Militärens sammanfattning av President Trumps uttalande om klonkris


Specialstyrkor förstör Deep State Cloning Lab

President Donald J. Trump verkade inte förvånad på torsdagsmorgonen när general David H. Berger informerade honom om White Hats senaste fynd – ett Deep State-kloningslabb i Ozarks, sa en källa på generalens kontor till Real Raw News.

”Varför är jag inte förvånad över att det finns något sånt här? De [Deep State] har sina händer i allt, säger Trump till general Berger.

Generalen, sa vår källa, frågade om president Trump hade kunskap om mänsklig kloning, och i så fall varför han inte hade delat information som i hög grad skulle ha påverkat hur White Hats genomförde Deep State-gripanden. Han uttryckte oro över att hans män, hans marinsoldater, kan ha tillbringat de senaste åren med att slåss och gripa kloner istället för originalen.

Medan Trump erkände att papper hade ”korsat över hans skrivbord”, tonade han kort ned allvaret och sa att han inte hade sett några bevis för en framgångsrik kloningsoperation och att kostnaden för ett sådant program skulle vara så oöverkomlig att Deep State bara kunde ställa in ett ändligt antal kloner. Om andra kloningslaboratorier fanns, sa Trump, var de säkert begränsade i antal och reserverade för Deep States mest avgörande aktörer – inte utbredda. Icke desto mindre sa han att generalen och hans ersättare, Marine Corps General Eric M. Smith, borde använda tillgängliga resurser för att lära sig om ytterligare laboratorier fanns utspridda i landet och förstör dem.

Gretchen Whitmer | Biography, Governor, Kidnapping, & Facts | Britannica

”Sir, om Deep State bara klonar sina kingpins, varför då Gretchen Whitmer (bilden)? (Gretchen är guvenör i Michigan, red.anm). Fauci och Biden kan jag tänka mig, men Whitmer,” frågade general Berger.

”Hon är en ful person,” sa Trump, ”och var en av de främsta kontrollanterna för låsning. Vi vet inte vilka planer de har för henne.”

Generalen informerade sedan Trump om att Fauci- och Biden-proverna hade skickats till Womack Army Medical Facility, Fort Bragg, där kliniska patologer och genetiker skulle undersöka klonerna för genetiska brister som kan skilja dem från originalet.

”Sir, är det värt det? Jag menar, förutsatt att de finns där ute, är det värt att förfölja dem tills vi säkert vet att vi plockar upp de riktiga Deep Staters och inte kloner?” frågade general Berger.

Trump sa att det var lika viktigt att befria världen från kloner som att befria den från de riktiga Deep Staters.

”Vi kommer att försöka göra vårt bästa, herr president,” sa generalen och avslutade samtalet.

Avslutningsvis sa vår källa igen att klonavslöjandet slog general Berger för en slinga.

”Generalen är kristen. Han kallade kloning en förolämpning mot republiken och mot Gud”, sa vår källa.


Rapport: Kloner är imperfekta och detekterbara

Läkare vid Womack Army Medical Center, Fort Bragg, sa på fredagen att kloner av den olagliga presidenten Joseph R. Biden och Dr. Anthony Fauci är ofullkomliga och, om de hade lämnat sina kloningscylindrar vid liv, skulle de ha kunnat upptäckas vid noggrann granskning.

Som rapporterats tidigare hittade och förstörde amerikanska specialstyrkor ett Deep State kloningslaboratorium i Missouri Ozarks. Innan de kollapsade strukturen tog de bevis, inklusive livlösa kloner av Joseph Biden och Dr. Anthony S. Fauci.

De döda klonerna skickades omedelbart till Fort Bragg, ett White Hat-fäste, för analys. Där studerade sjukvårdspersonalen Fauci-klonens epidermis och jämförde dess hud med bilder som GITMO-personalen hade tagit av Fauci när han först anlände till Guantanamo Bay. Alla GITMO-fångar fotograferas nakna från topp till tå och får sitt blod åderlåtet. Blodet kontrolleras för bevis på blodproppsvaccinationer – eftersom de flesta Deep Staters hävdar att de är vaccinerade men inte är det – och Adrenochrome.

Fauci som for till GITMO i april hade ett 1” cirkulärt födelsemärke på vänster lår, medan klonen inte hade det. Han hade också ett födelsemärke på höger skulderblad, men det hade inte klonen. Båda klonernas vuxna tänder hade inte utvecklats fullt ut – de saknade både övre och nedre sekundära molarer; Sjukvårdspersonalen hittade inga tecken på utdragningar. Dessutom hade Biden- och Fauci-klonerna plattfötter, ett tillstånd där bågarna på insidan av fötterna plattats ut när trycket sätts på dem. De hade normala könsorgan, säger en källa på general David H. Bergers kontor till Real Raw News.

”Detta är från en preliminär rapport. De har inte dissekerats ännu. Uppenbarligen är dessa subtila avvikelser, och en person skulle verkligen behöva veta vad man ska leta efter för att se skillnaden mellan klonen och den riktiga varelsen. Vi hoppas få veta mer snart, säger vår källa.


JAG: Fångarna är ”osannolikt” kloner

”Det är osannolikt att fångar som hålls på Camp Delta är kloner”, hävdade en GITMO-källa till Real Raw News efter att medicinsk personal undersökt Nancy Pelosi, Jim Baker, Miguel Cardona, fem fångar vars namn inte har getts till RRN och liket av Jeff Zients för bevis på kloning.

Som rapporterades i går, fann ett medicinskt team vid Womack Army Medical Center, Fort Bragg, efter att ha studerat ej levande kloner av Joseph Biden och avlidne Dr Anthony Fauci, abnormiteter som tyder på att Deep States kloningsprocess producerar felaktiga kloner. Mest anmärkningsvärt var att ingen av klonerna hade andra molarer.

På fredagskvällen drogs en galen Nancy ur sin bur och fördes till vårdcentralen för en omfattande undersökning. Personalen var tvungen att lugna henne, sa vår källa, eftersom hon försökte bita fingrarna på den rättstandläkare som utförde undersökningen. Hon hade sina naturliga tänder, inklusive andra molarer.

Läkare kontrollerade också hennes fötter för ett tillstånd som kallas plattfot, som fanns på båda klonerna, men Nancys valv verkade normala. Slutligen jämförde de gamla allmänt tillgängliga bilder av Pelosi med fotografier som JAG hade tagit av henne när hon kom till GITMO, eftersom kloner inte verkar ärva födelsemärken som finns på de verkliga personerna. Att hitta avvikelser i Nancys ansikte, sa vår källa, var praktiskt taget omöjligt, för hon hade genomgått många kosmetiska operationer.

”Hon borde ha bett om återbetalning”, skämtade vår källa. ”Baserat på utseendet ser det ut som att personerna vi har kontrollerat inte är kloner.”

På frågan exakt hur många celler som är upptagna i Guantanamo Bay, svarade han oklart: ”Fler än du har fått höra om och fler än du kanske tror.”

Han sa dock att alla personer som avrättades vid Guantanamo Bay hålls på is och att JAG kommer att kontrollera de avlidna för indikatorer på kloning.Kategorier:Media, Rättsstat, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: