JUST NU: Trump svarar på Twitter-filer i ny video

2022-12-15

Om vi inte har inte yttrandefrihet, då har vi inte inte heller ett fritt land. Så enkelt är det. Om dessa mest fundamentala rättigheter tillåts gå förlorade då kommer resten av våra rättigheter och friheter att ramla omkull precis som dominobrickor, en efter en. Det är därför jag kungör min plan att förstöra vänsterfalangens censurregim och återta rättigheten till yttrandefrihet för alla amerikaner och hur vi återvinner denna rättighet, som är ett viktigt ord i det här fallet, eftersom det har tagits bort.

Under de senaste veckorna har bombnyheter bekräftat att vänstergruppen, såkallade Deep state byråkrater i Silicon Valley, tyranner, vänsterförespråkande aktivister och moraliskt förtappade företag och nyhetsmedier som har konspirerat med avsikten att manipulera och tysta ner det amerikanska folket.

De har samarbetat för att undertrycka vital information gällande allt ifrån val till allmän hälsa. Denna censurkartell måste avväpnas och förgöras, och det måste ske omedelbart och här är min plan:

 1. Bara timmar efter min installation undertecknade jag en Executive Order som förbjöd varje federalt departement eller byrå från att samarbeta med varje företagsorganisation eller person för att sätta censurgränser, kategorisera eller hejda lagligt tal för amerikanska medborgare. Jag kommer då att förbjuda att federala pengar används till att märka inhemskt tal från att kallas fel- eller desinformation. Och jag kommer att börja min process för att identifiera och avsätta varje federal byråkrat som har engagerat sig i inhemsk censur, direkt eller indirekt om de så är en del av Department of Homeland Security, Department of Health Human Services, FBI, DOJ, eller oberoende av vem de är.
 2. Jag kommer att ge Department of Justice i uppgift att undersöka alla parter inblandade i den nya online censurregimen som är absolut destruktiv och hemsk, samt jag kommer att aggressivt åtala varje och alla brott som identifieras. Detta innefattar eventuella överträdelser mot federala civilrättsliga lagar, kampanjfinansieringslagar, federala vallagar, säkerhetslagar och anti-trust lagar, skugghandlingar och en mängd andra potentiellt kriminella civila regleringar och konstitutionella förseelser.
  För att hjälpa till med dessa ansträngningar uppmanar jag enträget Husets republikaner att omedelbart skicka bevarande brev och vi måste göra det omedelbart till Biden-administrationen, till Biden-kampanjen och till varje Tech Gigant i Silicon Valley och be dem att inte förstöra bevis om censur.
 3. Angående min installation som president ska jag be Kongressen att skicka en lag till mitt bord för att omarbeta sektion 230 med avsikten att få stora online plattformar ut ur sina affärer gällande censur. Från och med nu ska digitala plattformar endast kvalificera sig för immunitetsskydd under sektion 230. Om de stöter på hög standard av neutralitet, transparens, rättvisa och icke diskriminering.Vi ska fodra att dessa plattformar ökar sin ansträngning med att ta bort olagligt innehåll, sådant som utnyttjande av barn, förespråkande av terrorism, samtidigt som man draperar dem dramatiskt med sin makt, samtidigt som man slumpmässigt begränsar laglöst prat.
 4. Vi behöver upplösa denna fullständigt giftig censurindustri som har rest sig under den falska förespeglingen av att man tacklar så kallad fel- eller desinformation. Den federala regeringen ska omedelbart sluta med att finansiera alla ideella organisationer och akademiska program som förespråkar dessa auktoritära projekt. Om något amerikanskt universitet upptäcks med att de är involverade i censuraktiviteter eller inblandningar i tidigare val, sådana som att flagga på sociala medier innehåll som svartlistar eller tar bort – dessa universitet ska förlora sina federala forskningspengar och federala studentlånsförmåner under åtminstone fem års tid eller längre.
  Vi ska också anta nya lagar som lägger fram klara kriminella straff för federala byråkrater som samarbetar med privata enheter, som att göra en slutrunda av konstitutionen, för att beröva amerikanerna sina 1st,  4th  och 5th Amendment rättigheter.
  Med andra ord, ska vi beröva dem valet av dem, och när de förlorar dessa val och om vi förlorar våra gränser såsom vi gör nu, då har vi inte längre något land.
  Ytterligare för att konfrontera problemen med de stora plattformarna som blivit infiltrerade av legioner från tidigare Deep staters och underrättelsetjänstemän, då ska det bli frågan om sju-års avstängningsperiod innan någon som helst anställning inom FBI, CIA, NSA, DNI, DHS eller DOD, innan den tillåts få en tjänst vid ett företag som innehar omfattande data gällande amerikaner.
 5. Tiden har definitivt kommit för Kongressen att skicka en digital rättighetsförklaring. Denna ska inkludera en rättighet till digital vederbörlig process. Med andra ord ska digitala tjänstemän behöva ett domstolsbeslut för att ladda ner innehåll, och de får inte skicka förfrågat innehåll till FBI, vilka sedan kan skicka det till Twitter.
  Dessutom, när man använder sig av stora online plattformar måste deras innehåll eller konton tas bort, strypas eller skuggförbjudas eller på annat sätt begränsas. Oberoende av vilket namn de använder sig av, måste de ha rätten till att bli informerade om att det sker och rätten till en specifik förklaring till varför, och rätten till överklagande i rätt tid.
  Dessutom ska alla användare över 18-års ålder ha rätten till att hoppa av en innehållsmoderation eller processen i sin helhet, och erhålla en icke manipulerad ström av information om de så önskar. Kampen för frihet att uttrycka sig kan handla om seger eller död för Amerika, eller en överlevnad för  själva den västerländska civilisationen.
  När jag är president kommer detta fullständigt ruttna system med censur och informationskontroll att slitas ut ur systemet i sin helhet. Det kommer inte tillåtas att något förekommer kvar, utan vi ska återinföra fritt tal och ett återtagande av vår demokrati, skydda vår nation.

Tack, och Gud Välsigne er!Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: