Modernas VD hängd på GITMO

Modernas vd och eugeniker Stéphane Bancel miste livet på fredagseftermiddagen efter att en bödel för U.S. Navy Judge Advocate Generals Corps satte en snara runt hans hals och vred på en strömbrytare som öppnade en fallucka under läkemedelsmogulens fötter.

Bancels död var en tyst affär. Vice amiral Darse E. Crandall närvarade inte vid avrättningen, inte heller den militärkader av mässing som hade varit närvarande vid tidigare hängningar. Istället övervakade Bradley Earl, Command Master Chief, JAG Law Program Judge Advocate General’s Corps avrättningen.

Han, några marinvakter, en marinpräst och en läkare var de enda som var närvarande för att bevittna Bancels sista ögonblick. Som väntat protesterade förövaren av Modernas blodproppssprutor mot hans bortgång och sa att han, en fransk medborgare, hade fått immunitet mot åtal av både Frankrikes president Emmanuel Macron och USA:s livsmedels- och drogkommissionär Robert M. Califf, som båda påstås ha berättat för honom att han skulle ”hållas oskadlig” i frågor som rör vaccinskador eller dödsfall.

När Bancel leddes under pistolhot till galgen, insisterade han på att han, en vetenskapsman, definitivt hade bevisat att Modernas dödsskott var säkert och effektivt och inte hade dödat en enda människa sedan det gjordes offentligt i slutet av 2020. Sanningen är , att Bancel var inte en vetenskapsman; han hade en M.B.A. från Harvard samt en civilingenjörsexamen från ett okänt franskt universitet. Han hade inga medicinska meriter, men hävdade ändå att han var läkare, och tjänstemän runt om i världen hyllade hans obefintliga bidrag till medicinsk vetenskap, nämligen Covid-19-vaccinet. Frisläppandet av vaccinet fick Bancels nettovärde att skjuta i höjden från 657 miljoner dollar till 5,04 miljarder dollar. När Bancel talade lyssnade hälsomyndigheterna. När Bancel tjänade pengar, dog människor.

Till skillnad från vice amiral Crandall, yttrade Master Chief Earl inga humoristiska skymford till Bancel. Han frågade honom helt enkelt om han ville ha Last Rites – Bancel spottade på förslaget – och beordrade bödeln att fullgöra sin plikt.

Bancel förklarades död vid 12:30-tiden. EST.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: