”Träffa Ryssland där det gör ont” – von der Leyen tillkännager det nionde sanktionspaketet

25 nov 2022
https://test.rtde.tech/europa/video/155428-russland-dort-treffen-wo-es-wehtut-von-der-leyen-kuendigt-9-sanktionspaket-an/

EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen meddelade torsdagen vid en gemensam presskonferens med Finlands statsminister Sanna Marin, Estlands statsminister Kaja Kallas och Sveriges vice statsminister Ebba Busch som en del av New Bauhaus-evenemanget ”Into the Woods” i Helsingfors meddelade att EU förbereder det nionde paketet med sanktioner mot Ryssland.

https://vk.com/video-134310637_456260653

”Vi jobbar hårt för att drabba Ryssland där det gör ont att ytterligare försvaga dess förmåga att föra krig mot Ukraina och jag kan idag meddela att vi arbetar rakt ut på ett nionde sanktionspaket och jag är övertygad om att vi mycket snart kommer att anta ett globalt pris. tak för rysk olja med G7 och andra nyckelpartner, säger von der Leyen.Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik, Video

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: