Remissrunda om NATO-medlemskap – lämna in er egen remiss

Socialdemokraterna måste besinna sig om Nato - Landets Fria
2022-11-13
Hej!
Jag skickar detta material till några adresser, då jag inte har en färdig sändlista. Tacksam om ni sprid detta meddelande vidare. Det finns säkert fler som vill tillvara på chansen att säga sin sak i NATO-frågan, så missa inte det. Den 16 november är slutdatum.
Svenska Freds har skrivit ihop en remiss som man kan ladda ner och skriva under om man håller med deras syn på saken, eller så kan man skriva en egen
Regeringen har gått ut med en remissrunda gällande NATO-medlemskap till en lång rad myndigheter och instanser. https://www.regeringen.se/4a80af/contentassets/cae7491c2ef84def8347c85d419ce5fa/remissinstanser-for-sveriges-medlemskap-i-nato-ds-2022_24-.pdf
Vi har startat en grupp Fredsmarschen på Facebook som en plattform för dra upp riktlinjerna för en Fredsmarsch med anledning av NATO-ansökan och starka påtryckningar från USA/NATO att placera kärnvapen i Sverige. ÖB ansåg ju att vi bör stå öppna för det. Gruppen registrerades igår.
/Mvh Solveig SilverinKategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: