Oräkneliga vaccindödsfall på våra motorvägar och järnvägar

Man kan ju undra hur stort mörkertalet är i Sverige…


Den här webbplatsen har lagt ner mycket tid på att rapportera om vaccinrelaterade dödsfall och skador i flygplan; Tills nu har dock ett grumligt töcken och statlig täckmantel höljt lika deprimerande statistik: antalet vaccinerade bilister som antingen dött eller blev sjuka bakom ratten, och olyckor som orsakade betydande förluster av liv eller skada på egendom.

Den amerikanska militären började undersöka dessa siffror i mitten av 2022, efter att flera nyligen vaccinerade tjänstemän omkom i bilolyckor. White Hats hade gett sina landsmän i U.S. Army Corps of Engineers och vid Womack Army Medical Hospital i Fort Bragg i uppdrag att granska sju vrak – i varje fall dog föraren och var den enda passageraren i fordonet – som inträffade mellan januari-mars 2022. Medan Corps of Engineers undersökte rapporter om fordonsolyckor, sållade sjukvårdspersonalen på Fort Bragg igenom de avlidna servicemedlemmarnas medicinska journaler och dödsattester.

Preliminära rapporter avslöjade följande: medelåldern för förarna var 23; sex var män; Viktigt, alla tog en Covid-19-vaccination inom 10 dagar innan döden; ingen hade sjukdomar eller underliggande sjukligheter som uteslöt deras förmåga att ta värvning i de väpnade styrkorna; postmortem toxikologiscreeningar kom tillbaka negativa; alla dödsfall tillskrevs ”förlust av fordonskontroll på grund av plötslig hjärtinfarkt” eller hjärtattack.

Hos fyra av de sex manliga offren fann läkare ”blodproppar i ormstora blodklumpar” i lårbensartären, såväl som förstorade hjärtan, båda kända som biverkningar av Covid-19-vaccinet.

Dessa oroande nyheter fick White Hats att undra om den federala regeringen bedrägligt dolde vaccininducerade fordonsolyckor på vår nations motorvägar. I oktober bad White Hats U.S. Army Cyber ​​Commands om hjälp med att penetrera en databas som underhålls av National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA), och som övervakas av Deep State-agenten och transportministern Pete Buttigieg.

Cyber ​​Commands undersökning avslöjade påfallande inkonsekvenser: NHTSA:s dator innehöll två olika datauppsättningar, författade den 15:e respektive 19:e september, med varje post som listade både antalet olyckor och dödsfall från januari-juni 2022. Det senare, eller reviderade, kalkylbladet lades ut på NHTSA:s webbplats och identifierade 20 175 dödsfall – den här siffran inkluderar förare, passagerare och andra offer. Med andra ord, om en förare svängde av vägen och träffade och dödade tre fotgängare, räknades deras dödsfall.

Det opublicerade kalkylarket hade markant olika nummer. Enligt den orsakade
39 465 olyckor 41 970 dödsfall under första halvåret 2022 – mer än dubbelt så många som avslöjats för allmänheten.

”Vi kan inte definitivt bevisa bedrägeri, men det är jävligt märkligt att två rapporter som skrivits med några dagars mellanrum har så stor skillnad i siffror. Om någon räknade fel med 10, 100 eller till och med 1000, ja, det kan tyckas vara en rimlig anledning att göra om en rapport. Det är vår åsikt, och bara åsikt, NHTSA förfalskade de publicerade uppgifterna för att matcha data innan vaccinerna var offentligt tillgängliga, säger en Cyber ​​Command-källa till Real Raw News.

Han tillade att Cyber ​​Command varken hade arbetskraft eller förmåga att gräva djupt i de 39 465 olycksrapporterna.

”Det ser ut som att transportavdelningen tar bort rapporter där vacciner var en bidragande orsak”, sa han.

Cyber ​​Command granskade också järnvägsolyckor. Under veckan den 20 oktober spårade sex tåg ur under en 36-timmarsperiod över hela USA. En olycka i Orneville, Maine, var särskilt farlig, med flera bilar som hopade sig på banan. Federal Railway Administration (FRA) sa att ett felaktigt spår punkterade en godsvagn. Cyber ​​Command säger dock att de har ljudupptagningar av ingenjören som kommunicerar med besättningen sekunder innan urspårningen. ”Jag mår inte så bra, jag vaccinerade mig i morse,” sa ingenjören när det 76-vagnars kanadensiska Stillahavståget svängde av till vänster och spårade ur.

”Dessa vacciner dödar människor i massor,” sa vår Cyber ​​Command-källa. ”Det kommer bara att bli värre tills majoriteten av befolkningen vaknar och avvisar dem absolut.”Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: