Andrew Tate talar ut efter arresteringen: ”Matrix Dumbommarna fick mig efter att jag exponerat deras affischbarn”

Andrew Tate speaks out following arrest

 

Andrew Tate har officiellt svarat efter att han arresterades i Rumänien i torsdags och förklarat att ”Matrix dumbommar” kom till honom efter att han vågat tala ut mot mainstream-affischbarnet Greta Thunberg.

Tate greps efter att han lagt upp en video där en pizzakartong har citerats som anledningen till att polisen kände till att han befann sig i landet.

Valiantnews.com rapporterar: Tate hade dock postat en video av sig själv i landet bara några dagar tidigare med rubriken ”Rumänien”, vilket otvivelaktigt hänvisade till teorin om pizzalådan.

Inom några timmar efter nyheten om gripandet i USA släpptes Andrew Tate och hans bror Tristan från häktet.

Tate svarade officiellt på gripandet med en tweet som publicerades på fredagsmorgonen som lyder: ”The Matrix skickade sina agenter.”

Han har inte lagt ut någon ytterligare information eller detaljer om situationen.

Tate har anklagats för att ha lockat kvinnor till Rumänien för att bli ”modeller” där de sedan skulle utföra sexuella tjänster för pengar, av vilka Tate sägs behålla lejonparten. Det har också hävdats att Tate konfiskerade pass från några av kvinnorna för att behålla dem i landet.

Tate blev massavplattformerad av många Big Tech-företag tidigare i år.

”99 % av mitt innehåll var riktat till män, det hade ingenting alls med kvinnor att göra”, sa Tate då. ”De attackerade mig med det där kvinnofientliga skräpet, men sanningen är att 99 % av mitt innehåll var riktat till män och jag berättade sanningen för dem.”

”En av de fantastiska sakerna med den maskulina resan är att vi alla har levt i en halvdant historia,” tillade Tate. ”Det är lite häftigt, som att vi alla har varit som tonåringen som blir förkrossad… Vi har alla levt i samma sorts resa.”

Svante-Arrhenius-Greta-Thunberg2 – The Postil Magazine

Det har gått bara en dag efter det att Tate avslöjade Greta Thunberg och hennes och dessa globalistiska lögner för att hjärntvätta tonåringar angående klimatförändringarna för att beskatta solen för att den är för varm.

Denna nummer ett genomsöktes på det globala nätet och Tate arresterades dagen efter för människohandel? Det är av ingen slump att dessa GLOBALISTER och Rockefellers, Rothschild som skapade klimatförändringar redan i början av 1900-talet i Bohemian Grove skapade klimatförändringar genom Greta Thunbergs farfarsfar Svante Arrhenius (bilden) och skapade växthusteorin efter att de hade varit en del av Bohemian Grove-sammankomster.

De placerades sedan av familjen ROCKEFELLERS som växthusgasgurun, så det är av ingen slump att [ DS ] kom efter Tate efter att han EXPONERAT Greta som hjärntvättat tonåringarna med  klimatbluffen och sa sedan att man använde sig av dessa tonåringar för att få in beskattningen av den mänskliga civilisationen eftersom solen är för varm.

Fan, vad det gick snabbt! Deep State CABAL arresterade Tate eftersom allt han säger går viralt.


Bohemian Grove:

Barn som används i årtusenden för att blidka Satan och för att få förmånerKategorier:klimatet, Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: