Visitationszoner är i bästa fall kontaproduktiva, skriver Sydsvenskan

Malmö 20-11-2022

Till Bassem Nasr, riksdagsledamot Mp, samt till andra hycklande Miljöpartister

Det är direkt skrattretande och samtidigt sorgligt att behöva läsa vad du skriver i Sydsvenskan.

Det sorgliga är att Sydsvenskan tar in dina rader enär du företräder det partiet som verkligen är skuld till den allt mer ökande grova kriminaliteten i Sverige genom den invandrings och flyktingpolitik ni driver.

Du skriver mycket riktigt att Sverige ligger i topp vad det gäller dödligt skjutvapenvåld i Europa enligt en rapport från Brottsförebyggande Rådet.

Detta skjutvapenvåld beskrivs av PK – media samt av PK – politiker som gängkriminalitet. Den rätta benämningen är givetvis invandrarkriminalitet eftersom så gott som samtliga skjutna offer och dom gärningsmän man lyckats gripa är av utländsk härkomst.

Det är direkt patetiskt att du som miljöpartist skall komma med råd och pekpinnar hur man skall lösa detta problem.

Den enda lösningen på denna invandrarkriminalitet och annan också är att samtliga inblandade, såväl offer som gärningsmän, samt hela deras familj och klaner skickas tillbaka dit därifrån dom en gång kommit hit och detta oavsett om dom har blivit svenska medborgare eller inte.

Att komma hit under falsk flagg och åberopa att man flytt undan våld och förföljelse och sedan ägna sig åt bl a skjutningar på öppen gata där t om svenska poliser under tjänsteutövning blir ihjälskjutna visar med all önskvärd tydlighet att dessa mångkulturella primitiva vildar inte har i ett civiliserat västeuropeiskt land att göra. Dom kan leva ut sin våldskultur i sina hemländer men inte här.

Varelser som bara tillför landet grov kriminalitet, kostnader och sociala problem skall inte befinna sig här.

Sandor Herold, invandrare av den tamare sortenKategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: