Israels förlorade stammar och rymdnazister kommer ut ur garderoben när det satanistiska styret kollapsar

2022-12-05
Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/

DS = Deep state
KS = Khazariska maffian


Det råder inga tvivel om att planeten jorden går igenom förändringar som är bortom bibliska proportioner. Det är därför ett uråldrigt hemligt sällskap – med rötter som går tillbaka till den bibliska Jakob i Egypten – liksom rymdnazister på flygande tefat som kommer ut ur garderoben. Detta händer eftersom ett esoteriskt krig som har rasat i tusentals år närmar sig sitt slut. Vad vi bevittnar är ett slut på årtusenden av satanistiskt styre på denna planet.

Detta är synligt i enorma förändringar som äger rum i regeringar runt om i världen, framför allt i förra veckan i Kina, USA, Israel och i Brasilien.

Låt oss börja med händelser i Kina eftersom de har nyckeln till så mycket annat som händer och är på väg att hända.

Kina hyllades av toppsatanisten Klaus Schwab Rothschild (Rothschild=satans röda sköld) som modellen för deras digitala djurfarm New World Order.

Planen satanisterna hade för den här planeten var att genetiskt modifiera varje människa till lydnad som boskap på en bondgård, mikrochipa deras hjärnor och kontrollera varje aspekt av deras liv genom konstant, påträngande digital övervakning. Med andra ord, bokstavligen, förvandla planeten till en gigantisk mänsklig djurfarm.

Kommunistiska Kina hade gått längst mot det målet. Alla kineser fick digitala ID och hela landet täcktes med kameror som omedelbart kunde identifiera varje individ i landet. De som misslyckades med att lyda skulle inte kunna åka tåg, komma åt bankkonton, köpa mat osv.

Biovapen och elektromagnetiska dödsstrålar (5G) användes sedan som en ursäkt för att påtvinga befolkningen till total lydnad. Vi har alla sett de här bilderna av vitklädda AI-kontrollerade människor som upprätthåller systemet.

https://nypost.com/2022/12/03/scientist-who-worked-at-wuhan-lab-says-covid-man-made-virus/

Forskare som arbetade vid Wuhan-labbet säger att covid var ett mänskligt virus

Tja, satanisterna underskattade kineserna. Kinesisk historia visar att människor kommer att stå ut med mycket, men när en viss punkt är nådd exploderar de samtidigt i uppror.

Death and state funeral of Jiang Zemin - WikipediaDet är precis vad som hände i förra veckan efter att asiatiska hemliga sällskap mobiliserades. Först dog den högsta verkställande makthavaren och Kinas före detta president Jiang Zemin (bilden) plötsligt ”efter en lång tids sjukdom”. Efter det flyttade polis och soldater in och började demontera PCR-testanläggningar och arrestera de vitklädda zombieupprättarna.

De asiatiska hemliga sällskapen är också medvetna om att den så kallade pandemin var en kombination av en elektromagnetisk 5G-attack med utsläpp av virus från Rothschild-kontrollerade laboratorier i Kina.

https://nypost.com/2022/12/03/scientist-who-worked-at-wuhan-lab-says-covid-man-made-virus/

Det är ingen slump att Klaus Schwab Rothschild sågs på Waldorf Astoria hotel i Washington DC i förra veckan.

Kort efter det framträdandet kom rapporter ut att Schwab hade dött.

https://newsinfrance.com/has-klaus-schwab-had-a-second-heart-attack-probably-just-social-media-rumours/?amp

Detta är vad en White Dragon Society-källan hade att säga:

”Det här ryktet cirkuleras om att Schwab har gripits av White Hat Military Alliance. Denna Schwab kanske inte kommer att ses igen. Det är en avatar som förbereds nu. Oroa dig inte om att alliansen också är medveten om det”.

Jared Draws - #inktober day 7, Yatagarasu! Yatagarasu is a three-legged  which inhabits the sun. It is found across East Asian folklore. The  three-legged crow has long been used in religious andWDS skickade också en representant i förra veckan för att träffa chefen för ett forntida japanskt samhälle känt som Yatagarasu eller den Trebenta kråkan. Det här är gruppen som hävdar att de grundade shinto-religionen efter att en trebent kråka ledde dem till Japan under Antiken. Medlemmarna i denna grupp hävdar att de härstammar från den forntida förlorade israeliska stammen Efraim såväl som från medlemmar av den prästerliga stammen Levi. De hävdar att de kan recitera sina anor tillbaka över hundra generationer till den bibliska Jakob i Egypten.

Det som är intressant i detta sammanhang att notera att Shinto är mycket lik den antika egyptiska religionen med dyrkan av solguden och den årliga paraderingen av helgedomar.

Den mystiska Octagon-gruppen i Schweiz hävdar också sitt forntida egyptiska ursprung.

Tokugawa Ieyasu - WikipediaDet är nog av ingen slump då att mötet med WDS (White Dragon Society) kallades till, att Yatagarasu säger att de – under överinseende av Röda Korset i Schweiz – hade i ni sin ägo guldet från Tokugawa Shogunatet (bilden) i Japan till ett värde av cirka 5 biljoner dollar. Anledningen till att de hade guldet, säger de, är att Shogunatet alltid drevs av dem. De hävdar att det så kallade slaget vid Sekigahara, när Shoguns påstås enade Japan, aldrig ägde rum. Istället dödades den sista Tokugawa-shogunen i ”slaget vid Yamanaka” och ersattes av en avatar under deras kontroll.

Empress Michiko's arrival in Manila - 2016 (cropped).jpgUndertecknaren för guldet är i alla fall kejsarinnan Michiko (bilden). Hon var villig att erbjuda det som säkerhet för grundandet av en världsplaneringsbyrå, sa Yatagarasu-representanten.

För att ge situationen dignitet hade denna person i sin ägo en solid av guld och mycket utsmyckad tron som han hävdade tillhörde Ming-kejsarna. Den var så tungt att en annan man och jag inte kunde få den att rubba sig ens en bråkdel. Vi fick inte fotografera den.

Det som är intressant med att denna tron finns där är att det röda och gröna asiatiska hemliga sällskapet använder datumet för den siste Ming-kejsarens död som sin hemliga kod. Deras långsiktiga plan är att återställa Ming-styret till Kina. Således skulle återkomsten av denna tron vara av stor betydelse för dem. Tänk på att de flesta av den kinesiska politbyrån såväl som de högsta ledarna på Taiwan förmodligen är medlemmar i detta sällskap.

Det asiatiska hemliga sällskapet faktagranskar för närvarande Yatagarasu-påståendena med förfrågningar i Schweiz och på andra håll.

Detta erbjudande kan ha gjorts vid denna tidpunkt eftersom ryssarna förbereder en armé på 700 000 man som skulle kunna köra över större delen av Västeuropa, inklusive Schweiz, nu i vinter.

Det finns många tecken på att Europa är på väg att falla.

Till exempel har Sergej Naryshkin, direktören för Rysslands utrikesunder-rättelsetjänst (SVR) gått ut offentligt med att säga att den polska regeringen planerar att hålla folkomröstningar för att absorbera delar av Ukraina till Polen. Polska underrättelsekällor säger dock att regeringen också planerar att evakuera till London i händelse av en rysk invasion.

Européerna vill ändå inte slåss mot Ryssland på uppdrag av Nato. Den irländska ledamoten av EU-parlamentet Clare Daly talade för många när hon sa ”terror, död, laglöshet, våldtäkt, fattigdom, svält … det är Natos arv.”

Finlands statsminister Sanna Marin erkände också i fredags att Europa ”inte var tillräckligt starkt” för att stå upp mot Moskva utan anglosaxisk hjälp.

Ukraine war shows Europe ‘not strong enough’: Finnish PM

Den anglosaxiska militären kommer dock inte att slåss på uppdrag av det fascistiska KM-kontrollerade EU, är flera källor överens om.

Särskilt amerikanerna är för bundna till det odeklarerade inbördeskriget i USA och det pågående konkursförfarandet för United States of America Corporation för att vara intresserade av ett tredje världskrig med Ryssland.

Bolagets ägare försöker nu desperat få överlevnadspengar genom att be världen om 1 biljon dollar för att hjälpa till med att ”rekonstruera Ukraina”.

D.C. Think Tank Urges America To ”Invest” In Zelensky’s $1 Trillion Reconstruction Plan 

https://www.zerohedge.com/political/dc-think-tank-urges-america-invest-zelenskys-1-trillion-reconstruction-plan

https://www.csis.org/analysis/united-states-aid-ukraine-investment-whose-benefits-greatly-exceed-its-cost

Naturligtvis, precis som de flesta av pengarna som redan antas gå till Ukraina, planerar de att tvätta tillbaka dem till sig själva via kryptovalutabörser. Den här gången får de inte en krona.

Zhao Lijian, Chinese Foreign Ministry Accusing the U.S. Military in  Bringing COVID-19 in Wuhan China - AttractTour

Förmodligen kommer inte kineserna att punga ut med några mer pengar. Utrikesministeriets talesperson Zhao Lijian anklagade i förra veckan offentligt USA för ”tvångsdiplomati från hot om våld till politisk isolering, från ekonomisk sanktion till teknisk blockad” och för ”en lång erfarenhet av att sprida desinformation. Från Operation Mockingbird som mutade och manipulerade nyhetsmedier i propagandasyfte…till en flaska med vitt pulver och en iscensatt video med ”Vita hjälmar” som citerades som bevis för att föra krig i Irak och Syrien…och sedan till århundradets lögn – att smutskasta Kinas Xinjiang-politik.” Han noterar också att USA ”inte var i krig bara under de senaste 16 åren utan under nästan 250 år av dess historia.”

https://english.news.cn/20221202/eb0cea8b09354c7a8e9aa049a1bb09b9/c.html

Det är inte bara Kina utan resten av världen som nu vägrar att finansiera denna kriminella regim.

Detta är vad en iransk regeringskälla hade att säga om den amerikanska företagsregimen: ”Hela planeten har fått nog av er satanister och är fast besluten att svepa in er i historiens soptunna.”

Det oundvikliga sönderfallet av US Corporation kommer sannolikt att vara ekonomiskt.

Nouriel Roubini - World Economic Forum Annual Meeting 2012 cropped.jpgDen berömda ekonomen Nouriel Roubini (bilden) förväntar sig att slutet kommer i form av en lavin av konkurser: 

Han säger att år av nollräntepengar hållit massor av ineffektiva företag flytande, men nu har inflationen – matad av samma extremt lösa finans-, penning- och kreditpolitik – avslutat denna finansiella Dawn of the Dead. Med centralbanker tvingade att höja räntorna i ett försök att återställa prisstabilitet, upplever zombies kraftiga ökningar av sina betalningskostnader.

https://www.project-syndicate.org/commentary/stagflationary-economic-financial-and-debt-crisis-by-nouriel-roubini-2022-12

Andra säger att det är de 2,5 kvadrilljonerna i derivat som bankerna innehar som kommer att få det finansiella systemet att kollapsa först. ”Det har redan börjat spricka.

Det går inte att stoppa, säger en Mossad-källa.

https://www.usbanklocations.com/bank-rank/derivatives.html

Det finns också tecken på att ägarna till det amerikanska företaget som gömmer sig i Schweiz upplever problem. En fältkälla från nästa WEF-evenemang i Davos i slutet av januari säger ”uppenbarligen försöker de spara pengar på varje aspekt av evenemanget (tekniskt, catering etc…).”

Källan har två gissningar om varför:

Lokala schweiziska företag började bojkotta WEF
WEF har inga pengar längre

I vilket fall som helst symboliserar detta hemlösa läger nära Vita huset det nuvarande tillståndet för deras amerikanska företagskoloni. Det skulle inte förvåna mig om skådespelaren som spelar ”Joe Biden” bodde i ett av dessa tält.

När konkursen kommer; så kommer rättvisan, lovar CIA-källor. En person som länge väntat på rättvisa är Killary Clinton Rockefeller. Här kan du se henne skryta om hur Big Tech kommer att stänga av röstningsmaskinerna.

Sedan finns det hela Hunter Biden-verksamheten. Här är ett sms som Hunter skickade till Hallie Biden 2018 och sa att han var inblandad i att ”förmedla ett avtal med Vladimir Putin” och att Kina hade arresterat ”CIA-agenter i Kina” som vedergällning för att den amerikanska regeringen arresterat hans ”klient, underrättelsechefen” av folkrepubliken Kina.”

Detta hittades på Hunter Biden Laptop:

Även i Kanada är Justin Castrudeau försenad till sin dejt med rättvisan. Justin Castrudeaus regering som lockar Ryssland är nu hela världens dysfunktionella skratt.

Det är bara en tidsfråga nu innan den hycklande massmördaren Castrudeau via vaccinet hängs ut. Naturligtvis är originalet för länge sedan borta, och det kommer att vara personerna som manipulerar hans unga avatar som kommer att hängas, lovar källor till den kanadensiska underrättelsetjänsten.

Dessa människor kommer inte heller att kunna fly till Israel. Där skulle den nominerade premiärministern Benjamin Netanyahus kritiserade avgående premiärministern Yair Lapids agerande i fredags, där han hävdade att han försöker övertyga arméofficerare att resa sig mot regeringen.

Israels premiärminister Yair Lapid hetsar upp armén att göra revolt mot regeringen: Netanyahu

https://www.aa.com.tr/en/middle-east/israeli-primeminister-yair-lapid-incites-army-to-revolt-against-government-netanyahu/2754422

Mossad-källor säger att den israeliska militären, liksom deras motsvarigheter i USA och Brasilien, vidtar åtgärder mot satanisterna.

I Brasilien utplaceras militären runt om i landet eftersom rekordstora demonstrationer äger rum dagligen mot den satanistiska utpekade presidenten Lula. Saker och ting förväntas komma till sin spets där den 12 december, när makten är tänkt att överlämnas, säger CIA-källor. Brasilianska militärkällor lovar massgripanden av satanister.

Med Israel, Ukraina, USA och andra fästen fallande, ser det ut som att satanisterna snart inte har någonstans att gömma sig. Kanske kan de bo på ”illuminati”-hotellet i Förenade Arabemiraten.

Okej, låt oss nu vända oss till rymdnazisterna som vi anspelade på överst i denna rapport. Våra hemliga källor för rymdprogrammet säger att dagen då antigravitation och annan futuristisk teknologi delas med världen kommer snart.

Som en del av denna ”öppning” aktiverades en nybildad U.S. Space Force Central Command den 2 december och kommer att vara baserad på MacDill Air Force Base, Florida

https://spacenews.com/space-force-establishes-component-at-u-s-central-command/

För att visa upp vilken typ av teknik dessa människor besitter skickade de oss följande videor. Vi lät en expert studera dem ruta för ruta och säga att de verkar äkta.

1. Ett projekt Blue Beam skapande över Compania, Italien

2. Drönare utanför världens plasmaenergi över Brasilien

3. SSP anti-gravity craft 

Som alltid kommer vi bara att tro till 100 % när vi faktiskt får åka en av dessa saker själva. Förhoppningsvis kommer den dagen snart.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: