Specialstyrkor arresterar Modernas vd Stéphane Bancel

Amerikanska specialstyrkor arresterade den 30 oktober Modernas vd Stéphane Bancel anklagad för mord när läkemedelsmogulen och eugenikern lämnade en elegant restaurang i utkanten av D.C., där han hade planerat en affärsmiddag med CDC:s chef Rochelle Walensky – men hon dök aldrig upp. Källor på general David H. Bergers kontor berättade för Real Raw News att White Hats hade övervakat den avskyvärda duons telefonsamtal i månader; Bancel och Walensky hade pratat ofta, åtminstone en gång i veckan, med Bancel som bad henne att gå ombord på ett flyg till Paris, hans hemstad, för att personligen diskutera de ”många lukrativa fördelarna” med att slå samman Covid-19 och influensavaccinationer till en enda inokulering.

Men en rädd Walensky, som talade med darrande viskningar, uttryckte bävan över att lämna Beltway. Hon berättade för Bancel i ett samtal den 17 oktober att hon ”kände sig säker” i DC och att ”Covid-förnekare” planerade hennes fall. Hon erkände för honom att hon inte ens hade besökt CDC:s högkvarter i Atlanta på flera månader, av rädsla för att bli ”olagligt gripen” eller dödad. Hon höll dock med om att ytterligare diskussion om hybridvaccinet borde ske personligen för att minska risken för att någon avlyssnar telefonsamtal eller digitala sändningar. Donald J. Trump, sa hon, hade spioner överallt.

Ruth's Chris Steak House

Efter mycket fram och tillbaka gick Bancel den 25 oktober med på att flyga från Charles de Gaulle flygplats i Paris till Dulles internationella flygplats i Virginia. Han skulle anlända till USA ombord på Air France flight AFR26 ungefär klockan 19:00, den 29 oktober, sa han till Walensky och tillade att han skulle tillbringa natten på ett hotell innan han träffade henne på Ruths Chris Steak House i Mclean, Virginia, (bilden) följande kväll. Hans sista meddelande till Walensky innan han gick ombord på flyget: ”Jag vet, Rochelle, du pratar också med [Pfizers vd] Bourla. Det skulle ligga i bådas intresse att nå en överenskommelse om exklusivitet.”

Utan att veta av det hade Bancel amerikanska specialstyrkornas ögon på sig från det ögonblick han steg av planet. Enligt källor övervägde marinkårens general David H. Berger och 5:e specialstyrkans gruppbefälhavare överste Brent Linemen att ta tag i Bancel på hotellet och hämta Walensky på restaurangen nästa kväll. De avvisade slutligen den idén och trodde att Walensky kunde bli tipsad om Bancels plötsliga försvinnande. ”Det är bättre att slå två flugor i en smäll,” sade general Berger.

A Superior Stay in Tysons, VA | The Watermark Hotel

Specialstyrkorna klädda i civila fordon och körde i civila fordon följde Bancel och hans chaufför från flygplatsen till Watermark Hotel i Tysons, Virginia, (bilden) där han använde falska legitimationsuppgifter för att checka in under ett antaget namn – Émile Blaise. Hans chaufför, som senare identifierades som Ralph Adleman, en anställd på Virginia Limousine Service i Richmond, bodde på samma hotell i en annan svit, betald av Bancel.

Varken Bancel eller Adleman lämnade sina rum förrän 18:30 dagen efter. De körde sedan en sträcklimousine från hotellet till restaurangen, 15 minuters bilresa. Adleman stannade med limousinen på parkeringsplatsen när Bancel gick in i restaurangen och satte sig vid ett hörnbord – men hans hedersgäst, Rochelle Walensky, var inte närvarande. Samtidigt tittade specialstyrkor tvärs över gatan på Bancel med kikare och lyssnade på honom med paraboliska mikrofoner när han åt

10 Incredible 3-INGREDIENT Spanish TAPAS Recipes - Spain on a Fork | Recipe  | Tapas recipes, Spanish tapas recipes, Tapas dishes
en tallrik hors d’oeuvres och insöp några cocktails. Bancel mumlade medan han andades, ”Var är du? Varför är du inte här?” och försökte nå någon, förmodligen Walensky, på sin mobiltelefon.

Trettio minuter senare betalade Bancel för sin tallrik och lämnade restaurangen och rusade över parkeringsplatsen till limousinen. Specialstyrkor skuggade limousinen när den körde ut från parkeringen och började rusa mot en okänd plats. Den blev mindre än en minut innan specialstyrkorna skar av den och blockerade vägen mellan sina egna stadsjeepar. Det tog mindre än två minuter för specialstyrkorna att dra Bancel ut från limousinen och sätta honom i arrest, medan chauffören släpptes på fri fot med en allvarlig varning om att inte under några omständigheter diskutera vad som just hade hänt. Specialstyrkor tog Bancel till ett behandlingscenter för förhör, säger källor till RRN.

”Vi vet inte varför Walensky inte dök upp. Vi ville ha båda. Men för tillfället tar vi Bancel. Vi kan inte anklaga honom för förräderi eftersom han inte är amerikansk medborgare. Men vi kan åtala honom för många fall av mord baserat på antalet människor som hans vaccin har dödat. Kanske fick Walensky nys om vår operation – vi vet inte. Vi kommer att få henne så småningom, precis som vi fick Fauci. De kan springa men de kan inte gömma sig för alltid. Bancel är nu fängslad som en fiendestridande, och han kommer att ställas inför en militärdomstol”, sa vår källa.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: