Gnostic Illuminatis utlovade världsrevolution rullas ut

2022-12-12

Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/

KM = Khazariska maffian
DS = Deep state


Ett nära förestående och stort drag av det gnostiska Illuminati signalerades av amerikanernas frigivning i förra veckan av den ryska vapenhandlaren Victor Bout, säger Pentagon, MI6, CIA och Mossads källor. Detta drag förväntas resultera i en världsrevolution och möjligen ännu mer.

Här är vad en Mossad-källa hade att säga om honom:

Viktor Bout: The Russian arms dealer swapped for Brittney Griner | CNN

”Jag vet lite om Viktor Bout. Han har en uppsättning nycklar till riket så att säga. Intressant att han släpps vid denna tidpunkt. Se vilken information om 9-11 och andra black ops som släpps snart. Militäralliansen måste vara inblandad i detta eftersom avataren Biden-showen fick veta vad de skulle göra.”

Den självutformade gnostiska Illuminati Alexander Romanov säger att Bout tillhandahållit det 500 kilo tunga kärnvapnet som stulits från den ryska ubåten Kursk och som användes den 11 mars 2011, kärnvapen- och tsunami-terrorattacken mot Japan (Fukushima, red.anm.)

Pentagon-källor tillägger ”Bout stal W54 kärnkraftsdepån från PANTEX (Amarillo, Texas) som omkonfigurerades till 9/11 kärnvapen…såld till Taiwan/Saudiarabien/Sydkorea.”

MI6-källor ringer och säger ”Som ni vet vet vi att 9/11 var förutbestämd vid den banbrytande ritualen [av World Trade Center] som ett sataniskt blodoffer / massmord / en inhemsk och utländsk femte kolonnkupp -> Fjärde riket ( DVD Dachau) på uppdrag av olika familjer som ni alla känner.”

Den bästa gnostiske Illuminati-medlemmen och före detta schackmästaren Bobby Fischer hade en annan tolkning och beskrev 911 som en del av en utarbetad komplott för att störta de satanistiska blodslinjerna som har styrt jorden i tusentals år, enligt Romanov.

Dessutom har den här skribenten fått handskrivna brev skickade från fängelset från Bout tidigare, även om de inte innehöll någon användbar information.

Bout själv sa i en intervju omedelbart efter frigivningen: ”Det som händer i väst är helt enkelt civilisationens självmord. Och om detta självmord inte förhindras, åtminstone inom den icke-västerländska världen, inom den värld som inte kontrolleras av anglosaxarna, då kommer hela planeten att begå självmord. Och det kan hända inom alla områden, med droger och HBT+ bland dem.”

Hur som helst betyder det enorma surrande från underrättelsetjänsten som skapades om hans frigivning att alla myndigheter förväntar sig att något stort ska hända efter hans frigivning.

Vi fick en mystisk ledtråd om exakt vad från vår kontakt inom Secret Space Program. Han ringde för att säga att han precis pratade med Rysslands president Vladimir Putin. Putin sa till honom att han snart skulle avgå, men det var bara för att han skulle kunna ”flytta till en mycket större position.” Han avslutade med ett kryptiskt meddelande där det stod ”titta på vattnet.”

I vad som kan vara relaterat fanns det en enorm dumpning av hemligstämplade data från Antarktis i förra veckan; det mest uppseendeväckande var fotografierna i filen nedanför:

SSP-källan med anknytning till amiral Robert Byrd sa att fotografierna togs 1912 av kapten Robert Scott och hans besättning. Men bilderna begränsades så fort de återvände till sin hemmabas och rapporterade fynden. Scott och hans besättning rapporterades sedan försvunna. Sedan dess har det varit ett begränsat område, med endast ett fåtal regeringar runt om i världen som får bedriva begränsad forskning.

Det har teoretiserats att en annan kultur kan eller kan ha levt där. Isväggen kommer att vara en länge gynnad konspirationsteori bland många för det enkla faktum att DEN FINNS DÄR, och den kommer att spela en integrerad del i de kommande världsförändringarna. Håll utkik efter mer från kaninhålet.

För mer information föreslog vår källa att vi tittar på datadumpen i följande länkar:

https://rumble.com/v1xf0xi-ice-wall-expedition-1912-cpt.-robert-scott.html

Antarktis ska endast användas för fredliga ändamål

Hur som helst, här på 3d-ranchen finns det tecken på att stora regimförändringar äger rum samtidigt runt om på planeten.

I Kina har asiatiska hemliga sällskap informerat oss om att inom några veckor kommer alla coronarestriktioner att hävas. De säger att offentlig TV nu sänder meddelanden mot Corona-rädsloporr från gryning till mörker. I grund och botten blir de tillsagda att behandla Corona på samma sätt som de skulle behandla en vanlig förkylning eller influensa. Detta innebär att KM:s försök att ta över Kina med hjälp av massmutor förklädda till PCR-tester har avslutats.

https://www3.nhk.or.jp/news/html/20221207/k10013915281000.html

Kinesiska tjänstemän säger att dödssiffran för covid-19 på det kinesiska fastlandet var mindre än 5 300, jämfört med långt över en miljon i USA. De noterar att den genomsnittliga medellivslängden i USA har ”sjunkit med fruktansvärda 2,7 år” och som ett resultat har Kina nu gått om USA i förväntad livslängd.

Xinhua-kommentar: Fel, fel och igen fel – Vissa västerländska mediers principlösa kritik av Kinas covid-politik

https://english.news.cn/20221210/b2af4d8ddbf34b8b8ba5f6805d9bf4f2/c.html

Det råder dock inga tvivel om att ett verkligt regimskifte har ägt rum i Kina, med Evelyn de Rothschilds och hans hantlangare Jiang Zemins död.

Den här typen av förändring sker också på andra håll. I Brasilien har president Jair Bolsonaro och militären systematiskt börjat avrätta anhängare till den satanistiska blivande valstjuven Lula.

Reza Pahlavi, Crown Prince of Iran - WikipediaKällor i Iran säger att ”KM-anslutna skådespelare, sångare och artister arresteras i Iran. Upploppsmakarna provoceras av Reza Pahlavi (bilden, son till Shahen) som är en sabatistisk satanist.”

Eurasiska länder bildar en ny världsmajoritet med Afrika och Latinamerika som inte tolererar den moderna formen av kolonialism som kallas den ”regelbaserade världsordningen” (vi styr och du lyder) säger Kremls medhjälpare Yury Ushakov.

‘New world majority’ taking shape in Eurasia, says Kremlin aide

Russian Presidential Aide Yuri Ushakov Mikhail Metzel/TASS

Indien, Brasilien, länder i Persiska viken, regionala föreningar i Afrika och Latinamerika har fler skäl att vara en del av den multipolära världen, [än att lyda KM], tillägger Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov.

I Israel kom den Mossad-länkade sajten Debka ut efter över en månads tystnad för att varna regeringen som Benyamin Netanyahu-avataren försöker bilda och kommer att ”förvandla Israel till en polisstat.” Det är därför den tidigare stabschefen Gady Eisenkott uppmanar till ett öppet uppror mot den. Med andra ord, Israel är på väg mot ett inbördeskrig mellan judarna och den satandyrkande KM. https://www.debka.com/netanyahu-wont-respect-his-deals-with-coalition-partners-once-government-in-place-debka/

Det pågår också ett regimskifte i väst. Revolutionen äger rum i form av en ekonomisk kollaps och upplösningen av Covid-försöket att förvandla planeten till en människo-djurfarm.

I Australien – förklarar senator Alex Antic det för alla: ”dina gator spionerar på dig, din mobiltelefon spionerar på dig, dina städer spionerar på dig … låt dig inte luras”.

I Kanada säger riksrevisor Karen Hogan att 32 miljarder dollar av den federala regeringens COVID-19-stödbetalningar gick till människor som inte har kunnat bevisa att de var kvalificerade.

$4.6 Billion in COVID-19 Relief Payments Went to Ineligible Recipients, Says Auditor General

https://www.theepochtimes.com/4-6-billion-in-covid-19-relief-payments-went-to-ineligible-recipients-says-auditor-general_4906842.html

Auditor General Karen Hogan attends a news conference in Ottawa,  on March 25, 2021. (Adrian Wyld/The Canadian Press)
Karen Hogan

Folk där frågar om läkare borde förbjudas eftersom det i Kanada är 39 gånger större risk att du dödas av en läkare än av ett skjutvapen.

Samtidigt dumpas vacciner för miljarder dollar eftersom till och med de hjärntvättade ”normies” i Kanada har börjat avvisa det dödliga vaccinet.

https://nationalpost.com/news/politics/canada-set-to-waste-1-billion-worth-of-covid-19-vaccines

Generalrevisor Karen Hogan fann att det fanns tiotals miljoner doser i provinsiella och federala lager.

I England pågår förlamande strejker över hela landet i en protest mot politiker som förstör ekonomin. Den brittiska militären kommer att se till att livräddande aktiviteter som ambulanstransporter fortsätter att fungera. Däremot tänker de ställa sig på folkets sida och arrestera de korrupta politikerna, säger MI6-källor.

I Frankrike går familjen Rothschilds i konkurs varför de förbjuder kortdistansflyg inom inrikesflyg medan Paris inte har någon el, och inget internet, så det blir en mörk vinter. Bra jobbat WEF-dockan-avataren Macron.

I Tyskland svarade ledningen på en nedläggning av industrin genom att skryta med att de hade byggt flytande LNG-terminaler i rekordfart för att ta emot utländsk gas. Bluffen avslöjades dock snabbt.

https://www.theinteldrop.org/2022/12/09/germany-lied-about-us-lng-deliveries-facing-disaster/

Tyskland ljög om amerikanska LNG-leveranser, inför katastrof

Tyska underrättelsetjänstkällor säger att regimen svarade med räder mot en ”högerextremistisk” grupp som en ursäkt för att slå ner motståndarna och begränsa yttrandefriheten. Källorna säger att detta inte kommer att räcka för att hindra Tyskland från att bli självständigt igen.

”Ryssarna tyckte att [fd förbundskanslern Angela] Merkel borde ställas inför en domstol. De har helt rätt. Fler och fler här anser att vår regering måste gå. Och inte bara den. Vad vi behöver är Nürnberg 2 eller ännu värre”, säger en tysk patriot.

Bunker Mountain, Friedrichshain, Berlin, Germany - WartimeNI

Källan tillägger att en upptäckt har gjorts i Tyskland som ”kommer att skaka världen.” Den pensionerade överste Maximilian Eder säger att ett stort antal barnkroppar togs bort efter en översvämning nyligen i en privatiserad kärnkraftsbunker i Ahrdalen. Bunkern var ett centrum för övergrepp mot barn, säger källan och tillägger: ”Ord sviker dig. Det är dags att allt kommer fram och de ansvariga ställs till svars.”

https://www.bitchute.com/video/2xKQyEA8YaPG/

http://t.me/Valkuera_Fabijenna

https://www.bitchute.com/video/2xKQyEA8YaPG/

Den här sortens uppenbarelser kommer ut överallt. Som ett annat exempel, den här videon av barn som säljs som kött vid den mexikanska gränsen visar dig vad Biden-regimen verkligen representerar.

Det satanistiskt styrda USA sjunker in i anarki och fattigdom. En färsk studie visar att 69 % av amerikanerna kämpar för att betala maträkningar och 83 % måste förlita sig på kuponger etc.

https://www.foxbusiness.com/economy/nearly-70-percent-americans-struggling-pay-grocery-bills-survey-finds

Situationen har nått den punkt där skaror av hungriga amerikaner ”begår smash-and-grab-rån i butiker … över hela landet. Dessa chockerande brott utsätter inte bara anställda och kunder för risker” de fick branschen att förlora nästan 100 miljarder dollar 2021, enligt en detaljhandelsindustrigrupp.

https://nrf.com/blog/2-ways-congress-can-fight-retail-crime

Den verkliga orsaken till denna fattigdom är att människorna bakom den falska Biden-regimen – Rockefeller-familjens ägare till US Corporation – går i konkurs. Deras Blackstone-gigantiska fastighets- och företagslånefonder skickade ett oväntat e-postmeddelande förra veckan till investerare och berättade för dem att de inte kunde ta ut pengar.

https://www.zerohedge.com/markets/breit-style-redemption-limit-hits-another-blackstone-fund

Det är därför Blackrock förutspår en mega lågkonjunktur som centralbankerna inte kommer att kunna fixa. De vet att deras roliga pengar skapade ur tomma intet har slutat lura människor.

https://www.zerohedge.com/political/blackrock-prepare-recession-unlike-any-other-oh-and-what-worked-wont-work-now

Samtidigt avslöjade KM BIS högkvarter att de har upptäckt dolda skulder för 97 biljoner dollar förklädda som valutaswappar, vilket är mer än deras uppskattning av världens BNP på 96 biljoner dollar.

Dollar debt in FX swaps and forwards: huge, missing and growing

https://www.bis.org/publ/qtrpdf/r_qt2212h.htm

KM:s försök att undkomma konkurs genom att vaccinera alla till underkastelse misslyckas också spektakulärt.

Floridas guvernör Ron DeSantis talar för många när han säger: ”De ljög för oss om mRNA-skotten.”

Han går efter Pfizer och Moderna. Det är bara en tidsfråga innan de kollapsar i konkurs tillsammans med sina Rockefeller-ägare.

https://amgreatness.com/2022/12/05/ron-desantis-says-he-plans-to-hold-pfizer-and-moderna-accountable-for-making-false-claims-about-their-shots/

Samtidigt grillades mask- och vaxhejarklacken Anthony Fauci av åklagare i sju timmar nyligen och konfronterades med det faktum att han upprepade gånger mailade vänner för att berätta för dem att masker var ineffektiva även om han offentligt krävde att användningen skulle göras obligatorisk.

https://www.zerohedge.com/covid-19/ongoing-covid-deceptions-how-ruling-elites-lied-about-masks-and-mask-mandates

Enligt Dr Zacharias Fogen från Tyskland hade platser med maskmandat 1,5 gånger så många dödsfall som de som inte tvingade använda masker. Detta beror förmodligen på att masker fångar bakterier som kroppen försöker driva ut och tvingar människor att andas in dem igen.

Under tiden i Europa har PFIZER – VD Albert Bourla vägrat att vittna inför Europaparlamentets Covid-kommitté, för andra gången. Bourla är sedan länge borta, säger Mossad-källan.

NewGetty

https://www.politico.eu/article/pfizer-coronavirus-albert-bourla-europea-union-refuses-testify/

Polska underrättelsekällor säger att hela vaccinet i kombination med 5G-kampanjen har ”skapats under decennier” för att skapa ett system av absolut slaveri till våra blivande KM-mästare.

Det här är World Economic Forum-folk som säger saker som ”Gud är död” och ”Jesus är falska nyheter” och att WEF-ledare har ”skaffat gudomliga krafter” för att styra över mänskligheten.

Klaus Schwab: ‘God Is Dead’ and the WEF is ‘Acquiring Divine Powers’

Amerikaner gör uppror, inte med strejker och upplopp som deras europeiska motsvarigheter utan med vapen. Lågintensiv konflikt har rasat eftersom över 100 kraftverk har attackerats över hela USA i år.

Bild: Arbetare arbetar med utrustning vid West End-transformatorstationen, på 6910 NC Hwy 211 i West End, NC, den 5 december 2022, där en allvarlig attack mot kritisk infrastruktur har orsakat ett strömavbrott för många runt Southern Pines, NC

https://www.nbcnews.com/news/us-news/fbi-looking-ties-power-facility-shootings-north-south-carolina-rcna61048

Who Is Purposely Sabotaging Power Plants All Over America?

Förhoppningsvis kommer militären äntligen att ta sig ur sin dumma feta rumpa och GÖR NÅGOT.

I ett hoppfullt tecken kan detta verkligen vara fallet, det finns många militära flygplan uppe över den kontinentala USA, i mycket begränsade luftrumsfickor.

Vi ser också att den amerikanska rymdstyrkan blir allt mer synlig, till exempel tog de precis över ett armébataljonsuppdrag i Colorado

https://www.kktv.com/2022/12/06/us-space-force-takes-over-army-battalion-mission/

SSP skickade oss också bilden nedan av ett av deras rymdskepp.

De skickade också följande bilder till oss.

1. En UAP över England

2. A Northrop Grumman TR3 on deck 

 3. A Northrop Grumman TR3-B at night

4. 3 off-world alien craft over the moon 

Vi hoppas verkligen att vi alla kan åka flygande tefat snart. Vi får dock inte vaggas av rymdvaggvisor. Vi måste alla göra vår del för att se till att vår förrädiska politiska klass står inför krigsförbrytelser. Vi måste alla fortsätta kämpa tills detta verkligen händer. Oavsett vad kommer mänskligheten att befrias. Frihet eller död.Kategorier:Media, Rättsstat, Rymden, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , ,

%d bloggare gillar detta: