Kaos är nödvändigt | Vi bevittnar kaos, hat och förvirring i USA och över hela världen just nu

Kaos är nödvändigt | Vi bevittnar kaos, hat och förvirring i USA och över hela världen just nu

Medeea Greere, ett oberoende förlag, finns nu på Telegram påhttps://t.me/AMGNEWS2022och finns bara på läsarstöd när vi publicerar Sanning, frihet och kärlek för allmänhetens medvetenhet. Tack för ditt stöd!

Vi bevittnar kaos, hat och förvirring i USA och över hela världen just nu. President Trump har definitivt rört upp saker som har skapat rädsla hos många människor och har gjort en stor splittring som är mycket tydlig i vårt land.

Men tänk om allt som händer är bra?

Tänk om det är början på ett helt nytt sätt att leva?

En pånyttfödelse av en ny era?

Så många säger till mig hur kan man stötta en kille som inte ger ett skit om någon, en kille som delar vårt land som aldrig förr. Jag hör människor från andra länder dissa honom och hans America first-strategi. Men dessa människor ser det fortfarande från 3D-människans perspektiv.

Vad jag menar är att mänskligheten är så programmerad att leva i dualitet att de inte inser att de har ett tredje perspektiv. Det är antingen jag inte gillar honom eller så gillar du honom. Vad sägs om att titta på vad Trump gör med ett neutralt perspektiv?

VIKTIGT: DU KAN RÄKNA MED PRESIDENT TRUMP MISSA INTE DIN GYLLENE CHANS! VIDEO NEDAN:

TRB Golden Check – Golden Patriots framtid (goldenpatriotsfuture.com)

Vi måste titta på vad han gör med ett energiskt perspektiv, ett högre perspektiv, ett universellt perspektiv. Det vi upplever nu är en exakt ritning av ett andligt uppvaknande av en nation. USA är den första nationen som går igenom detta som ett västerländskt samhälle och kommer att leda denna process som täcker hela planeten.

Vi måste komma ihåg att kaos är bra eftersom kaos är nödvändigt för att förändra ett system. Så för att komma till kaos måste du först bygga rädsla på vår 3: e dimensionella nivå. Rädsla är inte nödvändigtvis en dålig sak, det är bara en energisk vibration som vi upplever med våra 3: e dimensionella kroppar. Det blir bara farligt när vårt ego tolkar det som något dåligt och mörkt.

Vad rädsla verkligen gör är att det påskyndar åtgärder för att omedelbart initiera förändring. Vad fight or flight-responsen var tänkt för är att snabbt bygga upp en energi för överlevnad för att få en kristallklar syn på vad man ska göra i en livs- och dödssituation.

Det är därför vissa djur spelar döda för att rädda sig själva, egentligen vad de gör är att förändra situationen. Så rädslans energiska vibration är en stor katalysator för att åstadkomma förändring.

Så istället för att se på den här förändringen som Trump rör upp som rädd, måste vi se på den när allt kalibreras till en högre nivå. Det betyder att rädsla är nödvändig för denna förändring och kom ihåg att rädsla är den lägsta frekvensen så det är bara upp härifrån.

Ett stelbent system kan inte upprätthålla sig själv för evigt. Detta stelbenta system av förtryck, kontroll och auktoritet skulle alltid bryta samman och vi är på väg att bryta samman medan vi talar.

Många av oss inser att rädsla och kaos är en katalysator för att stiga till en högre vibration. Så om vi reagerar på denna förändring med rädsla kommer vi att gå igenom samma spiraler om och om igen och vi kommer att behöva gå igenom samma lektioner om och om igen. Det är väckningstid!

Vi befinner oss nu i vad vissa kallar ”Change Curve” och alla kommer att gå igenom denna kurva. Vissa kommer att flöda och andra kommer att motstå det beror bara på deras förmåga att omfamna osäkerhet. Som ordspråket säger …”intelligens är förmågan att anpassa sig till förändringar.”

När människor står inför förändringar i så stor skala som det som händer i USA går de igenom stadier och en stor är …

Förnekelse– Hur kan Trump vara vår president, hur hände detta, omg vår värld kommer att ta slut.

Ilska- Att inse vad som hände är verkligt och det kan inte förnekas längre och åh pojke ser vi ilska. De slår ut för att de skjuts ut ur sin komfortzon.

Förhandlingar– Att komma till insikten att de måste pruta och komma till en kompromiss.

Depression– Ibland kallad ”förtvivlans dal”. Vissa människor drar sig tillbaka och vill inte prata med någon.

Acceptans– Denna fas händer när det finns en obestridlig insikt om fakta och sanning och en oundviklig väg mot framtiden. Kommer till acceptansen av ”Jag kan inte slåss mot det så jag kan lika gärna förbereda mig för det.”

Så egentligen vad jag just förklarade här är vägen till ett andligt uppvaknande … Förnekelse, chocken av att få reda på skräcken, fulheten och sanningen om världen vi lever i. Vi upplever ilska eftersom det bara gör oss förbannade på vad som har gjorts mot vår art och planeten som helhet. Vi börjar sedan förhandla med oss själva och försöka förstå vad vi lär oss.

Vissa går igenom en depression ”Själens mörka natt”. Vi kommer så småningom till Acceptans förutom vad som har gjorts mot oss och vår värld och vi börjar vilja ha förändring. Detta är vad som händer i USA och det som händer i USA kommer att skapa en krusningseffekt genom hela skapelsen.Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik

%d bloggare gillar detta: