Lloyd Austin till Vita hattarna: Överlämna dig eller annars…

Officerare i White Hat-gemenskapen har fått brev författade av den kriminella regimens försvarsminister Lloyd Austin, som har ett olycksbådande ultimatum: avstå från kommandot i utbyte mot eventuell amnesti, eller förbereda sig för att möta musiken, enligt dokument som granskats av Real Raw News och källor som känner till problemet.

Minst 65 officerare i alla grenar av de väpnade styrkorna har fått brev som anklagar dem för ”förräderi” och kräver att de ”frivilligt avbryter kommandot och överlämnar sig till vederbörlig myndighet.” Rätt auktoritet är Lloyd Austin.

En källa på general David H. Bergers kontor sa att Austin skickade general Berger en personlig lapp med instruktioner för att offentligt fördöma president Donald J. Trump, att öppet erkänna Joseph R. Biden som USA:s lagligt valda president, för att beställa hans styrkor att omedelbart ”upphöra med och avstå från alla okonstitutionella paramilitära aktioner mot valda och utsedda tjänstemän” och att kapitulera senast den 22 december 2022.

Medlemmar av general Bergers råd, inklusive generalmajor Richard E. Angle och överste J.D. Keirsey, fick liknande korrespondens, med en twist. Breven krävde att de skulle avsäga sig general Berger och antydde en möjlig friskrivning om de skriftligen uppgav att general Berger hade tvingat, slängt eller lurat dem att agera i strid med den amerikanska konstitutionen. Breven krävde också att de skulle skriva ett ångeruttalande och erkänna att deras ”laglösa och grundlagsstridiga överträdelser” hade brutit landet allvarligt och var skadligt mot grundsatserna i konstitutionen.

Tredje skiktofficerare – främst poliser, löjtnanter och kaptener – blev tillsagda att skriva en formell ursäkt om att oförsiktigt beteende och dåligt omdöme hade fört dem vilse. ”Vi förstår att general Berger och hans ”råd” kan ha anklagat ert samarbete i hans plan för att destabilisera USA. Hans överträdelser mot USA och president Joseph R. Biden är oförlåtliga, men vi förstår också att förmildrande omständigheter kan ha fått oklanderliga officerare att följa hans ledning… Även om vi inte kan garantera din fortsatta tjänst i USA:s militär, och du kommer sannolikt att få en ohederlig utskrivning kommer du inte att ställas inför en krigsrätt om du ställer krav på villkoren i detta officiella dokument”, stod det i en del av ett brev.

General Berger, sa vår källa, var snabb med att citera amiral Akbar: ”Det är en fälla!”

”Gen. Berger strimlade sitt brev och uppmuntrade sina män att göra likadant. Han tror att det är en snara. Så vitt han vet rev alla som fick Austins brev det sönder. De är desperata att försätta oss i konkurs, är villiga att göra vad som helst, och jag är förvånad över att de inte har hotat våra familjer, säger vår källa.

Dessutom rapporterade RRN den 9 november att tre White Hat-officerare kapitulerade till Deep State för att de var besvikna över mellanårsvalets resultat. Dessa officerare, sa källor, har bokstavligen försvunnit från planetens ansikte.

”De är förmodligen döda”, sa vår källa. ”Deras ursäkt till Lloyd Austin gjorde ingen skillnad och uppmuntrade honom att starta sin brevskrivarkampanj, skulle jag gissa.”

”Om de kommer för oss är vi mer än redo,” sa han avslutningsvis.

Uppdatering:

Viceamiral Darse E. Crandall från United States Navy Judge Advocate General’s Corps fick också ett hotbrev skrivet av Austin. I brevet beordrades adm. Crandall att omedelbart frige GITMO-fångar, upphöra med alla olagliga åtal och överlämna sig.

Som svar skrev amiral. Crandall tillbaka: ”Jag har en bättre idé. Du överlämnar dig själv, Lloyd. Vi har en plats reserverad för dig.”Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: