Gitmo-nytt 2: Illegala invandrare röstade i valet; Vita hattarna i kaos

Illegala invandrare röstar på demokraterna i Colorado

Illegala invandrare i Colorado använde bedrägliga statliga id-kort för att rösta på demokrater i mellanårsvalet 2022, sade en källa vid US Army Cyber ​​Command som har analyserat misstänkta valresultat.

Cyber ​​Command, sade han, kom fram till denna slutsats efter att ha granskat övervakningsfilmer från röstningslokaler och anlitat hjälp från lokala brottsbekämpande myndigheter som sympatiserar med White Hat-rörelsen. På onsdagen granskade Cyber ​​Command videor tagna vid tre vallokaler i Pueblo County, Colorado. Var och en verkade visa samma iögonfallande klädda latinamerikanska man från mitten av 30-talet när de fyllde i valsedlar. I varje instans uppvisade mannen ID till valförrättaren innan de får en valsedel.

”Först visste vi inte att han var illegal och vi gissade hans ras baserat på videon. Han var klädd i en cowboyhatt, en mycket skrikig lila skjorta med knäppning, jeans och gula sneakers. Endast en av videorna var i färg, men det var samma kille, och han var inte särskilt färgkoordinerad. Vi använde ett gångigenkänningsprogram för att bekräfta det, säger vår källa.

Cyber ​​Command, fortsatte han, nådde en ställföreträdare för en Sheriff i Pueblo County, en marinsoldat som hade kämpat i Irak och Afghanistan, och förklarade att de hade anledning att tro att väljarbedrägerier hade ägt rum i hans län. Videon skickades till ställföreträdaren, som beklagade Colorados väljarregistreringslagar – Colorado är ovanligt eftersom det tillåter folk att registrera sig för att rösta dagen för ett val – och sa att länets tunga latinamerikanska befolkning skulle göra det nästan omöjligt att hitta honom. Filmen, konstaterade ställföreträdaren, var för kornig för att kunna fastställa namn och adresser på mannens id-kort sa han till Cyber ​​Command, men han skulle göra sitt bästa för att hjälpa till.

Vice enligt uppgift tog på sig att besöka dagcenter och pensionat onsdag eftermiddag, och av en ren tillfällighet, kom på en Spansktalande man som bär gult i  löparskor värda $100 sneakers. När den suppleant, som kunde konversera på spanska, ifrågasatte honom, då först insisterade han på att han var en amerikansk medborgare ner på hans resa, men slutligen erkände han att han var en ”Guatemalansk flykting” som gick in i USA via Arizona den 25 oktober.

Hans riktiga namn, sade han, var Kappo Hernandez, och att han hade kommit till Amerika för att arbeta, så att han kunde sända pengar till sin familj i Guatemala.

Ställföreträdaren fann på honom tre förfalskade statliga ID kort, vart och ett med ett fiktivt namn – Eduardo Salazar, Jose Lopez och Daniel Garcia – och en riktig adress i Pueblo County. Som hans historia säger, när Hernandez korsade gränsen, träffade han ”vita män i kostym” som lovade honom pengar i utbyte mot en tjänst. ”Männen” ska ha gett honom 500 dollar och en bussbiljett till Colorado efter att ha instruerat honom hur han ska registrera sig för att rösta och vem han ska rösta på – raka linjedemokraterna. De tog ett passfoto av Hernandez och sa åt honom att stanna på Pueblo Rescue Mission, och tillade att han skulle kontaktas dagen efter med ytterligare instruktioner.

”Någon dök upp på uppdraget och överlämnade Hernandez tre förfalskade ID kort. De berättade för honom var han skulle registrera sig och var han skulle rösta. De gav honom $1000 mer och lovade att återvända med ytterligare $2500 efter valdagen,” sa vår källa.

Hernandez berättade för ställföreträdaren att han följt instruktionerna till punkt och pricka men aldrig fått de extra pengar han hade blivit lovad.

Den ställföreträdande, sa vår källa, informerade Pueblo Countys valstyrelse men fick veta att allt han kunde göra var att dokumentera klagomålet.

Cyber ​​Command försöker upptäcka djupet av bedrägeriet i Pueblo County.

”Vi tror inte att det här är en isolerad händelse. Men vi behöver mer bevis för att bevisa att detta är en utbredd, systemisk fråga, säger vår källa.

Pueblo County är för övrigt en del av Colorados 3:e kongressdistrikt, där representanten Lauren Boebert kör ett tätt race mot demokraten Adam Frisch.


Vita Hattarna i Kaos

https://realrawnews.com/2022/11/white-hats-in-turmoil/

Det har hänt förut och det händer igen.

En ny klyfta har öppnats mellan White Hat-ledare som stöder president Donald J. Trump och de som säger att Trumps tid är ute och att Floridas guvernör Ron DeSantis nu representerar den amerikanska konservatismens framtid. Som rapporterats tidigare har officerare under general David H. Bergers befäl upprepade gånger svamlat om vem de ska backa, men hälften beklagade generalens orubbliga stöd för Trump. Och i förra veckan hoppade tre högt uppsatta vita hattar av till Deep State efter mellanvalsstölden.

”Defaitism ligger i luften. Det finns de bland oss ​​som tycker att Deep State är oslagbart, att vi är engagerade i ett oövinnerligt krig, att vi inte har arbetskraft att påverka förändringar, så de hoppar av fartyget och simmar till vad de tror kommer att bli det vinnande laget. Det här är motsatsen till vad vi såg för två år sedan, efter stölden 2020, när officerare och underofficerare högre upp och ner i styrelsen ringde general Berger och sa ”kom med mig i den här kampen.” Det är problematiskt”, säger en källa i general Berger’s till Real Raw News.

Han sade också att bristen på politiskt stöd har tvivel om huruvida Vita Hattarna kan återställa ordningen i Republiken.

”2021 hade vi en symbiotisk koppling till många konservativa lagstiftare. Även om de inte öppet hejade på oss, hjälpte de oss i slutändan. Det stödet har minskat avsevärt, eftersom de verkar frukta att umgänget med oss ​​kommer att förstöra deras politiska karriärer. Och konservativ medias plötsliga hat mot Trump hjälper inte general Bergers sak”, sa vår källa.

Han sa att New York Posts karikatyr av Donald Trump som Humpty Dumpty sittande på en mur gjorde general Berger upprörd men framkallade högljudda skratt från White Hats som anser Trump vara ”skadat gods”. Till och med Newsmax verkar ha vänt sig mot Trump: När Trump-allierade Mike Lindell gick ut för att presentera bevis på valfusk, tystade Newsmax-värden John Ladarola honom och sa att varken han eller Newsmax kunde verifiera påståendena om mellanårsvalsfusk.

”Vi vet inte vad Lindell skulle ha gett dem eftersom han inte fick tala. Men när vi har bevis på bedrägeri delar vi det med de konservativa medierna, och utan undantag vägrade de att sända det, eftersom de är livrädda för The Federal Communications Commission (FCC). Det finns en direkt korrelation mellan sprickan i White Hat-rörelsen och sprickan i det republikanska partiet”, förklarade vår källa.

Splittringen, tillade han, har förstärkts av Trumps upprepade attacker på guvernörerna DeSantis och Youngkin, båda ses som potentiella rivaler i primärvalen 2024.

”Vi vet att Trump är frispråkig och har en historia av att tilldela motståndare nedsättande smeknamn. Tidigare har det fungerat till hans fördel, men känslan just nu är att hans oförsiktiga tillslag gör mer skada än nytta. General Berger har till och med bett honom att tona ner retoriken, men Trump är Trump. Han kommer att göra det han ska göra. Tyvärr har Trumps frispråkighet, i brist på ett bättre ord, fått människor i våra led att tro att han är Deep State och försöker kollapsa rörelsen, säger vår källa.

Men general Berger, tillade han, påminner ständigt sina underordnade om att det var president Donald J. Trump som, innan han lämnade Washington i januari 2021, åberopade upprorslagen från 1807 som gjorde det möjligt för den amerikanska militären att rikta in sig på, arrestera, fängsla och avrätta. Deep Staters vars förrädiska handlingar försvagade nationen.

”Gen. Berger kämpar för att få tillbaka enigheten till White Hats. Läget just nu är tumultartat. Vi utvärderar fortfarande djupet av valfusket, som verkar utbrett. Vi behöver sammanhållning för att en gång för alla slå ner Deep State”, sa han avslutningsvis.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: