DE HEMLIGA SÄLLSKAPEN FÖR ALLA USA:S 45 PRESIDENTER

Den här tråden är inte avsedd att förtala det här landets förfäder. Allt jag gör här är att lista fakta. Dessa namn sammanställdes från Secret Societies egna listor på deras webbplatser, tillsammans med andra källor som jag kommer att lista i slutet.


1 – GEORGE WASHINGTONS ADMINISTRATION

George Washington – bekräftad frimurare

Initierad: 4 november 1752, Fredericksburg loge nr 4.

Han nominerade 11 högsta domstolsdomare och 5 av dem var också frimurare:
– John Rutledge
– William Cushing
– Oliver Ellsworth
– John Blair Jr.
– William Paterson

2 – JOHN ADAMS ADMINISTRATION

John Adams – Inte bekräftat men det finns en stor chans att han var medlem i Illuminati.

Han hjälpte till med utformningen av det stora sigillet (försynens öga)

———————-

Strax efter den amerikanska revolutionen sa John Robinson, professor i landsbygdsfilosofi vid Edinburgh University i Skottland och medlem av en frimurarloge, att han ombads att gå med i Illuminati. Efter att ha studerat gruppen drog han slutsatsen att syftena med Illuminati inte var förenliga med hans tro.

År 1798 publicerade han en bok som heter ”Proofs Of A Conspiracy”, som säger: ”En förening har bildats i det uttryckliga syftet att utrota alla religiösa etablissemang och störta alla existerande regeringar… Ledarna skulle styra över En värld med okontrollerbar makt, medan alla andra skulle användas som verktyg för ambitionen hos sina okända överordnade.”


Hell Fire Club

3 – THOMAS JEFFERSON ADMINISTRATION

Thomas Jefferson – Bekräftad Illuminati & Frimurare

– Medlem av Charlottesville Lodge nr 90
– Medlem av logen av De Nio Muserna i Paris
– Medlem av Beenan-orden (känd utanför Bayern som Illuminati)

———————-

År 1800 motsatte sig John Quincy Adams Thomas Jefferson för presidentposten och skrev tre brev till överste William L. Stone, där han avslöjade hur Jefferson för presidentskapet använde frimurarloger för subversiva Illuminati-ändamål.

VP Aaron Burr (1801-1805) – Bekräftad Frimurare
– Burr och Jefferson var medlemmar av Collins-familjen av satanister som kallade sig Hell Fire Club.

VP George Clinton (1805 – 1809) – Bekräftad Frimurare & Illuminati

Finansminister Albert Gallatin – bekräftad Illuminati


George Clinton

4 – JAMES MADISON ADMINISTRATION

James Madison – Bekräftad Frimurare

– Medlem av Hiram Lodge nr 59

VP George Clinton (1809 -1812) – Bekräftad frimurare och Illuminati

– Guvernören i New York, De Wit Clinton, brorson till George Clinton, var också associerade med Illuminati


Albert Gallatin 

5 – JAMES MONROES ADMINISTRATION

James Monroe – Bekräftad Frimurare

– Initierad: 9 november 1775, St. John’s Regimental Lodge i kontinentala armén
– Medlem av Williamsburg loge nr 6
– Medlem av Knight of the Garter

Order of the Garter är kärnledaren för Committee of the 300.

Finansminister Albert Gallatin (Abraham Alfonse) – bekräftad Illuminati


Captain William Morgan

6 – JOHN QUINCY ADAMS ADMINISTRATION

John Quincy Adams – Inget hemligt sällskap

Nominerad SCJ associerad domare Robert Trimble – bekräftad Frimurare

———————-

Kapten William Morgan, en ex Royal Arch Mason, hade bevittnat korruptionen av institutionen. Han såg att det var en motor för personlig fördel och politisk pojkklubb; att den gav sina medlemmar orättvisa fördelar och extra privilegier framför det intet ont anande samhället; att dess lömska inflytande sträckte sig till varje transaktion i samhället.

William Morgan skrev en bok som heter (Illustrations of Masonry) där han avslöjade murarna men innan den kunde publiceras blev han arresterad och dödades strax efter.

Hans bok publicerades sedan och blev en bästsäljare och detta startade anti-frimurarrörelsen, där John Quincy Adams hade fullt stöd.

7 – ANDREW JACKSONS ADMINISTRATION

Andrew Jackson – Bekräftad Frimurare
– Medlem av St. Tammany loge nr 1
– Var den sjätte stormästaren i Masons of Tennessee

SCJ biträdande justitieråd John McLean – Bekräftad Frimurare

—————-

1832 satte general William Huntington Russell och Alphonso Taft ihop ett superhemligt sällskap för elitbarnen i det angloamerikanska banketablissemanget på Wall Street, Skull and Bones. William Huntington Russels styvbror, Samuel Russel drev ”Russell & Co.”, världens då största OPIUM-smugglingsverksamhet i världen. Alphonso Taft är farfar till vår ex-president Howard Taft, skaparen av föregångaren till FN.

8 – MARTIN VAN BURENS ADMINISTRATION

Martin Van Buren – Bekräftad Frimurare
SCJ Associate Justice nominerad av Martin Van Buren – Bekräftad Frimurare


Henry Clay

9 – WILLIAM HENRY HARRISON ADMINISTRATION

William Henry Harrison – Inget hemligt sällskap

Henry Clay – Bekräftad Frimurare

Clay var stormästare i Grand Lodge of Kentucky och Grand Orator för G.L. och ledaren för Whig-partiet, och jag tror på makten bakom denna president. Mycket goda vänner till Illuminati DuPont’s. DuPonts spelade en roll i uppbyggnaden av den amerikanska huvudstaden, som anlades och konstruerades med många ockulta mönster.

10 – JOHN TYLER ADMINISTRATION

John Tyler – Bekräftad Frimurare

SCJ Associate Samuel Nelson nominerad av John Tyler – Bekräftad Frimurare

———————-

1844 – Mormonkyrkans skapare av mormonen Joseph Smith. Ledarna för Salt Lake City Mormon Church (LDS) arbetar tillsammans med de olika delarna av Illuminatis imperium, inklusive Jehovas vittnen.

11 – JAMES K. POLK ADMINISTRATION

James K. Polk – Bekräftad Frimurare

– Initierad: 5 juni 1820, Columbia Lodge nr 31.
– Han hjälpte till med hörnstensläggningen av Smithsonian Institution.

SCJ Associate Justice Levi Woodbury nominerad av James K. Polk – Bekräftad Frimurare

——————

Alexander Dumas, författare till ”Greven av Monte Cristo”, kämpade för att de italienska patrioterna 1848 skulle befria Rom från påvens tidsmässiga makt. Den boken hjälpte till att avslöja detta för folket.


Edgar Allen Poe

12 – ZACHARY TAYLORS ADMINISTRATION

Zachary Taylor – Bekräftad Frimurare

– Medlem av Knights of the Garter

——————–

1849 – Edgar Allen Poe mördades av ett slag mot huvudet. Poe var inte en berusad eller drogmissbrukare som historien skulle få dig att tro och dog inte av en överdos av droger. Poe avslöjade frimurarna genom många av sina noveller. Det var oundvikligt att Poe inte bara skulle hamna i strid med det häftiga hemliga sällskapets utan även sluta med ett offer för deras ”argument”. Han var inte en passiv mottagare, och han gjorde sitt bästa för att föreviga ett svidande anklagelser i Frimureriet i åtminstone fyra av sina noveller.

13 – MILLARD FILLMORES ADMINISTRATION

Millard Fillmore – Inget hemligt sällskap

——————–

Det bör noteras att endast två Whig-partimedlemmar valdes till presidentposten, och båda dog i ämbetet (William Henry Harrison och Zachary Taylor). Efterträdda till sina Whig Party vicepresidenter (John Tyler och Millard Fillmore), vann ingen av dem en andra mandatperiod. Båda gångerna de ersatts av det demokratiska partiet.


August Belmont

14 – FRANKLIN PIERCES ADMINISTRATION

Franklin Pierce – Bekräftad Frimurare

– Medlem av Knight of the Garter

———————-

August Belmont, USA:s representant för Storbritanniens Rothschild-banker, betalade för Pierces valkampanj 1852. Även om detta uppenbara utländska intrång orsakade en uppblossning av förbittring bland väljarna, valdes Pierce till den 14:e presidenten och hans utländska och inhemska stödjare tog över. Caleb Cushing blev amerikansk justitieminister. Jefferson Davis blev krigsminister. Bankiren August Belmont blev ambassadör i Holland.


John C. Breckinridge

15 – JAMES BUCHANAN ADMINSTRATION

James Buchanan – Bekräftad Frimurare

– Initierad: 11 dec 1816, loge nr 43
– Han blev den Worshipful Master of Loge No. 43
– 1824 utsågs han till distriktsdeputerad stormästare för grevskapen Lancaster, Labanon och York.

VP John C. Breckinridge – Bekräftad Frimurare

– Han gick med i Albert Pikes nya högsta råd för skotska riten 1859.

– USA:s finansminister Howell Cobb gick med i Pikes högsta råd 1860.


John Wilkes Booth

16 – ABRAHAM LINCOLNS ADMINSTRATION

Abraham Lincoln – Inget hemligt sällskap

VP Andrew Johnson – Bekräftad Frimurare

En månad efter omvalet av Lincoln och det framgångsrika mordet blev Andrew Johnson USA:s 17:e president. Notera: Vi har en icke-murar-president, eller en som förlorar gunst, och sedan blandas en Frimurar-vicepresident till ämbetet innan presidenten dör eller tvingas bort från ämbetet.

John Wilkes Booth, mannen som dödade Lincoln 1865 – bekräftad 33:e gradens friurare.


Albert Pike

17 – ANDREW JOHNSONS ADMINISTRATION

Andrew Johnson – Bekräftad Frimurare
– Initierad: 5 maj 1851, Greenville Lodge nr 119

I april 1866, ett år efter mordet på Abraham Lincoln, möttes Albert Pikes högsta råd i full kostym inne i Vita huset. Andrew Johnson beviljade en benådning till Pike för hans roll i mordet på Lincoln.

—————-

1866 – Nathan Bedford Forest (First Imperial Wizard) kontaktades av ledarna The Den of the Invisible Empire, som hade besittning av Samuel Adams hemliga arkiv och vilken organisation fortfarande existerade under namnet Sons of Liberty. Forest gick med på att acceptera ledarskapet, men föredrog namnet på den nyligen bildade Ku Klux Klan, för den synliga organisationen. KKK har varit frimurare sedan dess uppfattning.


Charles Taze Russell

18 – ULYSSES S. GRANTS ADMINISTRATION

Ulysses S. Grant – Inget hemligt sällskap

Jonas Mills Bundy – Bekräftad Illuminati – Var en viktig rådgivare till president Grant, president Garfield och president Chester A. Arthur

——————

Charles Taze Russell, grundade International Bible Students Association, föregångare till Watchtower Bible and Tract Society, känd som Jehovas vittnen, var en tempelriddare Mason of York Rite. Bekräftad Frimurare och ägde även en kyrkogård. Ledande satanister försöker äga kyrkogårdar för:

1) Omhändertagande av offer
2) De dödas andliga kraft
3) Behovet av skalle och vänster händer under ceremonier


John Marshall

9 – RUTHERFORD B. HAYES ADMINISTRATION

Rutherford B. Hayes – Inget hemligt sällskap

SCJ Associate Justice John Marshall Harlan – Bekräftad Frimurare

SCJ associerad justitieråd William Burnham Woods – bekräftad frimurare

——————

Under flera decennier tidigt på 1800-talet var John Marshall chefsdomare i USA:s högsta domstol. I Chicago är en juristskola uppkallad efter honom. Etablissemanget framställer honom felaktigt som en stor hederspelare. En tungt dokumenterad bok visar dock den massiva korruptionen som involverar överdomare Marshall, inklusive enorma landtillgripanden av hans släktingar, rättstvister som överdomare Marshall täckte över i sin högsta domstol och diskvalificerade inte sig själv.

20 – JAMES A. GARFIELDS ADMINISTRATION

James A. Garfield – Bekräftad Frimurare

– Initierad: 19 november 1861, Magnolia Lodge, nr 20

Garfield dog när han var på kontoret den 19 september 1881, efter att han blivit skjuten på en järnvägsstation. Han mördades i en monetär fråga; han gjorde motstånd mot Illuminatis bankplaner. Han var en radikal, röd republikan också, så du vet, de blev av med sina egna.

——————

I boken ”The suppressed Truth About the Assassination of Lincoln” nämnde Burke McCarty McKinley och Garfield som andra offer för Illuminati. Hade Lincolnmordet lösts hade det aldrig hänt. Den andra viktiga frågan är att Garfield var en frimurare. Så, de mördar sina egna frimurare, när de vill.

21- CHESTER A. ARTHURS ADMINISTRATION

Chester A. Arthur – Inget hemligt sällskap

SCJ Associate Justice Samuel Blatchford – Bekräftad Frimurare

Jonas Mills Bundy – Bekräftad Illuminati – Var en viktig rådgivare till president Grant, president Garfield och president Chester A. Arthur. Han var också grundare och chefredaktör för NY Evening Mail (tidning), nära vän till Pres. Garfield, juristexamen Harvard.

22 – GROVER CLEVELANDS ADMINISTRATION

Grover Cleveland (nederst 2:a från vänster) – Illuminati Puppet.

William Collins Whitney (av Satanic Collins – överst 2:a från vänster) var makten bakom Pres. Cleveland, som var hans marionett. Han ledde också en grupp mäktiga viktiga kapitalister som kallas Whitney Group.

1886 – Frederic Aguste Bartholdi. Skulptör av Frihetsgudinnan i New Yorks hamn – Bekräftad Frimurare

23 – BENJAMIN HARRISONS ADMINISTRATION

Benjamin Harrison – Inget hemligt sällskap

Den 4 juni 1889 skrev Albert Pike ett brev till Illuminatis högsta råd: ”Till er, suveräna generalinstruktörer, säger vi detta, så att ni kan upprepa det till bröderna i den 32:a, 31:a och 30:e graden: ”Den frimurarreligion bör, av alla oss initierade av de höga graderna, upprätthållas i den LUCIFERISKA doktrinens renhet. Om Lucifer inte var gud, skulle Adonay (Jesus)… kulminera (sprid falska och skadliga uttalanden om) honom?… Ja Lucifer är Gud…”.

24 – GROVER CLEVELANDS ADMINISTRATION (andra termin)

Grover Cleveland – Illuminati Puppet

VP Adalai E. Stevenson – Bekräftad Frimurare

Mckinley vann presidentvalet med ett stort stöd från Big Business, t.ex. John D. Rockefellers Standard Oil bidrog med 250 000 dollar till kampanjen ”front porch” som besegrade Bryan och hans populistiska plattform. Att återvända till det konstitutionellt beordrade monetära systemet och reformen av Mckinleys höga tullar hade gjort det möjligt för inhemska tillverkare att höja sina priser till en nivå som matchade de artificiellt framkallade högre priserna på utländska varor, vilket orsakade en allvarlig depression.

25 – WILLIAM MCKINLEYS ADMINISTRATION

William McKinley – Bekräftad Frimurare

– Initierad: 1 maj 1865, Hiram Lodge nr 21
– Död i tjänst den 14 september 1901 i kallbrand.
– Blev skjuten i buken av Leon Czolgosz vid Temple of Music i Buffalo, NY den 6 september 1901.

—————-

År 1901 hade New Yorks chefsdetektiv löjtnant Joseph Petrosino varnat Secret Service för ett förestående mordförsök mot president William McKinley. Petrosino hade fått reda på handlingen genom att infiltrera sina agenter i Henry Street Settlement House i Hew York, en varm bädd av British Fabian Society och internationell anarkistisk aktivitet. Secret Service ignorerade hans varningar, och McKinley mördades månader senare, vilket lämnade den brittiske agenten och B’nai B’rith-anhängaren , Teddy Roosevelt, för att ta över presidentskapet.

26 – THEODORE ROOSEVELTS ADMINISTRATION

Theodore Roosevelt – Bekräftad Frimurare

– Initierad: 2 januari 1901, Matinecock Lodge nr 806
– Han utfärdade en verkställande order, daterad den 17 oktober 1901, som ändrade namnet på ”Executive Mansion” till ”Vita huset”.
– Theodore Roosevelt sattes in som VP innan President McKinley dog.
– Washington D.C.-statyn som hedrar Klan-grundaren Albert Pike invigdes 39 dagar efter Teddy Roosevelts installation.

——————

Under de senare decennierna av 1800-talet fick brittiskt centrerad finans överlägsenhet över den amerikanska industrin och USA:s politiska beslutsfattande. Under brittisk sponsring kom Pike’s Scottish Rite, Southern Jurisdiction, att styra över mycket av världens frimureri. Till slut flyttade dess högkvarter från South Carolina till Washington D.C. Theodore Roosevelt, rasistisk angofil och passionerad frimurare, blev USA:s president den 14 september 1901, efter William McKinleys dödskjutning.

27 – WILLIAM HOWARD TAFTS ADMINISTRATION

William Howard Taft – Bekräftad Frimurare & medlem av Skull & Bones

– Initierad: 18 februari 1909
– Gjorde en ”Mason of Sight” i kroppen av Kilwinning Lodge nr 356

SCJ Associate Justices Willis Van Devanter, Joseph Rucker Lamar och Mahlon Pitney – Confirmed Masons

Familjen Taft, som går tillbaka till Braintree Mass. 1679, hjälpte till att starta Skull & Bones Orden och minst 8 Tafts har varit med i orden.

Woodrow Wilson (vänster) – Edward Mandell House (höger)

28 – WOODROW WILSONS ADMINISTRATION

Woodrow Wilson – Inget hemligt sällskap

Men hans lojalitet till konstitutionen är ifrågasatt eftersom, åh, är mentor till ”överste” Edward Mandell House, som var den stora grundaren av det tidigare American Institute of International Affairs, idag känt som Council of Foreign Relations (C.F.R.). Han var agent för Rothschild – Warburg – Rockefeller-kartellen (omnämnda Illuminister). Han övertalade Wilson att underteckna Federal Reserve Act. Woodrow Wilson citeras för att ha sagt ”Jag har omedvetet förstört mitt land… det finns en makt så organiserad, så subtil, så komplett, så genomgripande, att de hade satsat

29 – WARREN G. HARDINGS ADMINISTRATION

Warren G. Harding – Bekräftad Frimurare

– Initierad: 28 juni 1901, Marion Lodge nr 70
– Den 27 augusti 1920 uppnådde han den sublima graden av Master Mason, i Marion Lodge.

—————

1922 – Winston Churchill, Englands premiärminister, bekräftad Mason and a Druid, uttalade till London Press 1922: ”Från Sparticus Weishaupts, Karl Marx, Trotskij, Belacoon, Rosa Luxenburg och Ema Goldmans dagar har denna världskonspiration vuxit stadigt. Denna konspiration spelade en igenkännlig roll i tragedin under den franska revolutionen. Den har varit drivkraften för varje subversiv rörelse under 1800-talet. Och nu äntligen denna grupp extraordinära personligheter från undervärlden i de stora städerna i Europa och Amerika har gripit det ryska folket i håret på deras huvud och har blivit de obestridda mästarna i det enorma imperiet.”

30 – CALVIN COOLIDGE ADMINISTRATION

Calvin Coolidge – Inget hemligt sällskap

– Var släkt med följande presidenter: Harrisons, Jefferson, Jackson, Truman och Lyndon Johnson.

——————

C.F.R. är ett yttre lager av Royal Institute of International Affairs (Storbritannien), vars syfte var att återta USA som en brittisk koloni, och sedan förena världen under brittisk kontroll, vilket är ytterligare ett yttre lager av Round Table Organisationen, som är också ett yttre skikt av huvudkärnan i en hemlig anläggning som kallas Circle of Initiated grundad 1891 av Cecil Rhodes. Cecil Rhodes är en känd satanistisk kultmedlem, som har hjälpt till att bana väg för den nya världsordningen.


Owl Shrine och sjön vid Bohemian Grove

31 – HERBERT HOOVERS ADMINISTRATION

Herbert Hoover – Medlem i den helt manliga ultraexklusiva Bohemian Club som alla republikanska presidenter sedan Herbert Hoover (minus Trump) har tillhört.

——————

The Owl Shrine and the Lake – en konstgjord sjö i det inre av Bohemian Grove, som används för middagskonserter och även platsen för Cremation of Care, som äger rum den första lördagen i lägret. Det är också platsen för klockan 12:30 med dagliga ”Lakeside Talks.” Dessa betydande informella samtal (många om allmänpolitiska frågor) har hållits under åren av underhållare, professorer, astronauter, företagsledare, kabinettsofficerare, chefer för Central Intelligence Agency, framtida presidenter och tidigare presidenter.


Nelson Rockefeller

32 – FRANKLIN D. ROOSEVELT ADMINISTRATION

Franklin D. Roosevelt – Bekräftad Frimurare & Illuminati Puppet

– Initierad: 11 oktober 1911, Holland Loge nr 8
– President Roosevelt blev den första hedersstormästaren av DeMolayorden den 13 april 1934 i Vita huset.
– Han antog den grundlagsstridiga Emergency Banking and Relief Act från 1933.
– FDR beordrar användning av Great Seal of the U.S. (Satanic Seeing Eye) på baksidan av dollarsedeln. Det var 13 familjer eller grupper som ledde världsregeringens plan. Dessa familjer skildras som de 13 lager av block som finns på den märkliga sigillen på baksidan av US $1-sedeln.
– FDR sa en gång: ”Inom politiken händer ingenting av en slump. Om det händer kan du slå vad om att det var planerat så.”

Nelson Rockefeller var makten bakom presidenten. Han var medlem i den antiamerikanska organisationen CFR.

33 – HARRY S. TRUMANS ADMINISTRATION

Harry S. Truman – Bekräftad Frimurare & medlem av CFR

– Initierad: 9 februari 1909, Belton Lodge nr 450
– 1940 – Valdes till den 97:e stormästaren i Masons of Missouri
– 1945 – Utnämnd till suverän generalinspektör, 33:e graden, och hedersmedlem i Högsta rådet.
– Vald till hedersstormästare i International Supreme Council, Order of DeMolay.
– Skydd från Pendergast-kriminalmaskinen Kansas City

Som den 33:e presidenten inledde denne 33:e frimurargradens kärnkraftsålder, alkemins krönande framgång, när den första A-bomben exploderade vid 33:e Parallel Trinity Test Site, (Alamogordo) White Sands, New Mexico. Han var ansvarig för dödandet av tusentals japaner (den gula faran) i två städer nära den 33:e parallellen, Hiroshima och Nagasaki.


James Paul Warburg

34 – DWIGHT D. EISENHOWERS ADMINISTRATION

Dwight D. Eisenhower – Medlem av CFR och Bohemian Grove

– Han växte upp som ett Jehovas vittne

President Eisenhowers speciella rådgivare för strategi för kalla kriget var Nelson Rockefeller – Confirmed Illuminati.

——————

1954 – James Paul Warburg, utländsk agent för Rothschild-dynastin, stor aktör i Federal Reserve Act-bedrägeri: den 17 februari 1950, medan han talade inför den amerikanska senaten, skröt denna pompösa internationalist självsäkert, ”Vi ska ha en världsregering, om vi gillar det eller inte. Frågan är bara om världsregeringen kommer att uppnås genom erövring eller samtycke.”


JFK (vänster) – Orville Freeman (höger)

35 – JOHN F. KENNEDYS ADMINISTRATION

John F. Kennedy – Medlem av CFR

Kabinettsledamot Orville Freeman – Bekräftad Illuminati

Notera: Vi har en icke-frimurar-president eller en president som förlorar gunst, dör eller tvingas bort från sitt ämbete för att ersättas med frimurar-makt.

——————

Illuminati och regeringsledarna valde att skapa FN tidigt under det senaste århundradet och arbetade hårt och mot opposition för att införa det (FDR var deras man i Amerika som hjälpte den amerikanska allmänheten att acceptera det). Både han och Eleanor var pålitliga illuminister. Så är Shirley Temple Black. Faktum är att de flesta av våra presidenter sedan början av det senaste århundradet har antingen varit illuminister eller enats med ed att stödja sina mål, i utbyte mot kampanjmedel och stöd.

Familjen Kennedy straffades för att de inte försökte lyda dem. De var fria tänkare, och för svåra att ”kontrollera”.

36 – LYNDON B. JOHNSONS ADMINISTRATION

Lyndon B. Johnson – Bekräftad Frimurare & medlem av CFR

Nationell säkerhetsrådgivare McGeorge Bundy – bekräftad Illuminati, MJ-12, Skull & Bones, CFR, president för Ford Foundation, medlem av Bilderberg Meeting

Kabinettsledamot Orville Freeman – Bekräftad Illuminati

Executive Order 11110, upphävs av president Lyndon B. Johnson på Air Force One från Dallas till Washington, samma dag som president Kennedy mördades och samtidigt som Johnson invigdes som nästa president. Den verkställande ordern skulle tillåta det amerikanska finansdepartementet att skriva ut sina egna pengar istället för Federal Reserve.

37 – RICHARD NIXONS ADMINISTRATION

Richard Nixon – Medlem av CFR och Bohemian Grove

Notera: Återigen har vi en icke-murar-president och en icke-frimurare-VP, ersatta med en frimurar-president innan en icke-frimurar-president dör eller tvingas lämna ämbetet för att ersättas av frimurarmakt.

——————

En ung Hillary Rodham (Clinton) – bekräftad shamanism häxa – hjälpte till på den juridiska grunden som tvingade Nixon att avgå. Så här ser vi att Clinton hela tiden har blivit välvårdad för presidentskapet.

Nelson A. Rockefeller (vänster) – Gerald R. Ford (höger)

38 – GERALD R. FORD ADMINISTRATION

Gerald R. Ford – Bekräftad Frimurare & medlem av CFR

– Initierad 30 september 1949, Malta loge nr 465

– Ford utnämndes till suverän storinspektör, 33:e graden, och hedersmedlem i Högsta rådet.

VP Nelson A. Rockefeller – Bekräftad Illuminati och medlem av Bohemian Grove

Ingen vet hur många trusts och foundations Rockefellers har. De har dolda truster inom hemliga truster inom hemliga truster. Man räknar med att de har mellan 200 och flera tusen stiftelser och stiftelser. Rockefellers finanser är så väl täckta att Nelson Rockefeller inte betalade en cent i inkomstskatt 1970, men han var kanske den rikaste mannen i USA.

James E. Carter (vänster) – Walter Mondale (höger)

39 – JAMES E. CARTERS ADMINISTRATION

James E. Carter – Medlem av CFR

VP Walter Mondale – Bekräftad Illuminati-docka, av Orville Freeman från Satanic Illuminati.

– Han åtnjöt senare statusen som den enda amerikanska senatorn i Trilateral Commission.

————–

År 1978 gav The Club or Rome i uppdrag att Cyrus Vance, Jimmy Carters utrikesminister, skulle skriva The Global 2000 Report. Detta var en drakonisk plan för att minska världens befolkning med hjälp av krig, svält, sjukdomar och plågor. HIV-viruset och aids-epidemin blev en del av denna plan. De gav också Zbigniew Brzezinski, Caters National Security Advisor, i uppdrag (som också tillsammans med David Rockefeller bildade The Trilateral Commission 1973), att skriva The Technetronic Era. Detta är en postindustriell nolltillväxtplan utformad delvis för att förlama amerikansk industri för att förbereda oss för den nya världsordningen.

Reagan (vänster) och Nixon (höger) vid Bohemian Grove

40 – RONALD REAGANS ADMINISTRATION

Ronald Reagan – Medlem av Bohemian Grove

– Var en hedersmurare

—————

William Kristol gjorde det riktigt bra, han är medlem i Bilderberggruppen. William Kristol befordras av Newsweek som en av de tre främsta statsmakarna i GOP. Han lanserade en veckotidning som heter Standard och stöds ekonomiskt av Rupert Murdock. Kristol samlar nästa generation socialister på uppdrag av NWO. Familjen Kristol har planerat i två decennier under det avväpnande ordet ”nykonservativ”.

41 – GEORGE H. W. BUSH ADMINISTRATION

George H. W. Bush – bekräftad frimurare, medlem av Skull & Bones, CFR, The Order of the Garter, Bohemian Grove och Trilateral Commission

– Tidigare chef för CIA

Under 1920-talet skapade W. Averell Harriman, Prescott Bush (far till George HW Bush), Fritz Thyssen och Freidrich Flick flera enheter för att hjälpa till att finansiera Hitler och för att producera de vapen Hitler skulle behöva för att bekämpa andra världskriget. Ett av dessa företag var German Steel Trust (Vereinigte Stahlwerke). Detta företag producerade 35 % av Nazitysklands tunga plåt, 22,1 % av Tysklands tråd och många andra saker som var nödvändiga för Hitler. Utan dessa män hade Hitler aldrig kunnat starta andra världskriget. Hitler var av Rothschild-släktet.

Evelyn de Rothschild (vänster) – Bill Clinton (mitten till vänster) – Lynn Forester de Rothschild (mitten till höger) – Hillary Clinton (höger)

42 – WILLIAM J. CLINTONS ADMINISTRATION

William J. Clinton – Bekräftad Frimurare, Rhodes Scholar, medlem av CFR, Trilateral Commission och Bilderberg Group

Pam Harriman är personen bakom Bill Clinton. Hon är knuten till Collins från den satanistiska gruppen Hell Fire Club. Hustrun Hillary är känd för att utöva shamanistisk häxkonst.

Pappan till Bill Clinton har varit ett mysterium och det finns några som tror att hans far antingen är Nelson Rockefeller eller ex-Arkansas guvernör Winthrop Rockefeller. Detta skulle förklara varför Clinton, trots sitt förräderi och sina brott, inte har åtalats och fängslats.

Familjen Clinton har också en nära vänskap med Rothschilds.

43 – GEORGE W. BUSHS ADMINISTRATION

George W. Bush – Bekräftad Frimurare, medlem av Skull & Bones och CFR

Den 20 januari gör president Bush följande uttalande som en del av sitt andra invigningstal:

”När våra grundare deklarerade en ny tidsordning.” Det är inte sant. Grundarna deklarerade inte en ”tidernas nya ordning”, gjorde president Roosevelt när han 1933 satte den latinska översättningen ”Novus Ordo Seclorum” på dollarsedeln.

911 symbolik

44 – BARACK OBAMAS ADMINISTRATION

Barack Obama – Illuminati Puppet

Ordförande för ekonomisk rådgivare Austan Goolsbee – Trilateral Commission och Skull & Bones-medlem

67:e utrikesminister Hillary Clinton – Medlem av CFR och Bilderberg-deltagare

68:e utrikesminister John Kerry – medlem av CFR och medlem av Skull & Bones

James A. Johnson (ledde urvalsprocessen för vicepresident) – Bildebergsdeltagare

Barack Obama gjorde detta uttalande i FN 2014: ”Men de är också symptom på ett bredare problem – vårt internationella systems misslyckande att hålla jämna steg med en sammankopplad värld.” Förenta nationerna, förklarade han, har ett val att göra. ”Vi kan förnya det internationella system som har möjliggjort så mycket framsteg, eller låta oss dras tillbaka av en underström av instabilitet.”

45 – DONALD J. TRUMPS ADMINISTRATION

Donald J. Trump – Inget hemligt sällskap

Senior rådgivare Jared Kushner & 70:e utrikesminister Mike Pompeo – Bilderberg-deltagare (infiltrerade gruppen) – Länk

Trump sa: ”Vi kommer att dränera träsket i Washington D.C. och ersätta det med en ny regering, av och för folket.”

Det är slutet på tråden.

Jag kommer inte att lägga till Joe Biden i väntan på Delegering. För presidenter 1 – 43 använde jag denna länk. För Obama och Trump gjorde jag min egen forskning.Kategorier:Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: