En ny början – en titt in i framtiden

2022-11-26
Peter B. Meyer

https://finalwakeupcall.info/en/2022/11/26/a-new-beginning/

Det stora uppvaknandet

Historia

Globala säkerhetskonton

Världshistorien skrivs om

Planeten Jorden behöver nya system och sätt att tänka

Poängen

En titt in i framtiden

 

Det stora uppvaknandet

Vi lever i en tid osynkroniserad med verkligheten. Bli inte förvirrad av det. De underliggande grundmönstren får nödvändig fart i en gudomligt bestämd takt. Deep State-kabbalen är förstörd och får nu panik och försöker desperat behålla en viss kontroll. De tror fortfarande att de har det.

De var uppenbarligen inte förberedda på uppvaknandet av människor som gick efter dem. Ljusarbetarna har tagit tillbaka kontrollen på många nivåer och kabalen kan inte stå emot så många av oss som är enade, väckta och enade mot dem. Tillsammans kan vi befria planeten jorden från den ondska som har förföljt oss i tusentals århundraden.

Lyckligtvis är Pléiadiens, mästarna av ljus, medvetande och uppstigning, verkligen våra välvilliga beskyddare i denna utveckling av mänskligheten som nu äger rum på planeten Jorden! De talar de högre sanningarna till oss, på ett nyktert och lättförståeligt språk!

Informationen som palladianerna ger oss är rent ljus och är kodad på ett sådant sätt att vilande DNA-strängar aktiveras, vilket höjer vår medvetandenivå! Det finns inget mer sant än ”vad som är” , detta högre ljus är evigt universell akashisk data och är den ultimata sanningen! Förklarat vidare; akashiska data är uppteckningar av varje tanke, ord och handling hos varje levande varelse.

När ljus flödar in i kroppen börjar saker aktiveras och förändras! Dessa nya ljusdata aktiverar cellulärt DNA och gör att mycket större eller mer komplexa informationsströmmar börjar strömma genom DNA-strängar och genom kroppen på andra sätt på en kosmisk nivå!

Denna nya högre data blir sedan tillgänglig för medvetandet, vilket i hög grad ökar din medvetenhet och kunskapsnivå! Dessutom, när denna högvibrerande kosmiska ljusdata börjar flöda genom kroppen, låser den upp minnen som är lagrade i kroppens celler, till och med gamla minnen!

När allt detta händer kommer man att uppleva ett fantastiskt, saligt aha-ögonblick då allt börjar pulsera bredare för första gången! I det ögonblicket tas all slags glömska och okunskap om ‘vad som är’ bort och sanningens ljus tvingar alla saker att visa sig som de verkligen är!

Detta är den stora uppvaknande- och uppstigningsprocessen som för närvarande äger rum på planeten Jorden!

Historia

1868 skapade Vatikanjesuiterna, med hjälp av den brittiska monarkin, ett globalt system av skuldpengar, baserat på ett centralbankssystem som tryckte fiat-sedlar; skuldebrev. För att legitimera sig i icke-katolska områden uppfann de kapitalism, kommunism och nazism med hjälp av hemliga sällskap som Frimureriets Ur-Loger, Tempelriddarna, Round Table, Rotary och Lions serviceklubbar.

De kontrollerade Storbritannien ekonomiskt, och fram till hösten 2013 ägde de också Amerika. I processen organiserade de alla större krig på planeten och dödade miljontals judar, kristna och muslimer. För att bättre förstå; denna Deep State Cabal, Satan Worship är baserad på Mind Control genom barnexploatering, våldtäkt och människooffer, mer förtydligande kan hittas här.

Sedan 1871 har USA Inc ägts av britterna, Vatikanen och Rothschilds. De lurade amerikaner att föra krig för egen vinning enligt deras plan att upprätta ett förnyat romarrike för Vatikanens jesuiter, som är anstiftarna bakom rökridån.

Deras attacker på befolkningen via matförgiftning, Chemtrails, elektromagnetiska skador, sockersjukdomar, GMO, vetemodifiering, vacciner, Morgellons sjukdom, Nanotech, AIDS, fluoridering, falsk Covid-pandemi och sedan förgiftning av vårt dricksvatten och mord på läkare som vägrade att spela med dödades av Big Pharmas legosoldater. Allt detta är en del av deras ”Soft Kill”-program för att minska och bättre kontrollera världens befolkning.

Vatikanen var centralt involverad i många av intrigen bakom kulisserna som var en del av den globala finansiella härdsmältan 2007-2008, och i att blockera ”Global Economic Security and Reform Act” – GESARA – som är den internationella välfärdsuppgörelsen.

Globala säkerhetskonton

Det globala välfärdsprogrammet GESARA är på väg att utropas och aktiveras, när den stora pöbeln har vaknat. En av de inblandade skyddade fonderna heter The Saint Germaine World Trust. De flesta vet inte att Sanctus Germanus (St Germaine) var inspirationen och initiativtagaren bakom den enorma explosionen av dator- och internetinnovationer.

Hans fond inkluderar leveransbara ädelmetaller och valuta värda mer än en kvarts miljard dollar. Ordet quattuordecillion stavas ibland som quatrodecillion. Det betyder 10 40 , eller $1 med fyrtio nollor. Saint Germaine World Trust-fonderna är komplementära till och separata från World Global Settlement Funds och Global Collateral Accounts.

Denna åtgärd innebär slutet på centralbanksverksamheten, mer specifikt; Federal Reserve Bank, ECB, B of Japan, IRS, alla skattekontor och alla kaballandföretag, som faktiskt är Deep State Khazarians skuggregering, med många fler institutioner.

Handlingen inkluderar;

 • Avskrivning av alla kreditkorts-, bolåne- och andra bankskulder på grund av illegal bankverksamhet och statlig verksamhet. Många kallar detta ett ”jubileum” eller fullständig skuldavskrivning.
 • Avskaffande av inkomstskatt; övertalig personal överförs till andra nationella avdelningar för registrering av moms och finansförvaltningar.
 • Införande av en schablonskattesats på t.ex. 15 % för icke-nödvändiga nya artiklar, endast dessa intäkter från försäljningsskatt är för de styrande ländernas regeringar. Mat och mediciner kommer med andra ord inte att beskattas; inte heller tillgångar som gamla hus eller andra ägares hem.
 • Högre förmåner för pensionärer.
 • Återgång av sjörätten till sina egna landrättsliga författningar för alla domstolar och juridiska angelägenheter.
 • Återinförande av ursprungligen modifierade adelstitlar.
 • Nyval inom 120 dagar efter GESARA-proklamationen.
 • Dessa interimsregeringar kommer att ta bort alla nationella nödsituationer och återföra folket till den ursprungliga konstitutionen.
 • Övervakning av val och förhindrande av olaglig valverksamhet av särskilda intressegrupper.
 • Skapande av en ny valuta uppbackad av guld, silver och platina ädla metaller.
 • Förbud mot försäljning av födelsebevis.
 • Införande av ett nytt banksystem i enlighet med grundlagen.
 • Återställande av ekonomisk integritet.
 • Begränsning av alla domare och advokater i grundlagen.
 • Globalt upphörande av alla aggressiva, militära regeringar och Nato-åtgärder…
 • Införande av fred runt om i världen.
 • Frigivning av oöverträffade välfärdspaket innehållande enorma summor pengar för humanitära ändamål.
 • Frisläppande av över 6 000 patent på undertryckta teknologier som har undanhållits från allmänheten under täckmantel av nationell säkerhet, inklusive gratis energienheter, antigravitation, ljudläkande maskiner, HaLow-fi höghastighetsinternet som ansluter alla på planeten.
 • Eliminering av alla nuvarande och framtida kärnvapen på jorden.

Denna nya era kommer att inledas av stort överflöd. Detta välstånd kommer till stor del att bero på våra jordiska allierades uthållighet och de briljanta strategier som initierades för många århundraden sedan av Uppstigna Mästare.

De har gjort tillgänglig för oss en unikt säker ny finansiell och monetär plan som syftar till att sprida stort överflöd vid rätt tidpunkt.

De ottomanska turkarna, Habsburgarna i Österrike, Bourbonerna i Frankrike och Heliga stolen konspirerade tidigare för att skapa ett korrupt banksystem som fortfarande används idag. Bara för att veta; ursprunget till det delade reservbanksystemet som de skapade användes redan i de antika skattkammaren i Rom, Persien, Indien och Kina, innan de introducerades i den nya världens nationer.

I Europa under medeltiden var kontrollen över detta system i händerna på påven och en serie allierade monarker.

Världshistorien skrivs om

När GESARA väl är på plats kommer det att befria jordens människor från fattigdom och slaveri så att de kan ägna sig helt åt den ultimata uppgiften med nödvändig planetarisk transformation.

När GESARA träder i kraft kommer det att innebära att Deep State War är över för gott. Det kommer att innebära att alla på jorden kommer att vara tillräckligt rika med förbättrad levnadsstandard. Det kommer att innebära att guld och silver, alltså guldrelaterade valutor, inte längre kommer att manipuleras och jobb skapas överallt.

Det betyder att GESARA är tänkt att ge alla i världen mer än tillräckligt med pengar för att förhindra brist på dem för alltid. Det innebär ny teknik, gratis energi, miljörening, flygande bilar och tidsresor till andra planeter och stjärnor.

Det betyder perfekt hälsa för alla, inklusive saknade lemmar som växer ut igen. Det betyder början på en ny era och viktigast av allt, det är ostoppbart. Inte bara ditt eget öde kommer att förändras för alltid, utan också det för alla andra livsformer på planeten Jorden.

Hela världen och alla andra stjärnnationer kommer att påverkas och genomgå en förändring när GESARA äntligen slår in.

Läsare kan möjligen fråga, ”Vad händer om Cabal-nationerna går i konkurs och jag förlorar min pension?” Var inte rädd för något. Alla är i själva verket deras prioriterade borgenärer. Samtidigt kommer det nya systemet att vara många gånger bättre än något tillgängligt hittills. Med ett bredare spektrum av vård och erbjuda högre pensionsförmåner för både veteraner och pensionärer, inom offentlig och privat sektor.

Planeten Jorden behöver nya system och sätt att tänka

Om frågan är, vad är det för närvarande fel på jorden? Är svaret är allt fel, från mat, jordbruk, språk, utbildning, hälsa, teknik, vetenskap, sport, pengar, affärer, nästan allt, om inte allt.

GESARA är utformad för att åtgärda fattigdom och alla de sjukdomar som uppstår på jorden under övergångsfasen. Förändringarna kommer inte att påtvingas lättvindigt, utan är en del av planen för att ge tröst och skydd som tar mänsklig moral och upplevelser till en ny nivå av glädje och lycka. Att vara nöjd med ditt liv kommer att vara den allmänna upplevelsen.

Vissa kanske säger att pengar kan köpa lycka, men pengar kan bara köpa varor och tjänster!

Planet Earth kommer att få ett nytt mått för miljö, mat, lycka, fler jobb kommer att vara involverade i att rädda planeten jorden.

BNP – intäkter – mätvärden kommer att bli föråldrade, eftersom att spendera pengar bara representerar en illusion, som aktier och fastighetsvärde, etc. Människor börjar inse sitt sanna livssyfte, vilket majoriteten på jorden har glömt.

Mänskligheten kommer att dra stor nytta av GESARA. Jorden är den mest förekommande planeten. Det finns för närvarande mer än tillräckligt med guldpengar på jorden för att varje människa ska vara miljonär utan skuld.

Människor måste lära sig att tänka själva och agera på innovativa sätt, för de flesta om inte alla befintliga parametrar kommer att bli föråldrade. Betydelsen och värdet av pengar kommer att vara helt annorlunda än idag. Alla kommer att ha tillräckligt med pengar att leva på. Det kommer inte att finnas något behov eller fördel att korrumpera, stjäla eller muta. Alla kommer att vara fria att ägna sig åt vilken hobby som helst som försörjning, eller att arbeta först då om de vill.

Poängen

Summan av kardemumman är att GESARA är mycket mer än en finansiell händelse, det innebär en ny era, och snart. Det kommer faktiskt att börja inom kort, när väl massorna vaknar, kommer det att betyda slutet för Deep State Cabal, och början på allt gott i denna värld, som beskrivits ovan.

Det är därför Kabbalen har gjort allt för att förhindra denna process. De vet att när den här omkopplaren väl har vänts, kommer världens och varje livsforms energisignatur och öde att förändras omedelbart.

Detta kommer inte bara att orsaka enorma förändringar i mänskligt öde, utan också utstråla synliga och omisskännliga känslor av lycka och belåtenhet. Människor kommer att börja må bättre och de som inte är väckta kommer inte att veta varför.

Uppvaknade vet under tiden varför, och därför kommer denna händelse att bli ännu mer intensiv för dem. GESARA är den nya början, det är den viktigaste händelsen i universum, världshistorien och våra liv! Vår befrielse måste bekämpas från botten och upp!

Den här uppsatsen beskriver många av de framväxande förändringarna och förklarar med anledning varför det tar så lång tid att få igång detta. Det kan vara en bra idé att vidarebefordra denna information till alla du känner, så att så många som möjligt förbereder sig för denna enorma förändring som utan tvekan kommer att ske.

 Pleiadians Chockerande sanning om natthimlen

det har ungefär börjatKategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: