Kina befriat samtidigt som en miljon man stark kristen armé leder Västeuropa medan inkafolket gör revolt

2022-12-19

Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/

KM = Khazariska maffian
DS = Deep state


Som rubriken antyder har den planetariska befrielsealliansen påbörjat en massiv, samtidig världsomspännande offensiv mot den satanistiska khazariska maffian. Kina har lett vägen genom att bokstavligen ”följa vetenskapen” och avslöja den falska pandemin och de bedrägliga PCR-testerna som en massiv KM-muta och ett tankekontrollprojekt. Nu förbereder sig Ryssland att tillsammans med sina allierade i Serbien och Tyskland, en armé på en miljon man (anmärkning till feministiska hjärntvättare: man=människa), på att flytta in i Västeuropa, inklusive Schweiz. Samtidigt händer detta, Inkariket återupplivas efter 500 år, för att befria Peru från KM.

I ett annat tecken har en avgörande vändpunkt nåtts, spanska och italienska medier rapporterar om att den falska påven Franciskus avgår.

”Ya he firmado mi renuncia” en caso de impedimento médico: Papa Francisco (eluniversal.com.mx)

P3 Frimurarkällor säger att jesuiterna hämnas mordet på den verklige påven Franciskus och har börjat rena Vatikanen från KM-agenter. ”Medan CNN:s falska nyheter rapporterar om en kupp i Vatikanen för att avsätta påven Franciskus, ihopkokad av så kallade ”ounderbyggda nyheter”, bekräftar inre källor nära mig att påven äntligen kommer att avgå”, bekräftar P2 honchon Leo Zagami.

https://leozagami.com/2018/08/28/pope-preparing-to-move-back-to-argentina-amongst-controversies/

Det finns mycket annat att ta upp, men låt oss börja med situationen i Kina. Som denna officiella artikel från Xinhua-nyhetsbyrån bekräftar, säger transportministeriet till alla tjänstemän i Kina att de måste ”strängt implementera” regeln att PCR-tester inte längre krävs för resenärer.

https://english.news.cn/20221218/62ea4de220cd4dba817d12b675e7dcca/c.html

Här är vad en polsk invånare i Kina rapporterar: ”För några dagar sedan … vaknade jag upp i en helt annan verklighet. Inga fler tester, ingen mer kodkontroll (spårningssystemet har stängts av), inga nedstängningar och ingen isolering vid #covid. Du vet inte ens om du har denna covid eller någon form av influensa eftersom det inte finns några tester ändå och det finns bara en rekommendation att stanna hemma i 3 dagar. Staketen från godsen tas bort. Ingångsportar till byggnader – de dyra för att skanna av hälsokoder som installerades fram till för några veckor sedan – är nu inaktiverade.”

Det som hände var att asiatiska hemliga sällskap gjorde riktiga vetenskapliga tester och kom på att PCR-testerna och pandemin var en fullständig penningtvätt – och ett tankekontrollbedrägeri av KM. En massiv utrensning av KM-agenter i Kina – inklusive David Rockefellers 30+ jävla barn – pågår nu och Kina håller på att befrias helt.

Nästa plats att befrias blir Västeuropa. Pentagon-källor säger att deras underrättelsekällor indikerar på att minst en 700 000 man stark armé är redo att gå in i Ukraina ”inom en snar framtid”. Polska underrättelsekällor bekräftar oberoende av varann, att den 18 december ”flyttade de väpnade styrkorna i republiken Vitryssland till gränsen mot Ukraina.”

Som ett tecken på hur desperat den satanistiska ukrainska regimen har blivit, har de samlat ihop alla ortodoxa präster och munkar som de kan hitta för att använda dem som mänskliga sköldar, enligt ryska FSB-källor.

Trots detta och trots ansträngningar från Rockefellers bagman Henry Kissinger att köpa tid med en återuppvärmd version av de misslyckade Minsk-avtalen och hoten om att använda ”AI-kontrollerade robotar”

https://www.spectator.co.uk/article/the-push-for-peace/

viker inte ryssarna. Som den ryska officiella nyhetsbyrån Tass rapporterar: ”Dialog mellan Ryssland och Nato är utesluten mitt i den nuvarande utvecklingen… Det finns ingenting bakom Frankrikes president Emmanuel Macrons ord om behovet av att ge säkerhetsgarantier till Moskva.” Det är med andra ord ett fullständigt krig.

https://tass.com/russias-foreign-policy/1552019

Det är därför enligt P3 frimurarnas källor:

Medan Putin förbereder kärnvapenmissiler, har Tyskland slut på ammunition och kan bara slåss i två dagar, Tysklands militära beredskap kollapsade… den verkliga varaktigheten av vad Tyskland kan uthärda i ett krig är bara två dagar. Om krig tillkännages på måndag är Tyskland med andra ord över på onsdag och tvingas kapitulera. USA har under tiden också slut på militär ammunition och vapen av den enkla anledningen att de har skickat de flesta av sina befintliga vapen till Ukraina. Medan allt detta händer går västerländsk media upp i raseri över Putins offentliga utplacering av YARS-missilsystem som bär kärnstridsspetsar som kan träffa USA. USA kan inte försvara sig mot ryska kärnvapenmissiler eftersom de ligger decennier före våra.

P3 säger också att de flesta av de satelliter som kontrolleras av Nato nu har förstörts, vilket gör dem helt förblindade.

Dmitrij Medvedev säger att legitima militära mål för Ryssland kan inkludera det militär-politiska ledarskapet i fiendelandet och de väpnade styrkorna i andra länder som är allierade till fiendelandet.

Ανακοίνωση-αιτία Γ’ ΠΠ από Ρωσία: «ΗΠΑ και Πολωνία έπληξαν στόχους εντός της επικράτειας μας» -Φόβοι για ισοδύναμο τετελεσμένο…

Special Guest - Dr. Jamie Shea at the Academy of Young Diplomats 2020/2021  - European Academy of Diplomacy

Den ryska ambassaden i London twittrade den 30 november 2022 och citerade Natos talesman Jamie Shea från 1999: Jamie Shea från #NATO, 1999: 70 % av #Jugoslavien är utan makt. Detta visar att vi har fingret på knappen och att vi kan slå på och stänga av elen där vi behöver den och var vi vill ha den. Nato 2022: Ryssland måste sluta attackera Ukrainas energiinfrastruktur eftersom den är omänsklig.

Samtidigt säger tyska underrättelsekällor att ockupationsregeringen efter kriget avlägsnats och att Tyskland kommer att alliera sig med Ryssland för att befria Västeuropa och genomför en gemensam militär operation in i Schweiz för att ta bort KM-närvaron där i samarbete med schweiziska patrioter.

Serbien har också mobiliserat sina 600 000-manna reserver och är redo att hämnas för förstörelsen av Jugoslavien av Rockefellers och Rothschilds. Anledningen till att Bill Clinton Rockefeller bombade och förstörde Jugoslavien var för att skapa en fejkstat som heter Kosovo och därmed kontrollera mer än 70 procent av Jugoslaviens mineralutvinning inklusive guld, krom, nickel, aluminium, koppar, järnmetaller, bly-zink och världens femte -största bevisade reserver av brunkol.

https://www.trade.gov/country-commercial-guides/kosovo-mining-and-minerals

Serbiens president, A.Vusic, sa till sitt folk: ”Vi kommer inte att kapitulera. Serbien kommer att vinna. Vi kommer aldrig att överge våra bröder. Alla serber är redo att ge våra liv för vårt hemland. För första gången sedan Jugoslaviens upplösning ser jag det serbiska folket så enat. Jag är stolt och tacksam.”

Flytten för att befria Europa och resten av världen har lett till att Inkariket i Sydamerika har befriat sitt folk från det koloniala oket för första gången på nästan 500 år. Den allmänt rapporterade civila oron orsakad av avsättningen av president Pedro Castillo är verkligen en inkaväckelse.

Ambassador of the United States of America to Peru Lisa Kenna - U.S.  Embassy in PeruPå torsdagen publicerade hans Twitter-konto en handskriven anteckning där det stod att USA:s ambassadör Lisa Kenna, (bilden) en före detta långvarig CIA-agent, gav ”order om att ta ut trupperna på gatorna och massakrera mitt försvarslösa folk; och för övrigt lämna vägen fri för gruvdrift, som i fallet med Conga, Tía María och andra.”

https://www.commondreams.org/news/2022/12/16/death-toll-peru-protests-tops-20-coup-government-extends-castillos-jail-term

Kampen fortsätter också i Brasilien där KM är på marken och arrangerar falsk flaggattacker för att skylla på Bolsonaro-supportrar. De brasilianska väpnade styrkorna står dock kvar på folkets sida.

Det finns en röd tråd till händelserna i Kina, Ryssland, Jugoslavien, Peru, Brasilien etc. som involverar avlägsnandet av jordens mineraltillgångar till enheter belägna utanför världen. Attackerna på infödda regeringar runt om i världen skapade regimer som kontrollerades av KM-agenter som förflyttar mineraler och mänskliga slavar till Schweiz. Den tidigare libyska starke mannen Gaddafi förstod detta som du kan se från videon nedan:

P3 Frimurare och andra källor insisterar på att dessa mineraler och slavar sedan tas bort från världen.

Vad vi till exempel med säkerhet vet är att allt guld som innehas av Manchu-dynastin i Kina och Tokugawa Shogunatet i Japan togs till Schweiz. Vi har upprepade gånger skickat dokument som visar bevis på ägande av detta guld till schweizarna å de rättmätiga ägarnas vägnar bara för att ignoreras.

Mirjana Spoljaric Egger begins new role leading UNDP's work in Europe and  the CIS | United Nations Development Programme

De rättsmedicinska leden leder till Mirjana Spoljaric Egger, (bilden) chefen för Röda Korset. CIA-källor säger att hon är ”en del av den schweiziska federala underrättelsetjänsten. Hon har tränats under flera år i olika statliga roller. Inklusive som FN:s biträdande generalsekreterare. Hon är kopplad till Octagon Group… hennes Twitter-konto är:

Mirjana Spoljaric @ICRCPresident…Hantera den här med försiktighet.”

Ms Egger, kan du ens bevisa att det asiatiska guldet som ditt folk stal fortfarande finns på denna planet och är du villig att låta det användas för humanitära ändamål? Om inte, kommer vi för att arrestera dig.

I vilket fall som helst är vi säkra på att varken Nato eller KM som är inhålade i deras underjordiska baskomplex runt Genèvesjön kommer att kunna manipulera de amerikanska väpnade styrkorna till att skydda dem.

Pentagon är alldeles för distraherad av implosionen av social ordning som äger rum i USA:

Borgmästarna i New York, Los Angeles, Denver etc. har utropat undantagstillstånd på grund av spiralbrott och hemlöshet.

Jeremy Cross - Owner - International Recovery Systems | LinkedInJeremy Cross, (bilden) VD för International Recovery Systems i Pennsylvania, säger att han inte kan hitta tillräckligt med repor eller utrymme för att hålla alla bilar som hans företag har fått i uppdrag att återta.”

https://www.zerohedge.com/markets/perfect-storm-arrives-massive-wave-car-reposessions-and-loan-defaults-trigger-auto-market

Hyperinflationen tar fart med grönsakspriserna upp över 80 % under de senaste 12 månaderna och 38 % bara i november. Priset på ägg har stigit med 244 %. Resultatet är att 83 % av amerikanerna har svårt att ha råd med mat.

USA har gott om mat, vad som händer är att KM gör saker som att döda kycklingar för att pressa ut mer pengar ur fåren.

Här är anledningen:

Det månatliga federala underskottet var rekordhöga 249 miljarder dollar i november, 57 miljarder dollar större än under samma månad förra året.

https://www.activistpost.com/2022/12/u-s-vegetable-prices-increased-by-a-whopping-38-percent-in-november-but-they-say-inflation-is-under-control. html

Detta händer när Kina, Japan och andra länder dumpar amerikanska statsobligationer på rekordnivåer.

Med de människor som kontrollerar den reala ekonomin och inte betalar ut pengar längre, är det med en matematisk säkerhet som det nuvarande finansiella systemet kommer att kollapsa. Enligt Institute of International Finance (IIF) kommer den globala skuldkvoten att nå 352 % vid utgången av 2022. Med över 90 centralbanker som höjer räntorna till i genomsnitt 5,5 % innebär detta fullständig global försummelse eftersom pengarna är inte där för att betala skulden.

https://mises.org/wire/global-rate-hikes-hit-wall-debt-maturity

När detta händer ökar KM sitt förtryck och sinnekontroll i ett desperat försök att säga till makten.

Den amerikanska regeringen och andra regeringar har tillfångatagits av fiendens femte kolonnare och för ett hybrid/okonventionellt krig mot sina egna medborgare. ”Högvärdiga mål” är vanligtvis aktivister, ”dissidenter”, whistleblowers, patrioter, intellektuella, människor med samvete och integritet, konstitutionalister, kristna, veteraner eller någon annan som DHS-FBI Fusion Center i hemlighet har stämplat som ”extremister”, ”vita” supremacister” och/eller ”potentiella terroristhot” och utomrättsligt placerade i ”programmet”. ”Programmet” använder psykologiska och elektroniska krigföringstekniker och teknologier av militär kvalitet mot ”mål” för att i hemlighet förstöra/döda/fängsla/”självmord”/misskreditera/omyndigförklara/institutionalisera dem.

https://gangstalkingmindcontrolcults.com/lifeline-essential-insights-and-healing-music-for-illegally-targeted-citizens-music-and-narrations-by-dr-eric-karlstrom/

Här är ett exempel på hur dina skattepengar arbetar;

FBI betalade ledare för satanistisk pedofildödskult $82 000 för att ta över Atomwaffen-avdelningen för att hjärntvätta, droga och fånga unga medlemmar.

FBI-agenter använde media, illegala psykedeliska droger och hjärntvättstekniker för att ta en liten grupp vänner, allt från tonåringar från tidigt 20-tal, och förvandla dem till boogeymen i vad som bara kan beskrivas som en psykologisk krigföringsoperation.

FBI Paid Leader Of Satanic Pedophile Death Cult $82,000 To Take Over Atomwaffen Division To Brainwash, Drug and Entrap Young Members

Dessutom har censuren nått en nivå som jag aldrig sett förut.
Till exempel stängdes Gordon Duffs inteldrop-webbplats för att förhindra detta:

America’s Frontline Doctors: All Roads Point to Israel

https://reinettesenumsfoghornexpress.substack.com/p/americas-frontline-doctors-all-roads?sd=pf

från att komma ut, samt att undertrycka sanningen om Ukraina. Skype, Tutanota och Hotmail lät mig inte öppna mejlet från honom som innehåller länken ovan. Jag fick äntligen läsa den via Gmail. Google censurerar u-tube etc. och är fienden men i det här fallet ser det ut som om det gick igenom.

Anledningen till att KM försökte så hårt att censurera den här berättelsen är att den visar ett organiserat försök att ta över och kontrollera berättelsen om anti-vax och anti-pandemi och fånga in oppositionen till att stödja godkända ”anti-etablerings”-karaktärer som fortfarande tar emot order från KM.

KM använder också en falsk Trump som en del av en sofistikerad psyops mot den verkliga presidenten och högsta befälhavaren för USA:s väpnade styrkor Donald J. Trump.

Här är några exempel på den falska Trump som används för att få ner ryktet om den riktige:

Vi kämpar för gaygemenskapen, och vi kämpar och kämpar hårt”, sa Trump. – SAMTIDIGT SOM AMERIKA GÅR UPP I LÅGOR.

https://www.losangelesblade.com/2022/12/16/trump-addresses-log-cabin-republicans-at-mar-a-lago-gala/

Donald J. Trumps politiska motståndare har länge kritiserat honom som något av en seriefigur. I torsdags gjorde den tidigare presidenten sig till en sådan — men med syftet att göra vinst. I sitt första betydande offentliga drag sedan han öppnade sin presidentkampanj för 2024 i förra månaden, tillkännagav Trump en onlinebutik för att sälja digitala handelskort för $99 av sig själv som en superhjälte, en astronaut, en sheriff i Old West och en rad andra fantastiska figurer.

Låt oss göra detta helt klart, den verkliga Trump som var synlig för allmänheten ersattes efter den 31 januari 2020 med en falsk kontrollerad oppositionell Trump. Den riktiga, som alltid var anti-vax, gör sig redo att återvända.

En fråga jag ofta får av läsare – många av dem är Trump-anhängare – är vad de personligen kan göra för att hjälpa. Här är en sak de kan göra, skriv ett brev till Högsta domstolen för att stödja fallet med att få hela den falska Biden-regimen anklagad för förräderi:

1. Skaffa 2 kuvert, 2 frimärken, 2 papperslappar.

2. På varje papper skriv attention to the “9 Supreme Court Justices”. Express support of Brunson vs Alma S Adams et al, No.: 22-380. Skriv ditt namn och datera det. Du kan skriva mer. Det är så enkelt.

Här är en länk till ett mallbrev för att anpassa/skriva ut:

https://docs.google.com/document/d/1vpq-CWbB7mAihrYbmFNVM0FDfIKKWWkg2Nt8HQSZ2oA/edit#

3. Du har nu antingen 2 handskrivna kopior eller 2 tryckta kopior.

4. Ett exemplar går i ett frankerat kuvert adresserat till: Supreme Court of the United States, 1 First Street, NE, Washington, DC 20543.

5. Ett exemplar går in i ett frankerat kuvert adresserat till: Loy & Raland Brunson, 4287 South Harrison Blvd., Apt. 132, Ogden, Utah 84403. De räknar dina brev! * Lägg till 1 dollar för att tacka.

6. Brådskande, ärendet planeras till den 6 JANUARI. Maila dina brev!

7. Dela med vänner och familj.

Samtidigt som vi försöker tvinga Högsta domstolen till att agera, hoppas vi också att Secret Space Program-folket äntligen kommer att komma helt ut ur garderoben och hjälpa till att befria planeten.

SSP den här veckan visade oss fler bevis på att de har att göra med utomjordingar med långsträckta huvuden genom att påpeka att en Notre Dame-sarkofag nyligen öppnades för att avslöja en riddare med en långsträckt skalle.

https://www.ancient-origins.net/news-history-archaeology/notre-dame-sarcophagi-0017646

De skickade också följande bilder till oss:

1. Projekt Blue Beam farkost över Israel 12-2022

2. Off-world spherical plasma energy craft

3. Numerous plasma energy off-world craft 

4. Area 51 hanger with a Blue Beam ship exposed

5. Unusual sky phenomena observed around the world.

Personligen hoppas jag mer på Högsta domstolen än på att flygande tefat kommer till undsättning, men vem vet?Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , , , ,

%d bloggare gillar detta: