Överinsyn av Ericsson är ingen kvalitetsstämpel – och problemen i vår el-försörjning

2022-12-19
Mathias Andersson

I den här kortare filmen ser vi närmare på turerna kring Ericsson och mutskandalerna, liksom det amerikanska justitiedepartementets kontroll av bolaget. Vi ser även närmare på den vitala infrastruktur som privatiserats och den nuvarande elkrisen, liksom överväger faktumet att just bolag som kontrollerar vital infrastruktur är mäktigare än politikerna i partisystemet. Hoppas att ni får en fin vecka och tar väl hand om er!

Här kan du stötta kanalen: https://www.Patreon.com/MathiasAndersson Här kan du följa kanalen på Telegram-appen: t.me/MathiasAnderssonKanal

I den här filmen så går jag igenom den senaste tidens händelser och ger er nya kopplingar och referenspunkter från vår historia: Från stormaktstiden fram till idag. Det handlar om vital infrastruktur och då främst betalningsinfrastruktur, telekom-infrastruktur, kraftförsörjning och penningskapande. Ni får även en del rekommendationer eftersom ämnet varit uppe i otaliga filmer tidigare.

Bland annat: ”Digitalisering och IT-attacker”: https://www.youtube.com/watch?v=hGQby…
”Makten om Sverige och pengarna”:
https://www.youtube.com/watch?v=gFmGY… ”Rättssystemet vi önskade?”: https://www.youtube.com/watch?v=J1Jg-…

Priserna på allt skjuter i höjden och i Sverige driver skenande elpriser på inflationen. Mer el behövs i systemet och det är snart. Chang Frick förklarar hur Sverige kan få igång kärnkraft via Ringhals 1 & 2 snabbare med jävlaranamma och rätt inställning. Vattenfalls pressekreterare Anna Collin publicerade nyligen en tråd på Twitter där hon förklarar varför Ringhals 1 & 2 inte kommer återstartas. Chang Frick går igenom tråden och förklarar varför hon kommit fram till fel slutsats.

ÖVERSIKT: Ericssons strategiska korruption

I den här filmen gör vi en strategisk översikt på telekom-infrastrukturella noder runtom i världen. Det här är en absolut pusselbit för att förstå korrupt verksamhet inom Ericsson och motåtgärderna från USA, genom Department of Justice, Pentagon och den privata sektorn.Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik, Video

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: