Ep. 2953b – Hur inför du bevis i en utredning, Trump tipsar om militärtribunaler

Ep. 2953a – Fed har accelererat sin plan, folket inser vad de gör

Ep. 2953b – Hur inför du bevis i en utredning, tipsar Trump om militärtribunaler

X22-rapport
publicerad 20 december 2022

https://rumble.com/v21nss2-ep.-2953a-the-fed-has-accelerated-its-plan-the-people-are-realizing-what-th.html

Fastighetsmarknaden faller isär i CA, precis som allt annat. Folket lämnar på grund av [DS]/korrupta politikers agenda. Fed har accelererat sin plan och agendan är en kontrollerad rivning av ekonomin.

https://rumble.com/v21nryc-ep.-2953b-how-do-you-introduce-evidence-into-an-investigation-trump-hints-a.html

Bevis avslöjas på att FBI och andra byråer var och fortfarande är inblandade i censurering av det amerikanska folket, valfusk och medicinskt bedrägeri och mycket mer. Dropparna kommer ut snabbare och snabbare nu. [DS] får panik och de går efter Trump för att försöka stänga av det hela. De gick rakt i fällan. Hur inför man juridiskt bevis i en utredning. Trump återberättar en video om militärdomstolar, antyder han att det är denna riktning vi är på väg?

Alla källänkar till rapporten finns på webbplatsen x22report.com.

De flesta konstverk som ingår i dessa videor har skapats av X22 Report och de används som en representation av ämnet. Det representativa konstverket som ingår i dessa videor ska inte tolkas som de faktiska händelser som äger rum.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: