Octagon-gruppen i Schweiz bönfaller om fred efter Evelyn de Rothschilds död

2022-11-14

Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/

KS = Khazariska maffian
DS = Deep state


Den khazariska maffian, med huvudkontor i Zug, Schweiz, försöker förhandla fram ett fredsavtal med resten av världen när deras toppman Evelyn de Rothschild dör och deras imperium kollapsar. Som en del av detta har Octagon-gruppen, chefen för Interpol, den nye kinesiske kejsaren och en grupp schweiziska miljardärer (som kontrollerar området kring Genèvesjön), bett White Dragon Society (WDS) om att skicka en representant till Schweiz. Situationen har till och med nått den punkt där ryska män i svart, som har att göra med paranormala enheter, har tagit ett steg (mer om detta senare).

Dock varnade drottning Elizabeth II, innan mordet på henne, för att man skulle åka till Schweiz eftersom ”det var en fälla.” Mossad-källor håller med. Så just nu har WDS beslutat att vänta på att den gamla schweiziskt-styrda Khazariska-maffiakontrollerade ”nya världsordningen” ska kollapsa.

Denna kollaps sker nu i en accelererande takt, särskilt med den pågående implosionen av USA.

Veckans G20-möte på Bali, Indonesien, kan bli den sista uppvisningen av kontroll från KM som kommer att försöka framställa Ryssland som ”isolerat”, när det i själva verket är motsatsen: USA har blivit till världens åtlöje .

Rysslands utrikesminister Sergei Lavrov, som precis anlänt till Bali, säger

Situationen i världen är fortfarande mycket spänd på grund av ”entrådiga försök från den USA-ledda västalliansen att avvärja den fullständiga förlusten av deras globala ledarskap i ett hopp om att fortsätta kunna lösa sina problem på bekostnad av andra medlemmar av det internationella samfundet . Detta är målet för det nykoloniala konceptet om den regelbaserade världsordningen som amerikanerna och deras allierade framskrider med.” Han tillade sedan att ”den överväldigande majoriteten av länder” inte stöder denna agenda. https://tass.com/politics/1533715

Det viktigaste är att Tyskland och EU har brutit med det KM-kontrollerade USA och gjort en överenskommelse med Ryssland. Det har nu bekräftats av den ryske försvarsministern Sergey Shoigu som beordrade sina trupper till den ryska sidan av floden Dnepr.

Russian defense chief orders troop withdrawal behind Dnieper

Russian Defense Minister Sergey Shoigu Vadim Savitsky/Russian Defence Ministry Press Service/TASSRysslands försvarsminister Sergey Shoigu

Som den ryska nyhetsbyrån Tass noterar:

”Tyskland har för avsikt att förbättra relationerna med Ryssland och Kina, trots USA:s invändningar…Låt oss inte glömma att Nederländerna lyfte sanktionerna mot Ryssland… USA har inte makten att införa världsordningen och införa nya regler.”

https://tass.com/world/1534745

Vid denna tidpunkt har KM-kontrollnätet reducerats till Kanada, USA, Ukraina och Schweiz.

Även detta kommer inte att vara länge eftersom det KM-ockuperade USA kollapsar både politiskt och ekonomiskt. Det faktum att de säger att de inte kan ta reda på vem som vann mellanårsvalet den 8 november förrän i december eller längre fram illustrerar den politiska förlamningen. Det är därför ”Valtjänstemännen i Arizona är beredda att arbeta under Thanksgiving och eventuellt även under julen”.

Här är fler bilder relaterade till denna fars. Inspelade bedrägerier.

Även om Rockefellers kan hålla på med sin Biden-clownshow lite längre, kommer den pågående amerikanska ekonomiska kollapsen att slå ner allt snarare än senare.

Till exempel visar artikeln som länkas nedan till de 11 senaste tecken på denna kollaps.

11 Signs That Economic Activity Is Plunging Off A Cliff

Även Silicon Valley drabbas nu. Bara under den senaste veckan har 20 000 människor fått sparken. Twitter, Facebook (Meta), Stripe, Salesforce etc. har dumpat personal och platser som Amazon och Google är nära i hälarna.

https://www.msn.com/en-us/money/companies/layoff-spree-in-silicon-valley-spells-end-of-an-era-for-big-tech/ar-AA141ImI

Detta är bara början på smärtan eftersom USA:s standard den 14 oktober innebär att importen av olja från Mellanöstern och godsaker från Asien håller på att ta slut. Det är därför tomma containerfartyg återkallas från USA till någon annanstans.

Sea-Intelligence reports rapid ramp-up in Transpacific blank sailings

Och som ett resultat av detta har bristen på dagligvaror börjat på allvar.

https://beforeitsnews.com/economy/2022/11/20-items-that-are-impossible-to-find-at-grocery-stores-right-now-epic-economist-3072437.html

Sir Evelyn de Rothschild, financier who prudently led the family merchant  bank and bred champion racehorses – obituary

Ännu viktigare, enligt MI6, var Evelyn de Rothschilds (bilden) död förmodligen kopplad till stress från att familjen hade förlorat kontrollen över de finansiella tryckpressarna som höll hela USA/Ukraina skräckshowen igång.

Sam Bankman-Fried's Net Worth - How Rich is the Co-Founder of FTX crypto  exchange?

Det är av ingen slump att hans död följdes av kollapsen av Sam Bankman-Frieds FTX och hans hedgefond, Alameda Research. Detta var en gigantisk penningtvättsoperation som tog över de 100 miljarder dollar som utlovats till Ukraina och för att skicka dem tillbaka för att finansiera valstölden i USA, säger Mossad-källor.

Devex.com

https://nymag.com/intelligencer/2022/11/it-was-all-a-game-for-sam-bankman-fried.html

”Denna FTX-situation kan vara halmstrået som krossar det finansiella systemet och Fake Biden-cirkusshowen”, noterar källorna.

I slutändan kommer denna implosion förmodligen att förstöra hela Davos World Economic tragi/komedi som denna tweet noterar:

”Kära Davos elite och @wef: det verkar som att du av misstag har raderat din FTX Partner-webbplats. Tur för dig att vi hittade den i internetarkivet”

Kolla nu in bilderna på Sam med sina kompisar Bill Clinton och Tony Blair.”

Med denna centralbanks fiat-penningtvättsoperation stängd, är det inte konstigt att WDS fick en uppsjö av samtal från Schweiz i förra veckan.

Men in Black 3's suits: the latest spin on well-laundered folklore | Men in  Black III | The Guardian

Det är här de ryska männen i svart kommer in i bilden. Som en FSB-källa förklarar
”I Ryssland har vi en grupp ex-KGB-generaler som organiserade ett ‘globalt säkerhetsråd’ som identifierade något de kallar en ‘global spåman.” Generalerna är inte säkra på vad det är, men något, ”kanske en AI eller kanske en grupp främmande utomjordingar som lever längre än 500 år och kan förutsäga framtida händelser och sätta in dem i filmer, TV-program etc.”, noterar FSB-källan.

Detta är intressant eftersom CIA- och Mossad-källor också har noterat detta prediktiva programmeringsfenomen i program som Simpsons. 

Det är därför ryssarna föreslår en allians med de västerländska vita hattarna för att skapa ett konkurrerande prediktivt system som visar bättre framtidsscenarier än de mestadels dystopiska som nu presenteras.

De ryska och västerländska vita hattarna noterar också att denna framtida kontrollmekanism i allt högre grad förlitar sig på avatarer.

Till exempel tror MI6-källor att den riktiga Donald Trump dog den 10 oktober 1989. Men på grund av rollen som Trump hade som manus att spela ersattes han med en Avatar. Det var därför Ivana Trump skilde sig från honom efter kraschen och fick vårdnaden om barnen. Men läsare som nyligen har träffat Donald Trump skulle kontra med att han är den riktiga mannen. Hur som helst, ersättandet av den riktiga mannen med en avatar för att spela en roll för att manipulera historien är av samma anledning som Vladimir Putins och Nelson Mandelas fruar skilde sig efter att de riktiga männen ersatts av skådespelare, är källorna överens om.

https://www.reformation.org/trump-britannia-connection.html

President George H.W. Bush once vomited in the Japanese premier's lap.

https://fb.watch/gO8rWiR-we/

Den kanske konstigaste bekräftelsen kom när George Bush Sr dödades framför TV-kamerorna när han åt middag med premiärminister Kiichi Miyazawa bara för att magiskt dyka upp som en yngre dito efter att ha hamnat under bordet.

I vilket fall som helst är den nuvarande ”Trump” planerad att tillkännage någon vid Mar A Lago den 15 november. ”Det här handlar inte om att han kandiderar till presidentvalet 2024. (Enligt min ödmjuka åsikt) känner jag att något viktigare kommer ner för bergstoppen”, säger en Mossad-källa.

”Nu har vi Avatarerna som kommer ut direkt efter Trumps tillkännagivande. Du kan inte hitta på detta. KM satanistiska kabbal drar ut allt de har. George W. Bush och Barack Obama kommer att hålla rygg mot rygg ”desinformationskonferenser” efter Trumps ”stora tillkännagivande” på tisdagen – men arrangörerna säger att det inte var planerat”, fortsätter källan.

Former Presidents George W. Bush and Barack Obama are hosting back-to-back conferences about disinformation next week. Bush, 76, will host his The Struggle for Freedom conference in Dallas on November 16 and will be talking to Ukrainian President Volodymyr Zelensky Obama's democracy conference will be held in New York City on the 17th and he will be sitting down with the 14th Vice President of the Philippines, Leni Robredo, along with several journalists, a Columbia dean, and an environmental activist

https://www.dailymail.co.uk/news/article-11421287/Bush-Obama-hold-disinformation-conferences-following-Trumps-big-announcement.html

Oavsett vad, verkar det som om många evenemang inte längre går som manuset.

Här är ett exempel från Kanada. Se avataren KM Chrystia Nazi Freeland. Detta är inte den ursprungliga Freeland. Lyssna på hur långsamt hon pratar. Hon påminner

”Jag är en mycket privilegierad person, precis som andra federala (s)valda ledare. Umm, jag får en riktigt betydande lön och jag vet att det sätter mig i en väldigt privilegierad position. Människor som kämpar i Kanada är inte som jag – de är inte federalt [s]valda politiker, som jag.”

Chrystia Freeland är en ukrainare vars farfar Mykhailo Khomiak arbetade för Goebbels som chefredaktör för en nazistisk tidning i Ukraina. Hon marscherade med den ukrainska nazistorganisationen Right Sector. Hon sitter i WEF:s styrelse tillsammans med Klaus Schwab. USA godkände henne att leda NATO.

Klaus Schwabs dröm om ”fjärde industriella revolutionen” vilket låter väldigt mycket likt det Fjärde riket med barnbarnet till en ledande nazistfigur och förespråkare för den stora återställningen med ansvar för NATO.

Chrystia Freeland var personligen ansvarig för att beordra övervakning och frysning av bankkonton för alla kanadensiska lastbilschaufförer som deltog i Freedom Convoy i början av 2022 och deras supportrar. Och om det inte räcker är hon också CGI George Soros personliga biografitecknare.

Kanadensarna har fått nog. Till exempel, Danielle Smith, premiärministern för Alberta hade detta att säga om varför hennes provins inte tog emot pandemi- och vaccinbeställningar från Klaus Schwab Rothschild:

”Personen som du nämner (Klaus Schwab) Jag tror inte att han är en läkare, jag tror inte att han är en sjuksköterska och jag tror inte att han är en sjukvårdare och jag tror inte att han är en professionell hälsovårdare. . Jag antar att jag tycker att det är osmakligt när miljardärer skryter om hur mycket kontroll de har över politiska ledare som [Klaus Schwab] har och jag tycker att det är stötande att de människor som borde leda regeringen är de som röstar på dem.”

När hon blev tillfrågad om WEF sa hon:

”Jag är inte en ung global ledare för morgondagen, jag har aldrig varit på ett av deras evenemang och jag tittar på [kanadensisk oppositionsledare] Pierre Polivier som säger att han inte tänker gå till deras evenemang och att han tänker inte ha sina ministrar involverade i dem heller och jag har samma åsikt.”

Provinserna Manitoba, Saskatchewan, Alberta, New Brunswick och Quebec tillsammans med Yukon-territoriet gör redan uppror mot Ottawa.

Medborgare har också börjat bekämpa vaccintyranni.

Quebec National Guard: Beware of these fake cops

Quebec National Guard: Beware of these fake cops

Sedan ser du den här pro-Trudeau-advokaten kollapsa när han förhör ett vittne vid den senaste nödlagskommissionen för allmän ordning.

Titta nu vad som står på framsidan av en australiensisk tidning: Biden barnporr. Sanningen är ute ur påsen. Man ska inte lägga in den igen.

Sådant här händer över hela världen. I Brasilien förklarade president Jair Bolsonaro krigslagstiftning efter försöket till valstöld där. Militära arresteringsorder utfärdas nu för den högsta federala domstolen, den högsta valdomstolen och den nationella kongressen. Den brasilianska civila regeringen har avstängts tills krissituationen har lösts.

Inte konstigt att den KM-kontrollerade företagspressen undviker ämnet Brasilien.

Detta har spridit sig till Peru också där ett folkligt uppror mot regeringen inte rapporteras.

En liknande situation finns i Israel där det gjordes ett försök att förvandla det landet till en teokrati som drivs av Benyamin Netanyahu. En Mossad-källa säger att ”valet fortfarande inte är stabilt. Det finns ett stort motstånd från det verkliga hebreiska folket. Icke-sionisterna vill inte ha något med honom att göra annat än att se honom i fängelse eller ännu värre.”

”Detta är ett sista försök av KM att behålla Avataren Bibi i en omgång till.”, säger en annan Mossad-källa. Som ett varningsskott till KM förstördes Dimonas kärnvapenfabrik (bilden) i Israel, för att säkerställa att KM Sampson-alternativet neutraliserades, tillägger källan. Därför är det ingen överraskning att Israel också har fallit från företagsnyheterna. Det ser ut som att judarna där är på väg att befrias.

Den stora frågan är när själva FN kommer att tas bort från KM-kontrollen. Just nu försöker de iscensätta en fars utformad för att låta dem stjäla pengar från Ryssland för att hålla igång deras show lite längre.

https://tass.com/politics/1535971

Som Rysslands FN-sändebud noterar ”Jag önskar att våra västerländska kollegor visar sin fullständiga trohet mot principer och visar beredskap att återbetala den skada som åsamkats utvecklingsländerna under århundraden av deras koloniala politik, slaveri och rån av deras naturresurser. Låt vara hundratals aggressioner och intrång.”

Vi hör från chefen för Interpol och andra källor att det kommer att finnas Nürnberg-liknande domstolar relaterade till covid- och vaccinbrotten som slutligen kommer att avsluta KM.

Anna Von Reitz - YouTube

Här, som domare Anna von Reitz (bilden) noterar: här är grupperna som ursäktades från att ta Jabs:

1. Alla kongressmedlemmar och alla deras anställda.

2. All Vita husets personal och deras familjer.

3. Alla Pfizer-chefer och deras familjer och deras anställda.

4. Alla Moderna-chefer och deras familjer och deras anställda.

5. Alla Johnson & Johnsons chefer och deras familjer och anställda.

6. Alla chefer för CDC, INC. och deras familjer och anställda.

7. Alla FDA, INC-chefer och deras familjer och anställda.

8. Åtta miljoner kinesiska utbytesstudenter.

9. Sex miljoner illegala invandrare.

10. Alla hemlösa människor som spökar på våra gator.

Vi har också tydliga bevis för att Covid var ett misslyckat massmordsförsök

https://rumble.com/v1scqsw-australiaone-party-australiaone-update.-interview-with-dr-bryan-ardis-and-r.html

Detta kommer inte att förbli ostraffat och kommer säkert att fälla KM.

Slutet för KM-väldet kan dock mycket väl utlösa händelser långt utöver de vanliga parametrarna vi är vana vid. Här är några av bevisen på detta:

Konstiga inspelningar från Eufrat

Bevis på att slagsmål verkligen händer i DUMBS

https://www.military.com/daily-news/2018/06/24/army-spending-half-billion-train-troops-fight-underground.html

Ironhawk Troop raids a tunnel complex during training at West Fort Hood. This was part of a larger training operation that included recon missions, an air movement and live-fire. (US Army photo/Erick Warren)

Actions at security halts. (Image: US Army)

Squad order of movement (subterranean) (Image: US Army)

En UAP över Lake Wheeler, Saskatchewan-regionen, Kanada

En UFO-drönare inspelad 10 dagar efter Fukushima-incidenten i Japan 2011

En amerikansk rymdstyrka Chevron under flygning

Logotypen för US Space Force

En amerikansk rymdstyrka Chevron på marken

Chevrons, är enligt våra Secret Space Force-källor, baserade på Antarktis och Thule, Grönland.

Icke desto mindre, tills vi kan åka i dessa farkoster själva, istället för att vänta på att rymdstyrkan ska komma till undsättning, måste vi fortsätta bekämpa fienden som vi kan se.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: