Specialstyrkor förstör Deep State Cloning Lab

https://i.ytimg.com/vi/wSiuC8wJiBw/maxresdefault.jpg

USA:s specialstyrkor hittade och förstörde på tisdagen vad White Hats hade trott var en myt: en Deep State-kloningsanläggning i en ihålig kalkstensgrotta i Missouri Ozarks, säger källor på general H. Bergers kontor till Real Raw News.

Generalen, sade han, konfererade med:eSpecial Forces Groups befälhavare överste Brent Lindeman efter att ha fått ett tips från en underrättelsekälla som påstår sig ha GPS-koordinater till ett kolossalt kloningslabb nära Stanton, Missouri. Det var, tillade källor, det fjärde sådana tipset som general Berger hade hört talas om 2022, som alla härrörde från oberoende, orelaterade personer som arbetar eller hade arbetat inom underrättelsetjänsten. General Berger hade avfärdat de tidigare tipsen som skräp eftersom de inte inkluderade koordinater och för att de flesta underrättelsetjänstemän, pensionerade eller inte, är förenade med Deep State. Han ansåg att det skulle vara ett slöseri med arbetskraft och resurser att undersöka ogrundade tips och en möjlig fälla. Dessutom hade generalen svårt att tro att sådan teknik fanns; när rykten om kloner dök upp då och då, betraktade han dem som science fiction,

Det senaste tipset, sa vår källa, kom från en man som generalen en gång hade litat på.

”Vid det här laget trodde general Berger fortfarande inte på historien, men trodde att det kunde finnas något där ute som killen ville att han skulle titta på. Utan koordinaterna skulle han ha sagt glöm det. Det finns 7 000 grottor i Ozarks, och han skulle verkligen inte använda våra begränsade tillgångar för att genomsöka dem alla. Och om det var en fälla ville han fälla fångstmännen”, sa vår källa.

Most SOF missions require non-SOF assistance – Fort Carson Mountaineer

På söndagskvällen diskuterade general Berger och överste Lindemen om de skulle skicka en blygsam spaningsgrupp eller en ansenlig sök-och-förstörande styrka till Missouri, ifall soldater skulle hitta något onaturligt i grottorna. Efter en kort konfab bestämde de sig för två 12-manna Alpha Detachement, en för att etablera en mobil ledningscentral, den andra för att hitta det påstådda målet, tillsammans med lämplig eldkraft och rivningar.

”Tipsaren nämnde inte om platsen var bevakad,” sa vår källa.

De inledde uppdraget tidigt på tisdagsmorgonen. Två UH-60 utrustade med långdistansbränsletankar och flögs av piloter från 160 :e Special Operations Aviation Regiment – ​​Nightstalkers – bar specialstyrkor från Fort Campbell, Kentucky, till ett avlägset stenbrott sydväst om Miramiguoa State Park, hem för Missouris stora labyrint av kalkstensgrottor.

Med ledningsposten etablerad och bemannad gick en avdelning till fots, korsade den klippiga terrängen och använde ibland mörkerseende för att förstärka sitt eget skarpslipade mörkerseende. De manövrerade smygande bland klipphällarna och stannade inom 500 meter från GPS-koordinaterna. De såg inget motstånd och ingen grottingång, bara en förhöjd kalkstensavsats som stöddes av stenpelare. Men under kanten hörde en operatör från specialstyrkorna vad han ansåg vara ett ”brummande” ljud som kom inifrån bergväggen. När han rörde vid en del av väggen gick hans hand genom den som om den inte var där, och det är för att den inte var det.

En holografisk projektion dolde en öppning som är tillräckligt stor för att passa en SUV. Låst och laddad gick avdelningen genom projektionen och befann sig stå i en tunnel som gick ner 100′ till jorden nedanför. Tunneln hade borrats slät, som av en laser. En operatör skulle senare kalla det polerad sten. De hittade källan till hologrammet: en fyrkantig enhet i storleken och formen av en gammal Kodak-bildprojektor hängde i taket, linsen riktad mot grottmynningen. En enda tråd gick genom ett hål som någon hade borrat i taket.

Tunneln öppnade sig i en massiv grotta som också hade borrats slät, men golvet var av metall som passade perfekt till grottans dimensioner, som om någon hade gjutit smält stål. Bakom banker av fungerande datorterminaler fanns 36 mognadskammare, 7′ höga cylindriska rör fyllda med en genomskinlig vätska. Suspenderade i vätskan fanns vad som bara kan beskrivas som kloner av framstående Deep State-personligheter i olika utvecklingsstadier. På varje tub satt klistermärken med anteckningar om försökspersonens namn, startdatum och mognadsdatum.

Tolv av de 36 rören innehöll kloner. De hängde upp orörliga och hur de andades medan de var nedsänkta i vätska är okänt. Den ena var en kopia av hur Hillary Clinton såg ut i mitten av trettiotalet. En annan var en prepubertär Chuck Schumer. En tredje hade en 20-åring Gavin Newsom. Och en fjärde innehöll en fullt mognad kopia av Joseph Biden. Michigans guvernör Gretchen Whitmer var också där, liksom två kloner av Dr. Anthony Fauci.


Dubbelgångare, kloner eller masker … Du bestämmer!

Få Illuminatis hemliga kändismord och kloningscentran förklarade

Underjordiska baser och kloningscenter


Specialstyrkor noterade att hela golvet brummade och vibrerade under deras fötter. Eftersom de inte såg någon synlig kraftkälla, antog de att det som drev den ogudaktiga anläggningen var underjordiskt och fick golvet att svänga.

Avdelningen, sa vår källa, blev ett ögonblick stum, efter att ha hamnat i en situation som översteg den kända verkligheten. Den som designade labbet hade övervunnit en svårlöst fråga: hur man accelererar den naturliga biologiska tillväxtcykeln.

Avdelningsbefälhavaren, en kapten, beordrade kommunikationssergeanten att skicka radio till kommandoposten för att skicka män med tillräckligt med sprängämnen för att kollapsa grottan. Han tog först bevis, inklusive den holografiska projektorn och tre bärbara datorer. Enheten riggade grottan med C4, gjuter bitar av formbar ammunition till delar av väggen och taket, såväl som de yttre stenpelarna som stödde kanten ovanför grottans ingång.

De krossade och sköt plexiglascylindrarna och klonerna sjönk till golvet, nu omgivna av pölar av trögflytande vätska.

”Vi tar en Fauci och en Biden, vi har inte plats för fler, lämna resten. Skaffa prover på vätskan också, sade avdelningschefen till sina män.

De lämnade grottan och drog sig tillbaka på ett säkert avstånd och sprängde sedan grottan på distans. Den kollapsade i sig själv, ingången förseglades av gigantiska bitar av bruten sten. Avdelningarna demonterade kommandocentralen, gick ombord på helikoptern och begav sig tillbaka till Ft. Campbell precis när morgonsolen kikade över horisonten.

”Naturligtvis förändrar detta fynd saker,” sa vår källa. ”Vid det här laget måste Deep State veta vad som har hänt. Även om det där sjuka stället inte var bemannat dygnet runt, var det någon som kollade på klonerna. Specialstyrkor såg fotspår i området. Vi vet fortfarande inte vad som drev platsen, eller om den strömkällan fortfarande är igång. Vår största oro nu är hur många av dessa labb har Deep State? Hela den här prövningen har skickat general Berger till en loop. Science fiction har blivit science reality.”Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: