Ericsson Report: Det handlar om rikets säkerhet

När du ringer till 911…

Din telefonanslutning måste överföras till räddningstjänst – brand, polis, EMS etc.
Det företag som kontrollerar den processen är iconectivt till tidigare Telcordia Technologies Inc., ett helägt dotterbolag till den utländska svenska telekomjätten Ericsson.
I februari 2022 genomfördes en internutredning som genomfördes mellan 2011-2019 av Ericsson och läckt till journalister vid ICIJ (International Consortium of Investigative Journalists).
Den 27 februari 2022 publicerade ICIJ sin undersökning med titeln ”The Ericsson List”.

Nyckelfynd

Ericssonlistan avslöjar att den svenska telekomjätten sökte tillstånd från terroristgruppen känd som Islamistiska staten att arbeta i en ISIS-kontrollerad stad och betalade för att smuggla in utrustning till ISIS-områden på en rutt som kallas ”Speedway”.

Ericsson gjorde tiotals miljoner dollar i misstänkta utbetalningar under nästan ett decennium för att upprätthålla sin verksamhet i Irak, finansiera slaskfonder, utlandsresor för försvarstjänstemän och utbetalningar genom mellanhänder till företagsledare och möjligen terrorister. Telekomjätten förlitade sig på politiskt anslutna fixare och obevakade underleverantörer, skenkontrakt, uppblåsta fakturor, förfalskade bokslut och betalningar till ”konsulter” med oklara arbetsbeskrivningar som en del av sina affärsaffärer i Irak.

Ericsson styrde korrupt beteende i Irak även efter att man 2013 erkänt att man samarbetade med USAs myndigheter som utreder mutanklagelser på annat håll. USA utredningen, vilken inte nämner Irak, resulterade i en mutuppgörelse på 1 miljard dollar 2019.

Ericsson genomförde andra interna undersökningar av påstådda tjänstefel i Libanon, Spanien, Portugal och Egypten. Dessutom listar ett kalkylblad hemliga företags-undersökningar av möjliga mutor, penningtvätt och förskingring av anställda i Angola, Azerbajdzjan, Bahrain, Brasilien, Kina, Kroatien, Libyen, Marocko, USA och Sydafrika.

Utredningen av Ericsson List avslöjade befäst korruption och väckte frågor om USA. Justitiedepartementets praxis att avgöra brottmål mot företag med uppskjutna åtalsavtal. Avtalen ålägger böter, straffar aktieägarna, men undviker ofta att debitera de ansvariga cheferna.

År 2019 bötfällde justitiedepartementet Ericsson med 18 USD för att lösa regeringens utredning om brott mot Foreign Corrupt Practices Act (FCPA), det högsta straff som någonsin utdömts mot ett företag.
Justitiedepartementets pressmeddelande noterar ”Ericssons korrupta uppträdande involverade chefer på hög nivå och sträckte sig över 17 år och i minst fem länder, allt i ett missriktat försök att öka vinsterna”, ännu viktigare, Ericsson ”godkände att införa en oberoende övervakare av efterlevnad.”

Utredning eller täckning? De totala anklagelserna på 18 USD inkluderar en straffrättslig påföljd på mer än 520 miljoner USD, plus 540 miljoner USD som ska betalas till USA, Securities and Exchange Commission (SEC) i en relaterad fråga.

Alla dessa ansvarar för undersökningen:

Ericsson går med på att betala över 1 miljard dollar för att lösa FCPA-ärendet

justice.gov·6 dec. 2019

https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/717826/000119312510219206/filename1.htm

Sudan och Syrien på din webbplats. Som ni vet är Kuba, Iran, Sudan och Syrien länder som identifieras av [7.8.
Department of State som statliga sponsorer av terrorism och är föremål för I’.S. ekonomiska åtgärder och exportkontroller. Vi noterar att ditt formulär 20—F inte inkluderar avslöjanden om kontakter med Kuba, Iran, Sudan och Syrien.

Link to SEC filing: https://www.sec.gov/Archives/edgdata/717826/000119312510219206/filename1.htm

Som ett resultat av det iranska övertagandet av den amerikanska ambassaden den 4 november 1979 avbröt USA och Iran de diplomatiska förbindelserna i april 1980. USA och Islamiska republiken Iran har inte haft några formell diplomatiska förbindelser sedan det datumet. Schweiz är USA. Skyddar makten och tillhandahåller begränsade konsulära tjänster till USA. Medborgare i Iran, Iran har ingen ambassad i Washington, DC.

28 november 2010

Förenta staternas diplomatiska telegram läckor, allmänt känd som Cablegate del av en serie känd som PlusD.

”WikiLeaks började publicera 251 287 läckta USA ambassadtelegram, den största uppsättningen konfidentiella dokument som någonsin har släppts till det offentliga området. Dokumenten kommer att ge människor runt om i världen en oöverträffad inblick i den amerikanska regeringens utländska verksamhet.”

1 december 2010 sparkar Amazon bort WikiLeaks från sina servrar efter påtryckningar från Department of Homeland Security.

2 december 2010 utfärdar Interpols kontor i Göteborg en ny arresteringsorder på WikiLeaks grundare Julian Assange.

3 december 2010 blockerar USA:s åtkomst till WikiLeaks för federala arbetare. Följande WikiLeaks PlusD-telegram indikerar tydligt att utrikesdepartementet tillsammans med amerikanska underrättelsetjänster gjordes medvetna om Sveriges ovilja att införa sanktioner mot Iran, som vid den tiden var Sveriges näst största exportmarknad efter Saudiarabien.

Speciellt nämnt i telegrammet att Ericsson är tillsammans med
affärspartnern ABB. ”SVENSKA-IRANISKA EKONOMISKA RELATIONER: AFFÄRER SOM VANLIGT, MOTSTÅND MOT FINANSIELLA SANKTIONER”.

Vs.

Link: https://wlkileaks.org/plusd/cables/OQSTOCKHOLM778_a.html

Notera de byråer och organisationer som denna telegram skickades till. 3. (C)
I februari 2008 undertecknade Sverige ett bilateralt investeringsavtal med Iran. Den svenska regeringen är kritisk till Iran när det gäller mänskliga rättigheter, men förespråkar en dialog med Iran och uppmuntrar till handel med Iran.

Genom att läsa de markerade punkterna från det läckta telegrammet ovan vill vi betona ”Den svenska regeringen är kritisk till Iran när det gäller mänskliga rättigheter, men förespråkar att upprätthålla en dialog med Iran och uppmuntrar till handel med Iran.” Sverige använder den lata ursäkten om ”medborgerliga friheter” för sin iranska befolkning som ursäkt för att fortsätta handeln med en nation som är involverad i kränkningar av mänskliga rättigheter.

”Knepet här är i huvudsak, min fiendes fiende är min vän”

SVERIGE FORTSÄTTER ATT STÖDJA OCH UPPMUNTRA TILL HANDEL MED IRAN Canonical ID : 098TOCKHOLM793_a

https://wikileaks.org/plusd/cables/09STOCKHOLM793_a.html

Telegrammen som Amazon och Department of Homeland Security begärde blockerade avslöjade tydligt utrikesdepartementet och bevisar dessa IC-byråer (CIA, DIA, Department of Commerce, tillsammans med både utrikesdepartementet och finansdepartementets samt Group Destinations European Political Collective, Iran and Iran Collective) fortsatte alla medvetet med att sanktionera Irans hela infrastruktur och ekonomi samtidigt som det möjliggjorde Ericsson och ABB genom att inte inkludera dem i flera listade sanktioner från både USA och EU mellan
2010-13.

Den här videon visar Julian Assanges och Wikileaks försök
Jag kontaktar Hillary Clintons utrikesdepartement för att återinföra säkerhetsåtgärder i hennes e-postmeddelanden. Innan detta hade Wikileaks redigerat en betydande mängd information från telegrammet.
Detta telefonsamtal ägde rum när lösenordet skyddade ’Fullständiga, oredigerade kablar från utrikesdepartementet (läckta av Chelsea Manning) erhölls av en annan källa än Wikileaks.

Listade USA:s sanktioner mot Iran mellan 2010-2013

Omfattande Iran Sanctions, Accountability, and Disvestment Act utfärdades den 1 juli 2010. Den ändrar Iran Sanction Act från 1996.

Executive Order 13553 utfärdades den 29 september 2010. Den gäller iranska tjänstemän som är ansvariga för allvarliga kränkningar av de mänskliga rättigheterna.

Executive Order 13574 utfärdades den 23 maj 2011. Den tillämpar ytterligare sanktioner på enheter enligt Irans sanktionslag från 1996.

Executive Order 13590 utfärdades den 21 november 2011. Den bemyndigar statssekreteraren att införa sanktioner mot personer som är involverade i vissa aktiviteter inom Irans energi- och petrokemiska sektorer. Sektion 1245 i National Defense Authorization Act för räkenskapsåret 2012 utfärdades den 31 december 2011. Den inför ensidiga sanktioner mot Irans centralbank.

Executive Order 13599 utfärdades den 6 februari 2012. Den blockerar den iranska regeringens och alla iranska finansinstituts egendom.

Executive Order 13606 utfärdades den 23 april 2012. Den blockerar fastigheten och stoppar inresan till USA för vissa personer som är involverade i allvarliga kränkningar av de mänskliga rättigheterna via informationsteknologi.

Executive Order 13608 utfärdades den 1 maj 2012. Den förbjuder vissa transaktioner med och avbryter inträde i Irans USA:s sanktionsundandragare. Den bemyndigar finansministern att införa vissa åtgärder mot en utländsk person som bryter mot sanktioner mot Iran.

Executive Order 13622, eller Iran Threat Reduction and Syria Human Rights Act, utfärdades den 30 juli 2012. Den bygger på Section 1245 i National Defense Authorization Act för räkenskapsåret 2012.
Det sanktionerar privata eller offentliga enheter för att medvetet genomföra transaktioner för förvärv av iranska olja.
Iran Sanctions, Accountability, and Human Rights Act från 2012 (HR. 1905) utfärdades av kongressen den 1 augusti 2012 och undertecknades i lag av presidenten den 10 augusti 2012. Den riktar sig till företag som gör affärer med Irans nationella oljebolag och tankfartygsflotta, såsom försäkringsbolag och speditörer.

Executive Order 13628 utfärdades den 9 oktober 2012. Den implementerar vissa sanktioner som anges i Executive Order 13622 och lägger till ytterligare sanktioner mot Iran.

Executive Order 13645 utfärdades den 3 juni 2013. Den förbjöd vissa transaktioner relaterade till den iranska rialen, Irans fordonssektor och personer som väsentligt bistår iranska personer på listan över särskilt utsedda medborgare och blockerade personer samt vissa personer vars egendom och egendomsintressen spärrades enligt ordern eller Executive Order 13599.

Klicka för att komma åt N00000019_2011.pdf

Den 21 oktober 2011 tillkännager Barack Obama det totala tillbakadragandet av amerikanska trupper från Irak.

Den 11 november 2011 håller Bill Clinton ett tal sponsrat av Ericsson för $750 000.

Talet äger rum i Hong Kong, Kina och täcker telekom.

Någon gång mellan 18-21 november 2011 lägger Hillarys utrikesdepartement ut följande uttalande:
”Vi kommer inte att bredda sanktionerna mot Iran till att inkludera teknologier som telekom. Vi kommer att lita på och förvänta oss att företag som Ericsson ska polisiera sig själva.”
I I I I I I I I Den svenska enheten för William J.Clinton Foundation
> w m
. . . . . . . . https://plvsvltra.org/Ericsson_Clinton_Cash.mp4
lnsamlingsstiftelse kanaliserade 26 miljoner dollar till Clinton Foundation mellan 2010-2013.

Hillary Clinton var utrikesminister 2009-2013. Timothy Geithner var finansminister 2009-2013.

Den 2 december 2011 rapporterar Reuters ”Sverige blockerade ett försök från andra EU-stater att lägga till två telekomföretag i Syrien med kommersiella kopplingar till svenska Ericsson till en EU-sanktionslista denna vecka”, sa EU-diplomater.

”EU:s utrikesministrar som möttes i Bryssel på torsdagen enades om att lägga till
11 syriska företag eller enheter till sanktionslistan som en del av internationella ansträngningar för att stoppa regeringens våld mot prodemokratiska protester.
De 26 andra EU-länderna hade velat lägga till två syriska telekomföretag till listan, men Sverige hotade att blockera hela paketet om de (Ericsson) inkluderades, sa diplomaterna.” ”En tidigare omgång av EU-sanktioner riktade sig mot Syriens främsta mobiltelefon. operatör, Syriatel, som levererades av Ericsson, världens främsta leverantör av mobilnätsinfrastruktur.”

https://www.reuters.com/article/us-eu-syria-sweden-idUSTRE7B120J20111202

Även om det demokratiska partiet under A RA B S P RI N G — Obama tar mycket av skulden för den arabiska våren/regimändringen 0 Regeringen gör eftergifter 0 Revolutionen . Protester undertrycktes 2010 2011 under hans tid som president.
Dec Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec Republikanernas under George W. Bush Marocko OMorocco – – – – Kuwait 0 0 mm banade väg för destabilisering I mm 3 Lybien Irak och Mellanöstern genom ”m —. Bahrain-krig baserade på falsk intelligens
Jemen. — Jemen _ sym Sm re: ”massförstörelsevapen”

LÄCKTA BEVIS: Senator John McCain inblandad i stor islamisk konspiration för att etablera Islamiska staten RINOs som John McCain föreställdes också märkligt 2013 med terrorister som av en slump skulle fortsätta att leda ISIS.

När den arabiska våren sprider sig över Mellanöstern, den egyptiska regeringen stängde av tillgången till internet. I efterdyningarna av revolutionen samlas regionala telekom i Kairo.

I den här videon kommer du att märka att den egyptiska regeringen via telekomleverantörer blockerar tillgången till internet utan hänsyn till den egyptiska konstitutionen. Inte all telekom gick med i censuren som WikiLeaks Jacob Applebaum betonar.

Men om telekomföretag som Ericsson gjorde affärer med ISIS och hjälpte till att störta hela nationer i Mellanöstern, nu när de kontrollerar 911-portabilitetstjänster i USA, vad skulle hindra dem från att implementera samma censur utan några tillsynsåtgärder på plats , det är medborgare skulle aldrig kunna se skillnad.

Nokia och Ericsson var starkt involverade i Egypten. I beslutet från justitie-departementet 2019 nämns Nokia specifikt. Ericsson betalade också Nokia 90 miljoner dollar för deras inblandning i undersökningen

ISIS började återuppstå 2011.
Under de närmaste åren utnyttjade man den växande instabiliteten i Irak & Syrien för att genomföra attacker och stärka sina led…med hjälp av Ericsson såklart!

Telekom kontrollerar Airwaves och den enda Telecom som får göra affärer med terrorister och komma undan med det är Ericsson (som också har immateriella rättigheter knutna till Rodney Joffe).

KRITISKT TÄNKANDE…

Obama-administratören, Hillarys utrikesdepartement och EU tillämpade förödande sanktioner mot Iran och Syrien från 2010-2013, vilket bara tillät Ericsson och dess dotterbolag att fortsätta göra affärer i Iran, Irak och Syrien.

Från Ericssons egen interna rapport som måste läckas till ICIJ i februari 2022, får vi reda på att Ericsson möjliggjorde ISIS övertagande av Irak och Syrien. Under tiden gav Obama-administratören och EU bekvämt skydd genom ekonomiska sanktioner som förlamade och förhindrade legitima företag (bortsett från Ericsson) från att verka i området.

Den amerikanska regeringen, tillsammans med EU, var inte bara medvetna (bevisat av WikiLeaks-kablarna) utan deras förödande sanktioner gjorde det så att endast korrupta företag som byter blod mot kontanter kunde verka i mycket tekniskt destabiliserade regioner i Mellanöstern.

”På sin höjdpunkt höll Islamiska staten – även känd som ISIS, ISIL eller Daesh – omkring en tredjedel av Syrien och 40 procent av Irak.”

Tänk om Hillary Clinton skulle ha vunnit presidentvalet 2016… På mindre än 11 ​​månader i ämbetet gjorde president Trump motsatsen till att möjliggöra ISIS, han ropade också ut Ericssons fruktansvärda affärspraxis.

I december 2017 hade ISIS förlorat 95 procent av sitt territorium, inklusive dess två största fastigheter, Mosul, Iraks näst största stad, och den norra syriska staden Raqqa, dess nominella huvudstad.
https://www.wilsoncenter.org/article/timeline-the-rise-spread-and-fall-the-islamic-state

Den 14 juni 2011 tillkännagav Ericsson ett avtal om att förvärva Telcordia för 1,15 miljarder dollar (i kontanter).

*Notera sammanträffande: Justitiedepartementet ändrar Ericssons böter på 18 USD: ”det totala straffrättsliga straffet återspeglar en 15-procentig minskning av botten av det tillämpliga böteintervallet för USA:s riktlinjer för straffläggning…”

https://www.justice.gov/opa/pr/ericsson-agrees-pay-over-1-billion-resolve-fcpa-case

Den 15 juni 2011 tillkännagav Ericsson slutförandet av köpet från private equity-bolagen Providence Equity Partners och Warburg Pincus, med målet att följa branschtrender som bl.a. mobilt bredband, managed services/outsourcing och global OSS/BSS-transformation.

Den 12 september 2011
Nya företagsansökningar gjordes av CrowdStrike Holdings, Inc. Det införlivades i Kalifornien nästa dag.
George Kurtz, Dimitri Alperovich och Gregg Marston (som alla har FBI säkerhetstillstånd genom arbete på Foundstone & McAfee). FBI:s bästa cybercop Shawn Henry skulle snart ansluta sig till dem. Fredagen den 16 september 2011 undertecknade president Obama i lag Leahy-Smith America Invents Act, som USA. Patent and Trademark Office (USPTO) kallade ”den mest omfattande översynen av vårt lands patentsystem sedan 1836.”

Någon gång i november 2011
George Kurtz (medgrundare av Crowdstrike) går till Warburg Pincus som Executive in Residence. Den 18 november 2011
Den första SEC-anmälan för Crowdstrike Holdings, Inc. har skickats in.
https://vwwv.sec.gov/Archives/edgar/data/1535527/000153552711000002/xlormDXO1/primary_doc.xm|

Den 12 januari 2012 blev Telcordia ett helägt dotterbolag till Ericsson. Förvärvet, som officiellt avslutades den 12 januari 2012, tillförde cirka 2 600 anställda till Ericssons personal.

Viktigt att markera:

Warbug Pincus fick sitt namn efter Eric Warbug, son till Max Warburg vars bror Paul Warburg är känd som en av de sex chefsarkitekterna för Federal Reserve Act.
Vid ett tillfälle under 2011 ägde Warburg Pincus Crowdstrike, Telcordia och Neustar. (inte en slump)

Warburg Pincus historia går tillbaka till 1913. Federal Reserve System var Paul Warburgs idé.

Han representerade USA. vid Versaillesfördragets konferens som avslutade världskriget |.

Vem satt mitt emot bordet från Paul i Versailles? Hans bror, Max, som representerade Tyskland.

Timothy Geithner - Wikipedia

Som president för New York Fed och finansminister hade Timothy Geithner en nyckelroll i regeringens ansträngningar att återhämta sig från finanskrisen 2007–08 och den stora lågkonjunkturen.

Sedan mars 2014, efter att ha lämnat Vita huset som finansminister under Obama, har han varit president och verkställande direktör för Warburg Pincus.

Geithner var också president för Federal Reserve Bank of New York.

Timothy Geithner är för närvarande listad som jurist för Crowdstrike.

Cyber ​​Intelligence Sharing and Protection Act (CISPA HR. 3523 (112:e kongressen), HR. 624 (113:e kongressen), HR. 234 (114:e kongressen» var en föreslagen lag i USA som skulle tillåta delning av internettrafikinformation mellan USA:s regering och teknik- och tillverkningsföretag. Det uttalade syftet med lagförslaget är att hjälpa USA:s regering att utreda cyberhot och säkerställa nätverkens säkerhet mot cyberattacker.

Lagstiftningen infördes den 30 november 2011 av representanten Michael Rogers (R-MI) och 111 medsponsorer. Det antogs i representanthuset den 26 april 2012, men gjorde det inte passerat av USA. Senat. CISPA är en ändring av National Security Act från 1947, som för närvarande inte innehåller bestämmelser om cyberbrottslighet. Den lägger till bestämmelser till lagen som beskriver cyberhotsunderrättelser som ”information i besittning av en del av underrättelse-gemenskapen som direkt hänför sig till en sårbarhet hos, eller hot mot, ett system eller nätverk hos en statlig eller privat enhet, inklusive information som hänför sig till skyddet av ett system eller nätverk från antingen ”ansträngningar att försämra, störa eller förstöra ett sådant system eller nätverk”.

Dessutom kräver CISPA att chefen för den nationella underrättelsetjänsten upprättar förfaranden för att tillåta delar av underrättelsegemenskapen att dela cyberhotsunderrättelser med privata enheter och uppmuntra delning av sådan underrättelse. CISPA Primer: https://imgur.com/ga3Pb

INTE FÖRRÄN efter att lagen om delning och skydd av cyberintelligens har antagits av kammaren som en dryg månad senare, den 4 juni 2012, omdöptes Telcordia och dess produkter officiellt till Ericsson.

Det är viktigt att betona eftersom Ericsson som utländskt företag hanterar sin slutpunktscybersäkerhet själv, vilket innebär att det är Crowdstrike och Telcordia allt i ett utan någon statlig tillsyn.

Under integrationsprocessen omdöptes Telcordias affärsenhet Advanced Technology Solutions, företagets forskningsarm, till Applied Communication Sciences och blev ett helägt
dotterbolag till Ericsson som opererade självständigt i den dagliga verksamheten i enlighet med en proxystruktur som mandat av den amerikanska regeringen.

I oktober 2012 flyttade Applied Communication Sciences sitt huvudkontor till Basking Ridge, New Jersey, och ockuperade det tidigare huvudkontoret för AT&T Wireless.
Vi arbetar med en uppföljningsrapport om att ikonektiv sitter i exakt samma datacenter som AT&T en gång ockuperade.

Så låt oss sammanfatta,
Sedan 2008 är Ericsson känt för att handla med en fiendestat i Iran.
SEC visste.
Skatteverket visste.
Utrikesdepartementet visste.
Exekutivkontoret visste.

Amerikanska myndigheter visste eftersom Ericsson samarbetade med justitiedepartementets utredning 2013.
Svenska myndigheter visste eftersom de undertecknade ett bilateralt handelsavtal med Iran 2008.

Under 2013 lade FCC också ut kontraktet för lokal nummerportabilitets-administratör.

Neustar och Telcordia (Ericsson) var de enda två budgivarna.
Kontraktet beviljades Telcordia (Ericsson) över 7 år för 1 miljard dollar.

En oro var att FCC inte inkluderade nationella säkerhetskrav i den inledande anbudsprocessen.

”En oro var att FCC inte inkluderade nationell säkerhet
krav i den inledande anbudsprocessen”

Låt det sjunka in.

Regeringen visste vad Ericsson höll på med, som vi nu vet sponsrade och finansierade ISIS-aktiviteter i Irak som deras vd har erkänt.
Ändå valde vår regering att på ett bekvämt sätt ignorera nationella säkerhetskrav i den inledande anbudsprocessen för ett kontrakt som kontrollerar 911 Emergency Service Portability!

https://www.meritalk.com/articles/fcc-deal-with-foreign-owned-company-raises-security-transparency-concerns/

Vad sägs om tidpunkten för justitiedepartementets uppskjutna åtgärdsavtal med Ericsson.

Vad händer mellan 2013 och den 6 december 2019 (när böterna på 1 miljard USD slutligen tillkännages)?

Gå in på iconectiv, känd som Bellcore efter etableringen i USA 1983 som en del av upplösningen av Bell System, företagets namn ändrades till Telcordia Technologies efter en förändring av ägandet 1996.

Telekommunikationslagen från 1996 gav den lokala nummerportabilitets-administratören (LNPA) mandat för USA.

I februari 2013 meddelade Ericsson att dess samtrafikverksamhet, tidigare känd som Telcordia Interconnection Solutions, hade bytt namn till iconectiv.

Den täcker områden som förebyggande av stöld och förfalskning av enheter, nummerportabilitet, informationstjänster, numrering och adressering, mobilmeddelanden och spektrumhantering.

Telcordia skapades i oktober 1983, som Central Service Organization som en del av 1982 års ändring av slutgiltig dom som bröt upp Bell System. Senare fick det namnet Bell Communications Research, Inc. Bellcore var ett konsortium som grundades av de regionala Bell Operating Companies efter deras separation från AT&T.

1996 förvärvades företaget provisoriskt av Science Applications International Corporation (SAIC). Försäljningen avslutades 1997. Företaget hade inte längre någon ägarkoppling med Bells regionala bolag, och namnet ändrades officiellt till Telcordia Technologies, Inc.

Under denna tid behöll Ericsson sin företagsnärvaro i Plano, Texas och iconectivs företagsnärvaro i New Jersey.

https://s3.documentcloud.org/documents/709012/verizon.pdf

I juni 2013 rapporterade The Guardian den första läckan baserad på topphemliga dokument som den då 29-årige Edward Snowden stal från National Security Agency. The Guardian publicerar sin första exklusiva baserad på Snowdens läcka, och avslöjar ett hemligt domstolsbeslut som visar att den amerikanska regeringen hade tvingat telekomjätten Verizon att lämna över telefonregister för miljontals amerikaner.

https://www.theguardian.com/world/2013/jun/09/edward-snowden-nsa-whistleblower-surveillance

Nuvarande Verizon-vd Hans Vestberg ledde Ericsson mellan 2010 och mitten av 2016 – eller sex månader innan när dessa aktiviteter påstods ha upphört när han plötsligt avgick efter flera underpresterande kvartal. Vestberg var på Ericsson i 19 år och ersatte Carl-Henric Svanberg, som lämnade Ericsson för att bli
ordförande på BP.

I juni 2013 rapporterade The Guardian den första läckan baserat på topphemliga dokument som den då 29-årige Edward Snowden stal från National Security Agency. The Guardian publicerar sin första exklusiva baserad på Snowdens läcka, och avslöjar ett hemligt domstolsbeslut som visar att den amerikanska regeringen hade tvingat telekomjätten Verizon att lämna över telefonregister för miljontals amerikaner.Ver’zon“Under 2015 vann iconectiv ett kontrakt som upphandlats av Federal Communications Commission (FCC) för att driva Number Portability Administration Center (NPAC). Tjänsten hade drivits av Neustar Inc. i 18 år.

Från och med den 1 januari 2016 tilldelades iconectiv kontraktet från CTIA för att tillhandahålla registertjänster för Common Short Code (CSC).

I juli 2017 flyttade iconectiv sitt huvudkontor från Piscataway till Bridgewater, New Jersey. Den 29 maj 2018 slutförde iconectiv övergången från att Neustar blev Local Number Portability Administrator (LNPA) för USA. Hogan Lovells, Inc. arbetar också för Neustars räkning.

Clinton Email-utredningen startade i Eastern District of New York (EDNY) där Telcordia ligger, men flyttades till Southern District of New York (SDNY).

Så hur korrupt är SDNY?
SDNY – Ericsson Foreign Corrupt Practices Act Investigation (domare Allison Nathan)

SDNY – Weiner bevisinsamling
SDNY – Clinton Foundation Investigation
SDNY – Epstein bevisinsamling
SDNY – Ghislaine Maxwell Case (domare Allison Nathan)
SDNY – Trump Skattedeklarationer
SDNY – SEC mot Ripple Labs

Barrack Obama gjorde utnämningen av SDNY-domaren Allison Nathan, på rekommendation av senator Chuck Schumer.

Galet som det verkar, allt hänger ihop. Representerar Neustar och Rodney Joffe inför FCC ”mot” Telcordia (Ericsson) är ingen mindre än den åtalade Perkins Coie-advokaten Michael Sussman.
https://web.archive.org/web/20170316164534/https://ecfsapi.fcc.gov/file/60000979399.pdf

https://plvsvltra.org/60000988843.pdf

https://web.archive.org/web/20170316164534/https://ecfsapi.fcc.gov/file/60000979399.pdf

Mycket intressant att notera är det faktum att partner och advokat på Perkins Coie Michael Sussman är en cybersäkerhetsadvokat med Trust Group Access samt en säkerhetsprövning på högsta nivå. Hans advokat-klient-privilegium och vänner på höga ställen skulle potentiellt kunna utfärda stående order till alla som försöker utreda detta bedrägeri.

PERKINSCOlE
COUNSEL TO GREAT COMPANIES

Sammanfattning:

Ericsson är helt förankrat i våra telenät och infrastruktur. De kontrollerar vårt 911 Emergency Service Portability-kontrakt och arbetar med lokala brottsbekämpande tjänstemän och FBI för att ge tillgång till våra telefonsamtal i realtid. Det faktum att de är ett utländskt företag innebär att det inte finns någon tillsyn.
Eftersom de är en privat institution gäller inte FOIA (Freedom of Information Act) för dem.

De hanterar sin egen molndatainfrastruktur (liknande AWS) tillsammans med slutpunkts- och cybersäkerhet, som allt ingår i huset genom Ericssons EMS eller Ericsson Management System.
Det faktum att Ericsson har så mycket makt över våra länders nätverksinfrastruktur och andra kontrakt borde vara absolut alarmerande! Om Ericsson skulle bli hackad skulle det göra hacket till ett intern fråga som vår regering inte kan göra något åt. Om de var villiga att finansiera och sponsra

ISIS vad mer skulle de vara villiga att göra?
Måste de följa USA:s konstitution eller Uniform Commercial Code? Nyckelspelare som nämns i denna rapport är Rodney Lance Joffe (föremål för utredning för bedrägeri) och Michael Sussman som har åtalats för att ljuga och för närvarande väntar på rättegång i John Durhams
Särskilda åklagarens utredning.

Både Sussman och Joffe var involverade i kontraktsförhandlingsprocessen inför FCC angående 911 räddningstjänstens portabilitetskontrakt.

UPPMANING TILL HANDLING:

Att kurera dessa rapporter är bara halva striden. De måste spridas till massorna för att kunna utbilda och tvinga människor till handling. Det är här DU kommer in.
Så här kan du hjälpa till:

1. Ta rapporten till din:
– Lokal brandchef/avdelning
– Polischef/avdelning
– Länshövding
– Kongressledamot
– Lokala nyhetsstationer
– Lokala och federala politiker
2. Be dem att skriva av sig när de får det
3. Ta bilder och dela till sociala medier och
använd hashtaggarna — #THEERICSSONREPORT — #ERICSSONREPORT — #ERICSSONISIS
5. Tagga @ElonMusk varje dag i en månad
6. Tagga dina lokala politiker
7. Skapa memes
8. Dela videor som diskuterar vad du har lärt dig

VAR KREATIV OCH DELA INFORMATIONEN

Att implementera en korrekt återkopplingsslinga som tar hänsyn till vad reaktionen på denna information var kommer att vara mycket viktigt…

Att få synlighet på sociala medier kommer inte att vara lätt men det är möjligt att slå igenom med tillräckligt med viljestyrka och ansträngning.

MSM skulle inte älska något mer än att du tar den här historien och glömmer den.
Det finns ingen större historia än Ericsson och det är kopplingen till John Durhams Special Counsel.

John Durhams särskilda rådgivare är fortfarande ÖPPEN & AKTIV.
Det betyder att utredningen PÅGÅR.

Kopplingarna från Ericsson till Rodney Joffe, Michael Sussman, DNC, DNS, Neustar, Telcordia Technologies, Amazon, Amazon Web Technologies, Google etc.

Listan tar aldrig slut.

Extra Resources:

Ericsson Thread on Twitter: https://twitter.com/Vltra_MK/sta—
tus/1521701808783204353?s=20&t=XHcBmN H62bRB—S—gSO_1 UQ

Rodney Joffe – Smoking Gun Thread: https://twitter.com/Vltra_MK/sta—
tus/1522800155212275712?s=20&t=XHcBmN H6sB—S—gSO_1 UQ

When Google met Wikileaks: https://wikileaks.org/googIe—is—not—what—it—seems/

Ericsson – The Wizard Behind Our Stockholm Syndrome of Incidental SurveillanceKategorier:Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik, Video

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: