledd av Henry Kissinger, som naturligtvis var chefsyxman för David Rockefeller och nu hans son David Rockefeller Jr.

En annan av deras ledare, Benyamin Netanyahu – som installerar en satanistisk teokrati i Israel – säger att han har ”en databas, 98 % medicinsk, med 98 % av befolkningen i digitaliserade medicinska journaler” som går 20 år tillbaka. Han säger att han vill lägga in allas genetiska information i databasen. Även om dessa brottslingar hävdar att det är av välvilliga skäl, kan du vara säker på att det kommer att användas för att säkerställa att endast personer som är genetiskt modifierade till absolut underkastelse som kommer att få tillgång till deras planerade digitala envärldsvaluta.

Det behöver inte sägas att de för länge sedan har undergrävt all form av tillsyn av deras verksamhet. Som Elon Musk noterar:

”Nästan ingen verkar inse att chefen för bioetik på NIH – den person som ska se till att Fauci beter sig etiskt – är hans fru”

Världen har försetts med massor av bevis för att dessa människor försöker mörda resten av mänskligheten.

Russian military has documentary evidence US funded bioexperiments in  Ukraine - Russian Politics & Diplomacy - TASS

Generallöjtnant Igor Kirillov, chef för de nukleära, biologiska och kemiska skyddstrupperna i de ryska väpnade styrkorna säger:

https://telegra.ph/Briefing-following-the-9th-Review-Conference-of-States-Parties-to-the-BWC-by-Lieutenant-General-Igor-Kirillov-Chief-of-The-Nucle- 12-24

Väst blockerade alla förslag som lagts fram av Ryssland för att ändra konventionen om biologiska vapen, för att hålla trettio laboratoriepersonal och sju chefer från det amerikanska försvarsetablissemanget ansvariga för sina handlingar i Ukraina.

Vi har tidigare presenterat material som bekräftar inblandningen av Hunter Biden och hans Rosemont Seneca Foundation, såväl som andra amerikanska demokratiska partikontrollerade enheter, i finansieringen av Pentagons huvudentreprenörer som är verksamma i Ukraina.

USA:s advokat Tom Renz lägger till sin bit genom att berätta för pressen:

DARPA Oklassificerade dokument bekräftar att SARS-CoV-2 skapades av EcoHealth Alliance vid Wuhan Institute of Virology koordinerat av Peter Daszak. 

Den designades för att vara medvetet virulent och humaniserad, vilket resulterade i 6,5 miljoner dödsfall. Anthony Fauci var inblandad.

What Danielle Smith's win means for Alberta's climate | The Narwhal

I Kanada har premiärminister Danielle Smith sparkat hela Alberta Health Services Board of Directors. Titta på lönerna och bonusarna de fick och kom ihåg att dessa tjänster var DELTIDS. (Se bifogad bild med tjänster och löner)

Här är bilderna på några av dessa massmördande krigsförbrytare som nu aktivt jagas av de vita hattarna.

Dessa är de riktiga nazisterna – även kallade radikala sionister – som fortfarande drömmer om att förvandla planeten till en gigantisk djurfarm som kontrolleras av dem. Jag kallar dem satanister för att skilja dem från den tyskledda civilisationen som skapade den hemliga rymdstyrkan.

Så här säger MI6 om sitt ledarskap:

Masterminden är i panik, de behöver terrorism för att förbli vid makten, deras mästare Netanyahu är tillbaka och han siktar på massmord antingen inne på huvudstationerna, nattklubbarna och turistplatserna. Vi fick veta att aktiva skyttar från Östeuropa fick komma in i Storbritannien i somras, från Frankrike och illegalt. Detta lade till självmordsbombare utbildade i Indien, Sri Lanka, Afghanistan, Kurdistan, Ukraina, Makedonien, Serbien, Kosovo och Bulgarien! Alla misstänkta som arbetar inom inrikeskontoret, hemliga grenar av polisen, alla polisstyrkor i de största städerna, MI5/MI6, MOD, och medlemmar av de extremt radikaliserade talmudiska grenarna är under noggrann uppsikt, särskilt dessa lögnare, rasister, nazister, vita judiska supremacister Vi vill att dessa människor neutraliseras med alla nödvändiga medel… Innan de dödar oskyldiga.”

Rysslands förslag om Ukrainas demilitarisering borde accepteras bättre — Lavrov

https://tass.com/politics/1556175

Ryssland är på fallet eftersom det mobiliserar en armé på 1,5 miljoner man. ”Rysslands förslag om avmilitarisering och avnazifiering … borde accepteras på ett ”vänligt sätt” annars kommer den ryska armén att ta itu med denna fråga, säger Rysslands utrikesminister Sergey Lavrov. ”Handlingarna från länderna i den kollektiva västvärlden och Vladimir Zelensky, som kontrolleras av dem, bekräftar Ukrainakrisens globala karaktär”, tillägger han.

Polska underrättelsekällor säger å sin sida att Zelensky efter att ha återvänt från Washington besökte Polen för att säkerställa Polens direkta deltagande i kriget med Ryssland.

Även om KM får Nato-allierade polska trupper att bekämpa Ryssland, kommer den amerikanska militären inte att manipuleras för att starta WW3 med Ryssland.

”USA förmedlade via diplomatiska kanaler att de inte vill och inte kommer att slåss med Ryssland direkt”, bekräftar Rysslands Lavrov.

USA sa via diplomatiska kanaler att de inte planerar att slåss med Ryssland direkt – Lavrov

https://tass.com/politics/1557067

Utan USA:s militära stöd kommer Tyskland att falla om två dagar och Frankrike om en vecka, medger militära källor i båda länderna.

Faktum är att Västeuropa redan har kapitulerat och det är därför de inte fryser i vinter. Som en bekräftelse på detta antog EU-kommissionen regler som låter importörer kringgå sanktioner mot rysk gas.

Putin tillåter att samla in gasleveransskulder i ovänliga länders valuta

https://tass.com/economy/1558143

Sedan gas har börjat flöda igen från Ryssland, sjönk gaspriset i Europa med 48 % i december 2022 jämfört med föregående månad

Gaspriset i Europa sjönk med 48 % i december till 845 USD per 1 000 kubikmeter – ICE

https://tass.com/economy/1558213

Så om kriget är över i Europa är Asien troligen nästa, enligt Pentagon och Asian Secret Society källor. ”Jag tror att det kommer att bli militära aktioner, särskilt i Asien i nästa år”, säger en källa till Asian Secret Society. Källan noterade att med Ryssland redan segrande i Ukraina ”kommer Ostasien att vara i fokus under kaninens år.”

Det finns andra antydningar om ett massivt gemensamt ryskt, kinesiskt och nordkoreanskt drag. Till exempel ifjol, ”för första gången i de bilaterala förbindelsernas historia dök permanenta bil- och järnvägsbroar upp vid Amur-gränsfloden [mellan Ryssland och Kina]”, konstaterar det ryska utrikesministeriets taleskvinna Maria Zakharova. Hon antyder också ett militärt motiv för brobygget genom att notera ”Militärt och militärtekniskt samarbete mellan de två länderna bidrar INTE BARA till att säkerställa deras egen säkerhet.” 

USA använder civila satelliter för att stödja den ukrainska armén – ryska MFA

https://tass.com/politics/1557221           

En annan antydan kom när Kim Jong Un meddelade att Nordkorea har antagit en lag som officiellt förklarar sig för att vara en kärnvapenstat. Detta innebär att USA:s kärnkraftsutpressning inte längre kan hindra dem från att ta över Sydkorea. Våra nordkoreanska källor bekräftar att de förväntar sig några stora militära drag i år. 

Om man tar alla dessa rörelser tillsammans är det lätt att förutse en massiv rysk kinesisk offensiv i Ostasien.

Peking varnar Taiwan för att använda människor som ”kanonmat”

Peking varnar Taiwan för att använda människor som "kanonmat"

Pentagon har dock förmodligen fel om de förutspår militära insatser på Taiwan. Hongmen och Taiwan-baserade Red and Green är nära att nå en överenskommelse om fredlig återförening, säger källor i det asiatiska hemliga samhället. ”Taiwanesiska landsmän är mycket principfasta, de kommer inte att ställas upp som kanonmat av taiwanesiska separatiststyrkor för självständighet”, säger kinesiska utrikesministeriets talesman Wang Wenbin (bilden).

UNODC Goodwill Ambassador for the Rule of Law in Southeast Asia Her Royal  Highness Princess Bajrakitiyabha Mahidol of ThailandSå den bästa gissningen är i Sydkorea. Men något kan hända även i Thailand eftersom deras heroinberoende kung hålls som gisslan i Europa medan nästa i tronföljden nyligen mördades. Mordet på prinsessan Bajrakitayabha (bilden) kommer inte att förbli ostraffat.

Det finns många tecken på att länderna i Mellanöstern också sannolikt kommer att se stora militära rörelser samordnade med de asiatiska rörelserna.

Turkiet, Syrien och Rysslands försvarsministrar träffas för första samtal sedan 2011

Turkey, Syria, Russia Defence Ministers Meet For First Talks Since 2011

Vi noterar att försvarsministrarna i Turkiet, Syrien och Ryssland träffades nyligen för första gången sedan 2011. Våra källor säger att turkarna och syrierna bad om ryskt flygstöd när de vidtar åtgärder mot KM-stödda oljetjuvar i Syrien och Irak.

Iran inleder massiv militärövning, hotar grannar som är värd för israeliska baser

Iranierna kommer sannolikt också att flytta. Irans militärledare, generalmajor Gholamali Rashid citerades av det officiella IRNA för att ha förklarat: ”Varje land som samarbetar med den sionistiska regimen för att hota Irans nationella säkerhet och tillhandahåller baser och faciliteter för den sionistiska regimen kommer att ha dessa baser och platser , såväl som ursprunget till aggression och attacker … målsatta av våra väpnade styrkor.” Nyhetsbyrån avslöjar att varningen riktades till Azerbajdzjan, det halvautonoma Kurdistan i norra Irak och Förenade Arabemiraten. Iran har hittills aldrig öppet hotat dessa nationer.

Den stora frågan är, kommer stora militära rörelser att föra ut Secret Space Program-folket ur garderoben?

Som en antydan till detta ger den nyligen undertecknade 2023 National Defense Authorization Act i USA whistleblowers skydd från alla sekretessavtal när det kommer till UAP/UFO. ”Detta kommer att ta fram den tidigare dolda informationen från olika regeringskällor som hade gag order”, säger en CIA-källa. 

Och med det, låt oss titta på de senaste konstiga framträdena över vår himmel.

1) En gigantisk sfär dök upp i 5 timmar över Colorado

2 UAP över Columbia 2022

3 UAP över Wales, Storbritannien 2022

4 Sammanställning av UAPS sedd globalt 

Äntligen, när den antarktiska sommaren går fullt i gång, ser vi rörelser nära Sydpolen. Kolla in den här Google Earth-zoomningen på ovanliga föremål på Nelson Island, South Shetlands. I vårt eget sökande på ön bekräftade vi förekomsten av stora byggnader som verkade inte ha någon landningsbana eller hamntillgång. UFO-hangarer?Kategorier:Media, Rättsstat, Rymden, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: