”Regelbaserad världsordning” slutar med att Rothschilds försöker erbjuda biljoner dollar i utbyte mot amnesti

2022-12-26

Benjamin Fulford, Veckobrev

https://benjaminfulford.net/

KS = Khazariska maffian
DS = Deep state


Ledare som står och klappar på COP 15-konferensen om biologisk mångfald

https://www.unep.org/news-and-stories/story/cop15-ends-landmark-biodiversity-agreement

Det ser ut som att 2022 kommer att bli känt som det sista året som den khazariska maffians ”regelbaserade världsordning” faktiskt kontrollerade någon del av världen. Som ett tecken på hur isolerat KM är, den 18 december, med en röst med 195 mot 2, enades världens länder om att fördubbla mängden skyddad mark och hav i världen och vidta andra åtgärder för att stoppa utrotningskrisen som orsakats.

De två länderna som röstade emot detta – USA och Vatikanen – avslöjade sig alltså som de två sista platserna som kontrollerades av den satanistiska khazariska maffian.

Anledningen till att Vatikanen och dess dotterbolag i USA röstade emot att skydda naturen är för att de fortfarande ser det som något att utnyttja. Det är så de tolkar dessa ord från Första Moseboken:

ha herravälde över havets fiskar och över luftens fåglar och över allt levande som rör sig på jorden…varje ört som bär frö, som finns på hela jordens yta, och alla träd där är frukten av ett träd som ger frö; för dig skall det vara till kött.

Den här skribenten har sett hur kristna missionärer i Amazonas följs av timmerföretag som sedan hugger ner skogarna, ranchägare som förvandlar dem till köttfabriker och gruvföretag som suger ut mineralerna. ”Konvertiterna” befinner sig sedan i tredje världens slumkvarter.

Detta betyder att enheterna i toppen av monoteismen har agerat mot jordelivet. Det är därför de måste tas bort. Att göra detta kommer att starta en ny tidsålder.

Detta skulle vara en så historisk händelse att det skulle förtjäna att starta en ny kalender. Kom ihåg att ingen vet när Kristus föddes så hans födelse sammanblandades med solnyåret (vintersolståndet). Detta innebär att ortodoxa kristna skulle kunna kalibrera om julen så att den sammanfaller med solnyåret. Muslimerna och kineserna kunde också samordna sina månkalendrar.

Ok, vi kanske går lite före oss själva. Låt oss titta på några av här/nu-händelserna på denna planet under den senaste veckan.

FN-omröstningen som nämns ovan betyder att KM-makten har reducerats till gummimaskerade skådespelare som utger sig för att vara ”Påven Franciskus” och ”President Joe Biden.” 

Åh ja, de kontrollerar också en gummimaskerad bedragare som heter ”Elon Musk”, som de hävdar är den ”rikaste mannen i världen.”

Vi hör att alla tre kommer att tas bort under det nya året.

Som vi noterade i förra veckan rapporterar latinska medier att påven Franciskus kommer att avgå ”av hälsoskäl.”

”Ya he firmado mi renuncia” en caso de impedimento médico: Papa Francisco (eluniversal.com.mx)

Den verkliga anledningen är naturligtvis att katolska kristna är i öppen revolt mot hans senaste satanistiska ord och handlingar. Dessutom, som vi nämnde i förra veckan, kom jesuiterna äntligen på att den riktiga påven Franciskus dödades och ersattes med en bedragare.

När det gäller den så kallade ”presidenten Joe Biden”, säger CIA- och Pentagon-källor att han och hela hans falska regim kommer att tas bort under det nya året. Detta är faktum: Varje politiker Rothschild-agent Volodymyr Zelensky skakade hand med är nu borta. Nu skakade Biden hans hand…

Om Högsta domstolen misslyckas med att döma mot den falska Biden-regimen i januari, kommer ”kinetiska åtgärder” att ta bort dem, säger CIA-källorna.

Sedan finns naturligtvis bedragaren Musk som blev ”världens rikaste man” genom att agera penningtvättare för FRB:s roliga pengar som pumpades ut av Biden-cirkusen.

Det imploderar nu, vilket kan ses av priset på hans aktier som rasar och det offentliga förkastandet av hans falska ”yttrandefria” Twitter-show. Twitter censurerar fortfarande alla riktiga sanningssägare som Henry Makow. Nu säger CIA-källor till oss att Musk själv är en gummimaskerad skådespelare nuförtiden.

De andra högteknologiska penningtvättarna från KM skärs också av. Sedan början av detta år har amerikanska aktier tappat 11,7 biljoner dollar i börsvärde. Av dessa mer än 5 biljoner dollar i förluster kommer bara fem från företagen – Apple, Microsoft, Amazon, Alphabet, Meta och Tesla.

Markets flat but trillion dollar losses for 5 tech stocks this year

https://lendingassociation.com.au/markets-flat-but-trillion-dollar-losses-for-5-tech-stocks-this-year/

Finansiella institutioner som förlitade sig på Fiats penningspel går också ner i sjön när deras penningtvätt genom teknikföretag upphör.

De kommer också att drabbas stort i fastigheter. Till exempel sjönk bostadsförsäljningen med rekordstora 35 % i november. Detta kommer så småningom att leda till alla bolåne- och fastighetskrisers moder.

Home Sales Slumped 35% in November, the Biggest Decline on Record

https://www.redfin.com/news/housing-market-tracker-november-2022/

Som ett tecken på det vet oligarkin att den har besegrats. David René de Rothschild, (som enligt Wikipedia är chef för de franska och brittiska grenarna av familjen Rothschild) 

kontaktade han en medlem för White Dragon Society i förra veckan med ett erbjudande om att lämna över ”många biljoner dollar” i utbyte mot amnesti för sin familj.

Även om ”biljoner dollar” skulle hjälpa till att rädda planeten, är problemet med att acceptera detta erbjudande att det skulle erkänna att Rothschilds har rätten att mata in enorma siffror i datorer och skicka ut dem som ”pengar”.

Så här sa källan som tog emot kontakten:

”David René de Rothschild kontaktade mig och skickade några meddelanden men var väldigt tystlåten och sa inte mycket alls. Det kan ha varit ett försök att öppna en bakkanal eller helt enkelt att fastställa min nuvarande plats med sikte på ett attentat. I vilket fall som helst informerades polisen och säkerhetstjänsten som en försiktighets-åtgärd… Vad advokaterna säger är att jag kommer att få ta över Rothschild-biljonerna i massor men…de säger en sak och skjuter sedan för att döda i sista minuten för att komma ur Det. JFK et al.”

吴彦祖: Got #thetantō out today for a photo shoot with @thespeedhunters .  Trevor's pics ... - IP BOYS | Datsun 510, Datsun car, Japan cars

Han skojar inte. Samtidigt som dessa ”biljoner” erbjöds en kollega, fjärrkapades denna författares helt nya Datsun Tanto- bromsar, gaspedalen och styrningen för att accelerera bilen in i mötande trafik på en motorväg bredvid en butiksparkering. Om bilen inte hade stoppats av ett staket hade din korrespondent troligen råkat ut för en dödsolycka.

Samma vecka attackerades och misshandlades vår webmaster Windlander och hans flickvän av sju män. Windlander är en kampsportsexpert och slog en av dem medvetslös medan åskådare ingrep för att hjälpa till. De sju männen har gripits och förhoppningsvis får vi reda på exakt vem som betalade dem för att attackera.

Trots sådana desperata drag kommer dessa ligister och bedragare inte att kunna ljuga, muta eller mörda sig ur problemen de befinner sig i.

Även när KM-skräckshowen imploderar, pågår en verklig action med fysiskt guld till ett värde av 5 biljoner dollar. En japansk diplomat kommer snart att bege sig till Schweiz för att träffa Röda Korsets chef och förhandla om att använda de 5 biljoner dollar i japanskt kejserligt guld som hålls under namnet Emerita Michiko för att inrätta en framtida planeringsorganisation. Denna organisation skulle anställa de smartaste människorna på jorden för att komma på ett sätt att utrota fattigdom, stoppa miljöförstöring och kolonisera universum.

Samtidigt avvisar Kina, Ryssland, Indien, Mellanöstern etc. också fortfarande KM fiat-pengar och kopplar all ekonomisk aktivitet till verkligheten skapad av skaparen.

Däremot ”undergräver västländerna genom sina handlingar förtroendet för sig själva och sina rättsliga institutioner i världen och de antiryska sanktionerna är ett levande exempel på det”, skrev vice ordförande för det ryska säkerhetsrådet Dmitrij Medvedev.

”Det är den sista signalen till andra stater: det är lika omöjligt att ta itu med anglosaxarna som det är omöjligt att hantera tjuvar, bedragare, kortvaror”, betonade han. https://tass.com/politics/1555747

Medvedev har dock fel om anglosaxarna. En sann anglosaxare skulle snarare ge upp sitt liv än sin ära. Problemet är KM.

Nyhetsberättelsen nedan är ett exempel på de falska sionistiska judiska jävlarna – som har skadat anglosaxarnas och judarnas rykte så mycket. Dessa satanister som utgav sig för att vara judar stal pengar för att hjälpa handikappade människor.

Anglosaxarna är nu i färd med att ta bort KM-hjärnparasiten som gjorde USA till ett instrument för ondskan.

För det första kommer rädsla och terror att upphöra. Ta en titt på rädsloporrfilmen som har getts ut till världen av KM-marionettmästarna och deras hantlangare sedan 1966. 

Här är ett exempel på den falska rädsloporren som de sprider varje dag. Kommer du ihåg fotot av kistor från Bergamo, Italien, i mars 2020, som skrämde världen och startade lockdown-frenesi? Den var falsk.

Den här sortens nonsens kommer att få ett slut.

Det är förstås inte helt över än. De religiösa fanatikerna försöker fortfarande starta sitt Gog kontra Magog-krig för att döda 90 % av mänskligheten och förslava resten som denna israeliska Mossad-kopplade Debka-rapport säger:

Washington går för att införliva Israel i en ny regional allians efter att den amerikanska militären beslutat att ersätta sin ”krig mot terrorism”-strategi med ”potentiell strid med Kina, Ryssland, Nordkorea och Iran.”

P3-frimurarna reagerade på detta drag genom att lova att de kommer att förinta Tel Aviv om inte Netanyahu arresteras.

US intel services, pharmacy giants supervise military bio studies in Ukraine — official

Chief of Russian Radiation, Chemical and Biological Protection Force Igor Kirillov Russian Defence Ministry/TASSChief of Russian Radiation, Chemical and Biological Protection Force Igor Kirillov

Många andra människor kommer också att gripas. Den ryska militären har listat personer som utför illegal militärbiologisk forskning runt om i världen. De inkluderar före detta DTRA [Defense Threat Reduction Agency]-direktör Kenneth Myers, vicepresident för den CIA-kontrollerade In-Q-Tel riskfonden Tara O’Toole, före detta chef för US Centers for Disease Control and Prevention Thomas Frieden, fd. –Direktören för National Institutes of Health Francis Collins, före detta verkställande direktör för Battelle Memorial Institute Jeffrey Wadsworth, Pfizers chief scientific officer och många andra. https://tass.com/defense/1555465

Dessa människor är krigsförbrytare och de kommer att möta rättvisan, lovar CIA och Pentagon källor.

America First Legal Launches Investigation Into John Brennan, James Clapper and the Deep Security State Over Efforts to Sabotage Democracy and Free Elections

Det pågår också rättsliga åtgärder mot KM i USA på flera fronter. Till exempel har America First Legal inlett en utredning av John Brennan, James Clapper och Deep Security State angående ansträngningar att sabotera demokratin och fria val.

Fotografierna nedan visar andra personer som kommer att gripas. På det första fotot, överbefälhavaren för Ukrainas väpnade styrkor Zaluzhny och Ukrainas överrabbin Moshe Rauven Azman. På den andra bilden står Zaluzhny framför ett porträtt av den nazistiska massmördaren Stepan Bandera på sitt kontor. Bandera och hans folk mördade uppskattningsvis 1,5-1,6 miljoner människor, det vill säga vart fjärde offer för Förintelsen bodde på Ukrainas territorium. 

Ryssarna förbereder en armé på 1,5 miljoner man för att flytta in i Ukraina och ta bort denna nazistiska smutsen en gång för alltid.

Burkina expels two French citizens over espionage

Samma sorts sak händer över hela världen. I Afrika följer den patriotiska burkinabiska militären sina kollegors väg i Mali. FN-representanten där förklarades persona non grata och beordrades att omedelbart lämna landet medan två franska spioner har gripits.

Ingen bildbeskrivning tillgänglig.

I Brasilien har president Bolsonaro undertecknat ordern att höja den högre militärdomstolen över den korrupta vänsterns högsta domstol, i ett drag som många tror kan bana väg för ett militärt ingripande före den 1 januari, då den korrupte kommunistdömda Lula da Silva är planerad att tillträda som president.

BREAKING: Christmas Counter-Coup? Bolsonaro Signs Order to Sideline Corrupt Supreme Court

I Peru pågår en vapenvila till årets slut. Men under det nya året kommer specialstyrkor att hjälpa inkafolket genom att jaga alla militärer som beordrar mord på obeväpnade civila.

Det här är bara ett litet urval av rörelser från infödda jordens människor mot främmande krafter som stjäl resurser och förstör liv som sker i alla delar av planeten.

Låt oss titta på vad det hemliga rymdprogrammet folk skickade till oss den här veckan, med det där om utomjordingar.

Först uppmärksammade de den här artikeln från 2021-11-25 som många av oss kan ha missat.

Sovjetunionens generalsekreterare byggde ett hemligt ”fängelse” för utomjordingar

Historien om den sovjetiska avdelningen för ”svarta män” är fortfarande dold för vanliga människor. De som tjänstgjorde där, även efter många år, är ovilliga att prata om sitt arbete i GRU:s ”främmande” enhet, rapporterar  life.ru .

Huvudunderrättelsedirektoratet för generalstaben för de väpnade styrkorna i Ryska federationen, förkortat GRU, tidigare Main Intelligence Directorate, och fortfarande allmänt känt under sin tidigare förkortning GRU, är den utländska militära underrättelsetjänsten för generalstaben för de väpnade styrkorna av ryska federationen. GRU kontrollerar den militära underrättelsetjänsten och upprätthåller sina egna specialförbandsenheter.

https://anomalien.com/general-secretary-of-the-soviet-union-built-a-secret-prison-for-aliens/

Våra egna ryska män i svarta källor bekräftar att de tror att de har att göra med utomjordingar som i bibeln kallas för ”fallna änglar”. P3-frimurarna och jesuiterna har liknande åsikter. De säger att kriget med de fallna änglarna tar slut och det är därför det finns så många konstiga uppenbarelser på himlen nuförtiden.

Här är några av de senaste.

1. Projekt Blue Beam Terrestrial UAP 

2. Flera plasmaenergi-UFO:n över Wisconsin 

3. Crash Scene UFO

4. Flera på och utanför världen UAP

5. Flerfärgat UFO nära område 51 Nevada-USA

Låt oss se om utomjordingarna landar på Vita husets gräsmatta på nyåret.

Så god jul och gott nytt år till alla, även de ökända ”små gröna männen”.

 Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: