Anglo-tyska och ryska styrkor förbereder sig för att röra sig mot Schweiz

2022-11-28

Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/

KM = Khazariska maffian
DS = Deep state


Full Interview Douglas Macgregor – Cuitan Dokter

Ett beslut har fattats av militären och underrättelsetjänsten i väst att militärt ockupera Schweiz för att arrestera den högsta ledningen för den khazariska maffian, är flera källor överens om. De schweiziska väpnade styrkorna uppmanas att stå vid sidan och inte göra motstånd eftersom denna operation inte är riktad mot det schweiziska folket eller nationen. Målet för attacken kommer att vara BIS (The Bank for International Settlements), de olika FN-organen med extraterritoriella befogenheter (dvs. deras högkvarter är inte schweiziskt territorium), Rothschild-komplexet i Zug och det enorma underjordiska baskomplexet längs den schweizisk-österrikiska gränsen, säger de.

Som en bekräftelse är ett stort militärt drag nära förestående, tidigare amerikanska armén, överste Douglas MacGregor, säger att den ukrainska staten kommer att avslutas av en rysk styrka på 700 000 under de närmaste veckorna efter att marken frusit till.

Ett parallellt militärt drag kommer att äga rum för att ockupera New York och Silicon valley samt Microsoft/Amazon-komplexet i Seattle, tillägger källorna. Återigen, den här operationen riktar sig mot satandyrkande gangsters och inte medborgarna i dessa regioner, säger de.

Ett av de viktigaste målen för denna operation kommer att vara ”Samjase Pleiadian Anunnaki med smeknamnet ‘Uncle Sam’.”

Schweiziska patrioter har identifierat denna person som en av de främsta khazariska maffialedarna.

Denna skribent har upprepade gånger blivit inbjuden till Schweiz för att besöka ”utomjordingar” på toppnivå västerländska hemliga sällskap som Black Sun och P3-frimurarna påstår sig ta order från. Samtidigt har MI6 och asiatiska hemliga sällskap varnat den här författaren att inte åka eftersom ”det var en fälla.”

Oavsett vad som är sant eller inte sant om ”utomjordingarna”, är det ett rättsmedicinskt bevisbart faktum att personerna som finns vid BIS, Zug etc. har försökt döda majoriteten av mänskligheten. Det är också sant att de hävdar oberoende från vilken regering som helst på jorden. Till exempel är även schweiziska polismyndigheter förbjudna att gå in i BIS. Det är därför en militär operation för att fånga och neutralisera dessa massmördare har godkänts.

För att förstå omfattningen av brotten som begås av dessa monster har vi beslutat att publicera en lista över kända gifter som hittats i vacciner som har skickats till oss av World Doctors’ Alliance:

Här är bara NÅGRA vacciningredienser.

Dessa injiceras i dig och dina barn;

◾Formaldehyd/Formalin – Mycket giftigt systematiskt gift och cancerframkallande.

◾Betapropiolakton – Giftig kemikalie och cancerframkallande. Kan orsaka dödsfall/permanent skada efter mycket kort exponering för små mängder. Frätande kemikalie.

◾Hexadecyltrimetylammoniumbromid – Kan orsaka skador på levern, det kardiovaskulära systemet och det centrala nervsystemet. Kan orsaka reproduktionseffekter och fosterskador.

◾Aluminiumhydroxid, aluminiumfosfat och aluminiumsalter – Neurotoxin. Medför risk för långvarig hjärninflammation/svullnad, neurologiska störningar, autoimmuna sjukdomar, Alzheimers, demens och autism. Det penetrerar hjärnan där det kvarstår i det oändliga.

◾Timerosal (kvicksilver) – Neurotoxin. Inducerar cellulär skada, minskar oxidationsreducerande aktivitet, cellulär degeneration och celldöd. Kopplad till neurologiska störningar, Alzheimers, demens och autism.

◾Polysorbat 80 & 20 – Överträder blod-hjärnbarriären och bär med sig aluminium, timerosal och virus; låter det komma in i hjärnan.

◾Glutaraldehyd – Giftig kemikalie som används som desinfektionsmedel för värmekänslig medicinsk utrustning.

◾Fetalt bovint serum – Skördats från nötkreatur (ko) foster som tagits från dräktiga kor före slakt.

◾Humana diploida fibroblastceller – aborterade fosterceller. Främmande DNA har förmågan att interagera med vårt eget.

◾Njurceller från afrikansk grön apa – Kan bära på det cancerframkallande SV-40-viruset som redan har fläckat omkring 30 miljoner amerikaner.

◾Aceton – Kan orsaka njur-, lever- och nervskador.

◾E.Coli – Ja, du läste rätt.

◾DNA från svin (gris) Circovirus typ-1

◾Människa embryonala lungcellskulturer (från aborterade foster)

Faktakoll, som jag gjorde, vaccinets ingredienser här: http://Https://www.cdc.gov/vaccines/pubs/pinkbook/downloads/appendices/b/excipient-table-2.pdf

Det här är bara toppen av isberget. Här är ett annat exempel:

Höga mängder kemikalier kopplade till hjärtsjukdomar, diabetes, endokrina störningar, cancer, hjärnskador, astma, funktionshinder, cancer, fosterskador och infertilitet har hittats i populära dambindor som säljs i Indien, enligt en studie gjord av en Delhi-baserad miljöorganisation. De högsta koncentrationerna av dessa kemikalier fanns i så kallade ekologiska produkter. https://www.livemint.com/news/sanitary-pads-in-india-contain-cancer-infertility-causing-chemicals-study-11669126591992.html

Highest amounts of phthalates were found in self-proclaimed 'organic' sanitary napkins, the study found

Även om denna studie gjordes i Indien, kan du vara säker på att sådana gifter kommer att finnas i sanitetsbindor över hela världen. Liknande gifter kan hittas i schampo, tandkräm och bearbetade livsmedel etc. Detta är avsiktlig förgiftning eftersom, om det bara vore en vinst i säkerhetsberäkningar då skulle ingen bry sig om att lägga dessa dyra kemikalier i dagliga produkter.

Kom ihåg att så kallade västerländska ledare (som mestadels är mind-kontrollerade avatarer som Joe Biden och Justin Trudeau), såväl som personer som Elon Musk och den falska Donald Trump (den som dök upp efter den 31 januari 2020) har alla drivit på dessa vacciner.

Dessa ”ledare” är alltså skyldiga till massmord eftersom det nu är bevisat att de som tog de så kallade Covid-vaccinerna dör i mycket högre takt än de som inte gjorde det.

Samma falska ”ledare” försöker också använda vaccinerna och gifterna för att förvandla dem som inte dör till mänskliga husdjur. Som George Soros avatar säger, används vaccinerna också som ”ett kontrollinstrument.”

Biden undertecknade G20-deklarationen för att tvinga amerikaner till att använda vaccinpass för internationella resor.

Biden Signs G20 Declaration Agreeing To Force Americans To Use Vaccine Passports For International Travel

Den kanadensiske brottsministern Justin Castrudeau (Castro Trudeau) går så långt att han försöker tvinga fram psykiatrisk medicinering för dem som vägrar ta mRNA-injektioner eller någon form av vaccination.

Eftersom 88 % av kanadensarna vägrar ytterligare vaccinationer, kan du gissa vad som snart kommer att hända med Castrudeau och hans förrädare.

Kom ihåg att dessa brottslingar också mördar barn i industriell skala. För det senaste beviset på detta, se den bifogade videon av en före detta CIA-agent som vittnar om att Obamacare skapades specifikt för barnhandel.

Som informationen ovan klargör kommer varje militär officer som motsätter sig flytten mot KM-fästen att ha självidentifierat sig som en förrädare mot mänskligheten och måste avrättas summariskt.

Okej, låt oss nu titta på några av de senaste striderna i kriget för att befria planeten jorden. Efter G20-mötet använde KM ett riktat energivapen för att attackera

Indonesien. Källor från den indonesiska underrättelsetjänsten säger att jordbävningen inträffade den 21 november

Villagers salvage items from damaged houses following a 5.6-magnitude earthquake that killed at least 252 people in Cianjur on Tuesday

https://www.dailymail.co.uk/news/article-11456113/Desperate-fight-save-survivors-trapped-beneath-rubble-following-devastating-Indonesia-earthquake.html

”var inte en naturlig händelse.” Denna gjordes som en varning till den indonesiska regeringen, att om de inte överlämnade en mycket stor mängd bearbetat guld som lagras i huvudstaden i ett specifikt lager, under militär bevakning, skulle en ”stor jordbävning följa.” Alliansen lovade indoneserna att varje sådan attack skulle mötas av vedergällning i form av en träff mot La Palma och andra mål.

I vilket fall som helst är detta utpressningsförsök ytterligare en bekräftelse på att Rockefellers och deras KM-allierade misslyckades med att få finansiering för att hålla deras G20/FN-clownshow igång mycket längre.

Detta kan ses i den pågående ekonomiska implosionen av KM-ockuperade USA och Västeuropa. I det senaste tecknet på detta är amerikanska västkusthamnar tomma och Black Friday-julrean i USA var ett totalt misslyckande.

https://theloadstar.com/carriers-in-panic-mode-as-recession-bites-offering-crazy-ocean-rates/

dreamstime_xs_25062906

https://www.zerohedge.com/personal-finance/consumer-economy-has-completely-collapsed-its-ghost-town-holiday-shopping

EU Council chief Michel set to walk fine line with trip to China

European UnionDet är därför Europeiska rådets ordförande Charles Michel (bilden) åker på ett tiggeriuppdrag till Kina den här veckan för att få finansiering för ”en värld med FN i centrum.”

Han kommer att återvända tomhänt eftersom FN har visat sig vara en korrupt och inkompetent privatägd institution. Kineserna förväntas erbjuda sig att införliva de välvilliga och funktionella delarna av FN i ett nytt världsorgan som kommer att ha sitt huvudkontor i Asien. Kineserna vill att huvudkontoret ska ligga i Laos, men det har ännu inte bestämts.

Det ser i alla fall inte ut som att den nuvarande kinesiska ledningen i vare sig Taiwan eller kommunistkina kommer att fatta beslutet.

Tsai Ing-wen | Biography & Facts | BritannicaDet kinesiska folket befinner sig i öppen revolt mot dem på grund av deras delaktighet i covid/vaccinbrotten. Förra veckan har Taiwans KM-marionettpresident Tsai Ing-wen (bilden) avgått som chef för det regerande Demokratiska folkpartiet (DPP) efter att det blev avbrutet i lokala val.

På Kinas fastland gjorde kommunisterna ett misslyckat försök att hålla sitt folk lydigt genom att sudda ut läktarna på Qatar-stadion så att deras folk inte vet att världen har gått vidare och inte maskerar sig!

Istället har en öppen revolt brutit ut över hela landet på grund av Covid-totalitarismen som dessa videor visar.

”De vita dräkterna i hazmat-stil bärs av programmerade AI-människor”, säger hemliga rymdprogramkällor.

Liknande revolter som de i Kina äger rum över hela planeten.

I Brasilien har president Jair Bolsonaro försett domstolarna med bevis på valfusk som sträcker sig över ett decennium tillbaka (i USA går det två decennier tillbaka). Bolsonaro skickade följande meddelande till sitt folk på sociala medier:

Vi står inte stilla, vi agerar inom konstitutionens fyra linjer, och det kommer att bli många arresteringar. Det kommer att bli en bombskandal, med internationella återverkningar, det är inte en kupp, det är rättvisa.

BREAKING: The Party Of Brazil’s Bolsonaro Files For Annulment Of Election Due To Election Machine Lack Of Auditablity

Samtidigt mår Silent Crooked Lula inte bra. Efter sin tid på sjukhuset för att behandla halsproblem har läkare nu förbjudit honom att prata, så han kommunicerar med handskrivna anteckningar

Gravitas: Anwar Ibrahim becomes Malaysia's Prime Minister - YouTube

I Malaysia har Anwar Ibrahim under tiden utsetts till premiärminister av kung Sultan Abdullah Sultan Ahmad Shah. Premiärminister Anwar förväntas berätta sanningen för världen om det malaysiska flygbolags flight 370/17.

Malaysia Airlines Flight 370 computer re-programmed to fly away from  destination? - CBS News

https://www.business-standard.com/article/international/anwar-ibrahim-of-ph-coalition-named-malaysia-s-10th-prime-minister-122112400672_1.html#:~:text=Anwar%20Ibrahim%2C%20the%20leader%20of%20Malaysia%27s%20Pakatan%20Harapan,National%20Palace%20said%20on%20Thursday%20in%20a%20statement

Det finns liknande drag mot KM över hela världen.

Turkiet är redo att ta sig an oseriösa, oljestjälande KM-styrkor i Mellanöstern. ”Vi kommer snart att använda våra stridsvagnar och artilleri för att förstöra terroriströtter. Vi kommer inte att informera Ryssland eller USA om planerade attacker mot mål i Syrien och Irak”, meddelade Turkiets president Recep Tayyip Erdogan den 22 november.

Turkish president announces possibility of cross-border ground operation

Turkish President Recep Tayyip Erdogan Turkish Presidential Press Office via Dia Images via Getty Images

Press review: Erdogan not updating Russia on Syria op and Tokayev outlines new policies

Egyptierna, saudierna, syrierna och andra stöder detta drag, säger Mellanösternkällor.

Under tiden i Afrika arbetar Ghanas regering med en ny policy för att köpa oljeprodukter med guld istället för amerikanska dollarreserver, sa vicepresident Mahamudu Bawumia på Facebook på torsdagen.

Ghana's Vice-President Mahamudu Bawumia is sworn in at the Independence square in Accra

https://www.reuters.com/markets/commodities/ghana-working-plan-buy-oil-with-gold-rather-than-usd-vp-2022-11-24/?utm_source=reddit.com

Andra afrikanska nationer förväntas följa detta drag, som kommer att få ett slut på århundraden av stöld av den kontinentens resurser (se kartan nedan).

Det pågår actioner även i Europa. Till exempel i Frankrike förra veckan misshandlade patrioter avatarförrädaren Emmanuelle Macron.

I den khazariska världshuvudstaden Astana bröt det ut enorma upplopp mot regeringen.

Polska befrielsestyrkor går också med i kampen med åtgärder för att befria Europa. Polska underrättelsetjänstkällor säger att den nuvarande korrupta polska regeringen ”gav allt det mest värdefulla till frimurare i utbyte mot falska löften om skydd.” Som ett resultat säger de att ”planen som cirkulerar över Polen kontrollerar den polska regeringen (det är förmodligen sant i andra länder också).” Polen förtrycks eftersom ”de har vad amerikanerna inte har, människor med hög medvetenhet, de vill inte samarbeta, de gillar inte deras planer på krig och plundring; de vill vara suveräna.”

Polsk underrättelsetjänst gav också vad de hävdade var information från Klaus Schwab Rothschilds dotter om KM. Enligt henne: ”för att vara vid makten måste du följa reglerna och äta de oskyldigas hjärtan” [Som drottning Elizabeth II erkände för denna författare]. Hon säger också att Elon Musks barn deltar i dessa ritualer och att det är normalt för dem att de lärs ut på det sättet. ”Barnen tas från fattiga länder, köps för små belopp”, säger hon.

Den här typen av aktivitet och mycket mer kommer att dyka upp när Schweiz, Ukraina och USA har befriats.

Efter det är den stora frågan när kommer vi att få reda på sanningen om Antarktis? På denna front kom några mycket intressanta nyheter ut som artikeln som länkas nedan noterar.

”Forskare kan ha hittat något outgrundligt massivt som lever under Antarktis”

Enligt en studie publicerad i Frontiers in Marine Science har forskare upptäckt en enorm levande värld under Antarktis isiga yta som kan vara så stor som 5 miljoner kvadratkilometer.

Mt Vinson, Sentinel Range, Ellsworth Mountains, Antarctica

https://bgr.com/science/scientists-may-have-found-something-unfathomably-massive-living-under-antarctica/?bgr-partner=flipboard

Enligt våra SSP-källor, ”det de verkligen hittade under isen är den tyska basen.

Det finns dock antydningar om att det kan vara mycket mer som Pentagon-kontrollerande Farnese-källor antyder. Palazzo Farnese i Rom byggdes runt 1530. Det har en karta över världen. Kartan är otroligt detaljerad, med flodbäddar, städer, hamnar och landmärken. Det skiljer sig dock från vad vi är vana vid med ett Grönt Antarktis som är kopplat till Amerika via en landbro.

Avslöjandet av cirka 5 miljoner kvadratkilometer liv som upptäckts i Antarktis är bara en av de många anomalier som nu växer fram runt om i världen.

En annan som antyder någon form av fundamental jordförändring är uppkomsten av konstiga cirkulära rörelser runt om i världen med får, myror etc, som till synes fastnat i cirkulära virvlar.

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=211936

På det sättet kommer vi att avsluta veckans rapport med de senaste UAP-observationerna från hela världen.

1. plasmaenergi interdimensionellt skepp

2. Dorchester UK – November 2022 – SSP origin 

3. Insvept skepp i fri sikt

4. interdimensionellt skepp går in i hyperdrive- Indien

Ta för vana att titta på himlen, du kanske ser en av dessa saker med dina egna blotta ögon som den här författaren har gjort.Kategorier:Media, Rättsstat, Rymden, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: