Vita hattarna informerar: Det händer så mycket, men som det inte berättas om… Del 37

Det är mycket som händer, men som aldrig når ut till MSM-media. Idag gör jag ett djupdyk på White Hats på Telegram med ”senaste nytt” som händer på den fronten. Det finns nästan hur mycket som helst här, men här ett axplock…

Tidigare publicerade:
https://bakomkulisserna.biz/s=det+%C3%A4r+mycket+som+h%C3%A4nder&x=8&y=18


2022-12-05

TROJANSK HÄST > McAfee
MILITÄRA operationer

John McAfee – WikipediaMil. Operations ALLIANCE använde John McAfee för att infiltrera Deep State-hårdvarusystemen och servrarna runtom i världen, inklusive CIA:s och världens underrättelsebyråers verksamhet.
_Alliansen visste att MCAFEE var smutsig, (inte ren och gjorde många små saker i den undre världen och var kopplad till korruption och olika former av penningtvättsoperationer), denna DIRT som McAfee hade på honom var vad DEEP STATE utnyttjade förtroende för honom. Med denna TRUST och att betala för att spela operationer som CIA, FBI, Microsoft, ELITER. Ect ect..Världens underrättelsebyråer ville ha bakdörrar till MCAFEES datorprogrammeringsverksamhet som installerade antivirusprogram över hela världen. (När som helst kunde DEEP STATE genom vilken persons filer data e-posta register genom dessa bakdörrar i programvaran )…….. Men okänd för dessa DEEP STATE-operatörer gav geniet McAfee [DS] öppna rader / kanaler/ bakdörrar till programvaran och servrarna han använde och DESSA>>> Öppna linjer/ bakkanaler som deep state använder, var anslutna till MCAFEE HACKNING AV DERAS DEEP STATE NÄTVERK (med andra ord McAfee hade planterat program för att hacka Deep state operatörer varje gång de använde bakdörrarna …. Och han hittade in i världens nätverk av [DEEP STATE INTELLIGENCE AGENCIES] servrar och datorer//////
_ Det var så JOHN DAVID MCAFEE samlade 32 Terabyte på WORLD DEEP STATE OPERATIONER KOPPLADE TILL > MÄNNISKOHANDEL. > KORRUPTION> FLERA VÄRLDSREGERINGARS VALSTÖRNING AV PENTAGON CIA>
PENNINGTVÄTTSVERKSAMHETER I VÄRLDEN>>>> ANSLUTNA TILL CRYPTO<<<<<<

Mängden VÄRLDSKORRuption som McAfee hittade på regeringar, presidenter, premiärminister, underrättelsetjänster över hela världen var häpnadsväckande och McAfee hade ALLA bevis.

Nu är dessa AKTUELLA BEVIS i besittning av MILITARY INTEL inuti CHEYENNE-Mountain och ALLIANCES OPERATIONER HAR SLÄPPT INTEL LÄCKOR LÅNGSAMT RUNT OM I VÄRLDEN
…….>BIDEN LAPTOP.> EPSTEIN> TWITTER VALSTÖRNING> FACEBOOK SAMVERKAN MED FBI. UPPFÖRT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT
……..<<<<<<<<< många av dessa aktuella [ EXPOSURE] HÄNDELSER som händer är anslutna till MIL. OPS OCH ger läckorna till VISSA kraftfulla individer… som TRUMP. MUSK.
>>>>> SCOTUS<<<<<<<

DEEP STATE är väl medveten om att Mil. Verksamhet närmar sig och LÄCKORNA KAN INTE STOPPAS.
________
Detta är samtidigt anledningen till att de militära OPERATIONERNA tar så lång tid…… Det involverar världens människohandel, barnhandelsoperationer/ [ DS] militärkupper som kastade över regeringar/ Planerade KRIG för pengar och olja/ECT ECT ECT ECT ECT ECT red ECT ECT ECT.. Och viktigast av allt är ANSLUTNING AV VÄRLDSKORRUPTION ansluten till WORLD CRYPTO VALUTA som finansierar Deep State Operations<<<<<<<

Du vet mer än du vet – Q

Lita på planen

Världen är sammankopplad


Twitter's Responsibility to Suspend Trump's, and Rouhani's, Accounts, Part  1 - Opinio Juris

☝️ slump
👇 (Timingen är allt)

Trump reagerar på Twitter-filer

”Så, var det med avslöjandet av MASSIVT & UTSPRITT BEDRÄGERI OCH VILLFARELSE i nära samarbete med Big Tech Companies, DNC och Demokratiska partiet, där man kastar UT presidentvalsresultaten 2020 och utropar den RÄTTMÄTIGE VINNAREN, eller har man ett NYVAL?” skrev Trump på sociala medier.

”Ett massivt bedrägeri av den här typen och omfattningen möjliggör uppsägning av alla regler, förordningar och artiklar, även dem som finns i konstitutionen,” tillade den tidigare presidenten och hävdade att de ursprungliga författarna till konstitutionen ”inte skulle acceptera falska och bedrägliga val!”

: ”Okänt bedrägeri kräver ett botemedel utan motstycke!”

– TRUMP-
______
Ny kongress kommer tillbaka i tjänst den 3 januari. 2023
________
_Hunter Biden EXPONERING
_STULEN VALEXPONERING
_UTREDNINGen av BIDENs koppling till människohandel
_Rand Paul EXPOSERAR FAUCI, virusskapande
_Republikaner slår på UKRAINA*.DNC AGENDA_
_
♟️ CHESS//// TRUMP gör ENORMA>STORA< drag för att EXPONERA valet 2020
> SCOTUS<

HÅLL VINET!


How to download and view your entire Twitter history

] TWITTER [
MUSK<
[ TWITTER DUMP]
>PANIK

>>>>>>TWITTERGATE<<<<<<

De senaste 24 timmarna har varit galenskaper i MSM-världen. När
MUSK börjar DECLAS Hidden Twitter-agenda kopplad till DNC > KOMMER FULLSTÄNDIG ANSLUTNING TILL FBI.DOJ CIA BIDEN>>>>> >>>>EPSTEIN,<<<<< SOROS,
€€€€€€€€€€€$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$>>>>
medan TWITTER DUMPEN fortsätter…. KOMMER MUSK att dumpa hela filerna online och låta människor gå igenom hundratusentals e-postmeddelanden/ €$ $$$$$$ transaktioner mellan företag/ statliga enheter/ ELITER och deras direkta KORRUMPERADE ANSLUTNING med
[TWITTER]

_Den senaste månaden hotades MUSK av PENTAGON. EU. Biden, världselitföretag OM att sluta EXPONERA vad som finns på TWITTER och använda> hatretorik och desinformation som ursäkt för att gå efter MUSK…
(Sanningen är att de försökte hårt för att stoppa MUSK FRÅN DUMPNING AV TWITTER-FILER…..)
>>>>> TWITTERGATE<<<<<<

Jag har berättat för dig under en lång tid (över 3 år PÅ de olika kanalerna) att MUSK skulle gå efter TWITTER och EXPONERA DEEP STATE….. Dessa var militära operationer som jag har berättat för dig om … Det är därför KASH PATEL ( <Trump>) CohenEzra Cohen-Watnick tilldelade hundratals MILJARDER till ELON MUSK genom MILITÄRA kontakter ////// allt som händer nu var en uppsättning… Det var därför TRUMP DISTANSERADE sig från MUSK 2017>offentligt.. … För vad som händer nu så kunde TRUMP inte anslutas också, och verkar bara som en extern observatör<

>>>>>>MIL. Ops. STAGAR 🎥 en show MELLAN TRUMP vs. DESANTIS …. Denna SET UP är väldigt MYCKET viktig!!!//////……. Och det är väldigt viktigt att MUSK EXPONERAR FÖR BEKRÄFTAT VALBEDRÄGERI , DET HAN GÖR JUST NU……( det här är ANLEDNINGEN till att han måste hålla avstånd till TRUMP och inte ses som ÖPPET Allierad< ……. Det är väldigt VIKTIGT ATT MUSK STÖTTAR DESANTIS och tar in >NYA rödpillade demokratiska avhoppare till republikens parti, _ om de NYA röda pilled hopparna och de som ville gå med i högerrörelsen visste att MUSK stödde Trump skulle de avvisa idén om att bli Trump-anhängare)
_ I TIDEN > MIL OPS. 5TH GEN WARFARE ( WHITE HATS DIVISION/side)> KOMMER ATT< ANSLUTA DESANTIS/MUSK/KANYE/JOE ROGAN anhängare till TRUMPs DET STORA UPPVAKNANDET RÖRELSEN. MAKE AMERICAN GREAT AGAIN VERKSAMHET<
Detta _EVENT_to happen är kopplat till en fallande FALL of DESANTIS [ EXPOSURE], KOPPLAD TILL PENNINGTVÄTT & CRYPTO, VACCIN, PÅTVINGAD AGENDA (men du måste förstå…. Det här evenemanget var PLANERAT, hölls för länge sedan……… Det är ALLT ISCENSATT)////////🎥
_________
Queens DÖD
ROTHSCHILDS död
Jiang Zemin Död/kärnledare för CCP

> DET ÄR INTE av EN Slump att de alla dog med veckors mellanrum////

I detta ögonblick skrubbar Google Klaus Schwabs andra hjärtinfarkt> .

Vad som VERKLIGEN händer i KINA kommer bara att berättas när CCP:S KOMPATIV [ IMMINENT] är klar..))(MSM ljuger i DERAS RAPPORTER)
>>> med dödsfallen av hundra MILJONER kineser under FOLKMORD .. KARMA de måste stödja motsvarar en miljard människor som är förlorade i mörk militär psykologisk operation….. Och hundratusentals dödsfall kommer att hända för att väcka deras sanna väg att kämpa för att deras land ska bli fritt//// XI är en väldigt MYCKET viktig schackpjäs ♟️.. Han spelar på båda sidor.

JUST NU EU. ÄR PANIK ÖVER TWITTER DUMP< Väggarna närmar sig för EUROPEAN OFFICIALS. ELITER presidenter. Premiärministrar. Företag som TWITTERGATE kommer för att knacka på deras dörr 🔥>[ FN ] [ DAVOS] [ WEF] [ ECT] >>>>>> KILL BOX


Kanye West Twitter ban: A timeline of the rapper's downfall - BBC News

Galet geni eller bara galet?

Hur som helst, Kanye West har väckt världsuppmärksamhet om pedofili, människohandel ända tillbaka till början av 1900-talet när barn såldes på mässor och trafikerades genom USA på tåg och gavs till ELITER och pedofilihandel genom barnhem.

Balenciaga pulls controversial bear ads amid child abuse fears
Vilka ANONS. Har pratat om de senaste åren på det sättet och märkt att en konspiration nu avslöjas när BALENCIAGA fångas inuti de satanistiska pedofiliringarna kopplade till ELITE-modekläder.
När KANYE WEST sprutar groteska ord som ”jag älskar Hitler” är mainstreammedia i full fart med att avbryta honom….. Men detta öppna galna geni eller bara galna upptåg trollar media och tvingar dem att täcka Kanyes upptåg. Samtidigt går människor som aldrig hört talas om Kanye West ner i kaninhålet med satanistiska ritualer, pedofili, människohandel kopplat till ELITENS ETABLISHMENT som KONTROLLER modeindustrin. Hollywood och mainstream media som kontrolleras av makten som har skapat familjen ROTHSCHILDS. ROCKEFELLERS ect ect ect. Det är kopplat till den KHAZARIANSKA maffian som INFILTRERADE den judiska nationen för århundraden sedan.
Fler än 3 Crypto-VD:ar och chefer har dött den senaste veckan efter FTX-KOLLAPSEN.
Jag är under tiden i PANIK över att träffa DNC vid EXPONERING av FTX och nu anammar DNC FTX offentligt och MSM har mjukat upp deras låt FTX…..(Den VERKLIGA anledningen till att DNC försvarar FTX är deras kopplingar till penningtvättsschemats verksamhet genom amerikanska företag. Till Ukraina till DAVOS WEF-gruppen)////….. Men källor pekar på en SAMMANSTÄLLNING av FLERA KRYPTOVALUTOR PÅ INKOMMANDE <
…. Denna KOLLAPS kommer att koppla EU:s centralbanksystem till EU:s penningtvätt av korruption och knyter direkta band till FN, NATO)
I många delar av världen, som Italien, går Frankrikes främsta modeikoner emot BALENCIAGA och de öppna satanistiska frimurarritualerna kopplade till modeindustrin, vilket i sin tur är kopplade till en föraning om CRYPTO VALUTAN i deras länder…… För närvarande har flera media BLACKOUTS börjat avslöja BALENCIAGA och flera Elite-modenätverk kopplade till pedofili, människohandel, satanism och flera små kryptoVALUTA-nätverk som KOLLAPSAT i deras länder under de senaste 18 månaderna.
Med döden för Kinas före detta ledare Jiang Zemin som KONTROLLERADE CCP:s kommunistparti, är CCP:s KOLLAPS ÖVERHÄNGANDE eftersom deras kontroll över XI har slagit tillbaka i det sista kuppförsöket mot XI. (Många förstår inte att XI kämpar mot sina Deep state-styrkor och han är märkt som OND…. Precis lika mycket som TRUMP kämpar mot Deep State i U.S.A. FÖR NÄRVARANDE och han är märkt OND… PUTIN kämpade mot sin Deep state och är märkt OND).
> Inre källor säger att XI FÖRVÄNTAS avgå 2026 efter KOLLAPSEN (INBÖRDESKRIGET) CCP / KINESISKA MEDBORGARE……… Och en ny era kommer att börja med en ny fri kinesisk republik och ledare och det nuvarande ögonblicket med XI spelar rollen i CCP:s KOLLAP.////// CCP:s kollaps är ansluten till världens kryptoindustri.. Modeindustrin (en halv biljon i investeringar genom global modeindustri)….. …. Samma industri som HANDEL med barn, människor mellan Kina, Mellanöstern, EU, STORBRITANNIEN, Kanada och
USA.
> DET ÄR MYCKET FÖRVÄNTAT ATT KANYE GÅR TILL MIL. SKYDDSPROGRAM hösten 2023 efter hans förmodade 🎥🍿 DÖD<
_För NÄR MUSK har förbjudit KANYE på TWITTER., HAR TRUMP OFFENTLIGT avsagt sig KANYE/////////………>. men allt är inte som det verkar…… Bakom kulisserna > Militär underrättelsetjänst DRAR i trådarna. SKÖTER OM SÄKERHETEN FÖR AKTÖRERNA OCH HÅLLER DEM FRÅN VARANDRA////.

_🗝 McAFEE har nyckeln till ALLT.
>Julian Assange har samma nyckel
>Epstein-servrar har samma nyckel
>Hunter BIDEN LAPTOP har samma nyckel
>CIA-servrar från Frankfurtbasen har samma nyckel
> INFILTRATIONEN av CERN 2018 har samma nycklar
>Dong Jingwei, viceminister för statlig säkerhet i Kinas ministerium för statlig säkerhet och underrättelsetjänst, kom med samma NYCKLAR till TRUMP< ///// VI HAR ALLT

TIMING ÄR ALLT


Elon Musk says 'more smoking guns' are on the way from Twitter after Hunter  Biden laptop exposé | Fox News

MUSK blir ett stort MÅL när han går EFTER ..> HUNTER BIDEN. > BIG TECH [ TWITTER] INGÅR I VALSTÖRNING>
MUSK blir EU. BIDEN. Big Tech. Pentagon CIA 🎯 som MUSK BEkämpar för yttrandefriheten.

– Detta är ett mycket viktigt ämne eftersom DEEP STATE ÖVER hela världen driver på för nästa WORLD LOCKDOWNS OCH VACCIN PUSH …..
//// [ DS] spelar sina FINAL-kort för världskontroll när
De försökte återigen stoppa yttrandefriheten och skapa lagar mot hatretorik som är kopplat till Censur<
Vaccinpasset är kopplat till resor och övervakning och KONTROLL.
_nästa steg är känt att de vill kontrollera bakomliggande KONTON… Genom KOLLAPSEN av mat, varor och förnödenheter och installerar ett federalt kreditsystem
☝️ (De flesta av er vet de här sakerna redan…. Men det börjar igen)////
________
Förra året VARNADE jag att [de] skulle driva denna AGENDA en sista gång…… Nu är vi inne i nästa stora push,…. Into the Great Reset….. Som KINA _ CCP,_ CIA-operatörer, [DS] fraktioner i Kina börjar PUSH…..

Du måste förstå att XI kämpar mot sin öppna CCP och DEEP STATE… Precis som TRUMP också kämpar mot U S. DEEP STATE ……
(Det du hör på vanliga medianyheter är FALSKT)//////

NU [ ROCKEFELLERS]
VATIKANEN, OBAMA, DAVOS. FN.
den sista av Rothschild-tillgångarna i Schweiz PUSHAR för nästa nedstängning <
(De kämpar för sina liv.. Bokstavligen< ……. Eftersom de KOMMER att dödas om/när [NÄRA FÖRESTÅENDE] av deras Deep state världsagenda och regim KOLLAPSAT)/////
____
Vi är inne i krigets psrt där det verkar som om hoppet är förlorat och det blir MÖRKARE…..
Det här har jag varnat för så länge … DEN NÄRA DÖDEN CIVILISATIONSHÄNDELSEN .
(Den här SPELTEORIN spelas av ALLIANCE och låter DEEP STATE använda alla sina slutliga planer, kort och bränna upp sina pengar och AVSLÖJA sina egna brott GENOM MASSIVA MISSTAG OCH ÖPPEN KORRUPTION<)//////

Du måste förstå att vi befinner oss i ett KRIG och den svåraste delen av KRIGET är nära SLUTET.. När dåliga människor släpper alla sina slutliga tillgångar och planer och vapen… Innan de slutgiltigt kapitulerar,//// arresteras. DÖDAS.

MUSK är mycket viktigt för OPERATIONER i ALLA LÄNDER som sker NU/
________
MUSK är inte världens rikaste man.. Inte ens i närheten.
MOHAMMED BIN SALMAN är värd 4 TRILLIONER< (den saudiska kungliga monarkin har ingen regering eller högre makt att avslöja sina rikedomar till… Och har inget behov av att avslöja sina verkliga finansiella innehav)///

Den RIKTIGA rikaste mannen på planeten Bin Salman står i skuld till TRUMP i Spiritual Blood Oath och har TRUMP’S STÖD<

Dessa TRILLIONER Bin SALMAN har kontrollerar Stora stora investeringar och bankstrukturer runt om i världen vilket kontrollerar marknader, fastigheter, kapital och 60 TRILLIONER $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$Världskraften genom hela planeten.

KÄLLOR rapporterar över 500 biljoner i guld under CHEYENNE MOUNTAIN MILITÄRBAS som beslagtogs från VATIKANEN och Venedig i USA:s militäroperationer 2016-2017…

The WIRES har länge rapporterat om att TRUMP kan vara den rikaste mannen i världen genom sin koppling till CHEYENNE MOUNTAIN (du måste komma ihåg att TRUMP stängde Cheyenne Mountain MILITÄRBASEN ingen.. Inte ens BIDEN är högljudd INNE i basen
…..)////
________
En omgång MONOPOL händer…… Och inuti spelet……… De rikaste männen i världen bryter ner DEEP STATE €$$$$$$ ….. Och låter dem använda alla sina resurser och pengar innan SPELET ÄR SLUT.

För närvarande kämpar Deep state för sitt liv när de igen försöker med den stora återställningen. (Great Reset).

Allt. Att detta händer av en anledning.

Allt har en mening.
Lita på PLANEN


Anonymous (hacker group) - Wikipedia

FBI:S FALSK FLAGG OPERATIONER
Som verkligen skapade ANONYMOUS<

⚠️ HÄR ÄR DET MAINSTREAM MEDIA MOCKINGBIRD OPS SOM BETALAR HISTORIEN >

Hector Xavier Monsegur, även känd under pseudonymen Sabu, är en amerikansk datorhacker och medgrundare av hackergruppen LulzSec. som skapade ANONYM och blev FBI-INFORMATÖR.

Monsegur står inför en dom på 124 års fängelse och blev informatör för FBI, och arbetade med byrån för att hjälpa dem att identifiera de andra hackarna från LulzSec och relaterade grupper.

ÖVER 16 hackare greps mellan 2010-2013.
________
(Många av dem slutade med endast mindre restitutioner och ingen riktig fängelsetid, i själva verket gick många av dem för att arbeta för regeringen i olika DIGITALA säkerhetssektorer och anställda av tre brevbyråer och värdar seminarier runt om i världen med olika myndigheter byråer)
_______
De >FÖRSTADE ANONYMA hackarna< hackade PENTAGON och STORA regeringsorgan och gjorde FBI-DIVISIONEN till sin prioritet att hacka varje månad och förfölja FBI……????????????????

INTE BARA HACKADE DE FBI MÅNADLIGT DE HACKADE OCKSÅ >PAYPAL>VISA>ECT ECT

*OCH INGA åtal FÄLLDES !!!???????????
________
Den VERKLIGA SANNINGEN…FBI. CIA SKAPADE ANONYMOUS….EN FALSK FLAGGA >PSYOPS OPS

[De] testade för att se amerikanska medborgare svar på en SUPERHJÄLTE-hackergrupp som skulle vara mästare för folket.
> BETA-TESTET FÖR ATT SKAPA ANONYMOUS
var mycket mer än FBI. CIA prutade för och fick reda på att de kunde kontrollera en stor majoritet av hackargrupper som ville gå med>anonymous. Hackinggrupper och anti-regeringsindivider kunde lätt identifieras för att följa online-KANALER och ANONYMA GRUPPER.
_FBI.CIA. (OBAMA) hittade ett sätt att använda hackergrupper för FALSK FLAGG OPERATIONER eller att ha militariserat dem (omedvetet till anhängare av ANONYMOUS hördes de in i grupper över hela USA som var kopplade till EUROPEISKA RÖRELSEN ANTIFA >>. Fick hjälp och skapades och finansierades av George Soros < /////

Kort sagt… ANONYMOUS skapades av CIA FBI [ DS] och körde ÖPPNA OPERATIONER mot dem själva (de gånger ANONYMOUS HACKADE FBI OCH PENTAGON)<. ….
Det är anledningen till PayPal. Visum. Fbi. Cia. Pentagon och 22 olika stater som inte åtalade ANONYMA ledare till FULLSTÄNDIG omfång av lagen och fick jobb i 3-bokstavsbyråer….. Och några av operatörerna skickades tillbaka till det DIGITALA KRIGSFÄLTET>>som SOVANDE< MULLVARDAR.
_________
⚠️ VARNING ⚠️
Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: