Betala inte medlemsavgiften

Snuslarmet ett missförstånd: ”Sverige bestämmer skatten på snus” - Nyheter  (Ekot) | Sveriges Radio
2022-11-29
Som medlem av Sverigedemokraterna fick jag för några dagar sedan påminnelse om att betala medlemsavgiften.
Men varför skulle jag det? Om man betalar för något brukar man ju få någon form av kompensation. Vi lovades bl a  billigare el och drivmedel. I stället verkar det gå åt andra hållet.
Ha, ha skrattar den röd-gröna smörjan. ”Vad var det vi sa”. Men inte har de något att skratta åt. De har ju innan  SD gick in i som medlem av den regerande falangen kört vårt land i sank på de flesta områden. Därför hoppades jag på SD:s löften. Men kära medborgare. Med så usla företrädare vi haft vad beträffar den intellektuella nivån
sedan Palmes tid kan det bara barka åt pipan. Så om inte annat kan vi ju genom att vägra betala medlemsavgiften få partiet att knäa ekonomiskt. De sitter visserligen nu med löner som de inte gör skäl för, men att de skulle ge något till partiet om detta förlorar inkomster tror jag inte på. Dagens politiker har endast en solidaritet och det är till penningpåsen. Detta blir sista gången jag ger min röst till något av de etablerade politikerna.
Med så grova lögner som de lurade oss med före valet kan vi ju inte påstå att de  vill folkets väl. Så slutomdömet måste bli: ” Samma storljugare allihopa”. Och vad skall man tro om deras förmåga till vilka åtgärder som behövs för att rädda landet.
Skall man skratta eller gråta när Sveriges främsta representant i EU lägger ner hela sin själ på att hindra prishöjning av SNUS!
Olle Ljungbeck, Gävle
90 år och har därmed i motsats till dagens medborgare födda efter 70-talet träffat hederliga politiker, som var besjälade att arbeta för sitt folk.Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:,

1 svar

  1. Thanks for sharing this post i like it and again wants same like this.
    Mini tractors

    Gilla

%d bloggare gillar detta: