United States Inc. – Vet du vad det står för?

Detta som skrivs här gäller även för Sverige, då Sverige är ett företag – inte ett land! Det är något som få känner till. Vill du vara medborgare i ett företag eller boende i ett land? Mycket av det som nämns här, kan även praktiseras på Sverige.
Vad gäller svenska förhållanden, finns mer att läsa i min senaste bok ”Ingenting är som du tror…”.


inc usa

Av Dianne Marshall

OBS ALLA ”PERSONER”

Rusa inte in i en oåterkallelig situation med ditt medborgarskap mitt i ett krig. Många rusar ut och tar bort sig själva från USA, Inc. Eller så tror de att det är vad de gör. Det kan vara en fälla att göra mycket mer omedelbar skada. Kom ihåg att vi är i krig och ingenting är som det ser ut. Du vinner inte tillbaka din nation genom att fördöma den. Som sagt, här är några fakta.

Internationella valutafonden har ägt medborgarna i USA sedan den 9 mars 1933 när USA, Inc. först gick i konkurs. Det var då de tog oss bort från guldstandarden och placerade alla personer i ett socialt system som utfärdade var och en ett personnummer och officiellt gjorde varje ”person” till en obligation som kunde säljas för pengar, amerikanska obligationer. Har du hört att du ska investera i obligationer? Bonds kommer från ordet bondage. Världen investerar i människorna i Inc. som är i frivillig träldom till det. Du lämnar frivilligt ditt slaveri genom att följa det feodala systemet som har placerat dig i slaveri. Du är inte längre en individ med rättigheter, du är en bindningstjänare till systemet så länge du låter dem inkludera dig frivilligt.

Vad kan du göra för att ta bort dig själv från detta bindningssystem? Eftersom du aldrig gick med på det kan du helt enkelt sluta gå med på det. Nu låter det enklare än det kan administreras för individer som inte känner till lagen, de är inte utbildade i sanningen om sina rättigheter, men de blir lurade vid varje tur för att förbli i slaveri till systemet.

Statsobligationer, Sun Historical Assets Redemption Program |  Facebook

Vi är medborgare i Amerikas förenta stater som är en republik och inte USA, Inc. som ägs av kronan i England. Tekniskt sett har USA alltid varit föremål för kronan för beskattning. Och 1871 blev det ägt av företaget … men individer kan inte vara föremål för ägande av ett företag men en person eller sak kan vara det, så du är en person i företaget, om du tillåter det.

Person betyder:

En person är föremål för lagliga rättigheter. Det finns två typer av juridiska personer: människor och konstgjorda personer såsom företag. Ett PARTNERSKAP i England är inte en separat juridisk person men i Skottland sägs det ha kvasi-personlighet.

Collins Dictionary of Law © WJ Stewart, 2006

PERSON. Detta ord tillämpas på män, kvinnor och barn, som kallas fysiska personer. I juridik är människa och person inte direkt synonyma termer. Vilken människa som helst är en man, vare sig han är medlem av samhället eller inte, vilken ringde han än har, eller vad som än må vara hans ålder, kön osv. En person är en man som anses enligt den rang han har i samhället, med alla rättigheter som den plats han innehar ger honom rätt till och de skyldigheter som ålägger. 1 Bouv. Inst. n. 137.

2. Det används också för att beteckna ett företag som är en konstgjord person . 1 Bl. Com. 123; 4 Bing. 669; C. 33 Eng. C.LR. 488; Woodes. Lect. 116; Bac. Oss. 57; 1 Mod. 164.

3. Men när ordet ”Personer” talas om i lagstiftningsakter, avses fysiska personer, såvida inte något förekommer i sammanhanget som visar att det gäller konstgjorda personer. 1 bluff. R. 178.

4. Fysiska personer delas in i män eller män; och eller kvinnor kvinnor. Män är kapabla till alla typer av engagemang och funktioner, såvida inte av skäl som gäller särskilda individer. Kvinnor kan inte utnämnas till några offentliga ämbeten och inte heller utföra några civila funktioner, förutom lagen som särskilt förklarar dem kapabla att utöva . Civ. Louis Code. konst. 25.

5 . De är också ibland uppdelade i fria personer och slavar. Frimän är de som har bevarat sin naturliga frihet, det vill säga som har rätt att göra det som inte är förbjudet enligt lagen . En slav är en som är i makten av en herre som han tillhör . Slavar rankas ibland inte med personer utan saker. Men ibland betraktas de som personer, till exempel är en neger i lagövervägande en person, för att kunna begå ett upplopp i samband med vita män. 1 Bay, 358. Vide Man.

6 . Personer delas också in i medborgare, (qv) och utlänningar, (qv) när de ses med hänsyn till deras politiska rättigheter. När de betraktas i förhållande till sina medborgerliga rättigheter är de levande eller civilt döda; vide Civil Death; fredlösa; och ökända personer.

7. Personer delas in i legitima och bastards, när de undersöks med avseende på deras rättigheter vid födseln.

8. När de ses i deras inhemska relationer är de uppdelade i föräldrar och barn; män och hustrur; vårdnadshavare och avdelningar; och herrar och tjänare son, som det förstås i lag, se 1 Toull. n. 168; 1 Bouv. Inst. n. 1890, anm.

En lagordbok, anpassad till Förenta staternas konstitution och lagar. Av John Bouvier. Publicerad 1856.

https://everydayconcerned.net/2015/11/01/the-truth-about-us-govt-usa-101-8-stamper-commentary-we-are-currently-still-under-martial-rule -en-nationell-nödsituation-och-en-avstängd-konstitution-enligt-den-nöd-bankkrigsmakterna-a/

US Citizenship Laws and Policy Government-webbplatsen finns en sektion som visar hur du får status som icke-medborgare. Länken är:   Resor (state.gov) Sidan visar lagar och policy för amerikanskt medborgarskap. Längst ner på den sidan hittar du en länk som visar en fri person från USA hur man kan återfå sin nationella status till republiken. Rubriken är: Andra medborgarskap och nationalitetslänkar där du kan klicka på länken:

Det öppnar upp för informationen nedan som gör att du kan söka din icke-medborgare i USA:s företagsstatus.

Medan vi önskar frihet, ha inte bråttom att hoppa på detta märkliga fördömande av ditt medborgarskap. Något känns fel med detta. Säger bara….
Intyg om icke-medborgarskap

Utrikesdepartementet får då och då förfrågningar om intyg om nationell status som icke-medborgare i enlighet med avsnitt 341(b) i Immigration and Nationality Act (INA), 8 USC 1452(b).

Som titeln på certifikatet indikerar kan endast en person som är en icke-medborgare i USA (dvs. en amerikansk medborgare men inte en amerikansk medborgare) ansöka om ett sådant certifikat.

Enligt definitionen i Immigration and Nationality Act är alla amerikanska medborgare amerikanska medborgare men endast ett relativt litet antal personer förvärvade amerikansk medborgarskap utan att bli amerikanska medborgare. Sektion 101(a)(21) och INA definierar termer ”medborgare” som ”en person som är skyldig permanent lojalitet till en stat.” Section 101(a)(22) i INA föreskriver att termen ”medborgare i USA” omfattar alla amerikanska medborgare såväl som personer som även om de inte är medborgare i USA, är skyldiga permanenta trohet till USA (icke- medborgare).

Avsnitt 308 INA ger amerikanskt medborgarskap men inte amerikanskt medborgarskap till personer som är födda i ”en avlägsen besittning av USA” eller födda av en förälder eller föräldrar som är icke-medborgare som uppfyller vissa krav på fysisk närvaro eller bosättning. Termen ”avlägset belägna ägodelar i USA” definieras i avsnitt 101(a)(29) av INA som Amerikanska Samoa och Swains Island. Inga andra lagar definierar några andra territorier eller någon av staterna som avlägset belägna ägodelar.

Utöver Section 308 of the INA, Section 302 of Public Law 94 – 241 föreskriver att vissa invånare i samvälde på Nordmarianerna, som blev medborgare i USA i kraft av artikel III i konventionen, kan välja att vara icke-medborgare nationell status. (Se kraven i avsnitt 302).

Eftersom avdelningen har fått förfrågningar finns det ingen motivering för att skapa ett nationellt certifikat för icke-medborgare. Att utforma ett separat dokument som inkluderar bedrägeribekämpningsmekanismer sågs som en ineffektiv resursutgift. Därför bestämde departementet att de som skulle vara berättigade att ansöka om ett sådant certifikat istället kan ansöka om ett amerikanskt pass som skulle avgränsa och intyga deras status som medborgare men inte medborgare i USA.

Om en person tror att han eller hon är kvalificerad enligt lagen som icke-medborgare i USA och personen följer bestämmelserna i avsnitt 341(b) i INA, 8 USC 1452(b), kan han/hon ansöka om ett pass hos vilken passbyrå som helst i USA.. Vid ansökan måste sökanden fylla i ett formulär DS-11 och visa upp bevis på sin nationella status som icke-medborgare samt sin identitet.

Relevanta delar av lagen om icke-medborgare

Sektion 341 i Immigration and Nationality Act:

(b ) En person som påstår sig vara medborgare, men inte medborgare i USA kan ansöka hos ministern om ett intyg om nationell status som icke-medborgare. Efter – (1) bevis på ett tillfredsställande sätt för utrikesministern att sökanden är medborgare, men inte medborgare, i USA; och, (2) i fallet med en icke-medborgare född utanför USA eller dess belägna ägodelar, ta och prenumerera, inför en immigrationstjänsteman i Förenta Staterna eller dess yttre ägodelar, på den trohetsed som krävs av en sökande om naturalisation.

Section 101(a)(21) i Immigration and Nationality Act:

Termen ”medborgare” betyder en person som är skyldig en permanent lojalitet till en stat .

Section 101(a)(29) i Immigration and Nationality Act:

Termen ”USA:s yttre ägodelar” betyder Amerikanska Samoa och Swains Island.

Section 101(a)(36) i Immigration and Nationality Act:

Termen ”stat” inkluderar District of Columbia, Puerto Rico, Guam och Jungfruöarna i USA.

Section 308 i Immigration and Nationality Act:

Om inte annat anges i avsnitt 301 i denna titel ska följande vara medborgare, men inte medborgare i USA vid födseln:

( 1) En person född i en avlägsen besittning av USA på eller efter datumet för det formella förvärvet av sådan besittning;

( 2) En person som är född utanför Förenta Staterna och som tillhör föräldrar som båda är medborgare, men inte medborgare, i Förenta Staterna och som har haft hemvist i Förenta Staterna eller någon av dess yttre ägodelar före sådana personer födelse;

( 3) En person med okänd härkomst som hittats i en avlägsen ägo av USA medan han var under fem år, tills det visade sig, innan han uppnådde en ålder av tjugoen år, att inte ha fötts i sådana yttre ägodelar; och

( 4) En person född utanför USA och dess yttre ägodelar av föräldrar av vilka den ena är en utlänning och den andra en medborgare, men inte en medborgare, i Förenta staterna som före födelsen av en sådan person var fysiskt närvarande i USA eller dess avlägset belägna ägodelar under en period eller perioder som sammanlagt inte är mindre än sju år under en sammanhängande period på tio år –

( A) under vilken den nationella föräldern inte befann sig utanför USA eller dess yttre ägodelar under en sammanhängande period av mer än ett år, och

( B) varav minst fem år efter att ha fyllt fjorton år.

Förbehållet i § (301 g) ska gälla för den nationella föräldern enligt denna paragraf på samma sätt som den gäller för medborgarföräldern enligt den paragrafen.

Section 302 of Public Law 94 – 241:

Varje person som blir medborgare i USA enbart med stöd av bestämmelserna i avsnitt 301 [gäller de som är födda i eller är bosatta på Nordmarianerna] får inom sex månader efter ikraftträdandet av det avsnittet eller inom sex månader efter att ha uppnått en ålder av 18 år , beroende på vilket datum som är senare, bli medborgare men inte medborgare i USA genom att avge en förklaring under ed inför någon domstol som upprättats av konstitutionen eller lagarna i USA eller någon annan domstol i Commonwealth i formen enligt följande ”Jag _____ som vederbörligen svurits , förklarar härmed min avsikt att vara medborgare men inte medborgare i USA.”

Återigen, gå till: Travel (state.gov)

Korporatokrati - Wikipedia

Den ”federala” regering som dessa politiker har bildat är en separat nation och bör kallas det namn de har gett den, och det namnet är United States, Incorporated.

De kan inte längre dölja det faktum att det finns två regeringar som verkar i detta land som är:

Amerikas förenta stater är republikens regering skapad av staterna, för staterna, skapad av folket, för folket…

Och den amerikanska regeringen, som är en företagsregering, eller företag. Denna federala regering, bör kallas Amerikas förenta stater, inkorporerad utåt såväl som i hemlighet på sina dokument.

Faktum är att företag enligt lag inte får bli politiskt laddade när det gäller deras kontroll över massorna i en region.

Den illegala bedrägliga regeringen i Washington DC är ett företag! Du behöver inte tillhöra den eller arbeta för den!

Ett företag är helt enkelt en enhet som gör sina egna regler för sina egna anställda och för sin egen strukturella verksamhet. Den amerikanska regeringen, som ligger på ett tiotal tunnland tomt i Washington DC (District of Columbia), utanför USA, är ett företag som på ett skickligt sätt tillskansat sig regeringens genom policyer och språk i dokument, men som inte hade någon juridisk auktoritet. att göra det från de medborgare som satte dem vid makten för att tjäna We The People.

Denna medvetenhet indikerar att varje åtgärd där detta företag, känt som USA:s federala regering, försöker stifta lagar, införa lagar på stater eller folk som inte har godkänts av folkets stater, fungerar olagligt. Denna medvetenhet indikerar att någon av de stater eller människor som ger sin lojalitet och ger sina rättigheter till en sådan regering baserat på bedrägeri gör det olagligt och eller i okunnighet. Alla som frivilligt låter en sådan främmande enhet styra deras liv lämnar frivilligt sin frihet illegalt eller blint och när majoriteten av medborgarna får veta vad som har hänt kommer de inte att fortsätta att tillåta denna bluff. Den falska regeringen i Washington DC kommer att vara ett skådespel av skam.

Den federala regeringen kommer att ses som den utländska enheten den är för Amerikas förenta stater och inte en del av USA. Folket kommer att veta att det i själva verket kontrolleras av de som gör de internationella bankirernas bud och lagarna och reglerna i Förenta Nationerna, vars mål är globala och inte av folket i Amerikas förenta stater, republiken.

Och nu vet vi varför de lagar de antar för att kontrollera människorna i Inc. aldrig gäller dem i kongressen och senaten. Det beror på att de så kallade politikerna agerar utanför landet, de är en utländsk enhet i den andra nationen känd som den federala regeringen, som är USA, Inc..

US War Bonds on Old Time Radio – Old Radio Shows.org

Detta är ett tveeggat svärd eftersom USA:s federala regering, Inc. och USA är två olika länder, och Förenta staternas konstitution är inte lagen i USA:s federala regering. Därför kan dessa enheter inte, medan de befinner sig i distriktet Colombia, anklagas för förräderi. De verkar på uppdrag av de utländska bankirerna och deras specialintressen.

Så, hur kommer vi runt det här? Det verkar som att vi måste få dem på en högre kriminell nivå i linje med RICO…men då igen, som ett företag… de kan ge sig själva bonusar och gåvor…men det finns lagar som reglerar korruption och tjänstemannabrott av företag. Och nu ser vi varför de går efter brotten … och varför det inte är så lätt att bara kalla för förräderi … och varför Logan Act aldrig lyckats ha använts på dessa skurkar, eller ska vi snarare säga … har aldrig ens gjorts försök att användas på dem. De är ett aktiebolag och det gäller helt enkelt inte här.

Men, inte så snabbt, på andra sidan av lösningen lurar ett annat problem som kan vara ett problem…

Från en artikel med titeln : ”Court Declares Corporations Are People, Some Human Beings Are Not” , av Jeffrey Kaplan, publicerad den 8 februari 2008, påpekar Kaplan att ” I utvärderingen av anklagelserna om att amerikanska militära styrkor berövade fyra brittiska män mänskliga rättigheter under två år de hölls fångna i Guantanamo Bay-fängelset, fann en amerikansk appellationsdomstol ett innovativt sätt att släppa Bush-administrationen från kroken. Två av tre domare ansåg att männen – eftersom de inte är amerikanska medborgare och tekniskt sett inte satt i fängelse i USA – inte var juridiskt ”personer” och därför inte hade några rättigheter att kränka.”

Detta ger en paus för att inte ha så bråttom att göra anspråk på nationell status … åtminstone inte förrän en del av detta har undersökts mer noggrant och vi städar upp mycket av korruptionen som orsakar dessa problem i första hand. Artikeln påpekade att domare trotsade sunt förnuft och anständighet genom att neka levande människor att vara juridisk person, medan en appellationsdomstol i Boston granskade en annan jävel som saknade sunt förnuft på ett beslut från april 2007 av den federala domaren Paul Barbadoro som – beviljade mänskliga rättigheter till företag.

US Federal Reserve-obligationsbedrägeri |  Lunaticg Coin

Barbadoro slog ner en New Hampshire-lag som hindrade läkemedelsföretag från att lära sig exakt vilka läkemedelsläkare som skriver ut och hur mycket de skriver ut. Lagen syftar till att skydda läkare och, indirekt, deras patienter, från läkemedelsföretag som pressar läkare att välja sina produkter. Av vilka vi alla nu vet var den typen av lagstiftning har låtit oss i detta krig för vår rätt att kontrollera vad som går i våra egna kroppar.

Kaplan uttryckte det så här: ”Den verkliga frågan i dessa fall (Maine antog nyligen en liknande lag) är inte alls yttrandefriheten; det är manipulation och kontroll. Läkemedelsförsäljarna kommer bara att bestämma vad de ska säga efter att ha petat i läkarnas receptjournaler. Under Att skydda tal, förnekade domare Barbadoro både legitima integritetsrättigheter för läkare och nyckelskydd för att täcka att patienter ordineras läkemedel baserat på deras medicinska situation, inte påtryckningar mot deras läkare.

”Tillsammans är dessa två avgöranden en förbryllande och farlig utveckling. Grundprincipen för vårt land är rätt i självständighetsförklaringen: alla människor är ”begåvade av sin Skapare med vissa oförytterliga rättigheter.” Det är inte för domare att avgöra vem som är och vem som inte är en människa.

”Domstolarna bör inte heller spela Skaparen genom att ge juridiska konstruktioner som företags mänskliga rättigheter. Våra konstitutionella rättigheter finns för att skydda stora, mäktiga institutioner – oavsett om det är regeringar, företag eller andra enheter – från att trycka oss människor.

”Domarens skäl? Han hävdar att företag, som juridiska personer, har ”yttranderättigheter” som skulle kränkas av en sådan åtgärd.

Läs: https://reclaimdemocracy.org/personhood_guantanamo_human_persons/

Kaplan avslutade med att säga: ”Snart kan de enda medborgarna med verklig makt i USA vara företagstypen.” Jag undrar om vi kan bli kreativa här och tänka på ett sätt att införliva mot företaget? Det kan finnas ett lagligt sätt att genom att använda sina egna lagar, det enda sättet att få slut på deras ondska är att nya lagar tvingas fram eller använda samma vapen mot dem. Det är verkligen värt en tanke … det kan bara vara en vinst för Republiken. Eller en stark arm i mellanmediet.

För nu… skulle jag säga…. FÖLJ INTE NÅGON BLINDT OCH ge upp ditt medborgarskap mitt i ett krig!!!!

Fortsätt att trycka in i Guds rike. Tryck, tryck, tryck!Kategorier:Media, Rättsstat, Uncategorized, Världspolitik, Video

Etiketter:

1 svar

%d bloggare gillar detta: