Marley Henemark är kungens hemliga son

Dessa uppgifter hittade jag på Daily Mail och Svenska Dagbladet.
Hur många svenskar känner till detta?


Marley Henemark kommer sannolikt bli Sveriges första svarta statsöverhuvud.  Nu har författaren till den kontroversiella boken (bilden), Thomas Sjöberg, dykt upp i en ny podcast, Motive, för att tillsammans med dokumentärseriens skapare, Nils Bergman, utforska den 'kungliga skandalen'

Drottningens tredje kusin kung Carl XVI Gustafs ”vilda sexfester med strippor och långvariga affärer med en sångare” är tillbaka i rampljuset när en ny podcast utforskar skandalen som skakade den svenska monarkin

https://www.dailymail.co.uk/femail/article-10321299/King-Carl-XVI-Gustaf-Swedens-parties-strippers-spotlight-new-podcast.html?ito=facebook_share_article-top&fbclid=IwAR2B3o9NdLv9ywhrFY-XZcDneLxd0rZFZ0-k3TKmcISdMLVyV7kaCtGdCrc

  • Chockerande anklagelser om kung Carl Gustaf av Sverige är tillbaka i rampljuset 
  • Ny podcast utforskar påståenden om monarken som besöker underjordiska strippklubbar
  • Påstående i biografin från 2010 som också sa att han hade en ”lång affär med sångare”

Han sågs som den perfekta 2000-talsmonarken, som insisterade på att svensk lag skulle ändras för att tillåta hans äldsta dotter att efterträda honom snarare än hans enda son, och en vanlig familjefar som älskades av sitt folk.

I åratal var kung Carl XVI Gustaf av Sveriges enda erkännande av en pikant värld, stallet av snabba bilar han gillade att köra – medan hans 45-åriga äktenskap med drottning Silvia krediterades som ett underbart exempel på partnerskap.

Ändå skakades den svenska monarkin 2010 av släppet av en ny biografi om kungen som lyste upp hans ”vilda sexfester med strippor och långa affärer med en sångare”.

Med titeln The Reluctant Monarch, (Den motvillige monarken) anklagades kung Carl Gustaf – som är en tredje kusin till Storbritanniens drottning Elizabeth – för att gå på underjordiska strippklubbar med sina vänner och ha en utomäktenskaplig affär.

Nu har författaren till den kontroversiella boken, Thomas Sjöberg, dykt upp i en ny podcast, Motive, för att tillsammans med dokumentärserieskaparen Nils Bergman utforska den ‘kungliga skandalen’.

Efter att biografin släppts i original erbjöd kung Carl Gustaf ett ”vagt” uttalande och sa att han och hans familj hade valt att ”vända blad… och gå vidare eftersom, som jag förstår, det här är saker som hände för länge sedan.”

I åratal var kung Carl XVI Gustaf av Sverige (bilden på 90-talet) enda erkännande av en racier värld stallet av snabba bilar han tyckte om att köra - medan hans 45-åriga äktenskap med drottning Silvia krediterades som ett underbart exempel på partnerskapI åratal var kung Carl XVI Gustaf av Sverige (bilden på 90-talet) enda erkännande av en racier värld stallet av snabba bilar han tyckte om att köra – medan hans 45-åriga äktenskap med drottning Silvia krediterades som ett underbart exempel på partnerskap

Ändå skakades den svenska monarkin 2010 av släppet av en ny biografi om kungen som lyste upp hans "vilda sexfester med strippor och långa affärer med en sångerska" Bilden Camilla Henemark
Ändå skakades den svenska monarkin 2010 av släppet av en ny biografi om kungen som lyste upp hans ”vilda sexfester med strippor och långa affärer med en sångerska” Bilden Camilla Henemark

Med titeln The Reluctant Monarch anklagade den kung Carl (nyligen på bilden tillsammans med sin fru) – som är en tredje kusin till Storbritanniens drottning Elizabeth – för att gå på underjordiska strippklubbar med sina vänner och ha en utomäktenskaplig affär.
Med titeln The Reluctant Monarch anklagade den kung Carl (nyligen på bilden tillsammans med sin fru) – som är en tredje kusin till Storbritanniens drottning Elizabeth – för att gå på underjordiska strippklubbar med sina vänner och ha en utomäktenskaplig affär.

Den kontroversiella boken avslöjade att kungen och hans vänner hade haft sällskap med ‘kaffetjejer’ – kvinnor som skulle ‘roa’ gruppen, bestående av medlemmar av resterna av svensk aristokrati.

Det påstods också att kungen besökte underjordiska strippklubbar och att han hade varit inblandad i en utomäktenskaplig affär med en känd svensk sångare på 90-talet.

I biografin hävdade de tre undersökande författarna att kungen hade ”vilda sexfester som involverade strippor”, ibland anordnade av en ökända maffiaboss i en Stockholmsklubb.

Det påstods också att han under många år hade skyddats av den svenska underrättelsetjänsten Sapo, som skyltat pinsamt material i hans kölvatten och pressade kvinnor att lämna över kompromissbilder.

Enligt den bortgångne maffiakopplade klubbägaren Mille Markovic, som citerades i boken, gillade han att ha kungen som kund eftersom det minimerade möjligheten för polisrazzior.

Efter publiceringen av boken hävdade Markovic att han hade komprometterande fotografier av kungen med nakna kvinnor, tagna på en av hans sexklubbar på 1980-talet.

I beskrivningarna av den sexdelade podden, tillgänglig via prenumerationstjänsten Acast+, sägs att kungen och hans vänner, det så kallade ‘kungliga gänget’, under några år i början av 90-talet hade en stående reservation på Måndagar på undergroundklubben som ägs av Markovic.

”Unga kvinnor och strippor har på ett nästan systematiskt sätt kallats in i dessa festkvällar för att glädja denna elitgrupp av mäktiga män”, löd sammanfattningen av avsnitt två, översatt från svenska till engelska.

”Männen har lovat världen, modelljobb och karriärer inom underhållningsbranschen, i utbyte mot att de skaffar vad de vill ha.”

Flera kvinnor som intervjuats för boken hävdar att de hade sex med kungen. Efter en stor middag för att fira en framgångsrik älgjakt, sägs han ha haft sex med två kvinnor samtidigt.

Efter biografins ursprungliga utgivning erbjöd kung Carl (på bilden med sin fru nyligen) ett "vagt" uttalande och sa att han och hans familj hade valt att "vända blad... och gå vidare eftersom, som jag förstår, det här är saker som hände för länge sedan'Efter biografins ursprungliga utgivning erbjöd kung Carl Gustaf (på bilden med sin fru nyligen) ett ”vagt” uttalande och sa att han och hans familj hade valt att ”vända blad… och gå vidare eftersom, som jag förstår, det här är saker som hände för länge sedan’

Idiot's Guide to Gold Club Trial  Simmons: An Idiot's Guide to the Gold Club Trial - ESPN Page 2

Vid OS 1996 i Atlanta, där kungen av Sverige oundvikligen var en VIP-gäst, ska han ha spenderat 10 000 dollar (7 000 pund) på nattklubben Gold Club, inklusive två timmar i ett rum ensam med en av stripparna.

I vissa fall har Sapo-agenter använts för att genomsöka kvinnors hem för att konfiskera bilder tagna på kungens privata fester.

”Om filmrullarna och bilderna inte vänds upp kommer några obehagliga saker att hända”, hävdade boken häpnadsväckande.

Inte mindre än 14 sidor beskrev en påstådd lång affär han haft med Camilla Henemark, den svenska sångerskan och modellen.

Hennes svar på avslöjandena efter boklanseringen var inte att förneka dem utan bara att säga att hennes advokat hade gett henne rådet att ”inte ge några kommentarer”.

Kung Carl och drottning Silvias äldsta barn, prinsessan Victoria (bilden med sin man 2019), är arvtagare till tronen, snarare än hennes yngre bror prins Carl Philip, på grund av en lagändring som deras far insisterade på, vilket möjliggör den äldsta att ärva, oavsett kön
Kung Carl Gustaf och drottning Silvias äldsta barn, prinsessan Victoria (bilden med sin man 2019), är arvtagare till tronen, snarare än hennes yngre bror prins Carl Philip, på grund av en lagändring som deras far insisterade på, vilket möjliggör den äldsta att ärva, oavsett kön

Boken hävdade att drottning Silvia var medveten om denna affär men var hjälplös eftersom kungen hade blivit kär som en tonåring och vid ett tillfälle talade kungen och Henemark om att åka till en avlägsen ö, som Marlon Brando i Tetiaroa i Franska Polynesien, där de planerade att leva på kokosnötter”.

Det hade alltid funnits stor sympati för kungen i Sverige, sedan det visade sig att han är dyslektiker och har svårt att läsa och skriva. Till detta kom en stor beundran för hur han övervann de utmaningar han ställdes inför som barn.

Han var bara sju månader gammal när hans pappa omkom i en bilolycka. Detta gjorde honom till arvtagare till sin farfar, kung Carl Gustaf. Han var 27 när han blev kung.

Vid de olympiska spelen i München 1972 träffade han Silvia Sommerlath, tolk med tysk pappa och brasiliansk mamma. Hon arbetade som officiell spelvärdinna.

Paret – som har tre barn – gifte sig i Stockholms domkyrka 1976.

Deras äldsta barn, prinsessan Victoria, är arvtagare till tronen, snarare än hennes yngre bror prins Carl Philip, på grund av en lagändring som deras far insisterade på, vilket gör att den äldsta kan ärva, oavsett kön.

”Det är fruktansvärt att allt har kommit ut”, sa en hovman då. ”Men drottningen är en trupp. Hon kommer inte att visa någonting.

När han först stod inför frågor om boken, efter att ha njutit av en sammankomst med vänner och skjutit älg, sa kungen att han inte hade läst den ”ännu”, men han förstod vad den innehöll.

”Jag har pratat med min familj och drottningen och vi väljer att vända blad … och gå vidare eftersom, som jag förstår, det här är saker som hände för länge sedan”, sa han.

Podcasten påminner om monarkens uttalande och hävdar att ”det viktigaste för författartrion är att kungen åtminstone inte förnekar något av deras påståenden.”

Thomas, författaren till boken, erkänner dock att han ”straffades för att han grävde i kungens privatliv”, och hade svårt att få nya journalistuppdrag.

Stämplad som ”skandalboksförfattare” började han arbeta som busschaufför i Stockholm.

Avsnitt fyra av podcasten, under tiden, beskriver releasen av The Reluctant Monarch, och hur ”det orsakade kaos i svenska medier… drar rubriker över hela världen.”

Vid lanseringen av den skandalösa boken genomgick den 75-årige kungens bild av ”nästan tråkig respektabilitet en anmärkningsvärd förvandling”, föreslog journalister vid den tiden.

Och 2017 sa bara en femtedel av den tillfrågade svenska allmänheten att han var deras favoritkungliga och några två femtedelar sa att han borde abdikera, enligt Newsweek.

Samtidigt valdes hans dotter Victoria, 44, ut av nästan 50 procent av de som tillfrågades om vem deras favoritkungliga var.

Nils Bergman, skaparen bakom podcasten Motive, säger: ‘Jag har jobbat på Motive i nästan två år nu, och det är en av mina största satsningar hittills.

”Jag har spenderat otaliga timmar på forskning för att komma till botten med vad som faktiskt hände. Genom dessa avslöjanden hoppas jag kunna ge svar på frågor som aldrig tidigare har besvarats, inklusive hela historien om vår svenske kung.’


Marley Henemark kommer sannolikt bli Sveriges första svarta statsöverhuvud.

Marley Henemark är kungens hemliga son

https://www.svenskbladet.se/politik/index.php?alias=camilla_fodde_kungens_hemliga_son.html

 2010-11-10

Svenskbladet kan nu avslöja att förhållandet mellan artisten Camilla Henemark och kung Carl XVI Gustaf i mitten av 90-talet ledde till den hittills okände sonen Marley Henemarks tillkomst.

När Camilla fick veta att hon var gravid reste hon till Nigeria där hon födde sonen i största hemlighet och namngav honom efter sin livslånga idol Bob Marley. Han togs sedan om hand och uppfostrades av släktingar till Henemarks nigerianska fader.

Marley Henemark är 15 år (27 år idag) och går på en fin internatskola i Storbritannien, något som är relativt vanligt bland den nigerianska överklassen. Pojken uppges ha bra betyg, vara mycket välartikulerad samt är aktiv inom skolans idrottsföreningar.

Flera insatta källor talar nu för att Marley i realiteten är den andre tronarvingen strax efter prinsessan Victoria, det är sedan länge uppenbart att prinsessan Madeleine inte kan bli tronarvinge då det är omöjligt för henne att hitta en representativ man, Carl Philip kan ej heller bli regent på grund av sitt mentala handikapp.

Prinsessan Victoria är dock först till tronen, men eftersom hennes make prins Daniel har genomgått en njurtransplantation är det osäkert hur pass fertila hans spermier är. Det är alltså sannolikt att äktenskapet mellan Victoria och Daniel blir barnlöst, i en sån situation skulle Marley kunna stiga direkt in på tronen.

Göran Stollerud professor i statsvetenskap har kommenterat;
– Beroende på Victoria och Daniels levnadssituation är det fullt realistiskt att Marley Henemark blir Sveriges första svarta regent. Precis som i USA med Obama får då Sverige sitt första svarta statsöverhuvud.


– Ett flertal personer har sagt att kungen är en vanlig människa och att han borde få knulla runt precis som alla andra. Men det är ju precis det som en monarki inte är, kungar, drottningar, prinsar, prinsessor är inte vanliga människor, de föds in i sitt yrke, ingen annan människa i hela Sverige föds in i ett yrke, förklarar Stollerud.Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: