Ett spiondrama som kan få konsekvenser…

https://etidning.sydsvenskan.se/p/sydsvenskan-malmo/2022-11-15/r/2/2-3/2790/739703

Malmö 15-11-2022

Till Heidi Avellan, politisk chefredaktör Sydsvenskan

Oavsett om det är du Heidi eller någon annan på ledarredaktionen som skrivit denna huvudledare så är det ytterligare ett flagrant exempel på tidningens enfaldiga  försök att dölja sanningen för sina läsare.

Än mera enfaldigt är det när det sen visar sig att två journalister, Olle Lönnaeus och Erik Magnusson, på tidningen på sidorna 6 och 7 avslöjar  sådant som ledarredaktionen inte skriver om.

På ledarsidan står varken namnet eller födelseland på dom två spionmisstänkta bröderna som ju heter Peyman Kia samt Payam Kia och där båda är födda i Iran.

I texten på ledarsidan kan man läsa att åtal väcktes mot dom två svenska bröderna i förra veckan.

Vadå svenska bröder? Det är två Iranska bröder! Jag har aldrig hört talas om svenska bröder som lystrar till förnamn som Peyman och Payam. Hur kan du få dessa till att bli svenskar och vad är ditt syfte med att ännu en gång förvanska sanningen när det gäller invandrarkriminalitet?

Jag själv har bott i Sverige i ca 67 år och kom hit som fyraåring från Ungern 1956 och jag kommer aldrig att räkna mig som etnisk svensk. Jag är född som ungrare och kommer att dö som ungrare oavsett var jag än bor.

Att jag sedan har svenska värderingar är en annan sak.

Lika lite som jag är dom här två bröderna svenskar. Dom är och förblir iranier och inget annat. Att kalla dom för svenska bröder är helt missvisande och i detta fallet inte något annat än en lögn.

Vidare kan man i texten på ledarsidan läsa följande fråga : Vad får någon att sälja ut sitt land och sitt folk?

Bröderna har varken sålt ut sitt folk eller sitt land. Dom har sålt ut Sverige och det svenska folket.

Deras land är i grunden Iran och det iranska folket är på samma grund deras folk.

Just för att dom inte är svenskar och därför tydligen i detta fallet saknar all respekt och solidaritet med Sverige och det svenska folket har gjort att dom har begått detta simpla och själviska brottet.

För dessa båda icke svenska bröder var det viktigare att kunna sätta in miljontals kronor på moderns konto samt att bygga en pool för 700 000 kr och att kunna åka på en flashig semester till Kanada med familj vilket står att läsa i Lönnaes och Magnussons artikel i tidningen. Snacka om Judaspengar!

Dom två icke svenska bröderna valde i varje fall rätt land att sälja ut till ryssarna. Hade dom begått brottet hemma i Iran så hade dom ganska omgående dinglat i närmaste lyktstolpe eller varit ca 30 cm kortare.

Detta fallet visar med all önskvärd tydlighet på ännu en beklämmande sanning. Nämligen att svensken är otroligt naiv och godtrogen för hur kan man släppa in två dylika figurer som kommer från ett muslimskt land som just Iran och där man inte har någon som helst samhörighet och solidaritetskänsla med dom otrogna kristna hundarna här i Europa så att dom kan avslöja försvarshemligheter i den omfattning dom gjort.

Detta förfarande tror jag knappast hade kunnat ske i ett annat land. Dom här två borde möjligtvis ha släppts in bakom ratten i en taxi eller möjligtvis fått syssla med att knåda pizzadeg på en pizzeria.

Sandor HeroldKategorier:Media, Svensk politik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: