Nancy Pelosi, andra Deep Staters arresterade efter Bidens statsbankett

Château Margaux Château Margaux (Premier Grand Cru Classé) | VivinoUnited States Special Forces och Army Rangers arresterade på torsdagen Deep Staters – fyra politiker, två Hollywood-skådespelare och två liberala mediepersonligheter – efter den kriminella Biden-regimens extraordinaire galabankett, där 300 svarta gäster festade på skattebetalarfinansierad hummer från Maine, Almas. kaviar och flaskor med Chateau Margaux grand vin – för 200 000 USD per flaska.

The White House - 1600 Pennsylvania Avenue Northwest, President's Park,  Washington, DC 20500, USA | Instant Google Street … | House, Street view,  Google street view

I motsats till regimens berättelse ägde det påkostade firandet inte rum i Vita huset i Washington DC snarare ägde bedrägeriet rum på Tyler Perrys skalmodell av
1600 Pennsylvania Avenue, en exakt faksimil av den äkta varan. Real Raw News och andra alternativa medier har tidigare utvecklat hur regimen använder Perrys egendom för att efterlikna officiella regeringsfunktioner, så vi kommer inte att skriva en avhandling om det idag. En flyktig Google-sökning ger gott om resultat.

Vad som är viktigt är att USMC-generalen David H. Berger hade skaffat en gästlista och lagt märke till att flera namn också förekom på en annan lista – registret över förseglade anklagelser som president Donald J. Trump var medförfattare till innan han lämnade Washington för sin Mar-a- Lago ledningscentral 2021.

Brent Lindeman | Ict18  Major Jim Keirsey – Combating Terrorism Center at West Point  Chrissy Teigen Steps Away From Voiceover Role in 'Never Have I Ever' |  Vanity Fair
Brent Lindeman         J.D. Keirsey                 Chrissy Teagan

En källa på general Bergers kontor berättade för Real Raw News att general Berger i måndags kontaktade 5:e specialstyrkans gruppbefälhavare Brent Lindeman och 75:e Ranger Regementets befälhavare överste J.D. Keirsey och bad om deras hjälp med att gripa ”möjlighetsmål av högt värde” eftersom hans Marines var för närvarande förankrade i andra operationer mot Deep State-sabotörer. General Berger informerade sina patriotiska allierade om att agenter från Deep State förväntades delta i regimens diplomatiska Soirée, och han ska ha reciterat 20 namn, inklusive Frankrikes president Emmanuel Macron och av okänd anledning, skådespelerskan Chrissy Teagan.

White Hat-befälhavarna, sa vår källa, övervägde några alternativ: antingen att storma det falska Vita huset, arrestera alla och sortera ut de skyldiga från de oskyldiga senare, eller selektivt rikta in och arrestera aktiva Deep State-spelare när de lämnade den överdådiga middagen. General Berger, som sällan förklarar sina metoder eller motiv för sina underordnade, rekommenderade det andra valet och sa: ”Om vi stormar portarna kommer säkerheten att tipsas, och de Deep Staters vi vill ha kan fly in i träverket. Nej, vi kommer att använda ett visst omdöme. Vi ger inte [Nancy] Pelosi en chans att fly, inte den här gången.”

Överste Keirsey engagerade en Rangerpluton till operationen och överste Lindeman ägnade ett ”okänt” antal specialstyrkor till uppdraget. De gjorde sitt bästa för att fotografera varje fordon och person som passerade säkerhetsportarna.

Och där satt de, tålmodigt, tills sällskapets larm avtog till dova viskningar, ljusen där inne började blinka ut och en procession av dyra fordon och hyrda limousiner stod i kö för att komma ut ur området.

Biden and Emmanuel Macron's state dinner sends a pivotal message about  France | The Independent

Specialstyrkor och Rangers bildade gemensamma lag, var och en bestående av 4 män i civila stadsjeepar. Ett team såg en svart limousine med diplomatiska registreringsskyltar som transporterade Emmanuel Macron från det falska Vita huset till en okänd destination. Brandteamet följde limousinen söderut på Interstate 75; Macrons förare verkade vara på väg mot Hartsfield-Jackson International Airport. Specialstyrkorna/Ranger-teamet avlyssnade fordonet några kilometer från flygplatsen, men fann att de hade blivit lurade. Passagerarna var inte herr och fru Macron utan var siliconkopior i naturlig storlek av den franska presidenten och hans fru Brigette.

2019 Mercedes-Benz AMG SL 63 Specs, Price, MPG & Reviews | Cars.comAndra brandlag hade bättre framgång. Enheten som följde Nancy Pelosi’s $200K Mercedes AMG SL 63 cabriolet utförde vad polisen kallar en ”gropmanöver”, en jakttaktik genom vilken en förföljande bil kan tvinga en flyende bil att svänga tvärt åt sidan, vilket får föraren att tappa kontrollen och stanna. Pelosis chaufför, som inte kunde kompensera rörelsen, snurrade 360 grader över väg 166 och stannade. Specialstyrkorna/Rangers ryckte Pelosi och hennes förare från det handikappade fordonet.

”Den här gången var det inte en dubbelgångare eller en kvinna som bar en Pelosi-mask. Vi fick den verkliga källan, säger vår källa.

Vår källa sa att namnen på de andra sju Deep Staters som greps på torsdag kväll kommer att göras kända i nästa vecka, liksom anklagelserna mot dem.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: