Paret vägrar sälja valpen och bilen – programledaren river Lyxfällan-kontraktet

James och Filippa har Kronofogden efter sig. Foto: Skärmavbild/Lyxfällan/TV3

2022-11-09

Jag tänkte att du skulle vara intresserad av den här artikeln jag hittade på MSN: Paret vägrar sälja valpen och bilen – programledaren river Lyxfällan-kontraktet – https://www.msn.com/sv-se/nyheter/utrikes/paret-v%C3%A4grar-s%C3%A4lja-valpen-och-bilen-programledaren-river-lyxf%C3%A4llan-kontraktet/ar-AA13SKGD?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=e284c70c849e4869bb9a452cf6770087

I landet Sverige behöver man inte ta konsekvenserna av sitt leverne och sina handlingar. Det unga paret behöver inte oroa sig nämnvärt, dom kommer att få skuldsanering och efter fem år är dom s a s skuldfria och kan börja om på ny kula. Dom som dom är skyldiga pengar kan känna sig blåsta och det har dom blivit med hjälp av staten och deras beviljade skuldsanering.

I Sverige bedöms allting som en sjukdom. Som t ex alkoholism, spelberoende, narkomani, skulder, hemlöshet, prostituering, nikotinism mm. Den enskilde har inget som helst eget ansvar eller skuld till att man hamnat i något av ovanstående. Allting är samhällets fel och mest skyldiga är dom som skött sig och inte dragit på sig något av dom ovanstående ”sjukdomarna”.

Jag är just en sådan osolidarisk person som i första hand bara tänkt på mig själv och min familj.

Jag ber om ursäkt för min osolidariska  levnad och för att jag jobbat heltid i över 45 år och därmed idag har en hyfsad pension som innebär att jag inte behöver stå i kö för att få en sovplats på ett härbärge eller i kö för att få ett mål mat.

Jag ber även  om ursäkt för att jag inte är trångbodd utan bor i en villa som egentligen är alldeles för stor för två personer och det som jag ber mest om ursäkt för är min Mercedes cabriolet som jag inte har något som helst behov av egentligen utan bara är till för att avnjutas under några vackra sommardagar samt för att tillfredsställa mitt bilintresse.

Passar även på att be om ursäkt för min fru som levt ett liknande osolidariskt leverne samt för vår hund Bruno som lever ett förbaskat gott hundliv på vår bekostnad.

Sandor Herold, en osolidarisk jävelKategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:,

2 svar

  1. Länken till Lyxfällan-programmet. Det är de värsta parasiterna jag någonsin sett på Lyxfällan.
    https://pluto.tv/sv/on-demand/series/lyxfallan-sv/season/32/episode/avsnitt-3210-2005-32-10

    Gilla

  2. Märkliga folk det finns,tar inte ansvar för nånting! Fy F-n.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: