Putin: ”Den nya världsordningen är död!” – Q-kalendern och de 7 stormarna

16 december 2022
https://bestnewshere.com/2-us-supreme-court-cases-now-set-to-overturn-the-2020-election/

Rysslands president Vladimir Putin meddelade på ryska NTN TV att den nya världsordningen har kollapsat och hävdar att världen NU lider av den senaste tidens nedgång från elitregimens död.

Putin sa också att den nya världsordningen misslyckades på grund av uppvaknandet av människor runt om i världen som så småningom återställde den förrädiska SANNINGEN över elitens planer. Att bläckfiskens huvud skars av för exakt en månad sedan.

TALADE HAN PRECIS OM DEN NYA VÄRLDSORDNINGEN SOM FRODAS I RYSSLAND?

Även om det bara var en lokal seger i tider av ekonomisk globalisering, möjliggjordes detta endast av en rad internationella händelser som vi redan har rapporterat om via MEDIAZONE.

Faktum är att Putins ståndpunkt i rysk tv att den nya världsordningen är död är inte åska på en lugn himmel.

Vi vet att den 20 januari 2021 var Biden inte i Washington i Vita huset, utan på Castle Rock, Hollywood Studios. I ett dåligt rekonstruerat kontor för ovalt konst: med ljuskronor med levande ljus i taket, medan det riktiga ovala kontoret har kraftfulla spotlights.

Med brun matta, medan den riktiga mattan är ljusbeige. Den falska Biden signerade tomma initialer med sin vänstra hand, även om den riktiga Biden är högerhänt. Man kunde se folk titta ut genom fönstret medan det riktiga Oval Office är omgivet av gräsmattor och träd så att förbipasserande inte längre kan titta.

Många VD:ar för kända företag har sagt upp sig: från Amazon, Disney, Linkedin, Washington Post, Desmarais brothers, etc… Den amerikanska armén ockuperar Washington DC. Och dessa massgripanden, följt av rättegångar, äger rum i en hastigt uppförda trevåningsstugan mitt emot Vita huset.

Ovanliga rykten cirkulerar om möjliga arresteringar av kända personer.

I Frankrike har armén fattat viktiga beslut genom försvarsrådet sedan december 2020. Tack vare henne har vi inte blivit omkonfigurerade ( Putins tidigare stabschef kallar Trump en förkämpe mot den djupa staten ).

Den 17 februari 2021 landade 56 amerikanska helikoptrar och 350 lufttrupper i Calais. Dessa helikoptrar flög över Paris klockan 20:00 den 17 februari: Jag hörde att de flög perfekt på låg höjd. Dagen efter kunde TF1-nyheterna inte sändas och några i VK satte kopplingen mellan de amerikanska helikoptrarna och TF1-incidenten. Dessutom går ett skepp som lämnade Beaumont, Texas, till Dunkirk: det är fullt av amerikanska soldater. Macron är bränd: släppt av MEDEF, anti-inneslutning. Han föll för ATTALI. Och framför allt fransmännen som ”väger” mer än 2,22 % i de sista kommunerna.

Henri Warie, som bor i Bas-Rhin, Alsace, säger till VK: ”Attackerhelikoptrar flyger ibland över mitt hus på låg höjd i kryssningsläge: går från sydväst till nordost. 18 december 2020, Boeings, tillsammans med stridsflygplan…: På en dag marscherade mer än tio Boeings över mitt hus.

Antoine Ha skriver om Storbritannien:

”Det finns en otäck variant av viruset i Dunkirk som bara har resulterat i ytterligare inneslutning i den här staden i norr. Det var konstigt. Exakt där. ”

Covids berättelse är bara en förevändning för allmänheten, som har misslyckats med att förstå att militära operationer pågår… Upprensningen fortsätter mot bakgrund av en imaginär pandemi.

Enligt en lag från 2019 är Donald Trump överbefälhavare för den amerikanska armén från 20 januari till 20 mars 2021. Han leder för närvarande 805 operationer i USA och på andra håll. Rykten säger att han kommer att återvända till Vita huset den 1 april. Andra talar om den 4 mars (reds anm.: det falska datumet har passerat utan någon händelse). Låt oss vara försiktiga eftersom datumet den 20 januari 2021 inte gav oss tur.

Q-KALENDERN OCH DE 7 STORMARNA

Enligt Q-kalendern skulle ”POTUS och John öppna på söndag. 21 mars ”Juan O Savin sa nyligen att återupprättandet av republiken skulle ske senast den 28 april 2021 (Redaktörens anmärkning: ytterligare ett falskt datum).

Återställda republikanska fraktioner har redan etablerat den federala huvudstaden i indianska suveräna områden runt Houston och Austin, TX. Förra året integrerades Federal Reserve i det nya amerikanska finansdepartementet, beläget på en indianreservat nära Reno, Nevada.

Den 3 mars flög president Trump till Schweiz med Air Force One, där han, enligt Charlie Ward, undertecknade dokument för att släppa NESARA/GESARA.

Den 15 mars kommer NESARA Debt Anniversary Debt Relief Packages att släppas för att betala av federal skuld på bolån, kreditkort och andra tidigare statligt sponsrade skuldklasser.

Även den 21 mars skulle Q:s ”Into the Storm” sändas på HBO.

Q-kalendern indikerade att detta var början på 7 stormar som skulle ha 7 dagar med 7 trumpeter och 7 kungadömen:

Kabbalens penningmängd  stoppades med implementeringen av den globala valutaåterställningen. Repressalier orsakades sannolikt av cyberattacker, börskrasch och internetkrasch, såväl som en global blackout i sociala medier, medan misslyckandet av Kinas Three Gorges-damm skulle förstöra och bryta bitcoin-anläggningar.

Startevenemanget för de  7 stormarna  kan mycket väl kretsa kring strukturella brister i denna Three Gorges Dam. Dammen var den största i världen och rymde otroliga 39 miljarder kubikmeter vatten – så massiv att förstörelsen skulle ha en mätbar inverkan på jordens rotation.

Vatten från ett dammbrott skulle täcka större städer och även förstöra anläggningar under dammen (tunnlar som leder till Wuhan), inklusive handel med bitcoin och barn, organskörd, pistolpipan och kabaldrognätverk.

SLUT PÅ CITAT. DET FINNS ETT ANNAT SAGOINLÄGG:

För att hantera hela armén skulle Emergency Broadcast System aktiveras på rymdstyrkans nya satellitsystem Starlink. De tre Starlink-satelliterna skulle ta över all media runt om i världen, sända dagliga nyheter, information och säkerhetsgenomgångar från presidenten till telefoner och datorer runt om i världen, samtidigt som de byter till Telsa Free Energy runt om i världen.

Det fanns en chans att USA och andra länder var under nationella restriktioner, inklusive skolor och företag stängda i flera dagar. Lås kan placeras när som helst beroende på hur händelserna inträffade.

Trumps insider Robert David Steele sa:

”Patrioter blev tillsagda att hålla sig borta från gator och huvudstäder. Det var välkänt att falsk flagg-evenemang planerades för att misskreditera patrioter. Ickevåld var livsviktigt. Följ lagen och låt händelser hända.” (Redaktörens anteckning, detta uttalande hänvisar till det falska datumet den 4 mars när Trump skulle bli president)

Rysslands president Vladimir Putin på NTN:

”Det är över! Frimurarna har misslyckats! Den nya världsordningen har misslyckats! Den nya världsordningen har kollapsat, världen upplever nu den ultimata sammandragningen av elitregimen till döds. Den nya världsordningen misslyckades på grund av uppvaknandet av människor runt om i världen som till slut återställde den lömska sanningen till elitens planer. ”

THE Q CLOCK (UPPDATERAD 2022-UTGÅVA)

Q Clock – Deep State Connection Maps – Great Awakening Map – Utbredd Elite Pedophilia Connections Map – GESARA Connections Map – DARPA Connections Map – Pedophilia Connections Map & More

Q Team har bildat en internationell militärallians med vit hatt med vad som ryktas vara cirka 170 länder över hela världen, i samordning med deras militärer och organisationer som International Human Rights Tribunal, Interpol, NSA och Space Force.

Q-planen har förmodligen varit i kraft sedan det falska CIA Cabal-mordet på JFK, där han använde en dubbelgångare för att i hemlighet överleva och fortsätta sin plan för att ta ner kabbalen en gång för alla. Liksom sin pappa, har sonen JFK Jr. varit starkt involverad i Q-planen för att ta ned kabbalen och var därför också tvungen att fejka sin död i en flygolycka för att undvika många mordförsök som Hillary Clinton konspirerade mot honom när de tävlade för en 2000-post i senaten i New York…

**Fritt yttrande och alternativ media är under attack av Deep State. Best News Here behöver läsarstöd för att överleva och frodas. Din hjälp kan hjälpa till att förverkliga dessa mål.**

Prenumerera på vår telegramkanal   https://t.me/BestNewsHereKategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: