Militärhuvuden snurrar när Trump använder sig av NFT – Har Trump dödats och ersatts av en klon/dubbelgångare?

(NFT = non-fungible token – inte definierbar token)

Har Trump dödats och ersatts av en klon/dubbelgångare?

White Hats’ huvuden snurrade på torsdagsmorgonen efter att president Donald J. Trump avslöjade sitt senaste försäljningsargument – en icke-definierbar token (NFT) på 99 $ där han bar en superhjältekostym och berättade för köpare att varje köp inkluderade en chans att äta middag med honom på Mar- a-Lago, berättade en källa på general David H. Bergers kontor för Real Raw News.

General Berger, sa vår källa, gapade över tillkännagivandet och yttrade misstro när han ringde upp i telefonsamtal från rådsmedlemmar som också undrade varför mannen som hade gett dem befogenhet att fullfölja Deep State-arresteringar och återställa ordningen i en splittrad nation utvecklade en plötslig fascination för handelskort.

Trumps uttalande kom två dagar efter att han skrev ett inlägg på Truth Social: ”AMERIKA BEHÖVER EN SUPERHJÄLTE Jag kommer att göra ett stort tillkännagivande imorgon. Tack!”

Det som bekymrade general Berger mest, sa vår källa, var att Trump på tisdagskvällen telegraferade till militären att han skulle leverera ett meddelande av ”monumental” betydelse som skulle ge genklang bland den amerikanska befolkningen ”som ingenting som detta land någonsin har tidigare sett. ” General Berger hade genast mailat Trump och bett om ett förtydligande, och Trump skrev tillbaka: ”Du kommer att få se. Detta är vad landet har väntat på. Det är enormt.”

Enligt vår källa trodde general Berger och hans tolvmanna råd att Trump planerade ett stort avslöjande: att berätta för medborgarna att brottslingar som Hillary Clinton, George Bush och medlemmar av den kriminella Biden-regimen hade anhållits, dömts och avrättats på Guantanamo Bay. Eller kanske att Nancy Pelosi, vars militärdomstol fortfarande pågår på GITMO, men snart skulle gå till galgen.

Men en sådan uppenbarelse dök aldrig upp. Istället fick MAGA-patrioterna en bild av Trump iförd en röd jumpsuit och lårhöga blå stövlar med siffran ”45” tryckt vid knäet, och en text med texten ”Samla alla dina favoriter i digitala Trump-handelskort.”

”General Bergers telefon ringde konstant”, sa vår källa. ”Hans rådgivare och White Hat-officerare över hela landet kunde inte tro vad de såg, bokstavligt talat. Många av dem kritiserade sin trohet till Trump och sa att det var dags att hoppa av skeppet innan det var för sent, att Trump tappat sina spelkulor. Jag tror att han pratade med 50 personer i går kväll, om inte fler. Bara en, överste Brent Lindemen, sa att något verkade fel.”

ICTCON18 Brent Lindeman - YouTube

Överste Brent Lindemen (bilden) är befälhavare för 5:e specialstyrkans grupp. Han är utexaminerad från Texas Christian University, efter att ha fått uppdraget som infanteriunderlöjtnant genom Reserve Officer Training Corps 1998. Överstelöjtnant Lindemans första uppdrag var vid 82:a luftburna divisionen, följt av specialstyrkans kvalifikationskurs och uppdrag vid 5th Special Forces Group (Airborne) där han var befäl på detachement-, kompani- och bataljonsnivå. Överstelöjtnant Lindeman var utplacerad flera gånger till Irak för att stödja Operation IRAQI FREEDOM och Operation NEW DAWN. 2020 förkastade han Bidens så kallade seger och gick med i White Hat-rörelsen.

Överste Lindeman, sa vår källa, sa till general Berger att den verklige presidenten Trump antingen kidnappats eller dödats och ersatts av en dubbelgångare. Lindeman pekade först på Trumps tillkännagivandetal om att ställa upp i valet som president 2024, som, enligt många skarpsinniga observatörer, verkade återhållsamt, skyggt och ”otrumpiskt”. Lindeman berättade sedan för general Berger att den verklige presidenten Trump inte skulle ha ätit middag med Kanye West och Nick Fuentes på Mar-a-Lago, speciellt med Navy SEALs som granskade varje gäst.

”Med respekt, general, vi bör överväga den verkliga möjligheten att Trump inte är Trump,” sade överste Lindemen. ”Vi vet att det här händer. Vi vet att det har hänt.”

General Berger var dock ovillig att tro att Trump hade ersatts av en dubbelgångare eller klon. President Trump, sade general Berger, hade varit under ”skyddsvakt” och höjd säkerhet under flera år.

Avslutningsvis sa vår källa att general Berger kommer att hålla ett krismöte för att ”överväga möjligheten”.


Benjamin Fulford och Kimberly Goguen specialintervju

Här berättar Kimberly Goguen att Trump har dödats… (?)Kategorier:Uncategorized

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: