General Smiths sammandrag med White Hat Council; Jeff Zients dör i GITMO-förvar

”Om jag fick tag på den masken idag, skulle jag hålla honom upp och ner och skaka alla amerikanska skattepengar som han har tagit ur hans läckra fickor,” säger General Eric M. Smith, som kommer att leda USA:s White Hat-partition inom USA:s militär med början den 1 januari. Detta sades om Ukrainas president Volodymyr Zelensky under ett tal till White Hat-rådsmedlemmar på Camp Pendleton på tisdagsmorgonen.

”Jag gillar inte män som tar det som inte är deras, och jag gillar inte män som hyser pedofiler. När de två går ihop gillar jag dem ännu mindre”, fortsatte general Smith och syftade tydligen på Zelenskys förestående resa till USA, där han troligen kommer att träffa den kriminella Biden-regimen vid producenten Tyler Perrys fax i Vita huset i Atlanta, Georgia.

Hans hat mot Zelensky verkade dock vara en flyktig förutsägelse, för han gick snabbt in i en diskussion om vad 2023 skulle betyda för både White Hats och Deep State. Han sa till rådsmedlemmarna att 2023 skulle bli ”ett år av räkenskaper”, att de måste ”uppta sitt spel” för att vinna ett asymmetriskt krig mot en fiende som i 40 år hade förankrat sig i det amerikanska samhällets struktur. Deep State, medgav han, var fler än White Hats.

”Men de har brutit ledarskapet och utbildar inte oss,” sade general Smith.

Ett krig, tillade han, dök upp vid horisonten. Han nämnde den dödliga sammandrabbningen mellan amerikanska marinsoldater och amerikanska armésoldater lojala mot den kriminella regimen, och sade att även om ingen medlem av de väpnade styrkorna borde sättas i stånd att ta till vapen mot en kollega, var White Hats skyldiga att upprätthålla konstitutionen, för att skydda republiken från alla motståndare, utländska som inhemska.

”Våra pojkar är tränade till att döda jihadister, ryssar, kineser, inte varandra. Lita på mig när jag berättar vad som hände i Colorado och det tog hårt på dem. Vi skulle vara oansvarigt att tro att det kommer att bli en isolerad händelse, en engångsföreteelse. Gör inga misstag, just nu planerar militärledare som är trogna Biden för att planera att ta ner oss. Vi kommer att få dem att se ljuset, eller arrestera de förrädiska jävlarna. Grönt på grön blodsutgjutelse är oundvikligt, säger general Smith.

Han sa att hans inställning till seger skilde sig från general Bergers och ägnade 15 minuter åt att utarbeta sin plan för att plocka undan Deep State 2023. Real Raw News ombads att utelämna en del av hans dialog av säkerhetsskäl.

Han berörde Nancy Pelosis övertygelse och kallade det en ”monumental seger”, men sa att en naiv allmänhet skulle bli lurad eftersom Pelosi har ett omöjligt antal dubbelgångare som lurar.

”Jag har en plan att avslöja dem,” sade general Smith. ”Inte bara hennes, alla. Men vi kommer att diskutera det snart nog. Och om du undrar så har vår överbefälhavare, den verklige överbefälhavaren, blivit medveten om Nancys övertygelse. Det är min förhoppning att vi under det första kvartalet av det nya året kan arrestera mer Deep Sate-avskum än vi har gjort under de senaste två åren.”


Jeff Zients dör i GITMO-förvar

Den fd Covid-19-koordinatorn Jeff Zients, 56, dog av okända orsaker på onsdagsmorgonen i Guantanamo Bays Camp Delta-fängelseblock, berättade källor där för Real Raw News.

Som rapporterats tidigare, grep JAG-utredare förra veckan Zients nära hans lyxiga herrgård i utkanten av Washington, DC, och presenterade för honom en militär arresteringsorder som anklagade Deep Stater för förräderi och mord och för att ha främjat vacciner han visste var potentiellt dödliga.

Enligt ett JAG-memorandum som släpptes i eftermiddags gick vakterna från Marine Corps Security Force Company in i Zients cell klockan 6:15 när han inte svarade på väckarklockan. Zients ska ha legat orörlig på sin brits. Vakterna observerade att hans ansikte och händer hade blivit blå och de tillkallade akutsjukvård för hjälp.

EMS anlände minuter senare och försökte återuppliva Zients, utan resultat. Han dödförklarades klockan 06.45

Källor berättade för Real Raw News att Zients verkade vara frisk föregående kväll; han hade bara en känd sjukdom, förhöjt blodtryck, som han tog medicin för. EMS räknade de återstående pillren i den receptbelagda flaskan för att säkerställa att han hade tagit medicinerna som ordinerats, och det verkade han ha gjort.

Även om personalen på GITMO inte hittade några bevis på självmord eller tecken på fult spel, kommer en obduktion att utföras för att fastställa dödsorsaken, sa källor.

Zients var ingen mönsterfånge; han kastade ofta mellan raserianfall och skrek obsceniteter mot personalen och hävdade att han hade suttit olagligt fängslad.

”Han kunde skrika tills han fick slut på luft,” sa en källa till RRN. ”Han hungerstrejkade inte eller något liknande. Han protesterade bara mot sin situation. Men han såg aldrig sjuk ut.”

Zients är den andra fången som har dött i häktet under de senaste två åren. I september 2021 hittades förre presidenten William Jefferson Clinton svarslös i sin cell, med ansiktet nedåt i en kräkpöl. Hans död bedömdes senare som ett mord genom förgiftning, trots att förgiftningen aldrig hittades, trots en grundlig JAG-utredning.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: