Den största korruptionsskandalen i Europas historia som våra politiker helst inte vill prata om

EU in crisis: Why Ursula von der Leyen is facing fire after losing vaccine  messages | World | News | Express.co.uk

2022-11-25

Inte så länge sedan i stora upplysningskampanjer har vi fått höra att vi alla måste vaccinera oss, annars är risken överhängande att vi dör ifall vi blir smittade av det dödliga viruset Covid-19. Senare i samma medier blev vi upplysta om att vi måste ta minst två doser av vaccinet, för att vi ska vara säkra på att inte bli smittade. Det senaste är, att även om vi tar två doser av vaccinet, ändå kan vi bli smittade och till med kanske dö som en följd av smittan.

Men som i alla sagor, till slut alltid dyker upp en frälsare, denna gång i form av vår perfekta och ofelbara divan i Bryssel, EU kommissionens ordförande Ursula von der Leyen, (bild ovan) som till synes genast har visat ett stort intresse för vårt hälsotillstånd, ty hon strax efter virusets upprinnelse på stående fot från sin privata mobiltelefon omedelbart har rekvirerat fyra och halv miljard doser covidvaccin till ett värde av trettiofem miljarder euro finansierat med våra skattepengar, redan i ett skede, då ännu inte fanns något bevis alls på vaccinets verkningsgrad eller eventuella biverkningar.

Med tanke på att vi inom EU är ungefär 447 miljoner medborgare, så förfogar vi idag över ca. tio doser vaccin för varje invånare, eller ännu fler om vi tar hänsyn till att spädbarn normalt inte ska vaccineras och att Polen och Ungern har avböjt helt från att ta emot ännu flera doser vaccin från Bryssel. I Ungern har till och med ett stort antal invånare, däribland Ungerns premiärminister Viktor Orban frånsagt sig helt Pfizers eller Astra Zenecas vaccin och låtit sig vaccineras iställlet med det kinesiska Sinovac, eller ryska Sputnik. Därmed har antalet doser för övriga medborgare inom EU ytterligare ökat kanske till femton eller tjugo för varje vuxen människa, och då har jag inte tagit hänsyn till dem ca. trettio procent som inte alls vill låta sig vaccineras överhuvudtaget.

Men i vilka fickor har hamnat alla dessa miljarder? Det får vi aldrig veta, för alla detaljer i dessa privata telefonsamtal mellan Ursula von der Leyen och Pfizers VD, den grekiskfödde veterinären Albert Bourla, (bild ovan) som för övrigt är väldigt stolt på sin judiske ursprung är hemligstämplade, liksom alla övriga dokument gällande inköp av Covid-19 vaccin.

Orgenesis

Till saken hör att bara kort efter den stora affären på trettiofem miljarder euro har Ursula von der Leyens make Heiko von der Leyen blivit utnämnd till VD till en av Pfizer mycket närstående samarbetspartner “Orgenesis” med säte i New York, liksom Pfizers. Det hela naturligtvis kan vara en ren tillfällighet men å andra sidan, det var för länge sedan jag har slutat att tro på trollen.

Sverige som vid varje tillfälle troget har uppfyllt EU-s alla önskemål, har idag en så stor lager av covidvaccin vilket ingen vill ha, att myndigheterna enligt vissa källor har blivit tvungna att på grund av brist på lagringsutrymmen, skicka över en del av vaccinet till Tyskland för förvaring. Behöver kanske inte tillägga att en sådan process kostar oss skattebetalare åtskilliga miljoner skattekronor.

Men om det inte skulle vara nog med slöseriet av våra skattepengar, byråkraterna i Bryssel har nyligen beslutat om ett ekonomiskt stöd till Ukraina med arton miljarder euro, ett beslut som i första hand strider mot EU-s grundprinciper, men framförallt väcker en stor misstro bland medlemsländerna. EU har redan lånat på öppna marknaden, framförallt från Kina sjuhundrafemtio miljarder euro, vilket våra barn och barnbarn blir tvungna att återbetala, under minst femtio år framöver. Onda tungor säger också att huvudsakliga orsaken till att Ungern och Polen hitintills inte har sett ett ända öre av det stora lånet är att pengarna är redan slut, och med stor sannolikhet har hamnat i Ukraina.

Situationen i Bryssel är ganska kaosartad, med hänvisning till vänsterliberarernas alldeles för stora inflytande i parlamentet. Beslutsfattarna vågar inte fatta riktiga och nödvändiga beslut för att inte hamna i direkt konfrontation med parlamentet. EU har förvandlats en korrupt och förvanskad organisation, som bara strävar efter ännu större makt på medlemsländernas bekostnad.

Lösningen för Sveriges del är en omedelbar ansökan om ”Swexit” och i fortsättningen agera tillsammans med Polen och Ungern som en suverän och självständig stat.

Josef CsibaKategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , ,

1 svar

  1. Vad jag anekdotiskt förstås sett är att vi i Sverige har köpt, N.B. KÖPT , drygt 40 miljoner doser vax, blandade sorter. Idag har vi typ 20miljoner doser kvar…. och som av en händelse verkar dessa också vara levererade och ligger i våra extremfrysar för att hålla sig….. och så verkar man nu ha köpt det bivalenta… You can´t make this up…. och det ges nu……. och vem vill ha ett mindre bra preparat….. ? MEN det bivalenta har fortfarande hälften aktiv dos som det gamla…. och det gamla ges från 18år (40kg) och till 100år (100kg) så den verkliga dosen även MHTT hur olika det sprids ho olika pat….. är lätt som en trisslott….. så de gamla ges till vissa och de nya till andra…. samma modus operandi som i början då man inte talade om vilket fabrikat man hade bakom nålen…. nu är det problemet borta eftersom vi har så gott som bara Pfizer i spel nu….. som tidigare ”You can´t make this up…” men alldeles för många är okritiska… MEN under pandemin har det dött många i Sverige… 21.000 totalt på 3 år medan det dött 30.000 under denna tid pga rökning…. MEN 16.000 smittade 70+ har dött utan vård på IVA utan på ”annat sätt” sedan är det få av de 5.000 som inte haft minst en underliggande åkomma så det har dött 1.000pga pandemin max per år och 10.000 pga rökning…. kanske dags att fundera på om det var klokt att förstöra de västliga samhällena för något som ligger under 80-20 regeln…..

    Gilla

%d bloggare gillar detta: