Fransk kriminolog-utredare i Stockholm

2022-12-07

Det kom ett mejl till mig från en fransk kriminolog. Han hade läst och sett mitt inslag på Bakom kulisserna  från dessa båda Ulf. Såhär inledningsvis måste jag hålla hans namn hemlig. Men fortsättning kommer att följa…

Hej Ulf och alla andra! (här avses Ulf Bittner och Ulf Bejerstrand, red.anm)
 
Jag är en fransman på 49 som är född och uppväxt i Malmö.
Under 20 år så jag har tjänstgjort i det franska försvaret i kustjägarna (vaktat kärnvapensubåtsbaser), specialstyrkorna (utbildad till gisslanfritagning på fiende territorium) och den militära underrättelsetjänsten (utredningar på krigsförbrytarna Karadžić och Mladić).
 
Sedan 2010 har jag blivit ensamföretagare som processjurist (jag har fällt franska myndigheter flera gånger) och på senare tid kriminolog-utredare.
 
Jag har utfört mina studier mina studier under och efter min tjänstgöring hos försvaret: studentexamen och kandidatexamen (inriktat folkrätt och EU-rättsystem) och en masterexamen i kriminologi. Jag har dock ett hundratal civila och militära kvalifikationer. Jag pratar engelska, franska, japanska, svenska, danska och klarar mig hyffsat på norska.
”Min” kriminologis särdrag är en syntes av (total)försvarsfrågor, det traditionella japanska tänkandet, juridik och allmän kriminologi.
 
Jag var bland de första att överklaga den franska premiärministers reglemente som påtvingar munkavel mot covod-19. Efter det nyliga avslaget är jag extremt bestämd att fortsätta framför den Europeiska domstolen för de mänskliga rättigheterna (om jag har tillräckligt med tid och pengar).
Jag har bra kontakter med stora advokater, psykologer, forskare och läkare i Frankrike, England, och även i USA. 
 
Jag har flytt från den franska hälsovårdsdiktaturen på ”frivillig exil” grunder. Jag kom till Stockholm i april månad där jag blev mycket varmt välkommen av Frida Johansson.
 
Trots att jag har fortfarande inte hittat ett arbete i Sverige sedan jag kom hit så fortsätter jag med anti-diktatur aktiviteter. T.ex. igår tankade jag ned ett 40-tal obduktionsrapporter (de flesta var faktiskt japanska) som var publicerade i vetenskapliga tidskrifter).
 
I eftermiddags såg jag på din intervju på av Reiner Fuellmich i ditt Sverige Granskas. Jag beslöt att omedelbart skicka detta mailet.
 
Kanske skulle det vara bra att komma i kontakt..?
 
Med vänliga hälsningar,
xxxxKategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: