Vita hattarna beger sig proaktivt till stormdrabbade Louisiana för att förhindra FEMA-ogärningar

St. Louis Tornadoes and Severe Storms: Facts, History and Frequently Asked  Questions
Union Parish comes together to support victims of Tornado damage | KTVE -  myarklamiss.com

General David H. Berger skickade på onsdagsmorgonen två marinplutoner till Union Parish, Louisiana, där svindlare i natt decimerade hem och lämnade minst tre människor döda, såväl som dussintals skadade. Marines kommer inte att vara där för att trösta de sårade eller för att ge dem skydd. Snarare hoppas generalen att deras närvaro kommer att få plundrande FEMA-agenter att tänka till två gånger innan de hånar, rånar och torterar fördrivna invånare, som de gjorde i Florida i oktober förra året och i Metairie, Louisiana, i september 2021. I det senare fallet undanhöll FEMA nödsituationsbestämmelser tills medborgarna gick med på att ta Covid-skott.

An agent with Coast Guard Investigative Services provides security while  Army National Guard and Army Reserve personnel offload food in Canovanas,  Puerto Rico, Oct. 17, 2017. This specific group comprised of Coast

En källa på generalens kontor sa till Real Raw News att general Berger inte kommer att tillåta upprepade framträdanden, och att han syftar till att skydda medborgarna från en byrå som vägrar att polisiera sina egna.

”Om FEMA inte kommer att ta itu med sina kriminella element, kommer vi att göra det åt dem”, sa vår källa. ”Vi har svurit att försvara nationen mot alla fiender, utländska som inhemska.”

Två plutoner från 247:e marinkåren, Camp Lejeune, begav sig söderut mot Louisiana tidigt på onsdagsmorgonen. Marinsoldaterna, tillade vår källa, har tillräckligt med verkanseld för att avvärja en FEMA-invasion, även om det inte är deras mål.

”Ingen här letar efter en eldstrid. Vi hoppas att vår närvaro kommer att hålla FEMA på bästa uppförande. De vet från tidigare bråk att vi vid behov kommer att agera för att försvara människors liv och egendomar i området. Blodspillan är inte vad vi letar efter, säger vår källa.

Icke desto mindre är marinsoldater stolta över beredskapen – förmågan att improvisera, anpassa och övervinna, och vet att FEMA har en historia av att ta till vapen, låsa och ladda, till så kallade katastrofhjälpsuppdrag. FEMA:s benägenhet har varit att bära automatvapen och lådor med ammunition istället för mat, vatten på flaska och tillfälligt skydd.

I oktober förra året erbjöds invånare i sydvästra Florida vars liv rycktes upp med rötterna i efterdyningarna av orkanen Ian N-95-masker och Covid-boosters istället för mat och vatten.

Marinsoldater, sa vår källa, lämnade Camp Lejeune med extra MRE (måltid redo att ätas), men bara tillräckligt för att mata några dussin personer under en vecka.

– Vi har begränsade resurser. Vi kommer att göra vad vi kan. Men vårt jobb är att hålla FEMA i schack. Vi hoppas att våra styrkor anländer till Union Parish innan huvuddelen av FEMA kommer, säger vår källa.

Alexandra Travis | FEMA.govI går kväll sa FEMAs talesman Alexandra Travis (bilden) att Federal Emergency Management Agency skickade personal till Louisiana för att utvärdera stormskadorna. Hon gjorde ett identiskt uttalande i oktober, varefter kontanter, guld och vapen började försvinna från skadade hem i Naples, Florida.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: