Idag kommer min nya bok!: Mina helgalna resor

https://www.bod.se/bokshop/catalogsearch/result/?q=yrsa+h%C3%A4ggstr%C3%B6m

Vi sitter i köket och tänker tillbaka

En dag sitter jag, min dotter Anna och hennes dotter i mitt kök och vi kommer in på den resa jag gjorde med mina barn, Anna och hennes bror Kalle, en sommar till Rovinj i Kroatien. Den resan där allt gick fel, även om vi blev miljonärer på kuppen. Allt slutade ändå lyckligt och vi kom välbehållna hem. Det blev många glada skratt och, ”kommer du ihåg”.

Då tänkte jag, att jag kanske borde skriva ner alla mina galna resor som jag företagit mig under årens lopp. Det kunde vara roligt för barn och barnbarn att ha dem nedtecknade och läsa vad deras mamma, mormor/farmor har varit med om.

Eftersom de även är direkta reseskildringar, kan kanske även andra ha intresse av dem.

Sagt och gjort.Kategorier:Media, Mina böcker, Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: