Ytterligare en vaxxad pilot kraschar och brinner

Chip Tayag WBTV Sky3 helicopter flight path

Remembering Chip Tayag, WBTV pilot killed in helicopter crash | wcnc.com

En nyligen boostad pilot för WBTV, en CNN-filial, dog på tisdagseftermiddagen när helikoptern han körde kom ner i en spiral utom kontroll och kraschade på ett fält nära Interstate 77, i Charlotte, North Carolina. Passageraren Jason Myers, (t.hö. i bild) en meteorolog, omkom också i vraket.

Även om National Transportation Safety Board ännu inte har släppt en preliminär olycksrapport, sa två källor på WBTV till Real Raw News att piloten Chip Tayag (t.vä. i bild ovan) hade fått en fjärde Covid-19-vaccination fyra timmar före den ödesdigra flygningen. De skulle bara kommentera under villkor av anonymitet eftersom, sa de, WBTV utfärdade ett direktiv till alla anställda – undvik att nämna vacciner när du diskuterar kraschen, eller diskutera det inte alls, i etern.

Många anställda på WBTV:s Charlotte Studio visste att Tayag var nyligen vaxxad eftersom han öppet skröt om sin vaccinstatus och bad kollegor att hålla sig uppdaterade om sina vaccinkurer.

”Chip älskade sina vacciner”, sa en källa. ”Om han hörde att någon inte var uppe på sina boosters, skulle han säga till. Den morgonen var han i studion för att ta Jason. Chip log och pekade på lite plåster på armen och berättade för folk att han fick en ny chans enligt CDC:s rekommendationer. Han mådde bra då, såg frisk ut och skämtade.

En andra källa bekräftade historien och tillade att Tayag var en skicklig och kompetent pilot med 20 års flygerfarenhet och tusentals timmars flygtid på stationens Robinson R44 chopper, världens mest sålda allmänflyghelikopter sedan 1999. Byggd av Robinson Helicopter Company, R44 har ett utmärkt säkerhetsresultat; Piloter säger att det är pålitligt, pålitligt, snabbt och lätt att underhålla.

RRN har inte kunnat få underhållsprotokoll för WBTV:s R-44.

”Vi väntar och hör vad NTSB har att säga, men jag har svårt att tro att Chip tappade kontrollen över fågeln. Han var för bra för det. Jag hatar att tro att vaccinet gjorde honom; Jag fick ett par skott själv, säger en källa.

Real Raw News tillskriver inte WBTV:s dödsfall till blodproppsskottet, eftersom materiella bevis behövs. Det finns dock ett obestridligt samband mellan vaccinerna och piloter som insjuknar eller faller ner döda under flygningen.

Real Raw News började rapportera om dessa fenomen i september 2021, när USAF-piloter började avgå i massor i protest mot försvarsminister Lloyd Austins vaccinationsmandat, och efter att deras vaccinerade bröder började störta från klarblå himmel i vad DoD kallade ”träningsolyckor”. Den 15 oktober 2021 drabbades den vaxxade piloten på plats nummer 1 på en American Airlines A320 av en hjärtattack på grund av akut myokardit. Copilotens reflexer hindrade flygkroppen från att falla ner från himlen.

Nu vill regimens HHS återinföra mask- och vaccinationsmandat, vilket kan äventyra livet för ännu fler naiva får. I går använde regimen en rekvisita för att skrämma folk till att testas och boostas innan Thanksgiving-reserushen.

En fax av den avlidne Dr. Anthony Fauci, även känd som Doctor Death, dök upp tillsammans med administrationens talesman Karine Jean-Pierre i en kopia från Vita husets informationsrum inför en presspool som länge har bidragit till regimens charad. En reporter vände dock manuset och utmanade den falska Fauci om ursprunget till viruset. Dubbelgångaren eller projektionen var tydligen coachad bara för att svara på mjukbollsfrågor, vilket fick Jean-Pierre att utbryta i en vansinnig tirad och avslutade mötet i förtid.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: