FTX handlar MYCKET om att finansiera vaccinforskning, bioteknikteknik och andra globalistiska avfolkningsagendor genom ”vetenskaplig forsknings” -gemenskapen

Bild: FTX var TUNGA på att finansiera vaccinforskning, bioteknikteknik och andra globalistiska avfolkningsagendor genom "vetenskaplig forskning"-gemenskapen

Lördag 19 november 2022 av: 

https://www.naturalnews.com/2022-11-19-ftx-heavy-into-vaccine-research-biotech-depopulation.html#

De hundratals anslag och investeringar på totalt minst 132 miljoner dollar som öronmärkts av FTX Foundation och dess FTX Future Fund för användning vid utveckling av nya biovapen, ”vacciner” och andra kemiska och farmaceutiska produkter är officiellt ogiltiga. Och deras mottagare är nu i panik över det.

Efter den aviserade avgången för hela Future Funds ledningsgrupp den 11 november, beklagade ett av företagen som var tänkt att få ett kontantbidrag från det, SecureBio, det faktum att anställda på hans företag nu kommer att vara arbetslösa om inte akut backup finansiering skaffas.

”Vi tycker inte att det är rätt att någon ska förlora sina jobb på grund av en ekonomisk olycka som inte har något samband med det utmärkta arbete de utför”, meddelade SecureBios medgrundare Kevin Esvelt.

SecureBio hade initialt tilldelats ett anslag på 1,2 miljoner dollar för att utveckla ”bättre pandemiförsvar”, enligt Coin Telegraph .

Ett annat företag, ett bioteknikföretag som heter Sherlock Biosciences, var tänkt att få 2 miljoner dollar från Future Fund för att studera infektionssjukdomar. HelixNano, ett liknande företag inom samma område, var tänkt att få 10 miljoner dollar för vaccinforskning.

Sedan finns det Our World in Data, som var tänkt att ges 7,5 miljoner dollar för att ”spåra trender som är relevanta för mänsklighetens långsiktiga framtidsutsikter”, vad det än är tänkt att betyda.

FTX var också involverad i forskning för att ”avslöja” fördelarna med Ivermektin som ett livskraftigt botemedel mot Wuhan-coronaviruset (COVID-19).

En annan enhet som skulle vara delaktig i FTX:s ”filantropiska” ansträngningar via Sam Bankman-Frieds (SBF) initiativ ”Building a Stronger Future” är ProPublica, som skulle få den första delen av ett anslag på 5 miljoner dollar i år. med fler utbetalningar 2023 och 2024.

Organisationer som fick pengar från FTX under de 90 dagarna före dess konkurs kan bli föremål för en ”clawback”

Enligt Molly Kovite, en advokat och medlem i gruppen ”Effective Altruism”, kan alla dessa organisationer och andra som fick pengar från en FTX-enhet inom 90 dagar före dess konkursförklaring tvingas betala tillbaka allt genom en process känd som en ”clawback”.

Två dagar efter att Kovite tillkännagav detta den 14 november meddelade Open Philanthropy, den filantropiska finansiären som Kovite representerar, att de söker ansökningar från bidragstagare som drabbats av Future Funds kollaps. Varje ansökan kommer att utvärderas och ges finansiering efter gruppens gottfinnande.

Samtidigt begär de amerikanska senatorerna Elizabeth Warren (D-Mass.) och Richard Durbin (D-Ill.) att SBF, den tidigare FTX-VD:n, och John Jay Ray III, den nuvarande VD:n, ger mer information om vad som hände för att kollapsa bedrägligt utbyte av kryptovaluta.

Ett 13-tal olika förfrågningar om dokument, listor och svar har skickats av dessa två, som fortfarande väntar på svar å den amerikanska allmänhetens vägnar.

”Allmänheten är skyldig en fullständig och transparent redovisning av affärspraxis och finansiella aktiviteter som ledde fram till och efter FTX:s kollaps,” skrev de två lagstiftarna och betonade att det har funnits en ”uppenbar brist på due diligence av riskkapital och andra stora investeringar fonder som är ivriga att bli rika på krypto.”

”Denna utveckling motiverar vår långvariga oro för att kryptoindustrin ”är byggd för att gynna bedragare” och ”designad för att belöna insiders och för att lura mamma-och-pop-investerare”, tillade de vidare.

SBF och Ray har fram till den 28 november på sig att tillhandahålla det efterfrågade materialet, som även inkluderar ”fullständiga kopior av alla FTX- och FTX-dotterbolags balansräkningar, från 2019 till idag.”

Warren och Durbin vill också att SBF ska ge en förklaring till hans affärsbeslut samt konstiga uttalanden han har gjort på Twitter som verkar vara kodade för hemlig kommunikation.

De senaste nyheterna om FTX och SBF finns på Collapse.news .Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: