Natos fem steg för att kontrollera vilket land som helst

Declan Hayes
https://strategic-culture.org/news/2022/09/02/nato-five-steps-to-control-any-country/

2 september 2022
 

Nato använder de fem grundläggande processerna för att underkuva varje land som kommer in på deras träfflista, skriver Declan Hayes.

Nato använder de fem grundläggande processerna lokalisering, beroende, mutor, civil kontroll och våld för att underkuva varje land som kommer in på deras träfflista.

Nato måste först bestämma sig för vilket land man vill kolonisera vid en viss tidpunkt. Detta är naturligtvis en rörlig fest eftersom, som Churchill förklarade, Nato inte har några permanenta vänner, bara permanenta intressen. Dessa intressen motiverar Nato att rikta in sig på länder som Nigeria eller Irak som är rika på resurser eller andra, som Irland, Serbien eller Estland som kan ge geografiskt eller politiskt inflytande vid varje given tidpunkt.

Efter att ha plockat sitt stenbrott, precis som en parasit gör sig oumbärlig för sin värd, så måste också Nato göra sitt byte beroende av den för sin överlevnad. Eftersom detta görs bäst genom att kontrollera bytens exportintäkter, måste Nato göra dessa intäkter beroende av vad Natos tidskrift The Economist kallar Free Trade, Natos regelbaserade ordning, där värden endast kan exportera på Natos villkor och i Natos valvaluta, nu nästan undantagslöst Yankee-dollarn.

Sålunda, efter att britterna skapade sin marionett Irish Free State 1922, kontrollerade Storbritanniens femte kolonnare fortfarande Irlands nötkötts-, bank-, kex- och ölindustrier. Precis som den regimen inte var i någon position att utmana sin nykoloniala herre, så är inte heller alla de resursrika latinamerikanska och afrikanska länderna i Natos omloppsbana i någon position att utmana sina herrar, oavsett om det är Frankrike som plundrar Jemen, USA som plundrar Irak och Syrien eller Europeiska unionen använder Ukraina som ett nav för penningtvätt och handel med vita slavar.

I den allt mer osannolika händelsen att Irland, Nigeria, Ukraina eller någon annanstans, som Syrien, skulle kunna skapa en ledarskapskader som kan utmana Nato, skulle de fortfarande behöva brottas med det faktum att Nato kontrollerar sina exportintäkter, sina interna investeringar och sina skatter . Detta kan ses tydligast i Irland, som har koloniserats av amerikanska Silicon Valley-företag, vars anställda betalar huvuddelen av Irlands inkomstskatt och vars basala behov håller Irlands eskortverksamhet blomstrar. Om Amerika skulle dra ur kontakten för att Irland skulle vara dess EU-nav, då skulle den irländska ekonomin drabbas av en härdsmälta. Om läsare undrar varför länder som Irland, Storbritannien och Ukraina har så odugliga ledare, så är det för att de är utvalda för att tjäna Natos intressen, Silicon Valleys intressen, snarare än deras egna folks. När man idag talar om den permanenta regeringen, får man alltså inte tala så mycket om den offentliga förvaltningen utan om de Nato-anslutna företagen, som skjuter bakom kulisserna.

Politikerna och andra människor av intresse i dessa målföretag kontrolleras av massiva Nato-mutor. Ta till exempel Natos föreslagna återuppbyggnad av Ukraina, där den irländska regimen har lovat att återuppbygga Ukrainas Rivne OblastAvgörande, men vad det betyder är massiva kontrakt för CRH, Irlands enorma byggleverantörsföretag, som har varit ett begrepp i massiv korruption sedan nästan grundandet av Irish Free State. Om några patriotiska ukrainare utan politisk koppling till den ruttna Zelenskij-juntan tror att det ligger något för dem i det löftet, så befinner de sig i drömlandet eftersom mutor inte fungerar så.

De amerikanska miljardärerna Chuck Feeney och den tidigare nazistiska kollaboratören George Soros har varit stora kanaler för att skicka miljarder i mutpengar till Irland. Feeneys miljarder var särskilt viktiga för att köpa ut ledarna för IRA:s Sinn Féin-parti för CIA, vars nyckelledare har visat sig vara på Soros lönelista. För att Fine Gael, Irlands största konservativa parti, koloniserades så länge sedan som i början av 1970-talet med Goldman Sachs storman Peter Sutherlands befordran till internationell stjärnstatus. Irlands korrupta ledare är nu helt ombord med Team NATO. Det irländska arbetarpartiet, grundat av den legendariske antiimperialisten James Connolly, leds nu av trustfonden och den rabiata russofoben Ivana Bacik, vars farfar drev fyra massiva fabriker i Tjeckoslovakien för Hitlers Waffen SS och det irländska gröna partiet, liksom gröna partier på andra håll, har aldrig sett ett miljövänligt NATO-krig som det inte villkorslöst stödde.

Det viktigaste att komma ihåg om alla sådana politiker är att, oavsett vilka franska eller italienska skräddare de använder, så är de bara Natos tjänstebiträden, precis som den kakiälskande Zelensky eller de brittiska gangstrarna som styrde Indien genom Ostindiska kompaniet i 200 år och de NATO-anpassade gangsterfamiljerna som har våldtagit det kurdiskhållna Irak sedan första Gulfkriget. När det gäller Irak, är det inte otroligt att kurdernas Irak, som är så rikt på olja, är en av huvudkällorna för illegala invandrare till EU, att Nato, med allt sitt tal om nationsbyggande, demokrati och transpride-parader, behandlar sina kurdiska mördare så brutalt? Och, om de vanliga kurderna får en sådan rå deal, kan du föreställa dig hur det går för Iraks mandéer, yezidier, syrianer och kaldéer när Nato våldtar deras hemland dygnet runt? Och,

Mutor, alltså, har varit ett mycket användbart verktyg och inte bara för romarna, som berömt fick sina händer på Jesus för en knytnäve full av siklar. NATO har framgångsrikt spelat det Judas-kortet gång på gång eftersom det vet att de flesta av dem i mitten kan bli mobbad, köpt eller mutad för att hjälpa till att underminera de som gör motstånd mot Empire.

Nato måste tyvärr ta itu med de långsamma lärarna, de som styr platser som Iran, Syrien och Ryssland som inte vill sälja sin själ för pennyrolls och strimmor av hårig bacon. Och även om Nato befarar att sådana människor kan vara tänderna för att starta bredare motståndsbränder, om de kan berövas syre, så kan Nato fortsätta oavsett. Så länge civila kan hållas på livsuppehälle med bröd och virtuella cirkusar fortsätter Natos snatteri.

Det är där masspropaganda, välgörenhetsorganisationer, icke-statliga organisationer och D listers som Greta Thunberg och Zelensky kommer in för, när väl befolkningen kan hållas sysslolös, lat och likgiltig kommer allt att bli bra. Det är viktigt att säga i detta avseende att folk inte kunde ha mer fel när de hävdar att saker och ting skulle förbättras om amerikaner visste vad deras arméer höll på med med små irakiska och små afghanska flickor och pojkar. Faktum är att allmänheten inte bara inte bryr sig utan har aldrig brytt sig. American Sniper, Black Hawk Down och Rambo är toppen av deras förståelse. Fler parisare dök upp på Paris gator efter att Frankrike vunnit VM än när De Gaulle gick in i det vid befrielsen 1944.

När den sexuellt ambivalente Roderic O’Gorman blev barnminister i den nuvarande irländska regeringen, förklarade han omedelbart att hans högsta prioritet var att påskynda könsbytesoperationer på Englands nu totalt skamfilade och misskrediterade Tavistock Clinic för de irländska barn som han hävdade föddes i fel kön. O’Gorman kommer aldrig att ställas till svars för att ha kastrerat dessa hundratals irländska barn eftersom de amerikanska läkemedelsföretagen, som är i hjärtat av den irländska ekonomin, kommer att se till att han överlever för att förstöra inte bara det politiska landskapet utan tusentals utsatta barn i åratal att komma; deras vinster beror på det. För alla irländare som vill trotsa denna mycket olycksbådande överherre kommer de att upptäcka, precis som alla britter som försöker trotsa Tony Blair, att det finns stora nätverk av falska icke-statliga organisationer och välgörenhetsorganisationer på Natos lönelista som stöder honom och att dessa vanligtvis är tillräckliga för att se bort alla utmaningar som kan uppstå.

Och om inte, så har NATO alltid, som Smedley Butler, den kämpande kväkaren, förklarade i War is a Racket, anlitat brute force och upprätthållare som Butler för att utplåna dem som kanske vågar göra motstånd. När vi tittar på motstånd i Azerbajdzjan, Nigeria, Saigon, Santiago, Warszawa eller Belfast måste vi alltid ta hänsyn till Morgonens rop , Natos ombud som skickar Assange, Lumumba, King (som hade protesterat mot Coca Cola dagen de avrättade honom), Saro-Wiwa, Darya Dugina,. Daphne Caruana Galizia och så många hundratusentals till, listan över Natos offer tar aldrig slut.

Och det gör inte diagnosen heller. Eller faktiskt prognosen, där vi i de bredaste penseldragen kan se vad som måste göras och vad som måste ångras för att lossa Natos dödsgrepp. Även om det tvåsidiga svärdet av utländsk hjälp behövs, håller Natos understödjare från World Economic Forum fullt på att dränera träsket under sin gröna fana och bygger sitt endimensionella Nya Jerusalem, även när deras eviga Rom sönderfaller framför dem. Som kan ses med den fascistiska krossningen av självständigt sinnade kanadensiska lastbilsförare och den sista av de holländska, tyska och italienska bönderna, Oliver Goldsmiths sanning att ”en djärv bonde, deras lands stolthet,. när den en gång förstörts, kan den aldrig levereras”, särskilt om Klaus Schwabs dystopiska Brave New World ska förverkligas.

Detta är inte för att överge allt hopp utan för att erkänna verkligheten, landets lögn. Natos ledare och de som tjänar dem skiljer sig inte från svältdrottningarna, kejsarna och svunna tiders oligarker, som skickade små engelska barn upp i skorstenar och ner i kolgruvor. De tror att vi existerar enbart på deras lidande och, i den mån vi köper in oss på deras bedrägeri, har de en poäng.

Men bara en punkt då denna dialektik mellan rätt och fel, sanning och lögn aldrig kommer att ta slut. Goda själar som Julian Assange fortsätter att utkämpa den goda kampen under de svåraste omständigheterna och i dessa dagar av okunnig och dåligt informerad russofobi kan vi vända oss till Tolstojs Krig och fred, till Austerlitz, Napoleons största triumf, där fältmarskalk Kutuzov observerar hur krig förvandlas till en krona, på ensamma individers handlingar och prins Andrey, som stirrar upp i ansiktet på Napoleon, reflekterar över storhetens intighet.

Och så är det så att vi saktmodiga verkligen kommer att ärva jorden när tillräckligt många av oss sätter axlarna vid ratten för att sparka Nato från sin pedastal, för denna kamp kan inte sluta på något annat sätt än med att rovdjuren besegras och deras offer kan säga , med ord från Martin Luther Kings gamla negro spirituella, äntligen fri, äntligen fri, tack Gud Allsmäktige, jag är äntligen fri., fri, som Julian Assange som, fast fastkedjad i en av Natos mest beryktade fängelser, fortfarande är i hjärta och samvete fri.Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: