Gitmo-nytt 1: Stéphane Bancel ska hängas; eldstrid vid Fed mm.

Måndag, 11/14/2022
Michael Baxter
https://realrawnews.com/2022/11/military-tribunal-convicts-moderna-ceo-stephane-bancel/

U.S. Navy Judge General Advocate’s Corps and Office of Military Commissions hade svårt att hitta tre opartiska paneldeltagare för att höra bevisen mot Modernas vd Stéphane Bancel, för varje intervjuperson kände någon vars liv vaccinet hade krossat – eller dödat. Efter en veckolång sökning valde JAG ut de tre – två manliga marinkårsofficerare och en kvinnlig marinkapten – som uttryckte den minsta dåliga viljan mot Bancel. Icke desto mindre fann de Bancel skyldig till mord fem minuter efter att vice amiral Darse E. Crandall ajournerat JAG:s fall och vädjade till panelen att ge Bancel ett straff som stod i proportion till den skada som hans vacciner hade orsakat världen.

Kanske satte läkemedelsmogulens tenor under ett inledande uttalande tonen för tribunalen. Bancel försvarade sig själv och fördömde tribunalen som en ”olaglig kängurudomstol” och, för att undvika ögonkontakt med panelen, sa han självbelåtet att Modernas Covid-vaccin var kliniskt säkert och effektivt och att han inte kunde hållas ansvarig för ”oavsiktliga skador eller dödsfall” eftersom U.S. Food & Drug Administration (FDA) hade beviljat honom immunitet från åtal i frågor som rör företagets produkter.

”Titta var du är,” sa vice amiral Crandall till honom. ”Tror du verkligen att vi svarar till FDA?”

”Verkar det här säkert och effektivt för dig?” han fortsatte. Han projicerade på en stor TV bilden av en död soldat som hade skyndat för att få sitt stick efter försvarsminister Lloyd Austins påbud om att alla militärer ska bli knivskurna eller utsättas för disciplinära åtgärder. Soldatens ögon hade spruckit som en genomborrad ballong, sedan dog han av hjärtstillestånd.

”Detta hände 29 timmar efter att han fick det första skottet,” sa vice amiral Crandall. ”Han var 19 år gammal, frisk och vältränad och redo att tjäna sitt land. Ditt vaccin tog allt det här ifrån honom.”

Han visade sedan kopior av soldatens medicinska utvärdering och Army Combat Fitness Test (ACFT) poäng; soldaten hade klarat sig med förträfflighet och fick 580 av maximalt 600 poäng, vilket visade att han var vid överlägsen hälsa.

Med en uttalad fransk accent invände Bancel häftigt: ”Detta bevisar ingenting. Hur många vacciner ger du dina soldater när de tar värvning? Jag vet svaret – sex. Hur kan du säga att en av dessa inte skadade honom? Kanske hade ett underliggande medicinskt tillstånd som din screening inte fångade. Och vi har inte sett några bevis för att någon uppvisar allvarliga biverkningar efter att ha fått en enda inokulering…”

”— Är det att antyda att du har materiella bevis på biverkningar efter efterföljande vaccinationer, som varken du eller Moderna har delat offentligt”, avbröt vice amiral Crandall honom.

”Snälla lägg inte orden i min mun. Jag sa inget sådant”, sa Bancel. ”Du hänger upp ditt fall på döden på en amerikansk soldat. Detta är hela sanningen.”

”Jag håller precis på att bli uppvärmd, fånge Bancel,” skämtade vice amiral Crandall.

Han hade i sina händer en bunt papper som, han sa, innehöll namnen på 70 tjänstemän som antingen dött eller skadats utöver förmågan att tjänstgöra i Försvarsmakten inom 14 dagar efter att de hade fått en första eller andra Moderna-vaccination. Många utvecklade myokardit och hypertoni i steg 4. Vissa drabbades av obotlig cerebral pares (hjärnhinneinflammation, red.anm). En förlorade allt blodflöde till sina nedre extremiteter och fick sina ben amputerade. En handfull lever nu med kroniska neuropatier. Trettiotvå dog.

Han bad panelen att granska dokumenten, samtidigt som han fortsatte att verbalt döda Bancel.

”Hade vi haft tid, fånge Bancel, skulle den här kommissionen kunnat granska bevis som åtalar dig för tusen och åter tusentals och tusentals fall av vårdslösa mord, alla civila offer, men vi har inte tid för det. Vi har andra fiskar att steka. Låt mig ställa en fråga till dig: Varför har du, fånge Bancel, inte vaccinerat dig?”

Vice amiral Crandall sa att en marinsköterska hade tagit blodprov på Bancels blod kort efter att han anlände till Guantanamo Bay. Blodresultatet infördes på ett kort innehållande fusionsproteiner som detekterar Covid-19-antikroppar.

Executive OfficerHan kallade till vittnesbåset kapten Richard G. Zeber, (bilden) direktör för U.S. Naval Hospital Guantanamo Bay, uppgav hans namn, rang och meriter för protokollet. Kapten Zeber har en kandidatexamen i biologi och en doktorsexamen i optometri. Hans personliga dekorationer inkluderar Legion of Merit, Defense Meritorious Service Medal, Meritorious Service Medal, Navy Commendation, Navy Achievement och Good Conduct-medaljer.

När han listade hans prestationer, hoppade Bancel plötsligt upp på fötterna och ropade: ”Den här mannen är en ögonläkare. Han är inte virolog, inte immunolog. Han är inkompetent att kommentera vaccinet.”

”Du kan hålla tillbaka dig själv, fånge Bancel, annars gör vi det åt dig”, varnade vice amiral Crandall.

”Kapten Zeber, eller läkare om du föredrar det, kan du med säkerhet säga att Mr. Bancel här aldrig tog en Covid-vaccination?”

Läkaren svarade att inget test är 100 % avgörande, men att han var 98 % säker på att Bancel var ovaccinerad, baserat på frånvaron av antikroppar i hans blod.

”Jag är förvirrad här, fånge Bancel, och du kanske kan hjälpa mig; om din vetenskap är så ofelbar, om ditt vaccin är så säkert och effektivt att du har rekommenderat det till tiotals miljoner människor över hela världen, hur kommer det sig att du, sir, inte har tagit det själv?” frågade vice amiral Crandall.

”Jag kommer inte att svara på den frågan,” sa Bancel rakt av.

”Mycket bra”, svarade vice amiral Crandall och riktade sin uppmärksamhet mot kapten Zeber. ”Dr. Zeber, har du noggrant granskat de medicinska rapporterna som presenteras här i dag?”

Kapten Zeber svarade jakande.

”Dr. Zeber, fokuserar bara på de dödsfall som ges här idag, enligt din professionella åsikt, vad är oddsen för att 32 tjänstemän, män och kvinnor, mellan 18-25 år gamla, ska dö inom två veckor efter att de blivit vaccinerade, med alla dödsfall som inträffar i en tidsperiod på 90 dagar?” frågade vice amiral Crandall honom.

”Det är en statistisk osannolikhet,” sa kapten Zeber. ”Du har bättre odds att vinna på Powerball, bli träffad av blixten eller bli uppäten av en haj än att bevittna denna tragedi. Om man inte bara tar hänsyn till dödsfallen utan även till skadorna, är oddsen för att så många tjänstemän skulle bli sjuka eller omkomma, om de inte tagit vaccinet, flera hundra miljoner på en, förklarade kapten Zeber.

”Och kan du dra en slutsats utifrån din bedömning?” sa vice amiral Crandall.

”Jag kan. Att det finns ett otvetydigt orsakssamband mellan vaccinet och dödsfallen. Storleken på blodproppar som hittats hos den avlidne liknar ingenting som medicinsk vetenskap har sett tidigare, säger kapten Zeber.

Vice amiral Crandall ursäktade vittnet och hävdade sedan för panelen att Bancel, som Modernas VD, måste ha haft full kännedom om blodproppsskottets skadliga effekter men dolt dessa uppgifter för att maximera vinsten. Modernas Covid-skott gjorde Bancel till en mångmiljardär.

”Jag hoppas innerligt att du inte kommer att få spendera dem,” sa vice amiral Crandall till Bancel.

Panelen gav sin dom och höll Bancel ansvarig för dödsfallen och skadorna, och föreslog att han skulle hängas för att sona för sina brott mot mänskligheten.

Efter att ha hört panelens beslut utbrast en rasande Bancel och reste sig upp från sin plats och började skaka sina handleder med handfängsel i luften. ”Hur kan du göra det här? Jag är en affärsman. Jag har två barn -”

”—Låt oss hoppas att du inte vaccinerade dem,” inflikade vice amiral Crandall. ”Denna kommission har ajournerat.”

Bancel planeras att hängas den 18 november på GITMO.


Eldstrid vid Federal Reserve

Medan de flesta amerikaner satt som fastklistrade vid tv-apparaterna och elektroniska apparater på kvällen den 8 november, ägde en svidande eldstrid rum mellan amerikanska marinsoldater ägnade åt att återställa ordningen i republiken och federala agenter lojala mot den kriminella Biden-regimen vid Federal Reserves högkvarter i Washington DC, med marinsoldaterna som led ett förkrossande nederlag, kan Real Raw News nu rapportera om.

Även om RRN inte nöjer sig med att lyfta fram White Hat-förluster, har vi en skyldighet att rapportera dem, precis som vi gör deras triumfer.

På morgonen den 8 november gav general David H. Berger grönt ljus för en operation för att ta kontrollen över Federal Reserve efter att ha fått veta att den kriminella Biden-regimen var i färd med att stödja byggnadens säkerhet med en 10 tum tjock omkretsmur (25 cm) för att förhindra omvärlden från att upptäcka att brottslingarna innanför präglade miljarder och åter miljarder dollar – fiat-valuta utan uppbackning av guld – menade att nå den ukrainske presidenten Volodymyr Zelensky.

Källor inom general Bergers kontor berättade för RRN att generalen talade med både president Trump och Trumps rådgivare innan han beordrade razzian. Konsensus, tillade han, var att Fed skulle vara mörk och mestadels tom på grund av att det var valdagen, med endast en liten kontingent av finansagenter som vaktar den sex våningar höga stålbalksstrukturen.

General Berger, tillade källor, handplockade två Marine Scout-Sniper-plutoner bestående av 24 män till att utföra uppdraget, vars mål inkluderade att övervaka byggnaden, eliminera eller underkuva oppositionen och förstöra gravyr- och tryckmaskinerna. Marinsoldaterna anlände till Fed ungefär klockan 01.00 och utnyttjade en lucka i muren som fortfarande var under uppbyggnad. Medan krypskyttar övervakade, närmade sig de andra marinsoldaterna smygande ytterdörrarna – sedan bröt helvetet loss.

Financial Bazookas Revealed - Market Strategists Believe the Fed Will  Purchase Stocks Soon – Finance Bitcoin News

Dörrarna slogs upp och finansagenter utrustade med NVG (mörkerseende kikare, red.anm) och beväpnade med automatgevär släppte loss en skur av kulor mot marinsoldaterna, träffade och dödade fyra marinsoldater när de försökte rusa fram genom dörrarna. Marinens krypskyttar besvarade elden och dödade tre finansagenter, medan marinsoldaterna på gården dök efter skydd och sköt in i

Airsoft.nu – Butiker » M27 kampanj på Frysen Airsoft

dörröppningen med sina egna M27-gevär. Ytterligare tre marinsoldater slogs ner när de rörde sig för att flankera dörrarna, och sedan dök IRS krypskyttar upp i fönstren på den övre nivån och riktade mot den allmänna riktningen för de marina krypskyttarna. En IRS-prickskytt fick ett huvudskott och fälldes, men marinsoldaterna insåg snabbt att de var överbemannade och de andra var bättre bemannade när strålkastare lyste upp på utsidan och en röst ekade: ”Ni har gått in i en fälla och är täckt från en upphöjd position. Släpp dina vapen och ge upp. Vi är fler än 20 på 1.”

It’s Official: The Federal Reserve Just Shot its Bazooka – And Failed

Marinen började en taktisk reträtt och lade ner en dämpande eldstrid när de drog sig tillbaka två och två genom gapet i väggen varifrån de kom. Marinens krypskyttar störtade in genom fönstren och dörröppningen medan männen på marken undvek en hagelstorm av skottlossning. En annan marinsoldat sårades under utträdet, och de återstående marinsoldaterna klarade sig oskadda.

”Detta var en förlust”, sa en källa på general Bergers kontor senare till Real Raw News. ”De visste uppenbarligen att vi skulle komma; vi vet inte hur. Det stället är platsen där de trycker pengar och skickar dem utomlands. Vi ämnade att stoppa det. Saken är värre nu, men vi kommer att finna ett sätt.”Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: