Vita hattarna informerar: Det händer så mycket, men som det inte berättas om… Del 36

Det är mycket som händer, men som aldrig når ut till MSM-media. Idag gör jag ett djupdyk på White Hats på Telegram med ”senaste nytt” som händer på den fronten. Det finns nästan hur mycket som helst här, men här ett axplock…

Tidigare publicerade:
https://bakomkulisserna.biz/s=det+%C3%A4r+mycket+som+h%C3%A4nder&x=8&y=18


Sudan skakas återigen av protester | OmVärlden

Med ryska trupper som hjälper Mali att slåss mot Rothschild betalade militärregimer i Afrika, Mali militärkupp i augusti 2020 var en kickoff för ATT VARNA Rothschild, FN, Nato att deras plundring av Afrika var vid ett SLUT…,… omedelbart har flera afrikanska länder följts av KUPPER i Tchad i april 2021, Mali igen i maj 2021 och Sudan.

I Sudan har kuppledaren general Abdel Fattah Burhan upplöst det civila styret och arresterat den civile premiärministern Abdalla Hamdok och andra ledare. Men maktövertagandet har återuppstått motstånd, med demonstranter som återvänder till gatorna i städer och städer över hela Sudan för att fördöma maktövertagandet.

António Guterres, FN:s generalsekreterare, har uppmanat säkerhetsrådet att agera för att avskräcka ”en epidemi av statskupper”. Men African Union and 15-member Economic Community of West African States (ECOWAS) har svarat med blandade budskap.

Andra länder med familjedynastier som riskerar statskupper är Ekvatorialguinea, Togo, Kongo-Brazzaville och Benin<

Nu flyttar Militären in i Brasilien…… Inför BEDRÄGERIVALEN<<<<


Bred definition av människohandel

Militär generalpersonal och officerspersonal från kolonier ställer upp för oppositionen av Mil. Operationer som går emot den nuvarande amerikanska presidenten är på väg att äga rum. Nationella säkerhetsrådet vet att presidenten (BIDEN) är på väg att agera och starta Mil-operationer mot sin egen Mil. ( Vita HATTAR)//// Klockan tickar<

De 200 009 tusen förseglade åtalen är på väg att släppas. Åtalen avser dem som var inblandade i att SKAPA 911.
>BIO-VAPEN i det amerikanska Chapel Hill. > SARS 11-skapelser/ Mil.Coup Treason mot Donald J. Trump.>
FÖRRÄDERI av högt uppsatta amerikanska tjänstemän och flera amerikanska presidenter./
>MÄNNISKOHANDEL av amerikanska tjänstemän och militära grenar och befälhavare inklusive amerikanska baser som var anslutna till CIA. EPSTEIN, CLINTON OPERATIONS<.
>Flera underrättelsetjänster som har varit
Blev fångade av UTLÄNDSKA operationer.
>Flera vd:ar . Högt rankade eliter som driver storteknologi och sociala medier som samarbetade med VALSTÖRNING.
>ECT
>ECT
>ECT
>VAPENHANDEL
>
>
>FÖRSÄLJNING AV U.S.S. OLJEINDUSTRI TILL UTLÄNDSKA OPS
>ECT
>ECT

_DESSA MASSIVA 200 009 ANKLAGELSER ÄR I ANSLUTNING TILL ATT FIXA VALEN i USA.
> ARRESTERAR ALLA UTLÄNDSKA OCH INhemska agenter SOM KONSPIRERADE I FÖRRÄDERIET. PLANERAD PLACERAD MIL. KUPPER MOT EN SITTTANDE USA:S PRESIDENT DONALD J. TRUMP.
________
ALLT du har varit med om de senaste åren håller på att bryta…
SOM DEEP STATE . KABBAL. INTELLIGENS. ROCKEFELLERS. BUSH. OBAMA ECT> BIDEN
gör sig redo att aktivera MIL. OPERATIONER MOT SIN EGEN MILITÄR i hopp om att de kan stoppa de 200 009 anklagelserna från att komma ut OCH EXPONERAS > ALLT. 🔥
_______
Krig kommer in i STORMEN när [DS] Ukrainas krig faller sönder. [ DS] Pandemin som fortfarande är EXPONERAD [ DS] som världens penningtvättsoperationer blockeras och EXPONERAS [ DS] …… The Fall of World DEEP STATE är kopplat till ROTHSCHILDS förlorade makt i EU. Asien och fokus kommer nu till U.S.A. [ ROCKEFELLERS] w/ [ DS] CIA (som dödade JFK )/////////////………. VI KOMMER TILL RANDEN FÖR U.S. MILITARY vs. [DS] U.S. MILITARY

Det måste vara så här

Militär är det enda sättet


How crypto billionaire's stardust vanished in an instant | Business | The Times

I slutändan kommer denna implosion förmodligen att förstöra hela Davos World Economic tragi/komedi som denna tweet noterar:

”Kära Davos elite och @wef: det verkar som att du av misstag har raderat din FTX Partner-webbplats. Tur för dig att vi hittade den i internetarkivet”

Kolla nu in bilderna på Sam med sina kompisar Bill Clinton och Tony Blair.”

Med denna centralbanks fiat-penningtvättsoperation stängd, ÄR DET inte konstigt att WDS fick en uppsjö av samtal från Schweiz I förra veckan.


Rothschild versus Rothschild: How financial genius Nat was brought down to earth by his own cousin | Daily Mail Online

TELEGRAM; Benjamin Fulford

Den khazariska maffian, med huvudkontor i Zug, Schweiz, försöker förhandla fram ett fredsavtal med resten av världen när deras toppman Evelyn de Rothschild dör och deras imperium kollapsar. Som en del av detta har Octagon-gruppen, chefen för Interpol, den nye kinesiske kejsaren och en grupp schweiziska miljardärer (som kontrollerar området kring Genèvesjön), bett White Dragon Society att skicka en representant till Schweiz. Situationen har till och med nått den punkt där ryska män i svart, som har att göra med paranormala enheter, har gjort ett steg (mer om detta senare).

Mossad-källor håller med. Så för nu har WDS beslutat att vänta på att den gamla schweizisk-styrda Khazarian-maffiankontrollerade ”nya världsordningen” ska kollapsa.

Denna kollaps sker nu i en accelererande takt, särskilt med den pågående implosionen av USA

Bali to Host G20 Summit | Mirah Investment & Development

Förra veckans G20-möte på Bali, Indonesien, kan bli den sista uppvisningen av kontroll från KM som kommer att försöka framställa Ryssland som ”isolerat”, när det i själva verket är motsatsen: USA har blivit världens åtlöje .

Rysslands utrikesminister Sergei Lavrov, som precis anlänt till Bali,
säger att situationen i världen fortfarande är mycket spänd på grund av ”entrådiga försök från den USA-ledda västalliansen att avvärja den fullständiga förlusten av deras globala ledarskap i ett hopp om att fortsätta att lösa sina problem på bekostnad av andra medlemmar av den internationella gemenskap. Detta är målet för det nykoloniala konceptet om den regelbaserade världsordningen som amerikanerna och deras allierade framskrider.” Han tillade sedan att ”den överväldigande majoriteten av länder” inte stöder denna agenda.

Det viktigaste är att Tyskland och EU har brutit med det KM-kontrollerade USA och gjort en överenskommelse med Ryssland. Det har nu bekräftats av den ryske försvarsministern Sergey Shoigu som beordrade sina trupper till den ryska sidan av floden Dnepr.

Som den ryska nyhetsbyrån Tass noterar: ”Tyskland har för avsikt att förbättra relationerna med Ryssland och Kina, trots USA:s invändningar…Låt oss inte glömma att Nederländerna lyfte sanktionerna mot Ryssland…USA har inte makten att införa ordning på världen och införa nya regler.”

Vid denna tidpunkt har KM-kontrollnätet reducerats till Kanada, USA, Ukraina och Schweiz.

Även detta kommer inte att vara länge eftersom det KM-ockuperade USA kollapsar både politiskt och ekonomiskt. Det faktum att de säger att de inte kan ta reda på vem som vann mellanårsvalet den 8 november förrän i december eller längre fram illustrerar den politiska förlamningen. Det är därför ”Valtjänstemännen i Arizona är beredda att arbeta igenom Thanksgiving och eventuellt även julen”.

Även om Rockefellers kan hålla på med sin Biden-clownshow lite längre, kommer den pågående amerikanska ekonomiska kollapsen att slå ner allt förr snarare än senare.

Till exempel visar artikeln som länkas nedan 11 senaste tecken på denna kollaps.

Även Silicon Valley drabbas nu. Bara under den senaste veckan har 20 000 människor fått sparken. Twitter, Facebook (Meta), Stripe, Salesforce etc. har dumpat personal och platser som Amazon och Google är nära i hälarna

Detta är bara början på smärtan eftersom USA:s standard den 14 oktober innebär att importen av olja från Mellanöstern och godsaker från Asien håller på att torka ut. Det är därför tomma containerfartyg återkallas från USA till någon annanstans.

Och som ett resultat av detta har bristen på dagligvaror börjat på allvar.
Ännu viktigare, enligt MI6 var döden av Evelyn de Rothschild förmodligen kopplad till stress från att familjen hade förlorat kontrollen över de finansiella tryckpressarna som höll hela USA/Ukraina skräckshowen igång.

Det är ingen slump att hans död följdes av kollapsen av Sam Bankman-Frieds FTX och hans hedgefond, Alameda Research. Detta var en gigantisk penningtvättsoperation som tog de över 100 miljarder dollar som utlovats för Ukraina och skickade dem för att finansiera valstöld i USA, säger Mossad-källor.

”Denna FTX-situation kan vara halmstrået som krossar det finansiella systemet och Fake Biden-cirkusshowen”, noterar källorna.


[ DS] DNC/DAVOS/ECT ECT ECT MSM >försöker desperat driva Kina in i KRIG

_World News AGENTER rapporterar att Ryssland är på väg att attackera när [DS] amerikanska underrättelsebyråer driver berättelsen.////
_______
Vita hattar
>Flera amerikanska befälhavare och öppna militära källor bekräftar alla att ingenting händer utöver det vanliga.>>BAKOMLIGGANDE KANALER bekräftar att det enda sättet CHNIA KOMMER att attackera Taiwan är om amerikanska mil bestämmer sig för att öppna en bas på Taiwan eller om USA attackerar CHNIA direkt.
________
När vita HATTAR flyttar in närmare GENOM ATT AVSLÖJA FBI. / Utredning av BIDENS/ EXPONERINGEN av FTX blir större….[ DS] är desperat efter ett WAR som ska skapa förvirring, WAR är perfekt för att stjäla amerikanska skattedollar, tvätta.
_______
Bakom kulisserna ;

Kanye West reportedly showed explicit photos to employees at Adidas | Kanye West | The Guardian
MUSIC INDUSTRY är i PANIK och CIA har aktiverat sina starkaste handtag> VLADTV. .DJ AKADEMIS , ext ext ext ext NY djs ECT ECT ECT för att HELT attackera KANYE WEST (bilden) <
_Efter att Kanye till fullo erkände satanistiska ritualer och uppoffringar i musikindustrin….. Inklusive hans egen mamma som offrades tillsammans med Micheal Jordans far. Dr.dre son……..
>En stor rörelse av mainstream rap artister har under de senaste två månaderna talar öppet om en satanistisk musikindustri och ritualer av ELITER
… Det en gång dolda ämnet finns NU i flera vcast-podcaster. YouTube sjunker.

KANYE WEST har väckt en rörelse för att det svarta samhället ska undersöka SATANISTISKA ritualer och eliter kopplade till kulter….. Detta är anledningen till att CIA har släppt loss sina tillgångar mot KANYE.

_En annan okänd YouTube-personlighet från det afrikanska svarta samhället vid namn CHARLESTON WHITE har nyligen fått miljontals följare på olika kanaler där han EXPONERAR musikbranschen och rappare. Han attackerar rapparna direkt med flera informationsdroppar om deras mord och CIA. Fbi. Fed-kontakter …… WHITE säger att rappare pratar om att hjälpa de svarta samhällena men i sanning talar deras musik om att döda, döda, döda sitt eget folk och de största massmorden som sker i USA är från svarta på svarta mord, kopplade till Rap gangstermusik > KRIGSZONER. L.A. CHICAGO.NY. ATLANTA. MIAMI ECT ECT ECT ECT……

>INRE KÄLLOR OBS; 2023 är FALL OF J-Z> EXPONERINGEN AV DET SATANISTISKA MUSIKSYSTEMET


När du har den sittande presidenten i USA som öppet utreds för > HANDEL MED MÄNNISKOR, vilket också betyder BARNHANDEL < och världen över rapporterar MSM också om utredningen och flera andra kriminella åklagare som kopplar The BIDEN CRIME FAMILY till penningtvätt, illegal gas, oljeaffärer och spionage och nu utredning om människohandel, borde du inse SANNINGEN att konspirationsteoretiker hade rätt hela tiden.

Människohandel är det största problemet i världen näst efter droghandel och vapenhandel……… Det är inte längre en konspiration att ELITERNA är kopplade till människohandelns högsta makter till slaveri, sexindustrier och 800 000 försvunna barn om året är den mänskliga valutan i denna världs mörka, ONDA, sataniska nät som vi kallar den djupa staten, CABAL.

Thinking about the 'Executive Order on Combating Race and Sex Stereotyping' — Confessions of a Supply-Side Liberal

Du kan tro att TRUMP finns bakom kulisserna och drar i trådarna bredvid Militära OPERATIONER för att EXPONERA de satanistiska operationerna av människohandel/barnhandel….. Du kan tro att TRUMP undertecknade papper på >
_Executive Order on Combating människohandel och online exploatering av barn i USA (dessa order är kopplade till beslagtagande av alla tillgångar, monetära, egendomar och företag kopplade till individerna i människohandelsnätverket)///
_____
Jag har berättat för dig.. SAGAn om Epstein.. MAXWELL
[] DURHAM [] är bara början
….. CLINTONS. FBI (WAYFAIR),
BIDENS [ ROCKEFELLERS] FOUNDATIONS är inne i [ KILLBOX ] //// 2023 året
[ CRYPTO ] är EXPONERAD och världsomspännande webb av Homan TRAFFICKING-kopplingar till världens ELITETER. Banker. Presidenter. Premiärministrar.
[DS] Mörk militär.
________
Sättet som Mike Pompeo hatar, ogillar Julian Assange och offentligt förföljer honom.> Det är ALLT EN SHOW…..POMPEO ISCENSÄTTER en uppsättning som kopplar Assange HIDDEN Intelligence-rapporter till DNC, VÄRLDENS MÄNNISKOHANDEL PÅ DE HÖGSTA NIVÅerna…. ..////PUTIN är väl medveten om ASSANGE HUMAN TRAFFICKING INTELLIGENCE RAPPORT OCH DATA, SERVRAR som är välbevarade i CHEYENNE MOUNTAINS.

_UN.NATO.DNC. FBI.DOJ. ROCKEFELLERS. VÄRLDSELITER trodde att de kunde stoppa Trump. Q. Militära operationer. The Great Awakening through the pandemic biovapensläpp, masscensur, planerad ekonomisk KOLLAPS och skapa ett stort stort KAOS som skulle dölja deras mörka ONDA Människohandelsagendor, mörka världshemligheter, penningtvättsoperationer i Ukraina. Krypto, .
_ de olycksbådande AGENDORNA för EU ROTHSCHILDs kopplade till VATICAN. U.S. ECT ECT ECT Ect
Kommer allt i en öppen [ KILLBOX]

_Tack Patriots ANONS. World Freedom Fighters för att NI EXPONERAR människohandel genom Great Awakening MOVEMENT de senaste åren och kontinuerligt delat censurerad information som Google YouTube Facebook och STORA sociala medier har förbjudit att tala om pedofili, människohandel, barnhandel……. Ditt viktiga Patriot-arbete för era länder har fört med sig massuppvaknanden och fortsätter…..
Och tack…till USA:s RIKTIGA president
Donald J. Trump Q+


Trump, Republicans Embrace A 'Red' Wave, But It's Hard To Miss Why That's Odd : NPR

Den RÖDA VÅGEN hände!

Det var väldigt viktigt för alla att rösta, även om ] DS] stal valet som planerat. Den viktiga faktorn är senare att de verkliga siffrorna KOMMER ut och U.S.Mil och flera byråer tittade i realtid.
(Du måste förstå U.S. mil. Och vissa statliga organisationer. Har de tre mest kraftfulla datorerna på jorden. På Hawaii. Florida, Denver. Cheyenne Mnt. [ Beslagtagen Denver AIRPORT D.U.M.B ]>Vita hattar i Silicon valley)/////

Tror du att det bara var av en slump att FTX-skandalen bröt ut mitt under VALET<

Vilka andra kryptobyråer finns i [kill boxen]


Med TRUMP som kandiderar till presidentposten… Den sista av SWAMP RINOs kommer att exponeras och de som samarbetade med DNC. Stor teknik. > KRYPTOTVÄTT</b>
_________
Personlig anteckning;
Jag var aldrig arg på det pågående valet, Sedan två år tillbaka har det avslöjats för dig att militära operationer är på plats. ( Runt om i världen.. Därav UKRAINAs fall. Money Laundering ops. Fall of ROTHSCHILDs. Fall of Knights of Malta in VATICAN. Fall of the Queen. Fall of the FIAT CENTRAL BANKING…)////
Dessa världsoperationer gör sig nu redo att fokusera på U.S. DEEP STATE OPS.//)))
KANADA
U.S.A. är NÄSTA PÅ WEBBPLATSEN<[. ]

[ ROCKEFELLERS]
[ MILITÄR INDUSTRIKOMPLEXET]
[KRYPTO]
[BIDEN]
[CCP]

*Du varnades att de tre regeringsgrenarna är utländska operationer.
och DOJ .fbi. och 3-bokstavsbyråer är korrupta och det enda sättet att lösa problemet är….
MILITÄR är det enda sättet.

Och det har hänt bakom kulisserna.
Och fortsätter att högljudda Thunderous OVERT ops.

Du börjar se att amerikanska tjänstemän offentligt tvättar pengar till UKRAINA och får pengarna tillbaka i form av donationer…
(Denna offentliga information som släpps är väldigt mycket viktig)//// Allt leder till MILITÄR INTERVENTION…. ALLT//// DETTA HAR LÄNGE VARIT PLANEN
11.3

SPEL TEORI.

Ska vi spela ett spel<

_EVENT på väg upp<

Skrämselhändelsen


American Panic Led to the Creation and Expansion of the Corrupt Federal Reserve System – Op-Ed Bitcoin News

[ROCKEFELLERS]

Federal Reserve-kartellen: familjerna Rothschild, Rockefeller och Morgan

The Four Horsemen of Banking (Bank of America, JP Morgan Chase, Citigroup och Wells Fargo) äger Four Horsemen of Oil (Exxon Mobil, Royal Dutch/Shell, BP och Chevron Texaco); tillsammans med Deutsche Bank, BNP, >BARCLAYS och andra europeiska gamla pengajäder.
Men deras monopol över den globala ekonomin slutar inte vid kanten av oljefläcken.

[De] KONTROLLER musikbranschen genom ett brett nätverk av privata banker. Privata investerare, Privatisering av musikindustrin genom skivbolagskonglomerat och företag som gör bud från den nordamerikanska Rockefeller-brottskartellen och ELITE-organisationer.
_

Video: How A 440 Became Standard Concert Pitch | WFMT

Djävulens tonhöjd.

I början av 1900-talet förändrade ROCKEFELLERS militära kommersialisering av musik världens standardinställning av musik genom världen till 440 pitch
_den här frekvensen var känd för att skapa
*större aggression
*psykosocial agitation
*känslomässigt lidande,
*predisponera människor för
fysiska sjukdomar
*finansiella pålägg som gynnar agenter, byråer och företag som är engagerade i monopolet

I slutet av 1980-talet samlade The Rockefellers de bästa musikcheferna och topptalangerna i Los Angeles, Kalifornien.
Syftet med det mycket viktiga hemlighetsfulla mötet var för att ta in en ålder av
Kontrollerad rapmusik som skulle ansluta till privatisering av amerikanska fängelser.

Dessa privatägda fängelser av Rockefellers, ROTHSCHILDs, Bushs etc.
Var penningtvättsverksamhet, skattebefrielsesystem, pyramidspelsverksamhet.

_Idén om att kontrollera rapindustrin och svarta samhällen genom VIOLETT musik som stöds av förtryck och CIVIL ONREST kopplad till unga svarta ungdomar som sina mål, ROCKEFELLERS samlade de högsta cheferna och den första ledande artisten för svarta rappare. Efter att ha undertecknat ett sekretessavtal för mötet berättades syftet med dagordningen för de inbjudna medlemmarna.

De fick höra att våldet från rapmusikrörelsen skulle samordnas och de första stora skivbolagen som producerade musiken skulle ha alla rättigheter till produktion och distribution genom USA och de skulle ha andelar av poäng inom de privata fängelsesystemen.

USA:s fångar i storstrejk mot omänskliga villkor | Arbetaren

Frimurarplanen på HÖG NIVÅ fungerade och 1990 fanns det över 1 500 privata fängelsesystem som inhyste över 1 miljon svarta tonåringar som använde den våldsamma rapmusiken för att uttrycka ett svart generationstrauma som ingjutits i dem….. De privata fängelsesystemen fick hundratals MILJARDER ett år från de statliga sektorerna (alla fick betalt, inklusive kongressen, senatens ECT ECT som antog lagförslag och lagar som tillåter pengar att flöda till det nya fängelsesystemet)… Penningtvätt kom i form av superhögt uppblåsta produkter som fångar kunde köpa, ofta gånger 8 gånger högre än det genomsnittliga nationella värdet ( ramen nudlar som bara kostade 15¢ var uppblåsta till 1,50 $ = 10 gånger mer) mat, förnödenheter, kläder var en stor marknad för att dölja hundratals MILJARDER tvättade pengar. Hundra miljarder kom från statliga medel. Hundratals MILJARDER flyttades genom pyramidspel. Hundratals MILJARDER flyttades genom försäkringsbolag….. I slutet av år 2000, då ROCKEFELLERS hade planerat sin privatisering av fängelser, hade privatiseringen av fängelser samlat in biljoner under en 12-årsperiod.
Lokala domstolar och domare kastade böckerna på småbrottslingar, förstagångsförbrytare och fyllde det fortsatta skapandet av privata fängelser.
Än idag har USA flest fängslade människor i fängelser i världen med flest fängelser som någonsin skapats.
DETTA VAR ALLT MED DESIGN.
ROCKEFELLERNA KONTROLLERAR INTE BARA VÄRLDENS MEDICINSKA INDUSTRI, U.S.S. MEDIA. TEKNISKA JÄTTAR. BIG PHARMA……. MAN KONTROLLERAR OCKSÅ MUSIKINDUSTRIN.

I dag med militära ALLIANSoperationer som tar bort ROTHSCHILDS DEEP STATE MAKT I EUROPA. STORBRITANNIEN. RYSSLAND. KINA….. The White HATS MILITÄRA OPERATIONER sätter
[ ROCKEFELLERS] in i KILLBOXEN

Vilka är de tysta tjuvarna?
___
Samma personer som kontrollerar stulna val


Is The Collapse Of NATO Inevitable? - YouTube

[ DAVOS]+[BIDEN]+[DNC]+[UKRAINA]+
[Världens penningtvättsverksamhet]
[Dark Crypto]+>>>[ROCKEFELLERS]

Med världens ALLIANCE-operationer som går framåt stadigt och FN. Nato i en otrolig KOLLAPS och EU-nationer vänder sig mot varandra och sina ledare, .. Det är klokt att säga att TYSKLAND har vänt. Turkiet hade vänt. Italien har vänt och hälften av EU-ländernas viktiga handel från Ryssland har fördubblats…… När EU-länderna börjar bryta sig loss från UKRAINA som USA stöder. Är den främsta källan för att finansiera Ukrainakriget.

_nu uppmärksamhet på Mil. INTEL som har vänt sig till de amerikanska valen och en av de STÖRSTA skandalerna som drabbat USA/världen när korruption i FTX-skandalen skakar DNC. DAVOS… WEF ROCKEFELLER REGIMEN som kontrollerar USA:s intressen. Pengar. Val och Deep State-agendor.

Fall of Sam Bankman-Fried, Jewish cryptocurrency CEO, brings echoes of Bernie Madoff | The Times of Israel

_[FTX] VD Sam Bankman-Fried (SBF)
Den vanärade FTX-grundaren Bankman-Fried påstås ha använt miljarder i kundmedel för att handla, utnyttja företag (samtidigt som de finansierade demokraterna)
>(SBF) var DNC:s näst största givare efter SOROS
>Bara dagar efter att Biden valdes var SBFs kryptosystem installerat
>FTX var en demokratisk penningtvättsoperation för slaskfonder som hjälpte demokrater att vinna mellanårsval (utöver deras uppenbara fusk, valsedlar och insamling av röstsedlar).
>MILJARDER som gick till UKRAINA WAR är kopplat till EU-länder som använde FTX och inne i penningtvättsverksamheten.
>Från SBF:s direkta anslutningar till CLINTONS, WEF och med stöd av ROCKEFELLERS DOTTERFÖRETAG i mars, etablerade den ukrainska regeringen en webbplats för kryptodonationer, som gjorde det möjligt för Kiev att omvandla digitala tokenbidrag till fiat-pengar som skulle sättas in på Ukrainas centralbank. Den ukrainska regeringen upprätthöll ett mål på 200 miljoner dollar. I oktober hade det samlat in mer än 60 miljoner dollar.

De bedragna medlen har använts för att köpa allt som behövs för krigsinsatsen, såsom digitala kikarsikten, medicinska förnödenheter, fältransoner, bränsle, militära kläder och andra viktiga föremål.

Initiativet, känt som ”Aid for Ukraine”, fick stöd från FTX

🔥 Det finns så många kopplingar av penningtvätt från USA till EU. Till UKRAINA. DNC. Världsbanker till ROCKEFELLER dotterbolag……////
________
>]LEDNINGAR; White HATS visste att FTX var en bonde ♟ CHESS Move ( Sacrifice) av DEEP STATE
Och detta drag var menat för senare ////
_ Anledningen till att [DS] ROCKEFELLERS ville offra FTX var för att få in FULL AUKTORITÄR KONTROLL över kryptovaluta
( RÅNA DEM och förstöra all krypto…… Hälften av krypton är det verkliga hotet mot centralbankssystemet och hälften av FIAT-valutans fall)////

DOJ ville offra FTX till sommaren 2023 och visa världen hur KORRUPT kryptovalutan var och föra in nya lagar (auktoritär kontroll) över de amerikanska kryptomarknaderna > STORT mål var MUSKs kryptoinvesterade verksamhet >
Bitcoin
Ethereum
Dogecoin
_MOHAMMED BIN SALMAN äger hundratals MILJARDER inom samma VERKSAMHET med dotterbolag och tysta investerare.

Den verkliga sanningen är……. VEM BÖRJADE EGENTLIGEN KOLAPSEN AV FTX OCH EXPONERING PÅ FÖRHAND ( AV [ DS] ) PLANEN 2023.<

SPEL TEORI

MILITÄR ÄR DET ENDA SÄTTET

DU VET MER ÄN DU VET


Skriv ut alla kapitel | Utrikespolitiska institutet

Ej _FÖRUTSATT[] PLANERAT []<

>I början av året hade jag sagt och även några andra kanaler> att RYSSLAND skulle ta östra UKRAINA och en fredsuppgörelse skulle nås eftersom centrala UKRAINA skulle tillhöra UKRAINA.////
/ I Förra veckan gav jag detaljer om att Biden-regimen förde samtal bakom stängda dörrar med Ryssland för att nå en överenskommelse om att stoppa kriget….. Och prata om att USA ska behålla pengarna i RYSSLAND….
(Nu finns båda dessa faktorer i offentliga medier)…….

För att komma tillbaka till det första ämnet, har RYSSLAND dragit sig tillbaka bakom floden Dneiper som delar UKRAINA… Och gjort anspråk på den östra regionen. > i Förra veckan besökte Tysklands förbundskansler Scholz KINA och fick en jakande bekräftelse att om TYSKLAND skulle gå med i Ryssland, KINA, Indien, Saudi A. > ALLIANSEN skulle de ryska styrkorna dra sig tillbaka.
_Detta har hänt NU. (men jag har denna information för flera månader sedan att detta skulle hända)////
> Just nu är RYSSLAND i samtal U.S. Mil. Bakom kulisserna… RYSSLAND VILL ha direkt offentlig kommunikation från Zelensky för MSM ATT erkänna ett fredsavtal!!!!…
_OM NATO INTE SLÅR NED RYSKA STYRKOR MED VITRYSSLAND STÅR BEredda med 400 000 soldater och 240 000 soldater i de södra och östra regionerna och 80 000 fickor med frihetskämpar i UKRAINA.
_
>De flesta människor förstår inte att Nato har besegrats i tysthet och att västra ROTHSCHILDs CIA CLINTONS penningtvättsoperationer i UKRAINA har kommit till ETT SLUT. …… döden för Evelyn ROTHSCHILD
(Var en planerad HÄNDELSE.. Tvingad att ta dödliga piller av ALLIANCE för att skicka ett världsbudskap)////

Nu MED Tyskland INNE I RYSSLAND, KINA ALLIANSEN… NATO, ÄR EU [ DS] i slutgiltigt fritt fall.

The Fall of the ROTHSCHILDS i EU är kopplingen till Storbritannien. Och moderlandet i USA …. //// De fem sönerna till ROTHSCHILDs som kontrollerade EU. Har äntligen fallit som Evelyn ROTHSCHILD keeper av franska banker som tvättade pengar med UK ROTHSCHILDs Branch är över…. ROTHSCHILDS makt har fallit lika tydligt i BLACKROCK-konkursen.
///////

Military ALLIANCE Operations fokuserar nu på
[ ROCKEFELLERS] som kontrollerar USA och KANADA </////.. Deras nuvarande verksamhet med penningtvätt genom krypto/DIGITAL valuta fortsätter att falla isär////.
[ROCKEFELLER] inuti KILL BOXEN

______
Som ni nu vet har den ursprungliga PLANEN för RYSSLAND, TYSKLAND, KINESISKA elitfamiljer för att skapa fred i UKRAINA mer tillfälligt avbrutits….
då DEEP STATE SKAPADE EN FALSK FLAGGHÄNDELSE I POLEN<

DEEP STATE VILL INTE HA FRED MED RYSSAR OCH DE SPELADE SIN SISTA ♠️ ♦️ KORT FÖR ATT FÖRA IN ETT VÄRLDSKRIG…. GENOM ATT SKAPA EN FALSK FLAGG MISSILATTACK I POLEN…
_nu kan NATO aktivera sina protokoll för krig och ta in alla länder////

Medan vi pratar…. Pentagons vita HAT-tjänstemän och RYSK försvarsmilitär och ryska underrättelsechefer träffas i TURKIET.


The Federal Reserve Just Put Up Reinforced Walls ... Everything is Fine ... 🔥 🔥 🔥 : r/Wallstreetsilver

TELEGRAM; BF

Staketet KRING U S. Federal Reserve-byggnad

Glencore | Aluminium Stewardship InitiativeGlencore flög kontanter RUNT OM I Afrika i privata jetplan för att betala mutor

Rothschild-kontrollerade Glencore. Glencore Plc-tjänstemän levererade kontanter i privatjet till tjänstemän över hela Afrika, sade brittiska åklagare när de lade ut ett nät av mutor och korruption.
>Glencore kommer att betala böter på cirka 1,5 miljarder dollar efter att ha erkänt sig skyldig. Detta är en förolämpning mot det afrikanska folket som har plundrats på över 100 miljarder dollar per år i decennier då deras varor säljs för en liten peng till Rothschild/Rockefeller-kontrollerade företag i utbyte mot några mutor till topptjänstemän. Det behöver inte sägas att mutpengarna vanligtvis sätts in på en av KMs schweiziska banker. Detta har hänt över hela världen, naturligtvis, och inte bara i Afrika.

Detta är samma Glencore som mutade iranska och israeliska tjänstemän för att manipulera oljemarknaden under 30 år med deras ”Iran är på väg att få kärnvapen”-plan.

Hur som helst så rasar det hela NU. Som den här bilden visar har en tio fot lång mur placerats runt Federal Reserve Board-byggnaden i Washington DC.

Det är därför: Bankerna som äger FRB är konkursade. Till exempel, under de senaste veckorna har Wells Fargo-bankernas lån minskat med 90 % jämfört med för ett år sedan. Detta gäller förvisso även de andra stora bankerna. Inget företag kan överleva en sådan intäktsminskning utan att gå igenom ett konkursförfarande.

Kom ihåg att de lånade ut pengar skapade bokstavligen ur ingenting för att förslava människor och nu vägrar folket det. Med andra ord är västvärlden och mycket av resten av världen på väg att befrias från det babyloniska skuldslaveriet.


Kinesiska staten skapar egen digital valuta

] TELEGRAM; US [DS] DIGITALT VALUTASYSTEM

_De amerikanska [DS] BANKsystemen försöker för närvarande köpa så mycket GULD de kan och lägga in i reskontra och falska böcker att de har tillräckligt med guld för att starta sitt eget digitala banksystem med stöd av guld. ( _jag berättade för dig för månader sedan att U.S. [DS] planerade att skapa det första amerikanska DIGITALA VALUTASYSTEMET och att denna värld skulle vara ett FALSK falskt system och skulle MISSLYCKAS massivt.>>> För närvarande pågår denna [DS] operation när de köper guld genom världen. På DC:s korrumperade sätt, för varje sann 1$, lyckas det beloppet till en lögn på 10$…(I DC:s politiska pengar….1 miljon är lika med 10 miljoner genom lögner och kokta böcker….. Så är det samma sak med det 1:A DIGITALA GULDSYSTEMET DE SKAPAR)///
__
*Obs;>nära vänner i TEC-industrin har redan hackat BLOCK CHAIN ​​SYSTEM.. Det är inte säkert<
__

Cheyenne Mountain Complex - United States Nuclear Forces

Bakom kulisserna; PUTIN. XI. MODI.BIN SALMAN arbetar tillsammans……eftersom du har sett mycket av dessa relationer offentligt UPPLATS……
>TRUMP KOMMER IN i bilden (offentligt) efter hösten 2024 .( Under CHEYENNE-berget Mil. Base finns en KVADRILLION<
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$_
Jag har delat den här historien många många gånger…..som Trump 2017 gick genom världen och samlade in PENGAR och till och med stannade i VATIKANEN 2 nätter för få påven att skriva över PENGAR som Trump MIL. Hade alla bevis på korruption på termen//// som Trump gjorde när han träffade alla världens ledare 2017 //////
I DE TIDIGA STADENA AV Q-VERKSAMHETEN
MIL. SPECIELLA KRAFTER FÖLDE IN I VENEDIG ITALIEN, VATIKANEN OCH 3 andra regioner och gjorde MILITÄR SWEEP av 13 familjer av KABBALEN 2016 …….. ALLT GULD BESLAGTOGS.
>Det var anledningen till att VATIKANEN (ROTHSCHILDs. KHAZARIAN, Jesuits, MALTESERRIDDARE) bad världen om pengar 2018 .. De var panka///))) det är en del av anledningen till att de släppte loss VIRUSET OCH PANDEMIN.. ….år 2012 visste OBAMA att den vita HATT ALLIANCEN KOMMER>>> påskyndade funktionsförstärkningen som faktiskt ursprungligen skapades i Wuhan 1998 CDC….///

Båda sidor visste att kriget för världen skulle äga rum….
BLACK SWAN EVENEMANG


Inuti SVART SVAN >EVENT<

_Den västerländska finanskraschen pågår fortfarande och eskaleringen blir tydlig. Som de flesta ANONER, PATRIOTS Freedom Fighters visste att redan I FJOL hade den ekonomiska KOLLAPSEN med MSM, Wall Street, västerländska regeringar börjat VILKA gömde de verkliga ekonomiska siffrorna och kollapsen.
BLACKROCK ansökte om konkurs och ROTHSCHILDs ROCKEFELLERS banksystem KOLLAPSADE. .. Och WAR EVENT var ett sätt att tjäna pengar och dölja EXPONERINGEN av pandemin. Funktionsvinst. Biovapenvaccindödsfall. Klimatvapen. ECT ECT ECT…
Från den TYSTA> NUCLEAR STANDOFF som faktiskt händer för att ÖPPNA KRIG i Europa mellan Deep State NATO U.N. [DS] U.S. GENERALER och RYSSLAND……. KRIGET eskalerar till KINA Efter att ha förberett sig för invasionen av TAIWAN
The Black Swan EVENT tog fram all MILITÄR positionering och världsomspännande militära övningar som den världsomspännande försörjningskedjan för bränsle, gas på väg in i en krishändelse för västländerna……en välplacerad PLAN aktiverades uppenbarligen eftersom Q The Storm Rider hade för länge sedan släppt alla dessa HÄNDELSER för att äga rum genom världen för att hända och för närvarande pågår.

Italy and France: War of words between two colonialists

När Italien och Frankrike börjar kämpa inom EU UNIONEN, BÖRJAR Tyskland slåss med Ungern och ITALIEN inom UNIONEN. (> Sanningen är att TYSKLAND spelar ett spel och låtsas vara EU-proffs men har redan slutit ALLIANS med Ryssland och Kina liksom TURKIET……. Och Tysklands offentliga kamp med Italien och Ungern är en show 🎥 🍿… Eftersom alla tre länderna redan har visat lojalitet med Ryssland….>Och bakom kulisserna: MOHAMMED BIN SALMAN drar i trådar med TRILLIONER i olja Gas … Investeringar= företag i EU……. The Trefaldiga makten i RYSSLAND, KINA. BIN SALMAN på TYSKLAND är överväldigande…….eftersom TYSKLAND har lovats att vara ledare för Next EUROPEAN IMPIRE och ledare för NEXT European digital banking system finansierat av BRICS./// ///
BLACK SWAN EVENTET har nu berört alla länder och FLERA militära KUPPER har försökts och äger fortfarande rum.///

Stora nationer är inne i förmilitära kuppoperationer///// >>> eftersom de känner till att MÖRKRETS dagar närmar sig och det gamla systemets KOLLAPS kommer att bli uppenbart i offentliga uppror, upplopp, protester… CIVIL OROLIGHET…. ….
Och leder till att miljontals banker STÄNGER. KOLLAPS>>> bara tills vet MAN att den onda MSM äntligen VARNAR i FLERA stora länder med lågkonjunktur. Ekonomisk kollaps<

FLERA HÄNDELSER. HÄNDELSER HÄNDELSER HÄNDELSER HÄNDELSER KOMMER ÄNDÅ ATT FINNAS NÄR VI GÅR IGENOM ÅRHUNDRADETS STORM…..
_____
ALLA STORMAR FÖRSVINNER…..
OCH LJUSET LYSER

Amazon.com : NIKIDAS Vote for DeSantis 2024 flag, 3x5 Feet Bold Text Bright Colors Polyester DeSantis for President Flag with Two Grommets : Patio, Lawn & Garden
_______
på ett personligt sätt.. Jag har aldrig offentligt stött Desantis …..Jag förmedlade bara optik////
Från öronen till ryska/italienska telegram:
Desantis togs in för att behålla kontrollen över det republikanska partiet som inte litar på TRUMP.
Vad som KOMMER att hända så småningom är att TRUMP KOMMER att ta DESANTIS-väljare 2024…..( Oavsett om Trump förenar sig med Desantis eller Mil. ALLIANCE används Desantis som en bricka [EXPONERAR] sina dolda brott i penningtvättsverksamheten som är kopplade till BIG PHARMA OCH DNC [ DS] partier som kontrollerar biovapenvaccinerna penningtvättsindustrin///////>>>>>>>bara tiden kommer att utvisa…..

KRIGETS DIMMA.


AND WE HOPE IN A PACIFIC MEETING BETWEEN ILLUMINATI AND WHITE DRAGON SOCIETY ! Poster | HACKERZ_UNITED | Keep Calm-o-Matic

Ryska nyhetsbyrån Tass bekräftar å sin sida att en hemlig överenskommelse som förhandlats fram mellan Gnostic Illuminati och WDS (White Dragon Society) håller på att sättas igång. Avtalet går ut på att återgå till en överenskommelse mellan Fredrik den store och den ryske tsaren om att använda floden Dnepr som gräns mellan sina respektive intressezoner.

Ryssland evakuerar sina trupper och medborgare till deras sida av floden.

Andra ryska rapporter bekräftar att Scholz förespråkar ”att hitta ett gemensamt språk med Rysslands president Vladimir Putin.”

När det rysk/tyska avtalet formaliseras och rysk gas börjar strömma till Europa igen, kommer detta ekonomiskt att förstöra de Rockefeller/Rothschild-profitörer som nu säljer LNG till Europa och till fyra gånger högre pris än för rysk gas.

Japan har, liksom Tyskland, också blivit ett självständigt land för första gången sedan andra världskriget. Detta kan ses i regeringens beslut att fortsätta köpa olja och gas från Ryssland istället för att låta Rothschild/Rockefeller-kontrollerade företag prissätta dem.

För att fira sin återvunna självständighet arrangerade Japan förra veckan en fantastisk kraftuppvisning. Flottans styrkor från USA, England, Australien, Kanada, Indien, Indonesien, Frankrike, Sydkorea etc. gjorde det klart vilken allians som styr vågorna. Så medan Ryssland, Kina och Tyskland kan kontrollera den eurasiska landmassan, måste de nå en överenskommelse med den japanska alliansen för att säkerställa navigeringsfrihet och världsfred. En sådan affär förhandlas fram till fördel för alla parter, säger WDS-källor.
I detta sammanhang kommer den khazariska maffian i Schweiz att möta ett visst nederlag när de blev kontaktade av representanter för White Dragon Society i förra veckan. Förhandlingarna pågår och vi har uppmanats att inte avslöja detaljerna i nuläget. Vi kan dock säga att en överenskommelse har nåtts för att skydda medlemmar av Chabad och andra KM-grupper som inte är inblandade i brott eller våld.

Det är också uppenbart att det finns så mycket världsomspännande ilska mot KM att deras första erbjudanden om monetär kompensation är långt ifrån vad som kommer att krävas av dem. WDS kräver ett världsomspännande jubileum och omfördelning av tillgångar.

Dessutom gör en representant för de europeiska kungafamiljerna klart att Rockefeller och Rothschilds kommer att behöva avlägsnas från all kontroll över världens centralbanker.

Kazakhstan protests: What is happening in Almaty and across the nation and why it matters - CNN

Representanten säger att hela ”rysk-ukrainska storbranden är en taktisk manöver” som syftar till att expandera Nato ”över Svarta havet till Georgien och sedan Khazakstan – Astana [huvudstaden] är KM:s nya hem efter att vi kastade dem ut ur Israel för destabiliseringen av hela Mellanöstern.”

Denna ansträngning har misslyckats och nu ”är KM på flykt och lägger ut propaganda för att undvika krigsrätt och avrättningar.”

Men KM försökte inte bara döda människor med vacciner och biovapen; utan de försökte också förslava dem. Som domare Anna von Reitz och andra påpekade hävdade de att människor ”som fick den genetiska modifieringen förklädd som ett vaccin skulle omdefinieras som genetiskt modifierade organismer, bokstavligen ägda under patent av de kriminella förövarna av detta olagliga och illegala konverteringsprogram.”

Detta är bland de många anledningarna till att nästan ingen är på humör att förlåta deras SARS-biovapen och vaccinattack, är flera källor överens om.


Buy Alien Global Threat - Microsoft Store en-CA

PENTAGON [DS]-byråer som förbereder sig för att avslöja > ALIENS ÄR ETT HOT< och [de] har BEVIS ( DEEP STATE AGENDA-program/projekt bluebeam )
… De avslöjar denna AGENDA för att starta ett penningtvättssystem på 2 biljoner dollar
( Eftersom [de] har förlorat biljoner i UKRAINA./ BLACKROCK / STATE STREET/ VANGUARD och EU:s tysta avlägsnande av ROTHSCHILDS som är kopplat till BLACKROCK fyller konkurs< )
_
Länge sedan.. En av cheferna för NASA och CIA-agenten Wernher von Braun, en medlem av NAZI-partiet, togs in i USA genom andra NAZI-partier som redan hade INFILTRERAT USA:s system år innan > ROCKEFELLERS. ROTHSCHILDS. NASA. U.S.S. BANKSYSTEM<

Wernher von Braun hade CIA TOP CLEARANCE och var starkt involverad i ATT SKAPA NASA till ett kraftpaket av IT-underrättelseverksamhet för DEEP STATE CABAL ……VON BRAUNs sista uttalanden före hans död var att The ALIEN INVASION-kortet skulle spelas för att få samhället under kontroll…. Detta skulle ske efter en pandemi och efter att PENTAGON gjorde Ryssland till fienden.


The Area 51 website owner says the Air Force and FBI searched his home for pictures on his website - and warns "this could be you next". - DailyNationToday

Bakom kulisserna; BIDENS DOJ FBI RAIDED > Area 51 Nevada Forskare

DOJ skickade FBI-agenter för att göra en razzia mot Joerg Arnus hem, en man från Rachel, Nevada som driver en webbplats dedikerad till information om Area 51. Arnu beskrev razziorna som ”förödmjukande” och att FB ”höll hans flickvän under pistolhot.”
Allt beslagtogs i hans hem som var DIGITALT, servrar, datorer, telefoner, kameror.

> Ord på gatorna..> ARNU
hade bevis för att DOJ CIA AREA 51 gör sig redo att ISCENSÄTTA sin falska utomjordiska invasion.
Kategorier:Uncategorized

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: