Militären hittar bevis på valfusk mitt i den röda fiaskovågen

Den projicerade röda vågen som skulle ha gett republikanska lagstiftare en avgörande kontroll över både kammaren och senaten var lite mer än en stillastående, algfylld pöl.

Republikanerna hoppades kunna hålla sina egna och vända nyckelsätena i slagfältsstater som Arizona, Georgia och Nevada, och privat hoppades de på att fånga några husplatser i de historiskt blå delstaterna Rhode Island och Connecticut. Men vinsterna de hade eftersträvat förverkligades aldrig, även om platserna fortfarande hänger i balans, fyra i senaten och 65 i kammaren från onsdagsmorgonen.

När klockan slog midnatt var republikanska lagstiftare, analytiker och finansiärer fördjupade i konferens- och Zoom-samtal som försökte ta reda på vad som hade gått så fel – och det fanns gott om fingervisningar, mycket av det riktade sig rakt mot president Trump, som en dag innan vacklade på gränsen till att tillkännage att han ställer upp 2024 men höll det tillbaka efter råd från Rudy Giuliani: ”Om du tillkännager nu, och mellanperioderna går åt sidan, kommer du att få skulden”, sa veteranborgmästaren till Trump.

Klockan 02.00 tröstade senator Lindsey Graham och husets minoritetsledare Kevin McCarthy varandra och beklagade vad Graham kallade för ”en kolossal katastrof” och ger Trump skulden för republikanernas undermåliga prestationer. De var överens om att Trumps godkännande av kändisläkaren Mehmet Oz och fotbollshjälten Hershel Walker var ett förebud om undergång. ”Det är Trumps fel. Vi har ett Trump-problem”, sa Graham. Även om de kritiserade Trump, gav de mycket beröm till Floridas guvernör Ron DeSantis, som decimerade utmanaren Charlie Crist i en jordskredsseger som visade sig vara en folkomröstning om den kriminella regimens Covid-politik och uppvaknade agenda. Stående bredvid sin underbara fru Cassie höll DeSantis ett passionerat segertal och berättade för Floridianer och nationen att ”Florida är där de uppvaknade går för att dö.”

När medborgare och politiker ängsligt granskade resultaten, så gjorde uppdelningen av den amerikanska militären White Hat det också. Vid U.S. Army Cyber ​​Commands högkvarter i Fort Gordon, Georgia, började cybersäkerhetsanalytiker märka valoegentligheter tidigt på dagen. Ungefär 35 % av rösttabulatorerna – elektroniska enheter där röstsedlar matas in och räknas – upplevde man vad Maricopa Countys valavdelning kallade en ”teknisk hicka”, som höll i sig i flera timmar. Utan att valförrättarna visste om det, hade White Hats hemliga stövlar på marken samtidigt som ”felet” tvingade väljarna att lägga sina röstsedlar någon annanstans eller att helt avstå från att rösta. Minst en maskin hade aktivt Wi-Fi och var ansluten till internet, sa en Cyber ​​Command-källa till RRN.

”Tabulatorer som markerar valsedlar bör inte vara Wi-Fi-kompatibla. Det gör dem mottagliga för manipulering och intrång utifrån”, säger han.

Cyber ​​Command, tillade han, har ”fått tag i” en komprometterad maskin och utvärderar nu ”misstänkta” anslutningsloggar.

Cyber ​​Command analyserar också en video som påstås visa en valarbetare från Maricopa County som manipulerar en hög med valsedlar.

Arizona är en härd som är full av valfusk. På andra ställen i Maricopa County fick väljare som försökte rösta på platser med fungerande maskiner av valarbetare höra att om de hade kommit för att rösta (varför skulle de annars vara där?) kunde de bara rösta på demokrater eftersom inga republikanska tjänstemän fanns i lokalerna. De blev antingen tillsagda att komma tillbaka senare eller att rösta någon annanstans.

”Vi har hört om ett 50-tal sådana rapporter,” sa vår källa. ”Vi jobbar på att verifiera dem.”

Trots bedrägeriet i Arizona förväntas republikanen Kari Lake vinna guvernörsvalet.

Arizona var inte den enda delstaten som var utsatt för valfusk. Enligt vår källa har White Hats nu en ”postpåse full av oräknade röstsedlar” som någon hade deponerat i ett dräneringsdike i Baker County, Georgia. Baker är ett republikanskt fäste.

”Det är mycket som händer nu som inte träffar ögat. Vi kommer att undersöka alla anklagelser om bedrägeri medan vi inväntar resultatet. Jag kan berätta det här; om vi beslutar att ett bedrägeri har skett, förändrar det resultatet av detta val, och åtgärder kommer att vidtas, säger vår källa.


Vita hattarna ser avhopp efter nedslående mellanårsval

https://realrawnews.com/2022/11/white-hats-see-defections-following-disappointing-midterms/

Tre högt uppsatta militära officerare som hade avsagt sig den kriminella Biden-regimen till förmån för att stå vid marinkårens general David H. Bergers sida och Constitutionalist faction of the U.S. Armed Forces av USA:s väpnade styrkor gjorde en omvälvning efter att en republikansk röd våg inte förverkligades, berättade en källa på generalens kontor för Real Raw News.

A Conversation with General Lori Robinson - YouTube US Space Force General Warns China Is Advancing Space Capabilities at Twice  the Speed of US

File:Joey B. Dodgen (2).jpg - Wikimedia Commons
Joey B. Dodgen

På onsdagsmorgonen fick general Berger mejl eller textmeddelanden från följande officerare: USAF Generallöjtnant Lori Jean Robinson, vice befälhavare, Langley Air Force Base; General David D. Thompson, vice chef för rymdoperationer, USA:s rymdstyrka; och U.S. Navy Amiral Joey B. Dodgen, befälhavare, Navy Reserve Forces Command, Norfolk, Virginia.

Den senare skrev: ”Jag gjorde en fel bedömning. Jag är bunden av ed att stödja överbefälhavaren, president Joseph R. Biden, och att försvara vår nation mot alla fiender, utländska och inhemska. Jag har redan underrättat försvarsminister Lloyd Austin om min bedömning; må han förlåta mig…”

De andra meddelandena, sa enligt vår källa, höll en liknande ton. General Robinson skrev i ett långt mejl att varken hon eller personer under hennes befäl hade behörighet att ifrågasätta valresultatet 2020 eller Bidens rättmätiga ledning av nationen. Hon sa att hon hade ”tvingats” att stödja en ”oliktänkande” militär och att hon skulle kasta sig över administrationens nåd och tillade att hon var redo att acceptera vilket straff som helst som kommer i hennes väg.

”Jag blev lurad av en lögn, din och Trumps lögner, till att tro att valet var stulet. Jag gjorde ett allvarligt misstag, och jag ska sona det”, skrev Robinson.

På samma sätt hade amiral Dodgen hårda ord till general Berger: ”General Berger, i morse talade jag med försvarsminister Lloyd Austin och informerade honom om att jag bryter mot den enhetliga koden för militär rättvisa, specifikt artikel 94, och begår myteri eller förräderi. Jag inser att detta kommer att resultera i krigsrätt, men jag har förklarat hur du och din kader gjorde övertygande argument för att Trump fortfarande är USA:s lagligt valda president.”

Vår källa sa att general Berger i sin tur stämplade alla tre som förrädare vars ovilja i slutändan kommer att skapa deras egna militära domstolar på Guantanamo Bay.

Real Raw News kommer att tillhandahålla mer information om denna utvecklingshistoria när det är möjligt.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: