Fixa kärnkraften eller fäll regeringen | God jul med Markus Allard och Chang Frick

Markus Allard bjuder in Chang Frick för att diskutera energikrisen i Sverige och det faktum att man skulle kunna återstarta Ringhals 1 och 2. De ringer också upp en riksdagspolitiker med bakgrund inom just kärnkraft, för att fråga hur fort denna process skulle kunna gå, om den politiska viljan finns.Kategorier:klimatet, Media, Rättsstat, Svensk politik, Video

Etiketter:, , ,

1 svar

  1. Stockholms blodbad orsakat av inre fienden och nu frost-bad i hela landet; dags att göra slut på den inre fiendens tid som makthavare såsom Sten Sture den äldre hade sagt: om de kommer tillbaka blir de krossade av St. Görans arme dvs från Storkyrkan Sturelopp åt alla hål; gör det Svennar; vi-ska-r och ger råd Gustav Wasa

    Gilla

%d bloggare gillar detta: