Varifrån kom denna ”New World Order”-kupp? Rockefellers ”Social Engineering Project”

Global Research, 5 december 2022
Jens Jerndal, MD(MA), M.Sc.(Econ.), D.Sc.hc, är tidigare professor i holistisk medicin.

”Nya världsordningen” (NWO) är ett socialt ingenjörsprojekt som syftar till att omforma mänsklig civilisation på planeten jorden i alla dess aspekter, för att passa de själviska intressen hos en liten grupp miljardärer som är besatta av girighet efter makt och vinst. Men också – och inte mindre så – besatta av sin rädsla för att våldsamt hungriga och berövade massor ska plundra och förstöra deras fastigheter. Och ivriga att visa hur överlägsna de är jämfört med 99,99 % av sina medmänniskor – och deras förmåga att slå både naturen, universum och gudomligt medvetande i skapelsens eviga spel. 

NWO-idén växte fram ur John D. Rockefellers affärsidé, som kläcktes redan runt 1900, att ta sig an sjukvården och göra ett globalt monopol på medicinsk vetenskap. Precis som han redan hade skapat ett virtuellt globalt monopol på petroleumbranschen.

Rockefellers briljanta men smygande egennyttiga initiativ tog skepnaden av en ideell institution för att slippa skatter och samtidigt vinna respekt, om inte popularitet, istället för den ilska och hat som hans hänsynslösa affärsmetoder hade tjänat honom fram till dess.

Och vilket bättre sätt att ta kontroll över medicinsk forskning, utbildning och praktik? – Allt under sken av att generöst skänka förmögenheter till förmån för massorna – och för vetenskapen. Samtidigt som han skräddarsyr allt efter sin egen strikt vinstdrivande affärsmodell. Vilket har resulterat i att Big Pharmas hemliga mantra ”Every cured patient is a lost customer” har blivit en grundläggande princip för modern västerländsk skolmedicin. Det erbjuder inga botemedel, bara livslånga behandlingar med patenterade och dyra, syntetiska farmaceutiska läkemedel och kirurgi med en lång lista av potentiellt dödliga biverkningar som kräver ytterligare läkemedel.

Genom att skapa den ”icke-vinstdrivande” Rockefeller Foundation 1913 ” för att lindra mänskligt lidande över hela världen” blev hans oljemiljarder befriade från beskattning och kunde användas för att diskret kontrollera nästan allt han ville ta över, genom direkta köp eller mutor, eller genom donationer med särskilda villkor, eller genom att påverka styrelser och andra beslutsfattare. Forskare, forskning och publikationer köptes och politiker finansierades och fick ändra lagstiftningen för att gynna Rockefellers affärsintressen. 

Familjen Rockefeller kontrollerar Chase Manhattan Bank och The First National City Bank. Chase Manhattan är den tredje största bankinrättningen i världen och, enligt Wikipedia, den överlägset mest inflytelserika. 

Detta betyder att de också äger en stor del av ”The Federal Reserve”, den privatägda amerikanska centralbanken som skapades genom en kupp i kongressen den 23 december 1913, när majoriteten av kongressledamöter och senatorer redan hade åkt för sin jullov.

Därför styr Rockefellers intressen i stor utsträckning global finans, såsom räntor och tryckning av fiat-dollar, vilket är förfalskade pengar i stor skala. Federal Reserve har därför makten att orsaka börsboom och bustar, såväl som finansiella kriser som leder till lågkonjunkturer och depressioner efter behag. Den makten har de använt flera gånger. Och är djupt inne i det just nu, när jag skriver detta i oktober 2022. 

Rockefellers sociala ingenjörsprojekt dokumenterades först 1910  med Flexner-rapporten, tre år innan Rockefeller Foundation skapades. Det handlade om att reformera och kontrollera läkarutbildningen i USA och Kanada. 

När de insåg att deras plan skulle behöva stöd från den allmänna opinionen för att bli framgångsrik, började de fokusera på att påverka och forma den allmänna befolkningens tankar och åsikter. 

Å ena sidan riktade de sig mot utbildningssystemet i allmänhet, från dagis och hela vägen genom universiteten. Detta innebar att barnen skulle komma i händerna på specialutbildade sjuksköterskor och förskollärare, som skulle se till att alla barn blev ordentligt indoktrinerade, praktiskt taget från födseln.

Sättet att få kvinnor att överge sin traditionella roll som först och främst mödrar och hemmafruar var först för att förändra människors uppfattning om värde och lycka. 

Traditionella värderingar gynnade naturen, familjeband, moderskap och samarbete i jordbrukssamhällen. I samhället före Rockefeller kunde de flesta manliga heltidsinkomsttagare normalt försörja en hel familj med ofta många barn. Nu kanske en sådan tjänare inte har haft förmånen att bara arbeta 40 timmar i veckan. Inte heller skulle familjen ha njutit av alla möjliga tekniska underverk, prylar eller spel, inte heller bilar eller båtar. De kunde inte heller köpa nya modekläder fyra gånger om året eller resa utomlands på semester. 

Så för att forma barns sinnen så tidigt som möjligt till att acceptera Rockefellers industriella världsmodell och bidra till att skapa en utökad källa av både arbetare och kunder för de nya industrierna av den rika ”eliten”, var det nödvändigt ur Rockefellers synvinkel att få kvinnor att vilja konkurrera med män på arbetsplatsen och tjäna lika mycket pengar som män. Det var därför de startade Feministisk rörelse.

Medlet för att uppnå detta var att ta kontroll över nyhetsmedier, och även att använda underhållning och spel, inklusive Hollywood-filmer, för att omforma människors uppfattning om vad som är viktigt i livet. Allt på subtila indirekta sätt över tid, så att väldigt få människor har varit medvetna om den programmering och tankekontroll de har blivit utsatta för.

Kvinnor som lämnade sina hem för att arbeta för industrin var ett dödligt slag för den nära sammansvetsade familjestrukturen som var samhällets traditionella grund. 

Vi tar nu för givet att kvinnor ska ha friheten att välja  vad de vill göra med sina liv. Problemet är att på grund av denna sociala programmering skulle de nu känna sig skyldiga eller mindre värda, om de bestämmer sig för att de vill ägna sig åt barn, hem och familj. 

Vi bör inte underskatta vikten för samhället av kvinnors  traditionella roll som uppfostrare av sina barn under de avgörande första 7 levnadsåren.

Och inte mindre som kloka påverkare av sina män. Och inte minst som väktare av tidigare generationers visdom och erfarenheter, som gått i arv från mammor och mormödrar till deras barn under barndomen. En ovärderlig källa till kunskap och – framför allt – visdom, nu till stor del förlorad till förmån för dagisskola och modern medias kommersiella propaganda och politiska indoktrinering. 

Värdesystemet vårt samhälle är byggt på förändrades sedan långsamt från patriot, känslomässigt, moraliskt, andligt och kommunalt, till att fokusera på maximala pengar och makt genom individuell konkurrens i en global miljö. 

Trots det förväntas de nyskapade materialisterna lyda auktoriteter . Inte ifrågasätta vad de lärs ut. Inte tänka själva. Rockefellers utbildningsplan avsåg aldrig att de skulle vara något annat än pålitliga och lätthanterliga kuggar i hjulen på den globala rika elitens industrier och politiska maktstrukturer. Bry dig inte om hypnotiska upprepningar av mantran Demokrati och Jämlikhet, allt mer meningslösa.

David Rockefeller skrev i sin självbiografi: 

”Vi är tacksamma mot Washington Post, New York Times, Time Magazine och andra stora publikationer vars chefer har deltagit i våra möten och respekterat deras löften om diskretion i nästan 40 år. Det skulle ha varit omöjligt för oss att utveckla vår plan för världen om vi hade blivit utsatta för publicitetens ljus under dessa år. Men världen är nu mer sofistikerad och beredd att marschera mot en världsregering. 

En intellektuell elits och världsbankirers supernationella suveränitet är säkerligen att föredra framför det nationella självbestämmande som praktiserats under tidigare århundraden.” 

***

Familjerna Rockefeller och Gates har varit nära allierade i flera generationer. Och stiftelserna Carnegie, Mellon och Ford har också haft ett nära samarbete med Rockefeller-projekten.

Bland de olika grunderna i den nya världsordningen är förmågan att kontrollera tillgången till både energi och mat. Utan energi stannar hela den industriella och finansiella strukturen. Och utan mat blir befolkningen lätt att kontrollera. 

Henry Kissinger, en av NWO-projektets pålitligaste propagatorer och nära samarbetspartner med Rockefellers, har berömt påpekat att den som kontrollerar olja (då synonymt med energi) kontrollerar världens regeringar och vem som kontrollerar matförsörjningen, kontrollerar folket . 

Jag tror att det också var Kissinger som myntade termen ”onyttiga ätare ” som syftar på den breda massan, som inte längre kommer att krävas som arbetskraft och tjänare för ”eliten”, när robotar, datorer och AI kommer att göra allt produktivt arbete billigare och mer tillförlitligt än människor. Vem bör därför elimineras på ett eller annat sätt, innan svältande massor blir ett hot mot ”eliten”.

Om vi ​​tittar noga kommer vi att finna att TILLVÄXTEN av världens befolkning har avtagit under det senaste århundradet av flera skäl. Om vi ​​tittar ännu närmare kommer vi att upptäcka att den har avtagit mycket mer i de ekonomiskt utvecklade länderna än i de så kallade ”utvecklade” (tidigare ”underutvecklade”)  länderna. Vilket lätt förklaras av att människor i ”utvecklade” länder väljer att skaffa färre barn. Vilket i sin tur beror på mer utbildning, ökad medvetenhet, fler valmöjligheter för hur de ska spendera sin ökade inkomst. Men också till mindre spädbarnsdödlighet och mindre behov av att vara beroende av sina barn i hög ålder. 

Om vi ​​tittar närmare, finner vi ”utrotning” av befolkning som redan är aktiv, även om vi inte kan veta säkert hur mycket av det som har gjorts specifikt med den avsikten. De viktigaste sätten att det har skett är: 

1) Mer eller mindre konstant krigföring, beräknad ha dödat omkring 100 miljoner människor sedan 1914.

2) Rockefeller Medicines läkemedel, kirurgi och vaccinationer beräknas ha dödat minst 50 miljoner människor sedan första världskriget, varav de allra flesta under de senaste 40 åren.

3) Industriellt producerad mat som orsakar metabola sjukdomar som cancer, diabetes, stroke, hjärtinfarkt etc. bedöms ha orsakat oöverskådliga miljontals förtida dödsfall under det senaste århundradet. 

En av de mest lömska och farliga av Rockefellers maktspel för att dominera världen och minska befolkningen är genetisk manipulation av mat (GMO). En global kampanj har pågått sedan 1990 för att locka bönder att använda GMO-frön som inte ger livskraftiga nya frön och därför måste köpas från tillverkarna varje år. Resultatet har varit katastrofalt och tragiskt för bönderna. 

GMO-forskning på möss har visat att de som matas med GMO-produkter utvecklar cancer, och deras andra eller tredje generationens avkomma blir infertila. De har till och med producerat en GMO-majs (majs) med en antispermieingrediens som gör män sterila. Förvånad, någon? 

Den slutliga avrättningsplanen för NWO lanserades 1990 efter Berlinmurens och sovjetiska imperiets fall. När USA:s djupa stat, alias den globalistiska maffian, gjorde sig av med sin enda verkliga motståndare, Sovjetunionen, såg de vägen öppen för 

äntligen ta kontroll över hela planeten. 

Så, den 11 september 1990, exakt till dagen 11 år innan deras terrordåd med falsk flagga den 11 september i New York City, tillkännagav Papa Bush med en röst darrande av känslor lanseringen av den nya världsordningen, som skulle göra världen till ett paradis av ”fred, välstånd och rättsstaten” för alla, under en välvillig världsregering. 

Detta var startsignalen för 30 år av förberedelser  för den globala kuppen som slutligen startade med Covid-berättelsen om kejsarens nya virus, officiellt lanserad den 11 mars 2020. Observera det avsiktliga valet av datum för detta tillkännagivande. Den 11 mars är motsatsen i kalendern den 11 september, och flera andra stora statliga terrordåd från samma källa har också inträffat den 11 mars. Ingen slump. 

1992 var ett nyckelår för den nya världsordningens agenda, med flera långsiktiga, falskt märkta projekt som lanserades.
Här är några av de operationer som genomförts : 

1) Det mest offentligt och globalt främjade av dessa projekt var den så kallade Agenda 21, där siffran avser 2000-talet som helhet. Det var resultatet av FN:s konferens i Rio de Janeiro i juni 1992, på initiativ av David Rockefeller och under ordförandeskap av hans ”högra hand”, den kanadensiske oljemagnaten och politikern Maurice Strong. 

Dess fullständiga namn var ”Riodeklarationen om miljö och utveckling, och principförklaringen för hållbar förvaltning av skogar”, och den antogs av 178 regeringar. De flesta av dem hade förmodligen ingen aning om vad dess verkliga syfte var. 

Det var en agenda som byggdes på det 100 % falska påståendet att världen var i stor fara från människan orsakad ”global uppvärmning”, orsakad av människor och boskapsbefolkningar. Och främjas med hjälp av en skräckframkallande kampanj, beställd av USA:s tidigare vicepresident Al Gore, vars läskiga förutsägelser inte inträffar. Tvärtemot vad globalistiska mediers falska nyheter försöker få dig att tro. 

Idén om global uppvärmning som rättfärdigar världsregeringen går ända tillbaka till 1968 när Club of Rome bildades av David Rockefeller och två andra. Nästa steg på den vägen var FN:s konferens om mänsklig miljö i Stockholm i juni 1972 då Olof Palme var Sveriges statsminister. Rio-konferensen i juni 1992 var för övrigt planerad för att fira 20-årsjubileet av Stockholmskonferensen som också hade anordnats av Maurice Strong på uppdrag av David Rockefeller. 

Ytterligare en ”klimatkonferens” hölls i Stockholm i juni 2022, för att fira 50-årsjubileet av den ursprungliga Stockholmskonferensen 1972. 

FN, EU och många liknande organisationer skapades alla på ett Rockefeller-initiativ i det yttersta syftet att skapa en ny världsordning med en global regering. 

2) 1992 startade World Economic Forum ett program för att utbilda människor från hela världen som redan var, eller strävade efter att bli, politiker eller högnivåtjänstemän. 

Det hemliga målet var att infiltrera regeringarna och maktcentra i alla länder i världen med ambitiösa och lydiga globalistdockor, ungefär som ”manchuriska kandidater”. 

De skulle greppa makten att genomföra den globala kuppen i deras respektive land, beordra låsningar och se till att alla var vederbörligen ”vaccinerade”. Allt detta stöds av en intensiv rädslakampanj, piskad upp av globalt kontrollerade mainstreammedia. 

Några offentliga personer som anses vara mäktiga influencers inom affärer, sport, underhållning etc, inkluderades också bland praktikanterna. Särskilt de personer som kontrollerar Facebook och YouTube. 

Även medlemmar av kungafamiljer rekryterades. Kung Charles III av Storbritannien, medan den fortfarande är prins av Wales, är en av dem, och det är även arvingarna till den svenska, danska och norska tronen. 

Hittills har många tusen ”unga” män och kvinnor mellan 38 och 44 genomgått denna utbildning, direkt inriktad på att få dem valda till presidenter eller premiärministrar, eller utsedda ministrar eller chefer för viktiga regeringsdepartement i alla länder i världen. De instrueras att förråda sina väljare som litade tillräckligt på dem för att rösta på dem, och istället lyda order från WEF. Order som bryter mot grundlagar och rättsligt skydd för medborgare, tillsammans med omistliga mänskliga rättigheter och friheter. För att inte tala om politiska partiprogram som fick dem att bli valda till makten. I själva verket uppgår detta till

Högförräderi och folkmord.

Här är några av de regeringar runt om i världen som har infiltrerats och ”infekterats” av WEF-viruset: 

USA, Kanada, Tyskland, Storbritannien, Frankrike, Italien, Spanien, Österrike, Nederländerna, Finland, Sverige, Danmark, Norge, Argentina, Costa Rica, Haiti, Australien, Nya Zeeland, Tanzania och Sydafrika, vissa mer våldsamt än andra . Listan är långt ifrån komplett. 

Jurisdiktioner och domare har också infiltrerats, så att modiga människors försök att åtala förrädarna kommer att misslyckas. 

Förutom WEF:s nätverk som riktar sig till myndighetsnivåer, har de också ett globalt nätverk av unga människor som kallas Global Shapers som arbetar på provinsiell och kommunal nivå för att driva på för Agenda 2030. Det finns över 10 000 av dem som arbetar via nästan 500 ”hubbar” i 149 länder! 

Sverige var, överraskande nog, ett av de första länderna som fick en sorts globalistisk marionettregim under Carl Bildt, redan 1990, redan innan WEF:s Young Global Leaders-program formellt initierades 1992. 

3) Samtidigt har en global konsolidering av media, både TV-kanaler och press, pågått av globalistiska mediekonsortier, till den grad att nu nästan alla medier över hela världen ägs av endast sex mångmiljardärsägarkonsortier, alla av vilka är aggressivt i det globalistiska lägret. Detsamma gäller nyhetsbyråerna, som Reuter ́s och Associated Press (AP), vars nyheter kopieras ord för ord av media över hela världen. 

Det är så svaret på den skapade Covid-”pandemin” kunde vara så snabbt och koordinerat när det gäller att implementera onödiga diktatoriska restriktioner och kontrollåtgärder över hela världen. Åtgärder som i många fall direkt kränkte både allmänt vedertagen vetenskaplig åsikt, mänskliga rättigheter, gällande lagar och till och med själva författningarna i deras respektive länder. Medvetet förstör världsekonomin och den personliga ekonomin för alla utom de rika. 

4) En del av planen var att infiltrera muslimska samhällen, via imamer, moskéer och skolor, för att skapa fanatism som skulle orsaka konflikter. 

Detta ger falska gärningsmän för falsk flaggstatsterrorism, såsom 9/11, och motiverar ökad kontroll och restriktioner. 

Usama bin Ladin var en CIA-tillgång , vars vistelseort var känd hela tiden. 

Han mördades inte brutalt av Obama och Hillary på främmande mark utan några bevis på skuld eller rättsligt förfarande, som de skröt alla år senare. Anledningen till det reklamtricket och den tid som valts för det kommer att ha varit att få folkligt stöd som nationella hjältar i det då kommande presidentvalet. 

Usama dog av njursjukdom . Videorna som senare visades med honom var förfalskningar. 

Den andra sidan av detta mynt – strategin att styra genom att dela – ”Divide et impera” – är att plantera rädsla och hat i västerländska befolkningar mot muslimer genom mediarapportering, för att få offentligt stöd för aggressioner mot muslimska länder. Detta har pågått sedan 1990, med början med det första Gulfkriget och skapandet, av CIA och Pentagon, av den falska flaggan Al Qaida-terroristorganisationen som de sedan kunde skylla på för sina egna hemliga terrordåd. 

År 1990 orkestrerade Papa Bush det första ”gulfkriget” och invaderade Irak efter att ha hetsat Saddam Hussein att göra anspråk på en del av Kuweit – Det var en signal för ”västerlandet” att börja se på muslimska länder som fiender, även när de tidigare varit allierade. Allt för att tillfredsställa Israel. Stort undantag är Saudiarabien. Följ pengarna! Och glöm inte att det var USA som installerade och stödde Saddam Hussein som diktator i Irak. Och att Saddam plikttroget hade utkämpat ett långt och smutsigt proxykrig med Iran på uppdrag av USA, Storbritannien och Israel. 

Det är också först sedan 1990 som den muslimska fundamentalismen har blomstrat med krav på sharialagar, terroristattacker, vissa krav på klädsel för kvinnor, som att alltid bära hijab, även för små flickor i grundskolan. 

1990 är också då terrordåden blev vanligare. Enligt min åsikt har de allra flesta av dem ”planterats” av CIA eller andra USA-sponsrade organisationer. Varje sådan händelse har erbjudit de amerikanska globalisterna en ny motivering för att öka kontrollen, restriktioner och förbud, som även åläggs andra länder, och föra oss alla ett steg närmare det slutliga övertagandet av den Nya Världsordningen. 

Allt detta stämmer överens med USA:s general Wesley Clarks avslöjande 2003 av det amerikanska ”försvarsministeriets” plan att ”ta ut” sju (7) muslimska länder inom fem år i Mellanöstern och nordöstra Afrika. Börjar med Irak och slutar med Iran. Afghanistan räknas inte med. 

Nu ser vi hur denna globala kupp har planerats , steg för steg, genomsyrar alla regeringar, inklusive provinsiella, kommunala och icke-statliga nivåer, i nästan alla länder som har undertecknat Agenda 21 och 2030. 

Lyckligtvis för Ryssland och världen misslyckades USA:s plan som förutsatte att de bara kunde kliva in och ta över hela sovjetiska imperiet med alla dess enorma resurser. De hade inte räknat med att Jeltsin skulle utse Putin till sin efterträdare i ett ögonblick av nykterhet, när han insåg vad amerikanerna försökte göra med hans Ryssland. Men NWO-lanseringen hade gjorts 10 år tidigare, och projektet fortsatte som planerat trots Ryssland, 9/11 och allt, fram till det avgörande Covid-ögonblicket i slutet av 2019 – början av 2020. 

Att förlora kontrollen över Ryssland var en chock för USA:s   doktrin  om global överhöghet och total dominans, och nu förstår vi varför USA:s djupa stat hatar Putin med en sådan giftig intensitet. Helt enkelt för att han försvarade sitt land och stoppade USA från att ta över och förstöra det. Utan ett enda skott, och utan att förstöra ett enda annat land. 

Jämför det med den långa listan av länder som USA har förstört och de miljoner och åter miljoner oskyldiga människor som har dött eller fått sina liv helt förstörda av den amerikanska krigsmaskinen i Korea, Vietnam, Irak, fd Jugoslavien, Afghanistan, Libyen, Syrien , Jemen och på andra håll. 

Putins kirurgiskt mätta invasion av Ukraina provocerades direkt och avsiktligt av Biden-regeringen på uppdrag av den globalistiska maffian. Efter två decennier av  kontinuerliga aggressiva provokationer från NATO. Långt ifrån oprovocerat som västerländska globalistiska medier hävdar. 

Nato har expanderat till nästan dubbelt så stort efter det sovjetiska imperiets kollaps, i flagrant brott mot ett formellt löfte från USA att inte flytta det en enda tum till öster om Tyskland. Nato, som inte längre är en försvarsorganisation, har smugit sig ända fram till de ryska gränserna med kärnvapenmissilramper och försökt uppnå makt eller kontroll över angränsande före detta sovjetrepubliker, inrättade av väst som oberoende gränsstater runt Ryssland efter upplösningen av Ryssland. sovjetiska imperiet. 

Västerländska medier som driver NWO-berättelsen döljer det faktum att den amerikanska regeringen genomförde en kupp i Ukraina 2014 mot den demokratiskt valda presidenten Janukovitj, som var tvungen att fly till Ryssland för att rädda sitt liv. Istället installerades den nuvarande presidenten Zelensky av den amerikanska regeringen som de facto styr Ukraina sedan dess. Det har fört enorma mängder U/S-vapen inklusive kärnvapenmissiler ända fram till den ryska gränsen, inte långt från Moskva. 

För att få ett perspektiv på detta, föreställ dig hur USA skulle reagera, om Putin gjorde samma sak vid USA:s gräns mot Kanada eller Mexiko! 

En aspekt av Washingtons krigsprovocerande politik är det faktum att de flesta människor bakom politiska beslut i USA, alla tjänar miljarder på varje krig, som aktieägare i vapenindustrierna, och de ser alltid till att alla deras krig är på olika kontinenter från deras egen. Från sina säkra amerikanska herrgårdar har de hörts kalla amerikanska soldater för ”dumt kanonmat”, eftersom de skickas för att dö i andra delar av världen så att deras börsvinster kan mångdubblas. 

Putin har respekterat internationella konventioner och fördrag, till skillnad från USA. Han har också tålmodigt försökt komma överens med USA genom förnuft och förhandlingar, men USA har vägrat att förhandla. Det har fortsatt sitt avtalsbrott och obevekliga provokationer tills Putin inte såg något annat sätt att skydda sitt folk och land än att invadera Ukraina,  tuta för att erövra det, men att 

1)   försvara etniska ryssar i östra Ukraina , som har varit föremål för obeveklig krigföring, på gränsen till folkmord, av den USA-kontrollerade Ukrainas regering ända sedan USA tog över genom kuppen 2014.

2)   stänga de många biovapenlaboratorier som USA har etablerat, finansierat och delvis bemannat i Ukraina, några av dem också mycket nära den ryska gränsen. Vilket han försöker göra så noggrant som möjligt, med respekt för civilbefolkningens säkerhet. Tvärtemot globalistisk propaganda.

Som vi nu väl vet är det första offret för ett krig Sanningen. 

Dessa laboratorier arbetar med olaglig biologisk krigföring, förbjuden genom internationella överenskommelser. Och de är tydligt riktade mot det ryska folket. Det har läckt ut att en av sakerna som dessa högrisklaboratorier arbetar med, är smittämnen som bara angriper specifika etniciteter eller genotyper, och är luftburna, till och med sprids av myggor. Och det är känt att dessa laboratorier har samlat in ryskt DNA. Detta är i kategorin folkmord och brott mot mänskligheten. 

Agenda 2030 är det första stora delmålet på vägen mot att fullborda Agenda 21, som avser hela 2000- talet . 

Fascinerande hur globalister planerar för århundraden framåt, är det inte? Tror de att de kommer att bli odödliga innan dess, så att de kan njuta av det i sin nuvarande kropp? Jag skulle inte bli förvånad. Jag vet att vissa har köpt en ny tjänst för att få sina döda kroppar frysta i förväntan på en ny teknik som så småningom kan väcka dem från döden och föryngra dem till en ny digitalt påslagen tillvaro.  Vilket slöseri med pengar! 

Några av WEF:s globalistiska maffians planer har läckt ut och blivit allmänt kända bland de av oss som har tillgång till oberoende sanningsenlig information.

Fortfarande väldigt få inser det verkliga syftet med ”vaccinerna”. Förutom det att gradvis döda oss och göra resten infertila.  

Den främsta anledningen till att iscensätta den falska ”pandemin” var att tvinga ”alla män, kvinnor och barn på planeten” att bli ”vaccinerade”. 

Sanningen är att dessa ”vacciner” INTE är vaccin alls. De motsvarar inte den etablerade medicinska definitionen av ett vaccin eller dess juridiska definition. Dessutom har det nu erkänts att de varken hindrar de injicerade från att få Covid eller någon annan typ av influensa, eller hindrar dem från att sprida infektionen. 

Oavsett, och trots ett enormt antal dödsfall och allvarliga hälsoskador orsakade av dessa injektioner, fortsätter WEF-kapade hälsomyndigheter överallt att försöka tvinga alla att injiceras med dem, inte bara en eller två gånger. I Sverige är vi på vårt 5:e ”skott” för ”äldre och svaga”, om jag inte tappat räkningen. Och nu är låten ”ny säsong, ny injektion”, var fjärde månad. 

Moderna, en av de ”vaccin” tillverkarna som sponsras av den amerikanska regeringen, har kallat det ”ett biologiskt operativsystem” och det är en ny typ av genetisk manipulationsteknik vars långsiktiga konsekvenser INTE har undersökts och är omöjliga att veta . Helt bortsett från att en del av ingredienserna hålls hemliga! 

Vad HAR blivit känt genom oberoende analys – även om det naturligtvis förnekas av dess pushers – är att den innehåller elektroniska självmonterande nanopartiklar, som inte deklareras på ingredienslistan, som kan både ta emot och skicka alla typer av signaler och information via 5G frekvenser. Det är därför som Internet of Things nu kallas The Internet of Things and Bodies! 

Så, kära vänner, det sanna syftet med denna WEF-kupp är att minska världens befolkning – och särskilt de icke-vita, outvecklade ”onyttiga ätare” som de inte längre behöver i sin värld, eftersom den stora majoriteten av alla jobb nu är görs av robotar, datorer och AI-mjukvara, som gör jobbet snabbare, bättre och billigare. Och de har inte familjer och behöver inte äta, sova, vila eller ta semester. Eller iscensätta protester. 

De få människor som får överleva för att tjäna WEF ”Elite” kommer att ”äga ingenting och vara lyckliga” eftersom de trängs ovanpå varandra i små lägenheter i nya ”smarta städer”. 

Den heliga naturen kommer att vara förbjuden för alla, utom ”eliten” själva, som kommer att vara fria att våldta den för egen vinning eller nöjes skull. Allt enligt Agenda 2030, vilket praktiskt taget alla regeringar har gått med på. 

De globalistiska härskarna lämnar ingenting åt slumpen: de självmonterande elektromagnetiska nanobotarna som de i hemlighet stoppade in i sina ”vacciner” ger dem fullständig kontroll över alla. Via 5G-tekniken kan de nu skicka subtila signaler för att påverka vårt humör, hälsa, övertygelse, känslor etc., antingen kollektivt eller individuellt, och till och med ”stänga av oss” när vi inte längre tjänar något syfte för dem. Med andra ord döda oss. 

Vi är alla nu grodor i en snabbvärmande vattenkanna, på väg att nå kokpunkten utan återvändo. Bestämmer vi oss för att hoppa ur den där pannan vi har lockats in i, innan vi lagas och äts till middag av kuppmakaren globalisten ”Elite”? 

SÄG DET DU!

*

Notera till läsarna: Klicka på delningsknapparna ovan. Följ oss på Instagram och Twitter och prenumerera på vår Telegramkanal. Posta gärna om och dela globala forskningsartiklar.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: