Mayday mayday, mayday – mänskligheten är hotad och måste räddas!

2022-11-25

Gunnar Söderberg holistiker, samhällsvetare, före detta politiker

Nyligen avslutades det senaste i raden av så kallade toppmöten G20 2022 mellan de 20 rikaste länderna i världen, men vem styr världsutvecklingen idag? Kanske World Economic Forum (WEF), organisationen för ledande företrädare inom näringsliv, politik, vetenskap och andra samhällsområden. Måhända symtomatiskt är att inledningsanförandet på G20 2022-mötet hölls av dess frontfigur Klaus Schwab. Denne lade ut texten om 4IR, den fjärde industriella revolution, vilken man nu försöker pådyvla världen.

Ett mantra på denna agenda är att människan inte kommer att äga någonting och vara lycklig, men dolt bakom detta försöker en global oligarki upprätta en teknokratisk diktatur med andra ord totalitarianism.

Agendan inom ramen för G20 2022 har tre huvudmål

  • maximal kontroll av mänskligheten
  • transhumanism
  • depopulation

För att kunna genomföra dessa mål synes ambitionen vara att skapa en ”världsregering” och vägen dit bygger på att skapa kaos så att en totalitär regering framstår som lösningen på uppkomna problem. Smittsamma virus, skenande priser, energikris, krig och klimatlarm passar utmärkt in i detta.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: