Gitmo-nytt: Modernas vd Bancel dyrkade demonen ”Baphomet”; ytterligare en arrestering…

Den bortgångne Modernas vd Stephan Bancel, som militären hängde den 18 november, hade länge dyrkat en demonisk enhet som heter Baphomet, enligt dagboksliknande inlägg som JAG-utredare hämtade från tillverkaren av blodproppstillverkarens Ipad.

Enligt Wikipedia är Baphomet en gud som påstås dyrkas av Tempelriddarna som senare införlivades i olika ockulta och västerländska esoteriska traditioner. Namnet Baphomet dök upp i rättegångsavskrifter för inkvisitionen av Tempelriddarna som började 1307, och kom i populär engelsk användning på 1800-talet under debatt och spekulationer om orsakerna till undertryckandet av Tempelriddarna. Illustrationer skildrar ofta varelsen som halvt människa, halvt get.

Bancels tillkomst till det ockulta riket är ännu  inte klarlagd, men inlägg som gjordes mellan 2015-2022 – så länge Bancel ägde enheten – tyder det på att Bancel och varelsen, om man tror på sådana saker, blev bekanta med varann när han var nybörjare, studerade biologisk teknik vid University of Minnesota. Han skrev att Baphomet, som han beskrev som en ”behornad frälsare”, först visade sig för honom i drömmar och senare i syner.

Många av Bancels inlägg är inkapslade tillbakablickar, som om han hade för avsikt att en dag publicera dem som någon typ av skruvad, demonisk självbiografi.

Medan han var på college, skriver Bancel, dök Baphomet ofta upp och talade till hans sinne, överöste honom med lockelser och lovade honom en välmående framtid i utbyte mot evig troskap. ”Leveraren” sa till Bancel att dess vägledning hade ett pris, även om Bancel, enligt hans ord, inte skulle lära sig vad det betydde förrän flera år senare.

”Baphomet – han hade berättat vad han hette – uppfyllde sina löften: Mina betyg förbättrades, min sociala ångest försvann, jag kände mig mer självsäker och tjejer pratade med mig. Det var euforiskt, utan behov av droger eller alkohol. Baphomet älskade mig, och jag honom”, skrev Bancel i ett inlägg daterat den 12 november 2016.

Deras förhållande blev dock en kort tid stormigt under Bancels juniorår. Skrifter som hänvisar till det året innehåller antydningar om innehav och ofredanden som ägde rum efter att Bancel tvekade att utföra en ”tjänst”.

”Han ville att jag skulle göra något mot en tjej”, skrev Bancel, ”något jag inte ville göra. Och när jag vägrade vaknade jag på morgonen tre dagar i sträck med en olidlig smärta, med blod som läckte från min bak. Jag sa att jag var ledsen och jag  gav mig själv till honom. Han öppnade mig och jag bjöd in honom. Han sa till mig att jag inte skulle hamna i problem, att han skulle skydda mig. Om vi gjorde som han bad om – mot den där tjejen.”

Bancels bidrag förklarar inte vad han gjorde eller till vem.

Andra bidrag visade på ett symbiotiskt förhållande mellan Bancel och Baphomet. ”Jag kände att vi behövde varandra. Kunde vi ha överlevt utan den andre, oberoende av varann, jag är inte säker på det. Han var fortfarande med mig efter examen”, skrev Bancel i ett inlägg daterat den 15 april 2017.

Den 17 april 2019 skrev Bancel att Baphomet fysiskt manifesterade sig. ”Jag tittade mig i spegeln och jag såg oss. Han hade lagt sig på mig, sin kropp på mitt huvud, krönt med horn.” Hans skriftliga monolog antydde att händelsen inträffade medan han arbetade på Eli Lilly and Company.

Baphomet ”lämnade” tydligen Bancel under flera år. ”Jag kände mig isolerad, ensam, tom och ihålig, som ett äggskal utan äggula. Han övergav mig åt mig själv, och ett tag kände jag mig fri från honom, men sedan dök han upp 2011 igen och jag kände mig komplett.”

2011 blev Bancel vd för Moderna.

”Han sa till mig att jag genom honom skulle jag hjälpa till att åstadkomma en renande tändhatt som skulle rensa bort orenheter från världen”, skrev Bancel den 20 februari 2012. ”Han sa att han skulle göra mig rik utöver mina vildaste drömmar och garanterade att min familj aldrig skulle lida brist på något, men återigen, jag skulle behöva betala en vägtull.”

Baphomet, sa Bancel, ville att andra skulle använda det som de använde honom. Demonen ville att Bancel skulle tillhandahålla en kanal till sina två barn, så att den kunde ”påverka” dem. När Bancel ryckte till, vare sig det var på grund av förnuft eller karaktärsstyrka, påminde varelsen honom om att hans familjs framtid var förutbestämd och att oviljan att följa dess instruktioner skulle resultera i smärta, lidande och evig fördömelse.

Bancels sista inlägg på iPad gjordes den 20 februari 2020, tre månader efter att FDA beviljade Moderna Emergency Use Authorization på deras Covid-19-vaccin.

”Jag gjorde allt du bad om,” skrev Bancel och riktade sina kommentarer direkt till Baphomet, ”snälla se till att din roll är klar. ”Vårt försörjning och överlevnad ligger i dina händer.”

Bancels tro på Baphomet räddade inte hans liv och hans förmögenhet, åtminstone vad som fanns av den i amerikanska banker, de beslagtogs vid tiden för hans arrestering.

För att vara tydlig: Varken RRN eller JAG hävdar att Bancel hade kontakt med en demon; han kan ju bara ha varit galen. Ändå finns det mer i himmel och på jord än vad man drömmer om i vårt samhälle.


Militären arresterar ytterligare en regeringsmedlem

United States Marines Thanksgiving Day arresterade utbildningsminister Miguel Cardona anklagad för förräderi och hot mot barn, säger JAG-källor till Real Raw News.

Miguel Cardona Wife: Is He Married?Gripandet ägde rum i Cardonas hem i Connecticut, en av flera fastigheter som han och hans fru Marissa Pérez, en före detta vinnare i en skönhetstävling, ibland delar med sina två barn, Miguel Jr., och Celine.

Vid middagstid stormade marinsoldater Cardonas residens när Mr. Cardona och hans fru satte in en kalkon i ugnen och förberedde en gryta med gröna bönor. Specifika uppgifter om gripandet är oklara, men JAG-källor berättade för RRN att paret skrek när de fann sig själva stirrande ner i ändan på marinsoldaternas M27-gevär. Även Perez greps och kommer att förbli i militärt förvar medan JAG undersöker om hon spelade en roll i sin makes brott. Parets vuxna barn var inte hemma vid gripandet, säger källor.

Cardona blev ett mål för möjligheter i september, efter att White Hats vid US Army Cyber ​​Command ”fick” oroande, konfidentiella brev som Cardona hade skrivit och skickat till skoldistriktschefer i Arizona, Kalifornien, Michigan och New York. I korrespondensen uppmuntrade Cardona fräckt distrikten att anställa icke-binära lärare och skrev: ”Modern ungdom måste anta principerna för en modern värld i tidig ålder. Alla killar är inte pojkar och inte alla tjejer är flickor. Exponeringen för icke-binära fakulteter kommer att hjälpa dagens studenter – morgondagens ledare – att förstå att kön är ett val och inte är obligatoriskt vid födseln.”

Cardonas utskick nämnde också att man skulle anställa transvestiter för att öka mångfalden.

Men galenskapen slutade inte där.

Han skickade ytterligare PM till skoldistrikten följande månad, och bekräftade sin ståndpunkt att cisgenderfakulteten (cisgender betecknar eller relaterar till en person vars känsla av personlig identitet och kön överensstämmer med deras födelsekön red.anm) rensas bort och ersätts av personal som förespråkar ”progressiva” värderingar. Dessutom främjade en Faustisk Cardona föreställningen att barn såväl så unga som tio-åringar —fjärdeklassare— ska undervisas om könsbytesoperationer och pubertetsblockerare, som förhindrar utvecklingen av organiska, biologiska könsegenskaper. Dessutom sa Cardona att han hade begärt att HHS (U.S. Department of Health and Human Services) skulle pressa försäkringsbolagen till att finansiera ”könsbejakande vård” för skolbarn.

”Som pedagoger har vi ett ansvar att se till att eleverna har sexuella alternativ. Vi måste acceptera vår roll. Cisgender-föräldrar är inte kvalificerade att instruera sina barn om sexualitet i dagens utvecklande värld”, skrev Cardona.

JAG säger att Cardona, när han drev en radikal agenda som äventyrade barns liv, överskred hans befattning och måste ställas till svars.

”Hans ramar har ingenting med utbildning att göra. Det är indoktrinering. Det korrumperar sinnena hos formbara, lättpåverkade barn. Om en vuxen vill ha ett könsbyte, så låt det ske. Inget fel. Cardona är skyldig till förräderi mot landet och mot varje barn och förälder i landet, säger en JAG-källa.

Avslutningsvis sa vår källa att JAG kommer att avslöja fler bevis om Cardona när han står anklagad inför en militärdomstol.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: